Diablo III | Xbox 360

دوستان این کلاسای بربر عجب چیزایین:D!!!
داشتم توی LiNK! بازی میکردم که یکی جوین شد کلاسش بربر بود و لولشم 60:eek: آقا منم بخاطر اینکه لولم پایینتر بود افتادم دنبال ایشون این عزیز مگه میذاشت کسی برسه که من بکشمش همینجوری یه حرکتی داشت مثل گردباد رد میشد میرفت و همه رو پودر میکرد!!!
خلاصه ایشون دیدن ما خیلی نووب:D
تشریف داریم از بازی من رفتن بیرون و منم همچنان در کف...:D
خلاصه اینکه بربریان در این بازی اصلا شاهی میکنن واس خودشون مثل اینکه...:D

تازه اسکیل های RB رو ندیدی ! :دی
تو باس اخر اگر 3 بار از اسکیل ها استفاده کنی به صورت زیبایی میمیره ! :-"

داشتم توی LiNK! بازی میکردم که یکی جوین شد کلاسش بربر بود و لولشم 60:eek: آقا منم بخاطر اینکه لولم پایینتر بود افتادم دنبال ایشون این عزیز مگه میذاشت کسی برسه که من بکشمش همینجوری یه حرکتی داشت مثل گردباد رد میشد میرفت و همه رو پودر میکرد!!!
اگر بازی دوئل داشت با ی بارب هم سطح خودم یعنی لول 40 دوئل میزدم و فیلمشو میگرفتم تا متوجه بشی چجوری ویچ داکتر یا ویزارد بارب رو میزنن
البته همچین مطمئن نیستم ولی خوب با این برنامه فکر نکنم بارب ب .یچ داکتر برسه
خوب طبیعتا اولش ک همون گردباده رو میزنه و خیلی از هیل طرف رو میگیره ولی ویچ داکتر ی اسکیل داره ک روح خودشو ازاد میکنه و میتونه از همه چیز رد بشه و تارگرتش نمیتونه بهش دمیج بده یعنی دمیجش میس میره
و cd این اسکیل خیلی هم سریع هست
بعدش ویچ داکتر ی اسپل داره ک طرفو اسلو میکنه و بسته ب dps خودتون تو هر ثانیه دیمیج میده برای من تو هر ثانیه 500 البته اگه با ی اسکیل دیگه بزنینش تا دمیج میزنه درمقابل نمی دونم بارب چی داره و تا اینجا فکر میکنم ویچ داکتر بتونه خیلی راحت بارب رو بزنه
ولی اگرم دیگه نشد و بارب به ویچ رسید ویچ ی اسکیل داره ک طرفو میترسونه و ب خودش اسپید مو میده و طرفشم تا چند ثانیه تو فیر هست
و ی اسکیل دیگه هم ویچ داره ک میتونه ی پت ب اندازه ی 2 متر ظاهر کنه و هر دمیجش برای من 1800 تا هست
البته دمیج هارو خیلی دقیق نمی گم چون دقیق یادم ونیست
بنظرم همین چندتا برای زدن ی بارب کافیه البته من نمی دونم بارب چی داره اصلا شاید ی دیسپلین داشته باشه ک تمامه این هارو دیسپل کنه و بره بزنه پدر ویچ رو در بیاره
درکل هیچ کلاسی از اون یکی قوی تر نیست بسته ب بازی خودتون باید کلاسه مناسب انتخاب کنید

آخرین ویرایش:
اگه میشد تو بازی دوئل داشت با ی بارب هم سطح خودم یعنی لول 40 دوئل میزدم و فیلمشو میگرفتم تا متوجه بشی چجوری ویچ داکتر یا ویزارد بارب رو میزنن

دوست عزیز همه ی کلاس ها خوبی ها و بدی های خودشونو دارن مثلا ویزارد یه جا گیر بیفته خیلی سریع میمیره ولی بربر اونجا هیچ مشکلی براش پیش نمیاد چون ضرباتش قوین ولی نمیتونه از دور ضربه بزنه همه ی کلاس ها تقریبا بالانسا با هم من بربر میرم فوق العاده است

