Diablo III | Xbox 360

من که نصف لجنداری هامو رسما دادم به Templar :دی
اون آبی ها هم اسمش Magic هست :دی
ولی واقعا یکی از بهترین RPG هایی هست که بازی کردم :دی
من که تا حالا تو عمرم فقط از دو تا RPG خوشم اومده :دی
یکیش Dragon Age Origins
دومیش هم همین Diablo III :دی
لیجنداری هایی ک من تا الان گیر اوردم رو نمیشه داد ب تمپلار(البته یکی بهش دادم ی تبر) یعنی اینکه ایتمی نیست ک بتونه۸ استفاده کنه
DA واقعا شاهکارو بود (البته ب جزء da2:|)

برو پیش آهنگر A بزن بعد که دو تا گزینه A و Y میاد Y بزن بعدش هم RB رو بزن تا اون بالا بری روی تب Repair بعد هم اگه X رو بزنی فقط چیزایی که دستته تعمیر میکنه و اگه Y بزنی همه چیزایی که دستته یا تو Inventory هستش و مشکل داره تعمیر میشه :d ;)
این راهنمای قدم به قدم بود

- - -ویرایش - - -

احسان Act 3 & 4 تقریبا چقد طول کشید؟؟ :دی
جدا جدا بگو

من که عادت کرده بودم نقشه رو کامل کنم ( یعنی همه جا معلوم بشه :دی)
به علاوه مراحل فرعی و ... چیزی حدود 5 تا 9 ساعت طول کشید.:دی

دوستان دقت کنید اون آیتم زردا لجندری نیستن و Rare هستن،آیتم های Legendary نارنجی هست و وقتی دراپ میشن یه نوری ازشون میزنه بیرون،و برای استفاده هم اول باید identify بشن(کار خاصی نیست،روی ایتم یه بار A رو میزنی،یه خط شبیه لودینگ توی چند ثانیه پر میشه و آیتم رو بهتون نشون میده)
من تا الان که حدود 13-14 ساعت بازی کردم و 2 تا لجندری گرفتم،یه گردنبند و یه کلاه خود..........(جفتشونم اوایل act 2 برام دراپ شدن)

دوستان دقت کنید اون آیتم زردا لجندری نیستن و Rare هستن،آیتم های Legendary نارنجی هست و وقتی دراپ میشن یه نوری ازشون میزنه بیرون،و برای استفاده هم اول باید identify بشن(کار خاصی نیست،روی ایتم یه بار A رو میزنی،یه خط شبیه لودینگ توی چند ثانیه پر میشه و آیتم رو بهتون نشون میده)
من تا الان که حدود 13-14 ساعت بازی کردم و 2 تا لجندری گرفتم،یه گردنبند و یه کلاه خود..........(جفتشونم اوایل act 2 برام دراپ شدن)

یعنی همهء اینا که ما فکرمیکردیم لجندری بودن،نبودن؟؟
آیدنتیفای رو که همچین چیزی من نداشته هیچکدوم از آیتمام ولی آیتمای نارنجی زیاد دارم...:D
البته این وسط ممکنه من کوررنگی هم داشته باشم...:D

آیدنتیفای رو که همچین چیزی من نداشته هیچکدوم از آیتمام ولی آیتمای نارنجی زیاد دارم...:D
ایتم های لجندری نارنجی هستند و 100 درصد
identify دارن

بازی روی نرمال با lvl32 تموم شد کلسمم ویچ داکتر بود
خیلی قشنگ بود کلی حال کردم فردا هم روی هارد و نیات مر میرم
فقط بازی ک اخرش اوپن ورد نیست:| یعنی اگه بخوایی بازیو ادامه بدی باید هی از اول بری؟

فقط بازی ک اخرش اوپن ورد نیست:| یعنی اگه بخوایی بازیو ادامه بدی باید هی از اول بری؟
اره هر دفعه از اول بازم میگم بازی سختیش از لول 60 شروع میشه تا 60 اسونه هی مجیک جدید باز میشه خیلی لذت بخشه

دوستانی ک تو اکت دو هستن همه جارو خوب بگردن من از چند نفر شنیده بودم ک اکت دو بهترین ایتم دراپ هارو داره و وقتی به اکت سه و چهار رسیدم مطمئن شدم حرفشون درست بوده

demonewarior
الان مثلا من ی شمشیر دارم ک نوشته فایر دمیج میده این فایر دمیج برای اسپل هایی ک توش از فایر استفاده میشه اثر میزاره ؟ یا نه ب دمیجه اصلیم اضافه میشه؟
این سوالمم جواب بدین ممنون میشم

