Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
با سلام خدمت همه دوستان و دوستداران دیابلو مخصوصآ 3
صحبت پینگ و لگ شده بود , گفتیم ما هم یه نظری بدیم شاید آخرش 1نفر لعنت یا دعامون کرد :d

با احتساب امروز , دقیقآ 34-33 روزه که منم دیابلو 3 رو گرفتم و با همه مشکلات بازی کردن آشنا هستم .
isp من پارس آنلاینه و همیشه از اون راضی بودم . 7سال wow بازی کردم و هیچوقت هم مشکل خاصی نداشت اما سر دیابلو , نشست زمین .
حالا مشکل کجاست ؟ دقیقآ مشکل از اینترنت خود ماست .

شاید بگید : پس این همه topic توی forum های EU و US پس چی ؟
ببینید , از ایران که بیرون برید , اصلا نمی فهمند اینترنت داغون یعنی چی ! توی wow طرف پینگش میشه 200 , ناسزا میگه و بازی رو میزاره میره ولی ما پینگمون 600 باشه بازهم راضی هستیم اگه request time out نداشته باشه . اینها هم اکثرآ وقتی میگن Lag , یعنی چرا پینگم زیر 100 نیست که توی act 4 inferno نتونستم نیم ثانیه قبل از مردن , leap کنم و فرار کنم و نمیرم . نه اینکه مثل ما اصلا نتونه بازی کنه . وقتی 1نفر توی hc بازی رو تموم کرده , یعنی حتی 1 بار هم لگ یا قطعی نداشته !!! یعنی سرور از اساس سالمه ولی ارتباط بین isp ما و سرور بلیزارد یه گیری داره .

توی این 1ماه , من بیشتر از هزاران صفحه از forum های us-eu رو زیر و رو کردم و تقریبآ همه چیز رو امتحان کردم . در ضمن پارس آنلاین هم از ساعت 2 صبح تا حدود 7 قابل بازی کردن هست و بس .
مشکل ما در ایران lag نیست , مشکل اصلی latency spike هستش , یعنی داری بازی میکنی , یکدفعه همه چیز گیر میکنه , کاراکتر تکون میخوره ولی محیط بی حرکت میشه و یکدفعه بعد از یک زمانی همه چیز برمیگرده و معمولا هم ما مردیم .

علتش هم اینه :
بلیزارد برای دیابلو3 از پورت های 1119-80 و 6881/6999 استفاده کرده و این پورت ها در بیشتر isp های کشورها (مخصوصآ آسیا) برای برنامه های p2p و تورنت استفاده میشه و عمومآ سیستمهای سرور isp ها وقتی تقاضای data pocket یک user از یک حدی بالاتر میره , اتوماتیک پورت رو محدود میکنند و ما lag spike میگیریم ( یک چیزی مرتبط با ssl & p2p data send& recieve ) . در ضمن از سرور های ایران تا بلیزارد , تعداد زیادی hob وجود دارند که همه اینها روی یکسری پورت ها ایجاد مشکل میکنند و ...

من در این مدت از شیلرشکن / port triggering / آنتی پ رو گسی/ DNS setting / battleping / pinzapper /Dr tcp و خیلی چیزهای دیگه استفاده کردم . بعضی از اینها بازی رو بهتر کردند , بعضی هم نه مثلا شیلرشکن , بازی در حد معمول و نرمال تا hell رو ممکن میکرد ولی پهنای باند رو خیلی پایین میاورد و وقتی یه گروه elite یا Champion توی inferno-act 1 میامدند ( که هر کدوم هم magic خاص خودشون رو دارند مثل wall block-chain-fire ...) دقیقآ بعلت ضعف پهنای باند , سیستم میرفت تو فکر و slow motion میشد تا 2-3 دقیقه دیگه که جنازه تحویلم میداد .

اما الان 4روزه در تمام شبانه روز دارم مثل بنز بازی میکنم , بی درد و سر و واقعآ دارم لذت میبرم . و فقط 1-2 بار dc شدم .
حالا اینکه راهش چیه ( که مجانی و نسبتآ هم ساده است ) انشالله فردا میگم که انگیزه همه بره بالا .
:">

اول خواستم لایک کنم پستت رو اما همون دو خط اخر کافی بود تا پشیمون شم.اخه این مسخره بازی چیه ؟ روشی میدونی بسم الله .
به ما هم بگو استفاده کنیم این کارا برا چیه دیگه ؟
دیگه خسته شدم .حتی اگه بنم شد اکانتم به درک ... یه نفر یه لینک برا خرید چیز پی ان اروپا بم بده که پدر مادر دار باشه .

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت همه دوستان و دوستداران دیابلو مخصوصآ 3
صحبت پینگ و لگ شده بود , گفتیم ما هم یه نظری بدیم شاید آخرش 1نفر لعنت یا دعامون کرد :d

با احتساب امروز , دقیقآ 34-33 روزه که منم دیابلو 3 رو گرفتم و با همه مشکلات بازی کردن آشنا هستم .
isp من پارس آنلاینه و همیشه از اون راضی بودم . 7سال wow بازی کردم و هیچوقت هم مشکل خاصی نداشت اما سر دیابلو , نشست زمین .
حالا مشکل کجاست ؟ دقیقآ مشکل از اینترنت خود ماست .

