Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
من دیشب از یکی از دوستام شنیدم سایت battle.net رو شیلتر کردن دلیلشم این اوردن که حرف های مبتذل ردو بدل میشه یا لباس های اونجوری وغیره کلا دلایل خیلی غیر منطقی واسه این کارشون اورده بودن
راستی یه سوال من با شاتل سرعت 128k بازی میکنم اگه برم سرعت بالاتر بگیرم ممکنه پینگم بیاد پایین؟چون با چیز میرم تو بازی پینگ بالاست بدونه چیز میرفتم پینگم خیلی پایین بود

یک نفر به نام Rãbbit این نوشته و گفته همه این برای support-request@blizzard.com بفرستن. با تشکر از زحمتش

Dear Blizzard employees or who is responsible to this issue
We Iranian people faced a problem which started since Wednesday 22/08/12 and we can not connect to any Blizzard related server/site/etc...
many rumors around which says that Iranian governments closed the ports which allow us to connect to Blizz but they are not true,if you ask how we can be this sure i have to say that we called (me myself) the department of communication and who are in charge of this kind of problems and they said we have to do nothing with this problem and these all are coming from your server side which you try to connect,furthermore we are aware that our country has some politic problems and got prohibited from many thing,and we think Blizzard did same thing with us,i mean they banned us from playing WOW,if this is not true and this is just a technical problem please let us know or respond on the thread which you can find here : !!! Iranian Can't connect to wow or battle.net !!! - Forums - World of Warcraft
or if it is Blizzard side and you don't want us to play here you should have informed us before doing such thing,i think this problem is just with our government not with Iranian people,so i think this decision must get re-view again,many people(like most of us) have game time left on our account and if you want to keep the same rule up and keep us awy from any Blizzard related site/server you have to pay it back somehow.
anyways i hope this is just a technical issue and will be fixed ASAP,we will be waiting to get a official reply for this e-mail or on the thread which i mentioned above ( !!! Iranian Can't connect to wow or battle.net !!! - Forums - World of Warcraft ).
any help will be so appreciated,

with the best regards from all Iranian community

من دیشب از یکی از دوستام شنیدم سایت battle.net رو شیلتر کردن دلیلشم این اوردن که حرف های مبتذل ردو بدل میشه یا لباس های اونجوری وغیره کلا دلایل خیلی غیر منطقی واسه این کارشون اورده بودن
راستی یه سوال من با شاتل سرعت 128k بازی میکنم اگه برم سرعت بالاتر بگیرم ممکنه پینگم بیاد پایین؟چون با چیز میرم تو بازی پینگ بالاست بدونه چیز میرفتم پینگم خیلی پایین بود
خیر...همچین چیزی نیست که فیل؟؟؟تر کردن و غیره!!

سلام دوستان اینجا چه خبره یه دو روز رفتم مسافرت الان اومدم میبینم چه شیرتوشیریه راسته یعنی فقط با چیز میشه بازی کرد الان لانچر رو باز کردم این ارور رو داد فقط یک بار تونستم وارد بشم اونم بدون دانلود کردن پچ جدید وارد صفجه لاگین شدم ولی موقع لاگین ارور3003 میده
یعنی بدبخت شدیم در ضمن سایت battle.net رو هم باز نمیکنه و ارور unable to connect میده در حال حاضر باید چیکار کنیم

55kjkoq3jgz13drls5.jpg

آقا جان
من دو ماه پیش خواستم اکانت بسازم ایران نبود... جو ندید .

یه ماه پیشم این مشکل پیش اومد اما با یه فرقی که لانچر کار میکرد. اما سایت و بازی نمیومد. اینکه الان هیچی وا نمیشه تعجب داره و اینکه بلیزز هیچی نمیگه...

دوستانی که از وی استفاده میکنند بیان یه توضیحی بدن که از چه نوعی استفاده میکنند از همون هایی که تو ایران میفروشن ؟ مشکل پینگ ندارن ؟ انگار که متاسفانه از این به بعد باید دنبال این چیزا باشیم

من خودم سرورهای وی دارم برای کار های خودمون ازش استفاده میکنیم وقتی به سرور فرانسم وصل میشم و همزمان دارم با team speak با دوستام در حین بازی صحبت میکنم پینگم رو 140-150 هستش (اونی که تو بازی نشون میده همون خط سبزه)
همین امروز هم تا 2 ساعت پیش داشتیم بازی میکردیم

دوستان من پچ جدید رو با چیز آلمان دانلود کردم ولی تو بازی نرفتم چون دوست ندارم اکانتم خدشه دار بشه در ضمن فکر کنم خود بلیز ایرانو از دسترس خارج کرده چون اگه ***** بود همون صفحه معروفه ارشاد میومد در صورتی که unable to connect میده
به نظر شما این وضع درست میشه یا نه اگه میشه ممنتظر بمونیم اگه نه که دهن مهنمون اسفالته

من از اولش با "وی" میرفتم تو بازی کاریم به این کاراش نداشتم هیچ مشکلی هم تا حالا بر نخوردم وقتی هم که بدون "وی" میرفتم پینگم 100-150 تایی بالا میرفت
به نظرم بی دردسر با "وی" بازی کنید

پلیر های سودان و سوریه و این ها هم مشکل دارن مسه این که از طرف telia(شرکتی که از خاور میانه pc ها رو به eu وصل میکنه) در کل تو خاور میانه : افغانستان پلیر داره؟عراق ؟ مصر؟ خوب چون ما نسبتا پلیرامون زیاده بابای بتل نتو در آوردیم. تک و توک سوریه ای هم بودن که تو فروم گفتن. مطمینم درست میشه...

چرا مثل سایت انویدیا نمیاد یه اررور درست رو صبحه بنویسه که آقا دسترسی شما محدود شده . حالا برو هر غلطی میخوای بکن :d نه که آدم رو بی اطلاع بزارن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or