Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
این چند روزه رو قیمت چند تایی پک فیزیکی بازار تهرانو زیرو رو کردم زیر 160 تومن نبود دلار رفته بالا قیمتشم وحشتناک گرون شده
2020 تومن

سلام دوستان من تو Pingtest.net - The Global Broadband Quality Test پینگم 300 بدونه چیز پی ان میتونم بازی کنم؟

میتونی بازی کنی ولی چون ما از ایران وصل میشیم و تو لیست کشورهای بلیزارد نیستیم بهتره با چیز پی ان وصل بشیم
-----------
اون دوستمون هم که امروز فرداش ما رو کشت نمیخوای بگی خب نگو
اون لایک هم به خاطر پشتکار و زحمتی که کشیدی دادم وگرنه این حرکت ها زیاد جالب نیست!!!

دو روزی هست که بازیو شروع کردم و سر جمع نرمال رو با 11 ساعت گیمپلی (در دو راند 4 ساعته و 7 ساعته :دی) تموم کردم . بازی از لحاظ داستانی و موسیقی و گیمپلی و ... نسبت به نسخه ی دوم ادامه ی خیلی خوبی بود ، من که راضی بودم . فقط تو درجه ی سختی بازی ، نرمال پیش از اندازه آسون بود (به نسبت d2 ) الان وسط های چپتر 1 هستم رو nightmare بازی هنوز برام خیلی آسونه امیدوارم hell و inferno یه خورده سخت بشه :دی
کلاس هم البته witch doctor ــه :دی

به طرف پ.خ بدین ببینین کجا موند
پیچوند !
---------------------------------------------------------------------------------
نتایج تست من تا اینجای بازی ... بین بربر-دیمن هانتر-ویچ داکتر-ویزارد
سبک ویزارد پس از رسیدن به لول 40 خوش دست ترین سبکه ! اولش کمی ضعیفه و نیروهایی که آزد میکنه بی استفاده است ولی بعدا واقعا کشنده میشه . به تمام کسانی که میخوان تازه شروع کنند یا نمیدونن چه سبکی رو به عنوان سبک بعدیشون وردارند پیش نهادش میکنم .

واقعا قشنگ بازیش اگه کمتر از 10 میدادن نامردی بود مانندWorld of warcraftیک شاهکار هسته
آقایونی که جدیدا بازی رو تهیه کردن لطفا منو هم ادد کنند . Co-oP با رفقا بیشتر حال میده تا اجنوی ها ! Conan#2978
امروز برای بار سوم جناب دیابلو رو کشتم و برای بار سوم نتونستم اون اچیومنتی که میگه نباید توی دامهای دیابلو گرفتار بشی رو بگیرم .
یه سوال راجع به پایان بازی .
یادم میاد دو سه هفته پیش که بعضی ها بازی رو تموم کردند گفتند آخرش به شدت باز موند تا یه بسته الحاقی تروتمیز واسش بزنند ولی الان من بعد از سه بار دیدن آخرش هنوز چیزی عجیب و گنگی به نظرم نرسید. میشه یه کسی بهم بگه چرا اخرش گنگ بوده ؟
یه چیز دیگه چه قدر پینگ عالی شده !!! من امروز و دیروز در حالت Co-op 4 نفره بازم پینگم عالی بود و ذره ای لگ نداشتم .

نتایج تست من تا اینجای بازی ... بین بربر-دیمن هانتر-ویچ داکتر-ویزارد
سبک ویزارد پس از رسیدن به لول 40 خوش دست ترین سبکه ! اولش کمی ضعیفه و نیروهایی که آزد میکنه بی استفاده است ولی بعدا واقعا کشنده میشه . به تمام کسانی که میخوان تازه شروع کنند یا نمیدونن چه سبکی رو به عنوان سبک بعدیشون وردارند پیش نهادش میکنم .

سلام،

من هم بازی رو با کارکترهای مختلف تست کردم. نظرم در مورد اینکه بازی رو با چی شروع کنیم روی Witch هستش. توی Skill هاش، Firebomb خیلی خیلی باهاله. مخصوصا اگه Runeـه ای رو بگیری که AoE میده. جون میده برای Act III , Act IV که اصولا گله ای خیلی حمله میشه بهت.

یه نکته جالب اینکه با Witch بازی رو روی Act III از ساعت 6 تا 8 صبح یه کله رفتم و رسیدم به آخرین کوئست. باورتون میشه ؟ Zombie Dog ها خوبن ولی نه به خوبی Pet هایی که توی WoW می تونست Warlockـت داشته باشن. اونا واقعا عالی بودن.

++++++++
در مورد دوستمون که یه نظراتی دادن من یه موردی برای جای سواله :

اونم این مورد :

توی این 1ماه , من بیشتر از هزاران صفحه از forum های us-eu رو زیر و رو کردم و تقریبآ همه چیز رو امتحان کردم . در ضمن پارس آنلاین هم از ساعت 2 صبح تا حدود 7 قابل بازی کردن هست و بس .
مشکل ما در ایران lag نیست , مشکل اصلی latency spike هستش , یعنی داری بازی میکنی , یکدفعه همه چیز گیر میکنه , کاراکتر تکون میخوره ولی محیط بی حرکت میشه و یکدفعه بعد از یک زمانی همه چیز برمیگرده و معمولا هم ما مردیم .

علتش هم اینه :
بلیزارد برای دیابلو3 از پورت های 1119-80 و 6881/6999 استفاده کرده و این پورت ها در بیشتر isp های کشورها (مخصوصآ آسیا) برای برنامه های p2p و تورنت استفاده میشه و عمومآ سیستمهای سرور isp ها وقتی تقاضای data pocket یک user از یک حدی بالاتر میره , اتوماتیک پورت رو محدود میکنند و ما lag spike میگیریم ( یک چیزی مرتبط با ssl & p2p data send& recieve ) . در ضمن از سرور های ایران تا بلیزارد , تعداد زیادی hob وجود دارند که همه اینها روی یکسری پورت ها ایجاد مشکل میکنند و ...

سوال اینه که اگه این پورت 6881/6999 برای برنامه های P2P استفاده میشه و این پورت ها در ایران کلا بسته هستش. چرا از ساعت 5-6 صبج من می تونم بازی کنم اونم با پینگ 212 !!! من پینگم صبح ها 212 تا 232 هستش. یعنی گوله میشه بازی کرد. من بازم نظرم اینه که سرور های بلیزارد کمی مشکل دارن. اینترنت زغالی ما ایراد داره ولی نه در این حد.

البته یه نکته دیگه اینکه توی Betaـِی که برای GW2 اومده بود. بازم این مشکل حاد بود. می شد بازی رو از ساعت 6 صبح انجام داد. اینم برا خودش شده یه معضل. باید به فکر مهاجرت باشیم به خاطر D3 .... :d

یاعلی...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or