Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
من الان نمیفهمم مشکل شما چیه ؟
الان بلیزارد داره سعی میکنه با اضافه کردن Paragon System بازی رو از یه نواختی دربیاره . خیلیا هستن که بعد از مکس لول شدن دیگه از بازی زده میشن.الان این سیستم یه نوع محرکه که بازی رو ادامه بدی.الان شما با این مشکل داری ؟ اسکل کردن دیگه چیه ؟
در کل شما از بازی خوشتون نیومده ,حالا 100 تا پچ جدید با امکانات بهتر بدن شما میای میگی بدرد نمیخوره.
من یکی که خیلی به این پچ جدید امید دارم.

منم امید دارم اما میمردن دو ماه بازیو دیرتر بدن بیرون که کامل develope شده باشه ؟
منم خودم از بازی خوشم اومده اما چون دیابلو از آب در نیومده ناراضیم... 5 سال صبر کردیم یه بازی rpg ببینیم نه اکشن ! دیابلو1 و 2 با عشق ساخته شد اما این یکی با هدف پول پول و پول ! من که 5 سال زندگیمو دیابلو2 بازی کردم حرصم میگیره که چرا یه نسخه باید نسبت به یه نسخه قبلیش پسرفت کرده.. واسه این که خیلی ها d2 باز نبودن یا بازیای epic دیگه بلیزو مثه wow:wotlk بازی نکردن(منظورم این نیست که شما اینا رو بازی نکردی و تازه کاری) این بازی عالیه اما بقیه از بلیزارد خیلییی انتظار دارن چون بازیای بلیز نباید خوب باشن.. محکومن به عالی بودن.
در هر صورت این چیز جالبی نیست که دنباله یکی از محبوب ترین rpg های دنیا رو یه نفر غیر از خالق بازی بسازه... شما یکم پیگیری کنی میبینی از cata به اینور خیلی ها دیگه wow نمیزنن... کلا سیاستا بلیزارد عوض شد.... پولکی شدن...

(در ضمن فن پیج دیابلو3 نیست که. هر کی آزاده هرچی میخواد بگه. با تشکر D:

سلام. من می خوام اکانت دیابلو مو بفروشم قیمت از Blizzard پایین تر!!!!!!!!!!!!
هیرو لول 25 ام دارم
85 تومن می فروشم اگه خریدارید زود پ.م بدید.
اگه سوال پیش اومد بازم پ.م بدید
دلیل فروشم اینه که دانش جوم وقت بازی ندارم.

در کل بنظرم بهتر میشه و دلیلی پیدا میشه تا کسانی که لول 60 شدن همچنان دلیل داشته باشند تا بازی ادامه بدهند
میمردن دو ماه بازیو دیرتر بدن بیرون که کامل develope شده باشه ؟
این تغییرات برای این بوده که گیمرها از بازی شاکی بودن

من دیگه فعلا با این بازی کاری ندارم... مردک فلان به دیوید توهین میکنه:

jay willson says **** that loser to david brevik

بشکه ! کی اخراجش میکنن؟ :d
این دیوید احساساتی شده بوده .. اینا هم جوابش دادن :دی

---------- نوشته در 02:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:22 PM ارسال شده بود ----------

d3fckthatloser.jpg

بوووم !!
هیچی نمیگم خودتون بخونیدش.....!!!
در ضمن با این 1.0.4 فک کنم سرورا تا خرتناق پر شه !!!

paragon system
حاجی ما که انگلیسیمون خوب نیست واسمون دوبله کن ببینیم چیه
آصلا PARAGON SYSTEM چی هست حالا؟

---------- نوشته در 03:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:58 PM ارسال شده بود ----------