شاید بگید : پس این همه topic توی forum های EU و US پس چی ؟
ببینید , از ایران که بیرون برید , اصلا نمی فهمند اینترنت داغون یعنی چی ! توی wow طرف پینگش میشه 200 , ناسزا میگه و بازی رو میزاره میره ولی ما پینگمون 600 باشه بازهم راضی هستیم اگه request time out نداشته باشه . اینها هم اکثرآ وقتی میگن Lag , یعنی چرا پینگم زیر 100 نیست که توی act 4 inferno نتونستم نیم ثانیه قبل از مردن , leap کنم و فرار کنم و نمیرم . نه اینکه مثل ما اصلا نتونه بازی کنه . وقتی 1نفر توی hc بازی رو تموم کرده , یعنی حتی 1 بار هم لگ یا قطعی نداشته !!! یعنی سرور از اساس سالمه ولی ارتباط بین isp ما و سرور بلیزارد یه گیری داره .

توی این 1ماه , من بیشتر از هزاران صفحه از forum های us-eu رو زیر و رو کردم و تقریبآ همه چیز رو امتحان کردم . در ضمن پارس آنلاین هم از ساعت 2 صبح تا حدود 7 قابل بازی کردن هست و بس .
مشکل ما در ایران lag نیست , مشکل اصلی latency spike هستش , یعنی داری بازی میکنی , یکدفعه همه چیز گیر میکنه , کاراکتر تکون میخوره ولی محیط بی حرکت میشه و یکدفعه بعد از یک زمانی همه چیز برمیگرده و معمولا هم ما مردیم .

علتش هم اینه :
بلیزارد برای دیابلو3 از پورت های 1119-80 و 6881/6999 استفاده کرده و این پورت ها در بیشتر isp های کشورها (مخصوصآ آسیا) برای برنامه های p2p و تورنت استفاده میشه و عمومآ سیستمهای سرور isp ها وقتی تقاضای data pocket یک user از یک حدی بالاتر میره , اتوماتیک پورت رو محدود میکنند و ما lag spike میگیریم ( یک چیزی مرتبط با ssl & p2p data send& recieve ) . در ضمن از سرور های ایران تا بلیزارد , تعداد زیادی hob وجود دارند که همه اینها روی یکسری پورت ها ایجاد مشکل میکنند و ...

من در این مدت از شیلرشکن / port triggering / آنتی پ رو گسی/ DNS setting / battleping / pinzapper /Dr tcp و خیلی چیزهای دیگه استفاده کردم . بعضی از اینها بازی رو بهتر کردند , بعضی هم نه مثلا شیلرشکن , بازی در حد معمول و نرمال تا hell رو ممکن میکرد ولی پهنای باند رو خیلی پایین میاورد و وقتی یه گروه elite یا Champion توی inferno-act 1 میامدند ( که هر کدوم هم magic خاص خودشون رو دارند مثل wall block-chain-fire ...) دقیقآ بعلت ضعف پهنای باند , سیستم میرفت تو فکر و slow motion میشد تا 2-3 دقیقه دیگه که جنازه تحویلم میداد .

اما الان 4روزه در تمام شبانه روز دارم مثل بنز بازی میکنم , بی درد و سر و واقعآ دارم لذت میبرم . و فقط 1-2 بار dc شدم .
حالا اینکه راهش چیه ( که مجانی و نسبتآ هم ساده است ) انشالله فردا میگم که انگیزه همه بره بالا .
اخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدی د بگو دیگه

سلام من می خوام این بازی رو بگیرم بعد میخواستم ببینم فقط باید نسخه اورجینال برای آنلاین بازی کردن داشته باشم ؟ یعنی سرور رایگان نداره ؟
فعلا که نه، انلاینش هم بعید بدونم سرور رایگان زده بشه هم بشه می‌شه یه چیزی مثلWOW قاطی‌ پاتی

علتش هم اینه :

فقط به این خاطر لایکت کردم که واسه حرفت دلیل اوردی . البته من که سر در نیوردم !! در مورد سه چهار روز گذشته هم منم موافقم ! بازیم مثل بنز اجرا میشه . نه لگ نه DC نه ... !
" اما " خب بگو دیگه ! امروز فردای دیروزه , همون روزی که تو این متنو نوشتی !

Jhamed تو که این همه تایپک کردی یه 2 خط دیگه هم تایپ میکردی و راه حل میگفتی
البته در مورد پینگ راست میگی اونها اگر پینگشون به 50 هم برسه براشون بالاست چه برسه به 100 .. این چیزیه که تو wow بهم ثابت شده

سلام دوستان اگه میشه یه سایت که فقط CD Key رو ارسال میکنه به من معرفی کنید تا من بخرمش.به خدا از بس واسه نسخه ی کرک شدش صبر کردم سیاه شدم!

من الان اخرای اکت 1 hell هستم هنوز یه دونه item legendary بهم نداده این طبیعی هست؟!
ولی خب به طور قاچاق از بازار سیاه تهیه کردم!...:d

هه من 3 تا از آیتمام legendaryهست چیزه جیگری شده

---------- نوشته در 11:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 PM ارسال شده بود ----------

این بازی فقط حالت public game داره؟؟یعنی فقط میشه حالت داستانی رو آنلاین بازی کرد؟!!!! پس حالت های دیگه چی؟مثلا دوتا گروه به صورت آنلاین به هم حمله کنن یا پرچم های همدیگه رو بدزدن یا ازین حالت ها دیگه......:(

هه من 3 تا از آیتمام legendaryهست چیزه جیگری شده

---------- نوشته در 11:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 PM ارسال شده بود ----------

این بازی فقط حالت public game داره؟؟یعنی فقط میشه حالت داستانی رو آنلاین بازی کرد؟!!!! پس حالت های دیگه چی؟مثلا دوتا گروه به صورت آنلاین به هم حمله کنن یا پرچم های همدیگه رو بدزدن یا ازین حالت ها دیگه......:(
بخش PVP بازی هنوز راه اندازی نشده ... باید صبر کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or