Diablo III | Xbox 360

من الان اکت 4 هستم رو مد نرمال و درجه سختی هارد الان که تمومش کردم باید رو درجه های سختی مستر برم یا بهتر مد بعدی رو شروع کنم؟

باید بری روی مد بعدی! اگه بزاری رو مستر سختتر هم میشه آیتم دراپشم بهتر میشه

آخرین ویرایش:
ن داداش بازی از همون اول تعادل داره و به مرور زمان با سخت شدن بازی لولت میره بالا...وخیالت راحت که بازی بس خوف است...

نفهمیدم داداش :">اخه چیجوری ممکن با وجود یکی که لولش 60 یا خودت که 33 هستی:d بازی متعادل باشه ؟

نفهمیدم داداش :">اخه چیجوری ممکن با وجود یکی که لولش 60 یا خودت که 33 هستی:d بازی متعادل باشه ؟
lol:d
بازی افلاین داره انلاینشم شما خودت تصمیم میگیری جوین کی بشی:d
بازیو ک شروع میکنی از lvl1 هست و یونیت هایی مناسب با lvl خودتو میزنی تا lvl up بشی:d
لایو هم خواستی بری درحد یک ساعت درخدمتم اخه بدجور حجم میسوزونه من lvl50 هستم خواستی بیا بازی کنیم
قا ته تهش دیگه lvl60 هست توی بازی؟؟؟
نه خیر عاقا:d بعد از lvl60 باید 100تا پاراگون هم پر کنی:d

آخرین ویرایش:
lol:d
بازی افلاین داره انلاینشم شما خودت تصمیم میگیری جوین کی بشی:d
بازیو ک شروع میکنی از lvl1 هست و یونیت هایی مناسب با lvl خودتو میزنی تا lvl up بشی:d

درباره ی من چی فکر کردی;;)داشتم از دوستمون دربارهی انلاینش سوال میکردم که شما جفت پا پریدی وسط;):d

لایو هم خواستی بری درحد یک ساعت درخدمتم اخه بدجور حجم میسوزونه من lvl50 هستم خواستی بیا بازی کنیم

حتما میام خدمتت بازی رو سفارش دادم برسه دستم حل :d

آخرین ویرایش:
آقا ته تهش دیگه lvl60 هست توی بازی؟؟؟
وقتی به لول 60 برسی دیگه لول آپ نمیشی مثل قبل(مثلا بری 61-62 و ...) ولی یه چیزی به اسم پاراگون اضافه میشه (Paragon 1-Paragon 2 و ...).با هر پاراگون یکی از قابلیت هات افزایش پیدا میکنه،مثلا 3% strength میره بالا.....

ک اینطور یعنی من الان خفه شم دیگه؟ باشه عاقا:d باشه قدیما مهربون بودی با ما:d
میگم گ انلاینش تصمیم با خودته فقط نفر میتونن بازی کنن و اینکه برای دوئل زدن باید ی سری کار انجام بدین ک اگر خواستی بگو تا بهت بگم:d
اگر میخوای تیکه بارم کنی بیا پروف اگرم سوال داری ک هیچی:d

نه داداش این حرفا چی چرا خفه شی تازه میخوای راه چا کارو بهم یاد بدی :-":d

منم الان دیگه رو نرمال/نرمال و اوایل اکت 4 هستم با کلاس ویزارد و لول 34 شدم.........اواخر اکت 3 یه دست لباس ست درست کردم به نام Cain که 30 درصد XP رو اضافه تر میده بهم اگه 3 تیکه از 4 تیکشو بپوشم با هم .
ولی متاصفانه کلا یه برگه بیشتر نگرفتم :-(

بازی بعد از این همه مدت بالاخره تموم شد...آخرش فوق العاده بود...
توی اکت اخر ولی خیلی نامردی بود چون اصلا lvl up نمیشدیم!!!
با lvl34 البته آخراش بازی تموم شد...!!!
.....
دوستان بازی dlcهم خواهد داشت آیا؟؟؟

آخرین ویرایش:
خوب رو مد نرمال با لول 34 تمومش کردم و اولین بارم بود که دیابلو بازی میکردم و باید بگم حسابی چسبید.