منم امید دارم اما میمردن دو ماه بازیو دیرتر بدن بیرون که کامل develope شده باشه ؟
منم خودم از بازی خوشم اومده اما چون دیابلو از آب در نیومده ناراضیم... 5 سال صبر کردیم یه بازی rpg ببینیم نه اکشن ! دیابلو1 و 2 با عشق ساخته شد اما این یکی با هدف پول پول و پول ! من که 5 سال زندگیمو دیابلو2 بازی کردم حرصم میگیره که چرا یه نسخه باید نسبت به یه نسخه قبلیش پسرفت کرده.. واسه این که خیلی ها d2 باز نبودن یا بازیای epic دیگه بلیزو مثه wow:wotlk بازی نکردن(منظورم این نیست که شما اینا رو بازی نکردی و تازه کاری) این بازی عالیه اما بقیه از بلیزارد خیلییی انتظار دارن چون بازیای بلیز نباید خوب باشن.. محکومن به عالی بودن.
در هر صورت این چیز جالبی نیست که دنباله یکی از محبوب ترین rpg های دنیا رو یه نفر غیر از خالق بازی بسازه... شما یکم پیگیری کنی میبینی از cata به اینور خیلی ها دیگه wow نمیزنن... کلا سیاستا بلیزارد عوض شد.... پولکی شدن...

(در ضمن فن پیج دیابلو3 نیست که. هر کی آزاده هرچی میخواد بگه. با تشکر D:

شما 5 سال صبر کردی بنده نزدیک 10 سال,یادش بخیر وقتی دیابلو 1 و 2 رو بازی کردم خیببببلی خوشم اومد واسه همین وقتی تمومش کردم منه از خدا بی خبر تو اون سال دنبال نسخه 3ش بودم#:-s ولی بعد این همه سال واقعا ارزش این همه صبرو نداشت(ولی تنها بازی هست که منو 7-8 ساعت بکوب سرجام میشونه,بازی های دیگه رو یه ساعت بازی میکنم زده میشم ولی نمیدونم این چی داره که اصلا ازش خسته نمیشم!!

حاجی ما که انگلیسیمون خوب نیست واسمون دوبله کن ببینیم چیه
آصلا PARAGON SYSTEM چی هست حالا؟--

یکی از عوامل زده شدن از بازی اینه که بعد از لول 60 شدن دیگه انگیزه ای واسه بازی وجود نداره و بازیکن زده میشه
اما با این paragon lvl بعد از لول 60 شدن تازه 100 تا paragon lvl در پیش روست.
با رسیدن به هر کدوم به عنوان جایزه مقداری به dex str.int شما اضاف میشه و همچنین 3%مجیک فایند و گلد فایند. و رسیدن به paragon 100 نیز ظاهرا کاریست بس دشوار
.
.
.
.
.
حالا که نمیشه واسه بازی تاسف خورد.. هرچه قد سرمونو تکون بدیم که blizzzard north نمیاد بازیو بسازه و دسته گل تحویل بده... بازی خوبیه اما لزوما نه یک دیابلو خوب.

شما 5 سال صبر کردی بنده نزدیک 10 سال,یادش بخیر وقتی دیابلو 1 و 2 رو بازی کردم خیببببلی خوشم اومد واسه همین وقتی تمومش کردم منه از خدا بی خبر تو اون سال دنبال نسخه 3ش بودم#:-s ولی بعد این همه سال واقعا ارزش این همه صبرو نداشت(ولی تنها بازی هست که منو 7-8 ساعت بکوب سرجام میشونه,بازی های دیگه رو یه ساعت بازی میکنم زده میشم ولی نمیدونم این چی داره که اصلا ازش خسته نمیشم!!
یکی از خصوصیت های بازی های Blizz این هست که کلا آدم رو خسته نمی کنن.
2 تا دلیل داره از نظر من یکی که واضحه اینه که خوب خوش ساختن همشون ولی دلیل اصلی به نظر من که شایدم زیاد به چشم نیاد اینه که زیاد فکر نمی برن و باعث خستگی و سردرد نمی شن به نسبت بازی های دیگه.

