Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
در یک اقدام خود جوش:d با مانک اینفرنو تموم کردم نکته جالبش این بود که حتی یک بار هم سر دیابلو نمردم!
ببخشید من یه سوال داشتم . شما که انقدر MFتون بالاست چه قدر توی بازی تاثیر داره . منظورم توی پیدا کردن آیتمهای Rare و Magic و legendary بود . من یه بار با یه اجنوی Co-op زدم . بعده کشتن azmoden کلی آیتم Rare واسش دراپ شد ولی برای ما فقط 2 تا !

بعد پچ جدید خیلی MF زود میره بالا و کلی آیتم RARE میندازه مثلا دیشب من بعد یه رب با بربر بازی کردن MF رسید به 85 که انقدر آیتم RARE دراپ میشد نمی دونستم چیکار کنم...بعد این پچ احساس میکنم بازی آسونتر شده

بعد پچ جدید خیلی MF زود میره بالا و کلی آیتم RARE میندازه مثلا دیشب من بعد یه رب با بربر بازی کردن MF رسید به 85 که انقدر آیتم RARE دراپ میشد نمی دونستم چیکار کنم...بعد این پچ احساس میکنم بازی آسونتر شده
آسونتر که شده ولی خب MF که خود به خود بالانمیره . من بعد این پچ حدود 3 ساعت بازی کردم و 4 تا آیتم Rare هم برام دراپ شده که نسبت به قبل دو برابر شده !
البته اینو هم بگم که من MF 50 هستش .

ببخشید من یه سوال داشتم . شما که انقدر MFتون بالاست چه قدر توی بازی تاثیر داره . منظورم توی پیدا کردن آیتمهای Rare و Magic و legendary بود . من یه بار با یه اجنوی Co-op زدم . بعده کشتن azmoden کلی آیتم Rare واسش دراپ شد ولی برای ما فقط 2 تا !

من با nv به طور متوسط بین یک تا 4 تا rare ایتم از هر الیت پک برام دراپ میشه ولی خب رندوم هست دیگه بعضی مواقه هیچی دراپ نمیشه

آقا شما که اینهمه میگین با چیز راحت میرین تو بازی،پس چرا من نمیتونم ؟ بگید چیزتون رو از کجا گرفتید ما هم بریم از همون جا بگیریم
من از چیز پی ان مرکرز گرفتم،منتها نه با چیزش نه با اچ تیتی پی اس اش نمیتونم حتی وارد بازی بشم
اصلا نمیزاره آپدیت کنم بازی رو
نه SC II رو نه Diablo رو
تنها کاری که میتونم انجام بدم باز کردن صفحه ی بتل نت هست

راستی قبل از اینکه آپدیت جدید بیاد تو بازی میرفت ولی کانکت نمیشد ،فقط play offline مجاز بود

یه کی که مطمئن هست چیزی که داره کار میکنه بهم بگه لطفا

من فکر میکنم این مشکل مستقیما به ISP مربوطه . واسه منم اولش مشکل داشت ولی الان نداره . من امروز هم بازیم آپدیت شد هم رفتم داخلش هم چند ساعتی بازی کردم و پینگمم بد نبود . بین 350 تا 450 متغیر بود یکی دو بار هم بدجوری خراب شد که بعدش هم سریع درست . همش بدون چیز پی ان .

من با nv به طور متوسط بین یک تا 4 تا rare ایتم از هر الیت پک برام دراپ میشه ولی خب رندوم هست دیگه بعضی مواقه هیچی دراپ نمیشه
بازم خوبه . من از هر 3 تا الیت پک یک آیتم Rare واسم دراپ میشه .

من فکر میکنم این مشکل مستقیما به ISP مربوطه . واسه منم اولش مشکل داشت ولی الان نداره . من امروز هم بازیم آپدیت شد هم رفتم داخلش هم چند ساعتی بازی کردم و پینگمم بد نبود . بین 350 تا 450 متغیر بود یکی دو بار هم بدجوری خراب شد که بعدش هم سریع درست . همش بدون چیز پی ان .

بازم خوبه . من از هر 3 تا الیت پک یک آیتم Rare واسم دراپ میشه .

خب من آلان چی کار باید بکنم،برای شما چطوری حل شد؟
میشه بیشتر راهنمایی کنی

راستی ISP من صبانت

:( :( :( :( :(

آقا اینجا فوش ناجور بدی چقد بنت میکنن.؟ بزار من دهنمو وا کنم به این....... ها. آدم نیستن که.. کثافتای انسان نما... دو تا هیرو 60 کردیم زحمت کشیدیم حالا bluepost گزاشتن آمریکا گفته به ما ایرانو محدود کردیم ای........ برو.......

بای بای diablo ...:

Our team has been watching this thread closely, and we understand the desire for more information about this situation. Blizzard Entertainment cannot speak to any reports surrounding the Iranian government restricting games from its citizens.

What we can tell you is that United States trade restrictions and economic sanction laws prohibit Blizzard from doing business with residents of certain nations, including Iran. Several of you have seen and cited the text in the Terms of Use which relates to these government-imposed sanctions. This week, Blizzard tightened up its procedures to ensure compliance with these laws, and players connecting from the affected nations are restricted from access to Blizzard games and services.

This also prevents us from providing any refunds, credits, transfers, or other service options to accounts in these countries. We apologize for any inconvenience this causes and will happily lift these restrictions as soon as US law allows.

دیابلو .. مفیستو. این بود رسم رفاقت؟ لول

یک راهی هست که بدترین راه برای بازگشت پولمونه، فروش کل اکانت به یک خارجی!
البته چیز این ها هست که اونم دردسر های خودش رو داره.
اگر کسی یک چیز پی خوب با پیمگ بالا معرفی کنه....

آخرین ویرایش:
یک خبر بد هم برای من اتفاق افتاده، ماشینم که پراید بود دیشب دزد برد. قفل فرمون نزده بودم، خوابم برد یادم رفت ماشین رو بزارم تو پارکینگ.
گفتم که حواستون رو جمع کنید که هیچ وقت تو زندگی خواب نمونید ):

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or