Diablo III | Xbox 360

نه متاسفانه بازی نکردم
RSبا A‌ ترکیبه خوبیه من که اصلا مشکل ندارم بنظرم خیلی خوبه شما هم بایکم تمرین دستت راه میوفته
خوب همنطور ک گفتی بازی بلاک کردن نداره و این کارو باید با ایتم های انجام داد ک شانس این کارو افزایش میدن مثلا همین کلس ویزارد یک کلاس مخصوصه DPS هست و از دور مبارزه میکنه و نیازی ب بلاک و یا ارمور زیاد نداره و ایتم های این کلس هم نه بلاک و نه ارمور بهش میدن شما هم باید از این کلس انتظار تانک بودن داشته باشید باید از دور ب تارگرت دمیج بدین و وقتی ک بهتون رسید با ی اسپل اون رو اسلو کنید و دوباره از دور اتک بدید پس نیازی ب بلاک ندارید معمولا کلس هایی نیاز ب بلاک دارن ک از نزدیک میجنگن مثله بارب ک ایتم هایی این کلس اکثرا بهش شانس بلاک کردن خود ب خود میدن مخصوصا اگر بجایی تو هند و یا دوتا وان هند از یک وان هند و یک اف هند ک همون شیلد هست استفاده کنه
تانک یعنی کسی ک ارمورش یا میزان HP زیاده و میره اتک خور باس و یا ..... میشه دی پی اس هم یعنی کسی ک دمیجش زیاده و ب باس یا ... وقتی باس داره ب تانک دمیج میده ، ضربه میزنه
ممنون بابت توضیحاتت یه سوال دیگه هم دارم چرا وقتی به کسی جوین میشم سیو خودم از بین میره و هر کوئست رو باید از اولش شروع کنم و سیو وسط کوئست از بین میره
به نظرم آنلاینش زیاد جالب نیست یا همه خیلی گیجن و هیچ کاری نمیکنن و فقط تو مپ به آدم زل میزنن یا خیلی حرفه این و مد inferno با درجه های سختی بالا میزنن که امکانش برای ما نیست

اینم عکس هیرو
70296147244381614629.jpg
[/URL][/IMG]
اگه ایرادی داره بگید خیلی اذیتم میکنه

داداش من خودم ویزارد دارم......... شما باید آیتم هائی رو Equip کنی که Inteligence (Int بالائی داشته باشن چون دمیج این کلاس به Int ربط داره نه Str کاراکتر در ضمن سعی کن Vitality (Vit رو هم بالا ببری که جونت بیشتربشه
امیدوارم مفید بوده باشه در هر صورت ناامید نشو و کاراکترتو آپگرید کن .

ممنون بابت توضیحاتت یه سوال دیگه هم دارم چرا وقتی به کسی جوین میشم سیو خودم از بین میره و هر کوئست رو باید از اولش شروع کنم و سیو وسط کوئست از بین میره
به نظرم آنلاینش زیاد جالب نیست یا همه خیلی گیجن و هیچ کاری نمیکنن و فقط تو مپ به آدم زل میزنن یا خیلی حرفه این و مد inferno با درجه های سختی بالا میزنن که امکانش برای ما نیست
خواهش عزیز وظیفس
خوب اینکه درسته نمیشه کاریش کرد چون شما داری با همون هیرو ی کوئست دیگه رو میری و نمیشه بعد از اینکه اون کوئستو رفتی برگرده هرجایی ک بودی از ادامه ی سیو مولتی میاره
برای اینکه بتونی واقعا از انلاینش لذت ببری باید با چندتا از دوستات هماهنگ کنی و بهم اسم ِ کوئست هارو بدین و بگید هرکس ک ب این نقطه رسید دیگه بازی نکنه تا همه به اینجا برسیم و بعد باهم شروع کنید من خودم دوبار بازی کردم با دو نفر واقعا لذت بردم البته یک بارش خیلی لگ داشتم

داداش من خودم ویزارد دارم......... شما باید آیتم هائی رو Equip کنی که Inteligence (Int بالائی داشته باشن چون دمیج این کلاس به Int ربط داره نه Str کاراکتر در ضمن سعی کن Vitality (Vit رو هم بالا ببری که جونت بیشتربشه
امیدوارم مفید بوده باشه در هر صورت ناامید نشو و کاراکترتو آپگرید کن .
ممنون به نظرت کدوم پاور روی اسکیل a دمیج بیشتری داره اون نور بنفشا یا شوک الکتریکی یا اون تیغا

دوستان من کلاس ام ویزارده. اول Act III ام 6 تا آیتم لجندری با قدرت بالا و عالی گرفتم دمیج هیرو ام 310ــه سپر702ـــه خونم 2100ـــه لولم 25 نرمال/مدیوم میرم به نظرتون خوبه؟

دوستان من اول Act III ام 6 تا آیتم لجندری با قدرت بالا و عالی گرفتم دمیج هیرو ام 310ــه سپر702ـــه خونم 2100ـــه لولم 25 نرمال/مدیوم میرم به نظرتون خوبه؟

بربره کلاست!!؟؟؟
تا اینجا که خوب اومدی ولی خب میتونستی بایکم بیشتر گشتن تو نقشه لولت رو بالاتر ببری...