دوست عزیز همه ی کلاس ها خوبی ها و بدی های خودشونو دارن مثلا ویزارد یه جا گیر بیفته خیلی سریع میمیره ولی بربر اونجا هیچ مشکلی براش پیش نمیاد چون ضرباتش قوین ولی نمیتونه از دور ضربه بزنه همه ی کلاس ها تقریبا بالانسا با هم من بربر میرم فوق العاده است
اینو ک بازی بالانس هست رو باید ب خودتون بگید ک میاین و میگن ک بارب فلانه و ...
پستمو ی باره دیگه بخونید ی سری چیز بهش اضاف کردم
ممنون از توضیح جامع و کاملتون
9کرم:d

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال این Jeweler رو کی میده بهمون من اواسط اکت دو هستم فکر کنم ولی خبری از ایسون نیست هنوز؟؟؟ کلری باید بکنم؟؟؟
فکر نمیکنم کاره خاصی لازم باشه انجام بدین درست یادم نیست فکر میکنم تو اواخر اکت 2 بود ک تلپورت کردم تو کمپ و یکم اطرافو گشتم بعد با ی مری ِ صحبت کردم خودش باز شد
البته اینو مطمئن نیستم شاید باید در طول بازی کوئستی انجام بدین
جم ها و پیج هایی هم ک لازم داری دراپ میشن

آخرین ویرایش:
این دوستانی که از بربر زیاد تعریف می کنن بدونن که همه کاراکترا لولشون بره بالا خیلی شاخ میشن
من با دکتر لول 35 روی مستر 1 و نایتمر اینقدر کریتور دارم که دشمنا اصلا نمی تونن نزدیکم بشن اکت دو ام و تاحالا یبار فقط مردم

الانم دارم با مانک از اول میرم لول 20 ام

اینقدر که لول آپ کردن و لجندری گرفتنا جذابه که نمی تونی بیخیاله بازی بشی

اینو ک بازی بالانس هست رو باید ب خودتون بگید ک میاین و میگن ک بارب فلانه و ...
پستمو ی باره دیگه بخونید ی سری چیز بهش اضاف کردم

آقا من خودم دیمن هانتر هست کلاسم و به نظرم خیلی خوبه ولی خب من گفتم کلاس بربر چیز خوفیه...نگفتم بهترینه...
ولی وقتی چند نفره بازی میکنید واقعا بودن یک نزدیک زن و یه دور زن خیلی خوبه...

اگر بازی دوئل داشت با ی بارب هم سطح خودم یعنی لول 40 دوئل میزدم و فیلمشو میگرفتم تا متوجه بشی چجوری ویچ داکتر یا ویزارد بارب رو میزنن
البته همچین مطمئن نیستم ولی خوب با این برنامه فکر نکنم بارب ب .یچ داکتر برسه
خوب طبیعتا اولش ک همون گردباده رو میزنه و خیلی از هیل طرف رو میگیره ولی ویچ داکتر ی اسکیل داره ک روح خودشو ازاد میکنه و میتونه از همه چیز رد بشه و تارگرتش نمیتونه بهش دمیج بده یعنی دمیجش میس میره
و cd این اسکیل خیلی هم سریع هست
بعدش ویچ داکتر ی اسپل داره ک طرفو اسلو میکنه و بسته ب dps خودتون تو هر ثانیه دیمیج میده برای من تو هر ثانیه 500 البته اگه با ی اسکیل دیگه بزنینش تا دمیج میزنه درمقابل نمی دونم بارب چی داره و تا اینجا فکر میکنم ویچ داکتر بتونه خیلی راحت بارب رو بزنه
ولی اگرم دیگه نشد و بارب به ویچ رسید ویچ ی اسکیل داره ک طرفو میترسونه و ب خودش اسپید مو میده و طرفشم تا چند ثانیه تو فیر هست
و ی اسکیل دیگه هم ویچ داره ک میتونه ی پت ب اندازه ی 2 متر ظاهر کنه و هر دمیجش برای من 1800 تا هست
البته دمیج هارو خیلی دقیق نمی گم چون دقیق یادم ونیست
بنظرم همین چندتا برای زدن ی بارب کافیه البته من نمی دونم بارب چی داره اصلا شاید ی دیسپلین داشته باشه ک تمامه این هارو دیسپل کنه و بره بزنه پدر ویچ رو در بیاره
درکل هیچ کلاسی از اون یکی قوی تر نیست بسته ب بازی خودتون باید کلاسه مناسب انتخاب کنید

میشه با هم جنگید ! تو شهر اول (احتمال زیاد تو شهر های دیگه هم داره ...) یه یارو رو اگه باهاش صحبت کنی یه گزینه به نام زمین تمرین داره که اگه با اونایی که جوینت شدن بری اونجا می تونین همدیگه رو بزنین ... من با بربر با یه دکتر ویچر هم لول خودم (33) جنگیدم ... اکثرا میمردم ...

