Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
David Brevik گفته این دیابلو 3 متفاوت تر از 2 نسخه قبلی بوده و اون چیزی نبوده که ایده اصلیش در ذهنش داشته

بعضی چیزها اصلا طرح اولیه نبوده مثل سیستم skill بازی که براحتی میشه هر موقع خواستی، سریع میتونی ساختارش تغییر بدی ... البته این رو هم گفته بعضی ها هم بهتر از اون چیزی شده که فکرشو میکردند.

در کل میخواسته با دیابلو 3، حس MMOای مثل wow رو بهتون بده ... الان داره Marvel Hero را میسازه که این بازی بر اساس ایده های اصلی دیابلو 3 ، تجربه و مهارت های گذشته ای هست که بدست اورده و میشه این بای برادر دوقلو دیابلو دونست.

و البته بازی دیگش Mythos مثل این میمونه که دارید Torchlight بازی میکنید.
..........................................................
این تقریبا خلاصه مصاحبش با یوروگیمر بود ... برای خوندن متن کامل به لینک زیر برید که ترجمه خودم هست
David Brevik : نسخه سوم دیابلو متفاوت بود. - | Gamefa.Com :.: گیمفا :.: اخبار دنیای بازی های رایانه ای

تو status زده available ولی وصل نمیشه پچم دانلود کردم 17 مگ شد (حدودا)
کدوم پچ ؟؟ من از یکی دو هفته پیش تاحالا ندیدم پچی دانلود بشه .

مسئله اینجاست من همین الان مثل پاراگون لول 100 هستم! و جای هیچ پیشرفتی هم ندارم (max mf 300%) و درواقع هیچ فرقی برای من نمیکنه!

خب شما یه نفری . بنده و تعداد زیادی از دیابلو بازان از این تغییر خوشحالیم . به نظر من این تغییر بسیار به جا بود . در ضمن من همه حرفامو در مورد کم شدن قدرت ویزارد پس میگیرم . من اشتباه متوجه شده بودم . اونا اصلا نمیخوان اسکیلهای قوی ویزارد رو ضعیف کنند بلکه حرف حسابشون این بوده که اینا به اندازه کافی قوی و خوب و کاربردی هستن فقط حالا توی 1.04 قصد دارند اون اسکیلهای به درد نخور رو قوی تر و کاربردی تر کنند بلکه کمی تفاوت بین بلید ها بازی کنان این سبک ایجاد بشه که باز هم خوبه . خسته شدم از بس هی یه لیزر قرمز رو گرفتم روی دشمنا !!!

این جور که بوش میاد پس باید تا لول 100 حداقل 200-300 ساعت بازی کنیم تکلیف اونایی که inferno رو تموم کردن چیه؟یعنی دوباره از اول برن؟؟؟بلاخره باید یه مود جدید یا چندتا مرحله جدید به بازی اضافه کنن...
لول اول پاراگورن به اندازه رفتن از لول 59 به 60 عادی هستش . برای رسیدن از لول 1 تا 100 پاراگورن باید به اندازه حالت عادی در دیابلو 2 برای رسیدن از لول 1 تا 99 وقت صرف کرد .

David Brevik گفته این دیابلو 3 متفاوت تر از 2 نسخه قبلی بوده و اون چیزی نبوده که ایده اصلیش در ذهنش داشته

بعضی چیزها اصلا طرح اولیه نبوده مثل سیستم skill بازی که براحتی میشه هر موقع خواستی، سریع میتونی ساختارش تغییر بدی ... البته این رو هم گفته بعضی ها هم بهتر از اون چیزی شده که فکرشو میکردند.

در کل میخواسته با دیابلو 3، حس MMOای مثل wow رو بهتون بده ... الان داره Marvel Hero را میسازه که این بازی بر اساس ایده های اصلی دیابلو 3 ، تجربه و مهارت های گذشته ای هست که بدست اورده و میشه این بای برادر دوقلو دیابلو دونست.

و البته بازی دیگش Mythos مثل این میمونه که دارید Torchlight بازی میکنید.
..........................................................
این تقریبا خلاصه مصاحبش با یوروگیمر بود ... برای خوندن متن کامل به لینک زیر برید که ترجمه خودم هست
David Brevik : نسخه سوم دیابلو متفاوت بود. - | Gamefa.Com :.: گیمفا :.: اخبار دنیای بازی های رایانه ای

شما از پاراگون سیستم فقط MF 300% رو داری.GF 300% رو با فول لول کردن پاراگون بدست میاری. با هر لول اپ هم مقداری به استیت هاتون اضافه میشه.

بچه ها یه چیزی...
من تو سرور اروپا و آمریکا و آسیا رو چک کردم نمیشه وصل شد
بعد رفتم تو آبشن زبان رو به آلمانی تغییر دادم و بازی گفتش باید ریستارت بشه...
بعد ریستارت یه چکی کردن و حالا هم داره 2.6 گیگ آپدیت دانلود میکنه!!!!
یعنی این پچ جدید فعلا واسه آلمان اومده و 2.6 گیگ هست؟؟؟

بچه ها یه چیزی...
من تو سرور اروپا و آمریکا و آسیا رو چک کردم نمیشه وصل شد
بعد رفتم تو آبشن زبان رو به آلمانی تغییر دادم و بازی گفتش باید ریستارت بشه...
بعد ریستارت یه چکی کردن و حالا هم داره 2.6 گیگ آپدیت دانلود میکنه!!!!
یعنی این پچ جدید فعلا واسه آلمان اومده و 2.6 گیگ هست؟؟؟
نخیر patch حدود 12 mb هست شما دارین فایل های زبان آلمانی رو می گیرین!
اگه خواستی بدون dl برگردی به English این کار رو بکن:
1. Close your Diablo 3 downloader.