این پاراگون ها اشک آدمو در میاره هر لول زدنش اندازه 10 تا لول معمولی مشکلات داره
این نظر خودمه ها نزنینم
کسینمیدونه تا کی سرور قطع هست بابت ارتقا ها؟

این پاراگون ها اشک آدمو در میاره هر لول زدنش اندازه 10 تا لول معمولی مشکلات داره
این نظر خودمه ها نزنینم
کسینمیدونه تا کی سرور قطع هست بابت ارتقا ها؟
توی خود بازی نوشته ولی از لینک زیر هم میتونی وضعیت سرورها رو ببینی .. البته الان نگاه کردم سرور اروپا فعال هست.
Server Status - Diablo III

7:30 صب تا 5:30 بعد از ظهر به وخت اینجا حدودا. یه چی تو مایه های 10 ساعت.
در ضمن سعی نکنید سریع پچو چک کنید چون کلا سرورا خیلی شولوغ پولوغ میشه...

خوب و اینکه بدون آیتم experince برای رسیدن به لول 100 از 1 باید حدود 8 میلیون dust imp رو رو درجه سختی اینفرنو نفله کرد.... (دیدن نون نداره آب که داره بیان پلیرا رو یه سال اسکل کنن) و اینطوری mf شما همچنان با ارزشه....

مسئله اینجاست من همین الان مثل پاراگون لول 100 هستم! و جای هیچ پیشرفتی هم ندارم (max mf 300%) و درواقع هیچ فرقی برای من نمیکنه!

یکی از عوامل زده شدن از بازی اینه که بعد از لول 60 شدن دیگه انگیزه ای واسه بازی وجود نداره و بازیکن زده میشه
اما با این paragon lvl بعد از لول 60 شدن تازه 100 تا paragon lvl در پیش روست.
با رسیدن به هر کدوم به عنوان جایزه مقداری به dex str.int شما اضاف میشه و همچنین 3%مجیک فایند و گلد فایند. و رسیدن به paragon 100 نیز ظاهرا کاریست بس دشوار
.
.
.
.
.
حالا که نمیشه واسه بازی تاسف خورد.. هرچه قد سرمونو تکون بدیم که blizzzard north نمیاد بازیو بسازه و دسته گل تحویل بده... بازی خوبیه اما لزوما نه یک دیابلو خوب.

این جور که بوش میاد پس باید تا لول 100 حداقل 200-300 ساعت بازی کنیم تکلیف اونایی که inferno رو تموم کردن چیه؟یعنی دوباره از اول برن؟؟؟بلاخره باید یه مود جدید یا چندتا مرحله جدید به بازی اضافه کنن...

---------- نوشته در 11:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 PM ارسال شده بود ----------

تو status زده available ولی وصل نمیشه پچم دانلود کردم 17 مگ شد (حدودا)

شما الان پچه دیابلوتون چنده؟مگه واسه آپدیت خودش اتوماتیک آپدیت نمیکنه؟یعنی باید جدا آپدیت کرد؟لینک آپدیت پچ جدیدو میدی؟

این جور که بوش میاد پس باید تا لول 100 حداقل 200-300 ساعت بازی کنیم تکلیف اونایی که inferno رو تموم کردن چیه؟یعنی دوباره از اول برن؟؟؟بلاخره باید یه مود جدید یا چندتا مرحله جدید به بازی اضافه کنن...

---------- نوشته در 11:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 PM ارسال شده بود ----------

شما الان پچه دیابلوتون چنده؟مگه واسه آپدیت خودش اتوماتیک آپدیت نمیکنه؟یعنی باید جدا آپدیت کرد؟لینک آپدیت پچ جدیدو میدی؟

خود لانچر بازی آپدیت کرد (من با چیز پی ان سرور خودم که برای فرانسه هستش وصل شدم) خودش اتوماتیک آپدیت کرد
جدا آپدیت نمیشه خود لانچر آپدیت میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or