منم یه 2 ساعت پیش بازیو تموم کردم :دی
واقعا بازی شاهکار بود، من که کلا به خاطر GTA حوصله هیچ بازی رو نداشتم ولی این یه شاهکار به تمام معناست ;)
این چند روزه من رسما صبح پا میشدم شروع میکردم بازی تا شب که میخوابیدم :دی
من که با Monk رو لول 31 تموم کردم و واقعا کلاس خیلی خوبیه ;)
ولی انصافا واسه من که رو نرمال رفتم Diablo زیاد باس شاخی نبود :| همون بار اول کشتمش حتی یه بار هم نمردم :|

دوستانی ک تو اکت دو هستن همه جارو خوب بگردن من از چند نفر شنیده بودم ک اکت دو بهترین ایتم دراپ هارو داره و وقتی به اکت سه و چهار رسیدم مطمئن شدم حرفشون درست بوده

demonewarior
الان مثلا من ی شمشیر دارم ک نوشته فایر دمیج میده این فایر دمیج برای اسپل هایی ک توش از فایر استفاده میشه اثر میزاره ؟ یا نه ب دمیجه اصلیم اضافه میشه؟
این سوالمم جواب بدین ممنون میشم
اکه زده باشه مثلا 5% رو spell تعثیر میزارن در غیره این صورت به atak dmg اضافه میکنه

- - -ویرایش - - -

کلا این پولی که تو بازی در میاریم تو مایه های کشک هست!الان 24000 تا پول دارم 5 تا آیتمم لجندری هست لولم هم 26!این همه بازی مغازه داره چرا یه چیز بدرد بخور برای خرید نداره!اعصابم داغون شد!کلا چیزهایی که تو مغازه ها هستن خیلی ضعیف تر هستن از چیزهایی که تو محیط پیدا میشه!مغازه ها هم تو مایه های کشک هستن چرا بازی اینجوریه!
دقیقا دشمن ها تو مایه های سوسک شدن!این شمشیره که ورداشتم تو هر کیل 93 تا ایمیج میده یه بار نمردم!کلاس بربر هم RT رو میگیریم هیرو دورش میچرخه و دشمن ها به خاک و خون کشیده میشن کلا بازی من اینطوری شده 4 تا شمشیر میزنه تا fury پر بشه بعد گرفتن RT و تمام!یه لشکر رو حریفه!
یا هم غول اومد یه RB میزنی و بعد هم RT و خاک شدن غول!((آسون شده!!!))
سخت تر میشه یا نه!رو هارد بازی میکنم!درجه سختی رو ببرم بالا؟
shop های داخل بازی بدرد نمیخورن بازی رو هم هر چقدر بخوای میتونی سخت کنی D: البته اگه نسخه کنسولی هم monster power داشته باشه اگه داره اونو زیاد کن هم ایتم بهتر دراپ میشه هم xp بیشتر میده

- - -ویرایش - - -

همه هیرو ها قوی میشن اینجوری میشن هر کلاس هم سبک fast farm خودشو داره واسه برب همین گرد بادس واسه مونک چیزه خاصی نیس بقیه کلاس ها هم یه چیزی دارن چون 60 نشودین و همه اسپل های بقیه هیرو هارو ندیدن بهتون بگم متوجه نمیشین

منم یه 2 ساعت پیش بازیو تموم کردم :دی
واقعا بازی شاهکار بود، من که کلا به خاطر GTA حوصله هیچ بازی رو نداشتم ولی این یه شاهکار به تمام معناست ;)
این چند روزه من رسما صبح پا میشدم شروع میکردم بازی تا شب که میخوابیدم :دی
من که با Monk رو لول 31 تموم کردم و واقعا کلاس خیلی خوبیه ;)
ولی انصافا واسه من که رو نرمال رفتم Diablo زیاد باس شاخی نبود :| همون بار اول کشتمش حتی یه بار هم نمردم :|

رو چه درجه سختی رفتی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or