آخرین ویرایش:
کلا وقتی اولین آیتم لجندری رو بگیری یهو لذت بازی 2 برابر میشه :d میخوام برم اکت 2 ر وشخم بزنم که چیزی جا نمونه بعد برم برا اکت 3 :d

لیجنداری هایی ک من تا الان گیر اوردم رو نمیشه داد ب تمپلار(البته یکی بهش دادم ی تبر) یعنی اینکه ایتمی نیست ک بتونه۸ استفاده کنه
DA واقعا شاهکارو بود (البته ب جزء da2:|)

من الان چند تا آیتم لجندری دارم یکیش یه خنجره که دادم به تمپلار، یکیش یه اسلحه ی عجیب غریبه که دست خودمه و یکیش هم یه انگشتره که دست خودمه
DA O که منو رسما 5-6 ماه سرگرم کرده بود اصلا سراغ هیچ بازی نمیرفتم غیر از اون DA2 رو هم اصلا بازی نکردم اینقد گفتن بده گفتم حداقل خاطره DA O رو خراب نکنه :دی

خوب نه دیگه... :دی نبودن :دی
ببین وقتی لجندری بگیری میری تو Inventory و میری رو اون آیتم یه بار X رو میزنی یه نواری کنارش میاد سریع پر میشه و بعدش آیتم کامل معلوم میشه خودشو ویژگی هاشو اینا
هروقتم یه آیتم لجندری بیفته زمین یه نور نارنجا ازش میاد که خیلی هم بلنده :دی

دوستم هارد برا لول 32 اسونه. من الان لول 22 هستم و هارد خیلی اسون شده. کلاسمم بربره
شما با نایت مر و مستر برو تا حال کنی

- - -ویرایش - - -

کلا وقتی اولین آیتم لجندری رو بگیری یهو لذت بازی 2 برابر میشه :d میخوام برم اکت 2 ر وشخم بزنم که چیزی جا نمونه بعد برم برا اکت 3 :d
برا منم تو اکت دو 3 تا ایتم لجندری داده تا حالا
الان لول 22 هستم و با ایتم های لجندری دمیجم حدود 180ـه و ارمورم حدود 650ـه

من الان چند تا آیتم لجندری دارم یکیش یه خنجره که دادم به تمپلار، یکیش یه اسلحه ی عجیب غریبه که دست خودمه و یکیش هم یه انگشتره که دست خودمه
DA O که منو رسما 5-6 ماه سرگرم کرده بود اصلا سراغ هیچ بازی نمیرفتم غیر از اون DA2 رو هم اصلا بازی نکردم اینقد گفتن بده گفتم حداقل خاطره DA O رو خراب نکنه :دی

خوب نه دیگه... :دی نبودن :دی
ببین وقتی لجندری بگیری میری تو Inventory و میری رو اون آیتم یه بار X رو میزنی یه نواری کنارش میاد سریع پر میشه و بعدش آیتم کامل معلوم میشه خودشو ویژگی هاشو اینا
هروقتم یه آیتم لجندری بیفته زمین یه نور نارنجا ازش میاد که خیلی هم بلنده :دی
اون صلاح عجیب غریب اگر همون ی باشه ک من فکر میکنم معمولا برای ویچ داکتر هست حالا بعضی هاش دیگه فقط خوده ویچ داکتر میتونه استفاده کنه بعضی هاشم نه
da2 بد نبود فاجعه بود :d
داداش لایو بازی نمیکنی؟
___
titan13
دوستم هارد برا لول 32 اسونه. من الان لول 22 هستم و هارد خیلی اسون شده. کلاسمم بربره
شما با نایت مر و مستر برو تا حال کنی
فعلا ک اکت 1 رو با هارد شروع کردم دقیقا مثله همون موقع ک تازه بازیو شروع کرده بودم میمونه یعنی تقریبا راحته ولی شاید تو جاهایی بالاتر سخت تر بشه حالا احتمالا تو اکت های بعدی میبرم بالاتر

من یه تبر لجندری پیدا کردم وقتی اولین ضربه رو میزنی یه غول 3 متری ظاهر میشه و همراه من میجنگه و با تمپلار میشیم 3 نفری. غوله ضربات خیلی قوی هم داره. و وقتی اخرین نفر مُرد دوباره غیب میشه و تو مبارزه ی بعدی دوباره ظاهر میشه

- - -ویرایش - - -

ا
داداش لایو بازی نمیکنی؟
___
titan13
نتم مشکل پیدا کرده و پینگم خیلی بالاست. درست شد میام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or