حالا یه سوال از دوستان الان مد نایتمر رو روی درجه سختیه هارد شروع کنم بهتر یا روی درجات مستر برم؟

و بین هارد و مستر جز سخت بودن تفاوت دیگه ای هست که مثلاً آیتمهای بهتری بده و یا xp بیشتری بده ؟

منم الان دیگه رو نرمال/نرمال و اوایل اکت 4 هستم با کلاس ویزارد و لول 34 شدم.........اواخر اکت 3 یه دست لباس ست درست کردم به نام Cain که 30 درصد XP رو اضافه تر میده بهم اگه 3 تیکه از 4 تیکشو بپوشم با هم .
ولی متاصفانه کلا یه برگه بیشتر نگرفتم :-(

انگار رو درجه سختی پایین تر آیتم های بهتری میده من که رو هارد مپ ها رو شخم زدم یه دونه برگه هم بهم نداد حالا آیتم ست که کلا خبری نبود میگم اگه اینطوره که بریم رو درجات پایین تر بازی کنیم.

خوب رو مد نرمال با لول 34 تمومش کردم و اولین بارم بود که دیابلو بازی میکردم و باید بگم حسابی چسبید.

حالا یه سوال از دوستان الان مد نایتمر رو روی درجه سختیه هارد شروع کنم بهتر یا روی درجات مستر برم؟

و بین هارد و مستر جز سخت بودن تفاوت دیگه ای هست که مثلاً آیتمهای بهتری بده و یا xp بیشتری بده ؟
قطعا تفاوت زیادی داره روی مستر ایتم های بهتر و همنطور ک خودتون گفتید xp بیشتر گیرتون میاد و طبیعتا لذت بیشتری هم از بازی میبرید
فقط ی نکته ک هست روی نایمتر و هارد من دارم میرم از اواخر اکت 3 بازی ب نسبت سخت شده کشتن باس ها بازم قابل درکه ولی یکدفعه کلی موب میان طرفتون و اوضاع خیلی بد میشه حالا یا من بد ایتم گرفتم یا اینکه واقعا سخته بازم هرطور خودتون دوست دارید
فقط ی سوال چجوری lvl34 بازو تموم کردین ؟ من همه جارو گشتم دقیقا همه جارو ولی درا اخر با lvl32 بازیو تموم کردم روی نرمال/نرمال
البته یه نگا به پست 533 هم بندازی دوستمون اوایل اکت 4 و لولش 34 تاز رو مد نرمال/نرمال هم رفته کم کم دارم شک میکنم که رو درجات پاین تر xp بیشتری میده.
کاملا موافقم من الان با موب های دیابلو. درگریم حتی ی ایتم مجیک هم بهم ندادن

آخرین ویرایش:
قطعا تفاوت زیادی داره روی مستر ایتم های بهتر و همنطور ک خودتون گفتید xp بیشتر گیرتون میاد و طبیعتا لذت بیشتری هم از بازی میبرید
فقط ی نکته ک هست روی نایمتر و هارد من دارم میرم از اواخر اکت 3 بازی ب نسبت سخت شده کشتن باس ها بازم قابل درکه ولی یکدفعه کلی موب میان طرفتون و اوضاع خیلی بد میشه حالا یا من بد ایتم گرفتم یا اینکه واقعا سخته بازم هرطور خودتون دوست دارید
فقط ی سوال چجوری lvl34 بازو تموم کردین ؟ من همه جارو گشتم دقیقا همه جارو ولی درا اخر با lvl32 بازیو تموم کردم روی نرمال/نرمال

راستش من کلاسم ویزارد بود و نحوه کشتن دشمن ها تو میزان xp که میداد خیلی فرق میکرد. مثلا اگه با همون لیزره سرخه منظورم RT میکشتیشون خیلی کم میداد بر عکس بقیه قدرتها xp خیلی بیشتری میداد.

البته یه نگا به پست 533 هم بندازی دوستمون اوایل اکت 4 و لولش 34 تاز رو مد نرمال/نرمال هم رفته کم کم دارم شک میکنم که رو درجات پاین تر xp بیشتری میده.

فکر کنم تاس ها با من یار بودن تو نرمال...... الان که تموم کردم بازی رو با لول 34 ونرمال و مد نرمال..... گذاشتم از اول رو نایتمیر و هارد
دلم نمیاد لباس ستم رو عوض کنم آخه 30 درضد XP اضافه رو نمیشه به همین راحتی ازش گذشت خیلی تو وقت صرفه جوئی میشه ولی از طرف دیگه زره های خوفی داره دراپ میشه.......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or