ezio252
کاربر سایت
ممنون بابت توضیحاتت یه سوال دیگه هم دارم چرا وقتی به کسی جوین میشم سیو خودم از بین میره و هر کوئست رو باید از اولش شروع کنم و سیو وسط کوئست از بین میرهنه متاسفانه بازی نکردم
RSبا A ترکیبه خوبیه من که اصلا مشکل ندارم بنظرم خیلی خوبه شما هم بایکم تمرین دستت راه میوفته
خوب همنطور ک گفتی بازی بلاک کردن نداره و این کارو باید با ایتم های انجام داد ک شانس این کارو افزایش میدن مثلا همین کلس ویزارد یک کلاس مخصوصه DPS هست و از دور مبارزه میکنه و نیازی ب بلاک و یا ارمور زیاد نداره و ایتم های این کلس هم نه بلاک و نه ارمور بهش میدن شما هم باید از این کلس انتظار تانک بودن داشته باشید باید از دور ب تارگرت دمیج بدین و وقتی ک بهتون رسید با ی اسپل اون رو اسلو کنید و دوباره از دور اتک بدید پس نیازی ب بلاک ندارید معمولا کلس هایی نیاز ب بلاک دارن ک از نزدیک میجنگن مثله بارب ک ایتم هایی این کلس اکثرا بهش شانس بلاک کردن خود ب خود میدن مخصوصا اگر بجایی تو هند و یا دوتا وان هند از یک وان هند و یک اف هند ک همون شیلد هست استفاده کنه
تانک یعنی کسی ک ارمورش یا میزان HP زیاده و میره اتک خور باس و یا ..... میشه دی پی اس هم یعنی کسی ک دمیجش زیاده و ب باس یا ... وقتی باس داره ب تانک دمیج میده ، ضربه میزنه
به نظرم آنلاینش زیاد جالب نیست یا همه خیلی گیجن و هیچ کاری نمیکنن و فقط تو مپ به آدم زل میزنن یا خیلی حرفه این و مد inferno با درجه های سختی بالا میزنن که امکانش برای ما نیست