دوستان من اون monk رو برداشتم ...الان یه سری شمشیر تو دستشه اما کمبوهام فرقی نکرده ... فقط همون A + RT .....یجورایی یکنواخته ضربات ...کمبو های متفاوت نداره ؟؟؟

- - -ویرایش - - -

دوستان من اون monk رو برداشتم ...الان یه سری شمشیر تو دستشه اما کمبوهام فرقی نکرده ... فقط همون A + RT .....یجورایی یکنواخته ضربات ...کمبو های متفاوت نداره ؟؟؟

اسکیل هات ربطی سلاح نداره باید لول لول بری بالا ینی لول آپ شی هر چی بیشتر بکشی لولت بالا تر میره خوب همه جا رو بگرد.و بکش تا اسکیل های جدید بگیری

دوستان من ویچ داکتر دارم الان دارم روی مستر1/هیل میرم لولمم 53 هست الان واقعا از ویچ داکتر خسته شدم و اینکه اصلا نمیتونه تو اون درجات مقاومت کنه میخوام یا مونک بردارم یا دیمون هانت کدوم رو پیشنهاد میکنین؟

دوستان من ویچ داکتر دارم الان دارم روی مستر1/هیل میرم لولمم 53 هست الان واقعا از ویچ داکتر خسته شدم و اینکه اصلا نمیتونه تو اون درجات مقاومت کنه میخوام یا مونک بردارم یا دیمون هانت کدوم رو پیشنهاد میکنین؟

مونک
یه سوال
من کلاس ام ویزارده. اول Act III ام 6 تا آیتم لجندری با قدرت بالا و عالی گرفتم دمیج هیرو ام 310ــه سپر702ـــه خونم 2100ـــه لولم 25 نرمال/مدیوم میرم به نظرتون خوبه؟

بهنام اونجور که من دیدم ویچ داکتر و دیمن هانتر چون جفتشون ازراه دور مبارزه میکنن خیلی شبیه همن و البته من خودم دیمن هانترم و خیلی هم ازش خوشم میاد!!!
ولی به نظرم با مانک برو چون میگن خیلی اسکیلا و مجیکای خوبی داره...ولی خب ازاونور دیمن هانترم خیلی خفنه!!!
در کل اگه کلا از دور مبارزه کردن خسته شدی همون مانک رو بردار...:D
پ.ن:
یکی از اچیومنتا مربوط به رسیدن به لول 60ه اگه متونی اول برس لول 60 و بعد بیخیال شو:D

مونک
یه سوال
من کلاس ام ویزارده. اول Act III ام 6 تا آیتم لجندری با قدرت بالا و عالی گرفتم دمیج هیرو ام 310ــه سپر702ـــه خونم 2100ـــه لولم 25 نرمال/مدیوم میرم به نظرتون خوبه؟
والا راستش دقیق نمی دونم یادم نیست چطوری رفتم خودم ولی اگر تا اول اکت4 لولت ب 32 یا 31 رسید بدون خوبه
ایتم هایی لجنداری بسته ب شانست دراپ میشن و فکر میکنم الان وضعیتت خوب باشه کلا روی نرمال/نرمال مشکلی برات پیش نمیاد حتی اگر فقط دنبال کوئست بری و کسیو نکشی
چرا مونک؟ شما خودت بازی کردی باهاش؟ بهتره از دیمون هانت؟

- - -ویرایش - - -

بهنام اونجور که من دیدم ویچ داکتر و دیمن هانتر چون جفتشون ازراه دور مبارزه میکنن خیلی شبیه همن و البته من خودم دیمن هانترم و خیلی هم ازش خوشم میاد!!!
ولی به نظرم با مانک برو چون میگن خیلی اسکیلا و مجیکای خوبی داره...ولی خب ازاونور دیمن هانترم خیلی خفنه!!!
در کل اگه کلا از دور مبارزه کردن خسته شدی همون مانک رو بردار...:D
پ.ن:
یکی از اچیومنتا مربوط به رسیدن به لول 60ه اگه متونی اول برس لول 60 و بعد بیخیال شو:D
محمد دیمون هانت خیلی ارمورش کمه من دوتا ضربه خوردم نصف hp رفت یعنی حتی از ویچ هم ارمورش کمتره احتمالا مونک رو برمیدارم فعلا دارم با دیمون میرم ببینم چی میشه
60؟ نه بابا با این اصلا نمیشه بازی کرد
بهرحال ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or