N!ma
کاربر سایت
ست آیتم یه دونه فایده ندارهکسی تا حالا ست آیتم یا آیتم سبز پیدا کرده؟!
انگار توی نسخه کنسولی وجود نداره!
ست آیتم یه دونه فایده ندارهکسی تا حالا ست آیتم یا آیتم سبز پیدا کرده؟!
انگار توی نسخه کنسولی وجود نداره!
ست آیتم یه دونه فایده ندارهاز اسمشم معلومه که باید ست باشه. هر هیرو ست مخصوص داره. بعضی ست ها هم هستند واسه همه میشه استفاده کرد.به ست مانک میگن Inna به ست بربر میگن Immortal King بقیه رو نمیدونم
من فقط تانک بازم
![]()
ولی تا دلت بخاد لجندری و کلی رر که از لجندریها بهترن پیدا کردم!خوب چرا تلپورت نمیکنی؟ کوله پشتیت ک پر شد تلپورت کن کمپ بعد بفروش ایتمارو بعدشم دوباره از طریق پورتالی ک باز شده بورو همونجا ک بودیدوستان میشه آپگریدش کرد که بشه آیتم های بیشتری رو حمل کنه من جا کم میارم بعضی وقتا مجبور میشم یه سری از آیتمها رو بر ندارم.
و من اولین باره دیابلو بازی میکنم رو مد نرمال و سختی هارد پیش رفتم اکت 1 رو با لول 16 تموم کردم و یه آیتم لجندری هم تو اکت 1 گرفتم خوب پیش رفتم یا ضعیفه؟
یکم صبر کن اکسپنشن بعدی بیاد انقدر شلوغ میشه ک سرورا میپوکه مثله wow ک ی پَچ براش اومده کازاک منفجر شدهای کاش میشد ما پی سی باز ها با شما میتونستیم آنلاین بزنیمخیلی خلوته اد لیست دیابلوم. دوستان دیابلو باز ترک کردن تنها باید بریم بازی کنیم
![]()
ستم همچیم مالی نیست همین لجندری بهتره من که تو 300-400 ساعتی که بازی کردم یه ستم دراپ نشدآخه من الان خیلی ساعت(!) آفلاین و کلی هم آنلاین بازی کردم ولی حتی 1دونه آیتم سبز هم نگرفتم !!ولی تا دلت بخاد لجندری و کلی رر که از لجندریها بهترن پیدا کردم!
میتونی باهاش ایتم بسازی یا مثلا ی سری سوکت درست کنی ک روی ی ایتم ازش استفاده کنی برای مثال مثلا شما ی ایتم گیرت میاد ک بهت hp میده شما میخوای علاوه بر این مقدار hp بتونی dps هم ازش بگیری اگر جایی سوکت داشته باشه و ساختن سوکتتو تراین کرده باشی میتونی سوکت هایی خوب بسازی و روش کار بزاریاین crafting و train چی کار میکنن دقیقا؟مثلا کرفتینگ کدوم اسلحه رو کرفت میکنه؟
Sent from my X10i using Tapatalk 2
میتونی باهاش ایتم بسازی یا مثلا ی سری سوکت درست کنی ک روی ی ایتم ازش استفاده کنی برای مثال مثلا شما ی ایتم گیرت میاد ک بهت hp میده شما میخوای علاوه بر این مقدار hp بتونی dps هم ازش بگیری اگر جایی سوکت داشته باشه و ساختن سوکتتو تراین کرده باشی میتونی سوکت هایی خوب بسازی و روش کار بزاری
کرافت کردن هم ک ی پست بالاتر از شما توضیح دادم من ی سری پیج پیدا کردم ک ازش استفاده کردم و حالا میتونم ایتم هایی ست درست کنم هرچی لول تراینت بیشتر باشه میتونی ایتم هایی بهتری درست کنی
- - -ویرایش - - -
اگر لطف کنی تو همین صفحه x رو بزنی و بعد عکس بگیری ممنون میشم
بله هرچی لولش براه بالا بهتر میشه من خودم هنوز ازش استفاده نکردم ولی تا اخرش اپ میکنم قطعا بدردت میخوره توی بازی زیاد ب پول احتیاج نداری فقط برای ریپیر کردن نیاز ب پول داری شاپ ها هم ک چیزایی خوبی ندارن پس پولاتنو برای تراین کردن اهنگری و ساختن سوکت خرج کنید سوکت ساختن هم یا اواخر اکت2 یا اوایل اکت 3 براتون باز میشه من دقیق یادم نیست ولی ی چیزه خیلی مفیده اسمش سوکت سازی نیستا اسمش جواهر فروشه ولی من بهش میگم سوکت سازی:dالن من هرچی train می کنم باسه لول هایه 20 به بالا..چنتا تو سطحه خودم داشت که از ماله خودمم بدتر بود...به نظرتون الان train کردنو ادامه بدم می تونم به جایی برسم که اسلحه ی خوبی در سطحه خودم رو هم بتونم train کنم؟چون هرچی train می کنم لولاش میره بالاتر پولشم زیاد تر میشه....الان لول 14 هستم
Sent from my X10i using Tapatalk 2
وقتی فارم میکنی از یونیت های تو بازی میفتهاین آهنگر با اون جواهر فروش واسه لول اپ کردنشون به یه سری برگه نیاز دارن اینا رو باید از کجا گیر آرود؟
وقتی فارم میکنی از یونیت های تو بازی میفتهاگه نسخه کنسولی auction house داره از اونجا هم هر تعداد بخوای میتونی بخری.
دقیقا چ برگه هایی نیاز داری؟ اگر فقط ی سری پیج هست ک حتما از یونیت دراپ میشه من توی نرمال و نرمال برام دراپ میشد شما ک داری هارد میری یکم با دقت تر بگرد پیدا میکنی اگرم نه و نیاز ب چندتا کتاب داری ک اونا رو باید بری پیش اهنگری توی قسمت ارمور توی بک بهش بگی برات بسازه هر ی کتاب ده تا پیج میخوادمن الان آخره اکت 3 هستم تمام مپ ها رو هم فارم کردم حتی یدونه هم بهم نداده( رو مد نرمال و درجه سختی هارد هنوز اون یکی مدها باز نشدن) و در مورد auction house فکر نکنم داشته باشه من که ندیدم.
مگه بیشتر از 4 نفر هم میشه بازی کرد ؟ کسی نمی تونه شما رو بزنه مگر اینکه بری توی ی مکانی ک اونجا همه باهم میجنگن مثله ارنا ی wow میمونهآنلاینش چرا انقدر بیخوده همه لول 60 هستن وقتی که وصل میشم تا بازی نکرده میبازم