Diablo III | Xbox 360

اون صلاح عجیب غریب اگر همون ی باشه ک من فکر میکنم معمولا برای ویچ داکتر هست حالا بعضی هاش دیگه فقط خوده ویچ داکتر میتونه استفاده کنه بعضی هاشم نه
da2 بد نبود فاجعه بود :d
داداش لایو بازی نمیکنی؟
___
titan13

فعلا ک اکت 1 رو با هارد شروع کردم دقیقا مثله همون موقع ک تازه بازیو شروع کرده بودم میمونه یعنی تقریبا راحته ولی شاید تو جاهایی بالاتر سخت تر بشه حالا احتمالا تو اکت های بعدی میبرم بالاتر

نه بابا من که Monk هستم :دی سلاحه زیادم عجیب غریب نیست
چرا هستم گیمرتگم: N1M4GHOST
ولی اگه خواستی بازی کنیم قبلش تو همون لایو یه هماهنگی بکن :دی

امروی 3 تا آیتم لجندری دیگه هم پیدا کردم،همشون هم توی ACT 2 :| تا الان کلا 5 تا لجندری پیدا کردم از act 2 و الان act 3 هستم.
بازی واقعا فوق العاس،خیلی خیلی معتاد کنندس در حدی که الان با خودم میگم خدا کنه GTA V دیتر لیک بشه بتونم اینو درست حسابی بازی کنم :d
+
این blacksmith خیلی آیتم های خوبی درست میکنه،حتما lvl upـش کنید............
لجندیری ها اونایی هستن که یه ضربدر قرمز روشونه؟؟؟
اگه نه پس چرا نمیشه اونایی که ضربدر قرمز روشونه رو Equip کرد؟؟؟
نه.اونایی که ضربدر قرمز دارن رو class شما نمیتونه استفاده کنه.(مثلا Demon hunter فقط از تیرکمون استفاده میکنه و از شمشیر و .... نمیتونه استفاده کنه)
آیتم های لجندری وقتی بیوفتن روی زمین یه نورزی ازشون میزنه بیرون و روی نقشه هم یه علامت ستاره ظاهر میشه.
برای استفاده ازشون هم باید اول identify بشن......

آخرین ویرایش:

نه اونا نیستن اونا واسهء کلاسای دیگه هستند و کاراکترت نمیتونه از اونا استفاده کنه...:D
لجندریا یک نوری ازشون به سوی آسمان میتابد و تا موقعی که برشون نداری همونجورین(دادمیزنه بی منوبردار!)
اکت اول رو هم با لول 16 تموم کردم...تا اینجاهم خیلی خیلی کیف داده...

امروی 3 تا آیتم لجندری دیگه هم پیدا کردم،همشون هم توی ACT 2 :| تا الان کلا 5 تا لجندری پیدا کردم از act 2 و الان act 3 هستم.
بازی واقعا فوق العاس،خیلی خیلی معتاد کنندس در حدی که الان با خودم میگم خدا کنه GTA V دیتر لیک بشه بتونم اینو درست حسابی بازی کنم :d
+
این blacksmith خیلی آیتم های خوبی درست میکنه،حتما lvl upـش کنید............

نه.اونایی که ضربدر قرمز دارن رو class شما نمیتونه استفاده کنه.(مثلا Demon hunter فقط از تیرکمون استفاده میکنه و از شمشیر و .... نمیتونه استفاده کنه)
آیتم های لجندری وقتی بیوفتن روی زمین یه نورزی ازشون میزنه بیرون و روی نقشه هم یه علامت ستاره ظاهر میشه.
برای استفاده ازشون هم باید اول identify بشن......