2. Find "agent.db" file under:
Windows 7 users: C:\ProgramData\Battle.net\Agent\
Windows XP users: C:\Document and settings\All Users\Application Data\Battle.net\Agent\
Please note this is a hidden folder. Or alternatively, you can do a file search for "agent.db".

3. Open agent.db file with text editing tools such as Notepad.

4. "Do a search for "selected_locale", change it to the way it was. For example, to change it back to English, put: "selected_locale" : "enUS" or "enGB

5. Save your changes. Reopen Diablo 3 and have fun!
by Soap

آخرین ویرایش:

Windows XP users: C:\Document and settings\All Users\Application Data\Battle.net\Agent\
Please note this is a hidden folder. Or alternatively, you can do a file search for "agent.db".

4. "Do a search for "selected_locale", change it to the way it was. For example, to change it back to English, put: "selected_locale" : "enUS" or "enGB

by Soap
من دقیقا این کاری که شما گفتی رو انجام دادم...بازی زبونش انگلیسی شد
وقتی ران میکنم لانچر رو باز از ادامه دانلود میاد ولی با زبون انگلیسی و اون تو پنجره لانچر یک بخشی داره که توش راجع به پچ 1.0.4 توضیح داده!!!
هنوزم فکر میکنی داره فایل زبان دانلود میکنه؟
---------------------------------------------
اینم عکسش...به نظر شما قضیه چیه؟؟؟
من واقعا گیج شدم!!!:-??

Attachments

• Untitled12.jpg
    Untitled12.jpg
    53.9 KB · مشاهده: 15
آخرین ویرایش:

by Soap
بابا همه اینا که گفتی کاره 5 ثانیس : Task manager رو باز *** برو قسمت Processes , رو فایل Agent کلیک کن و End Process رو بزن

من دقیقا این کاری که شما گفتی رو انجام دادم...بازی زبونش انگلیسی شد
وقتی ران میکنم لانچر رو باز از ادامه دانلود میاد ولی با زبون انگلیسی و اون تو پنجره لانچر یک بخشی داره که توش راجع به پچ 1.0.4 توضیح داده!!!
هنوزم فکر میکنی داره فایل زبان دانلود میکنه؟
---------------------------------------------
اینم عکسش...به نظر شما قضیه چیه؟؟؟
من واقعا گیج شدم!!!:-??
هم enGB رو امتحان کردی هم enUS رو؟ برای من که 12mb بیشتر نبود در ضمن چیز خاصی که به بازی اضافه نشده!
بابا همه اینا که گفتی کاره 5 ثانیس : Task manager رو باز *** برو قسمت Processes , رو فایل Agent کلیک کن و End Process رو بزن

اینی که من نوشتم اصلا ربطی به taskmanager نداره که!
:d

آخرین ویرایش:
کسی می دونه چه خبر؟
من اصلا تو خود سایت بتل نت نمی تونم برم مگر با وی پی ان با اونم که نمشه وارد شد زی اکانت استار کرفت 2 قفل کرد دیابلو هم کار نمیکنه.
کسی متونه تو خود سایت بتل نت برن حالا بازی به کنار؟
نکنه ایران ***** کردن؟

این اتفاق یه بار دیگم افتاده بود جو دادن ملت...
چون رو سرورا داره کار میشه یه سری آی پی هارو میبندن
ممکنه تا چند روز هم بدون چیز نشه بازی کرد

---------- نوشته در 03:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 PM ارسال شده بود ----------

داداش یه هو یادم افتاد دیشب تو breaking news نوشته بود که از یه ساعت تا ساعتی که همین هول و هوش بود . سایت و اکانت منیجمنت قابل دسرس نیست. اما چون چیزا مال امریکا یا انگلیسه بیشتر واسه اونا وازه لابد

کسی می دونه چه خبر؟
من اصلا تو خود سایت بتل نت نمی تونم برم مگر با وی پی ان با اونم که نمشه وارد شد زی اکانت استار کرفت 2 قفل کرد دیابلو هم کار نمیکنه.
نکنه ایران ***** کردن؟
هیچ مشکلی نداره و راحت وارد میشه

کسی می دونه چه خبر؟
نکنه ایران ***** کردن؟
صبر داشته باش درست میشه الان همه مشکل دارن

این اتفاق یه بار دیگم افتاده بود جو دادن ملت...
چون رو سرورا داره کار میشه یه سری آی پی هارو میبندن
ممکنه تا چند روز هم بدون چیز نشه بازی کرد

---------- نوشته در 03:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 PM ارسال شده بود ----------

داداش یه هو یادم افتاد دیشب تو breaking news نوشته بود که از یه ساعت تا ساعتی که همین هول و هوش بود . سایت و اکانت منیجمنت قابل دسرس نیست. اما چون چیزا مال امریکا یا انگلیسه بیشتر واسه اونا وازه لابد
من تو تهرانم اصلا نمی تونم تو سایت بتل نت و استار کرفت یا دیابلو برم.
امیدوارم حق با شما باشه و سریعتر درست بشه.

من تو تهرانم اصلا نمی تونم تو سایت بتل نت و استار کرفت یا دیابلو برم.
امیدوارم حق با شما باشه و سریعتر درست بشه.
من همین الان تست کردم و خیلی راحت وارد بازی شدم ... لطفا شایعه سازی نکنید .. مشکل از خودتونه .. حیف که داخل بازی نمیتونم عکس بگیرم وگرنه نشونتون میدادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or