اسلحه سازی از چه لولی آیتمای درستی میسازه؟؟
برای من لول 3 هنوز فقط یه سپر خوف ساخته فقط که اونم دادن به این شوالیه هه...
این جمله هم توی بازی قشنگ بود...
YOU CAN NOT JOUDGE ME...I AM JUSTICE ITSELF...:D

نه این همه دوستان گفتن که لجندری ها اونایی هستن که نارنجی باشه رنگشون!
اینایی هم که علامت ضربدر روشونه یعنی برای کلاسی که انتخاب کردین ینستن..
مثلا شما wizard برداشتین.
اما یه ایتم گیرتون اومده که برای کلا سW D هستش.
پس نمیتونین استفادش کنین

اسلحه سازی از چه لولی آیتمای درستی میسازه؟؟
برای من لول 3 هنوز فقط یه سپر خوف ساخته فقط که اونم دادن به این شوالیه هه...
از همون lvl 3-4 به بعد خیلی آیتم های خبوی میسازه.
الان من یه تیرکمون ساختم که تقریبا قدرتش 2 برابر اسلحه هایی هست که از باس ها و ... دراپ میشن.

کلا این پولی که تو بازی در میاریم تو مایه های کشک هست!الان 24000 تا پول دارم 5 تا آیتمم لجندری هست لولم هم 26!این همه بازی مغازه داره چرا یه چیز بدرد بخور برای خرید نداره!اعصابم داغون شد!کلا چیزهایی که تو مغازه ها هستن خیلی ضعیف تر هستن از چیزهایی که تو محیط پیدا میشه!مغازه ها هم تو مایه های کشک هستن چرا بازی اینجوریه!
دقیقا دشمن ها تو مایه های سوسک شدن!این شمشیره که ورداشتم تو هر کیل 93 تا ایمیج میده یه بار نمردم!کلاس بربر هم RT رو میگیریم هیرو دورش میچرخه و دشمن ها به خاک و خون کشیده میشن کلا بازی من اینطوری شده 4 تا شمشیر میزنه تا fury پر بشه بعد گرفتن RT و تمام!یه لشکر رو حریفه!
یا هم غول اومد یه RB میزنی و بعد هم RT و خاک شدن غول!((آسون شده!!!))
سخت تر میشه یا نه!رو هارد بازی میکنم!درجه سختی رو ببرم بالا؟

سلام.
دوستان ، بهترین کلاس بازی برا سینگل چیه ؟
بربر بهترن کلاسه و اسکیل های بهتری داره . و دمیج خیلی بالایی میزنه (نظر شخصی). من الان لولم ۲۲ــه و 180 دمیج میزنم
تو کل دنیا هم محبوب ترین کلاس همین بربره.
میدونی خوبی بربر اینه که مستقیم داخل نبرد میشی و مثل مرد رو در رو می جنگی، و مثل کلاسای دیگه نمیری از دور جادو جمبل کنی (شوخی)
ببین همه ی کلاسها خوبن و تو باید به علایقت رجوع کنی
اگه مثل من دوس داری با انواع صلاح ها مثل شمشیر، خنجر، نیزه، تبر، گرز، سپر و..... بجنگی barbarian
اگه دوس داری با صلاح های دورزن مثل تیرکمان، زوبین، نارنجک، پرتاب چاغو و....... بجنگی demon hunter
اگه دوس داری از انواع اقسام جادو استفاده کنی wizard
اگه دوس داری مثل رزمی کار (کنگ فو- وشو - کاراته ) مبارزه کنی monk
و اگه دوس داری انواع حیوانات و زامبی و غول بفرستی سراغ حریف یا خود حریف ها رو به جون هم بندازی witch doctor

آخرین ویرایش:
دوستان این کلاسای بربر عجب چیزایین:D!!!
داشتم توی LiNK! بازی میکردم که یکی جوین شد کلاسش بربر بود و لولشم 60:eek: آقا منم بخاطر اینکه لولم پایینتر بود افتادم دنبال ایشون این عزیز مگه میذاشت کسی برسه که من بکشمش همینجوری یه حرکتی داشت مثل گردباد رد میشد میرفت و همه رو پودر میکرد!!!
خلاصه ایشون دیدن ما خیلی نووب:D
تشریف داریم از بازی من رفتن بیرون و منم همچنان در کف...:D
خلاصه اینکه بربریان در این بازی اصلا شاهی میکنن واس خودشون مثل اینکه...:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or