Diablo III | Xbox 360

چندتا سوال:
من DH هستم، ولی تو بازی آیتم های ویزارد هم بم میدن، کو‌آپ و آنلاین هم بازی نمیکنم، بدرد بخور هستن این آیتم ها؟ به غیر از فروششون کار دیگه ای میشه باشون کرد؟
؟
میتونی ایتم ها رو بزاری تو صندوقچه و اگه بعدا با کاراکتر دیگه ای (کلاس دیگه ای) بازی کنی برداریشون

چندتا سوال:
من DH هستم، ولی تو بازی آیتم های ویزارد هم بم میدن، کو‌آپ و آنلاین هم بازی نمیکنم، بدرد بخور هستن این آیتم ها؟ به غیر از فروششون کار دیگه ای میشه باشون کرد؟
این درجه سختی HELL خیلی فرق داره با نورمال؟ منظور نوع دشمناس و کوئست‌ها، اصلآ کوئست های جدیدی هم توی درجه سختی بالاتر پیدا میشه؟
توی نسخه پی سی فکر کنم یه حالتی بود که سه به سه (مثل تیم دث مچ بازیهای دیگه)روبه رو هم قرار میگرفتن و میجنگیدن، نسخه کنسولی هم داره؟
آيتمي كه مثلا نوشته only wizard رو نميشه استفاده كرد ولي ويزارد خالي مشكلي نداره
درجه hell طبيعتا سختر. كوئيست جديد نميده
نسخه كنسولي pvp نداره

- - -ویرایش - - -

دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
1. لول آپ رو درجه های سختی بالاتر سریعتره یا فرقی نمیکنه رو هر درجه ای بری به یه صورت لول آپ میشه؟
2. وقتی میمیریم میگه Y رو بزنین اگه بزینیم چیزی کم میشه؟
3. ما داریم بصورت 3 نفره بازی میکنیم اگه یه موقع اون دو نفر دیگه نبودن میتونیم خودم تنهایی بازی رو ادامه بدم؟

1.بله xp بيشتر ميگيريد و زودتر هم لول آپ ميشيد
2. ده درصد از تمامي ايتمهايي كه داري تخريب ميشه كه بايد بري پيش آهنگر ريپير كني
3. موردي نداره

- - -ویرایش - - -

سلام یه سوال داشتم من تازه کارم ازتون خواهش میکنم سریع جواب بدین از کجا باید بفهمیم که لول چندیم و این که هر act چند ساعته
همون پايين كنار heal bar نوشته
بستگي به نو ع بازي كردنتون داره

میتونی ایتم ها رو بزاری تو صندوقچه و اگه بعدا با کاراکتر دیگه ای (کلاس دیگه ای) بازی کنی برداریشون

خب این صندوقچه کجاست؟
واقعا وجود خارجی داره و یه گوشه ای هست یا نه با یه دکمه میشه انتقالش داد به صندوقچه؟:d

بازی چند actــــــــه کلا؟
4 اکت و اکت چهارم از همه کوتا تره اینطور ک دوستان گفتن
==== خوب امروز بازی بدستم رسید الان lvl13‌ هستم واقعا شاهکاره فعلا پنجمین بازیه مورد علاقمه حتما با تموم شدنش اول میشه
خوب کلاسم wd هست واقعا راضیم ازش از همون اولم همین کلاسو میخواستم ، بازی بالانس تر از این ندیدم اصلا فکر نمی کردم wd بتونه جلویی این همه دشمن زنده بمونه ولی خیلی هم خوبه
ی سوال هم داشتم الان من دارم روی نرمال میرم وقتی بازی تموم بشه نیو گیم + باز میشه و میشه با همین هیرو روی هارد و ... رفت؟ یا باید از اول با ی هیرویی دیگه بریم؟
====
اقا اینهمه میگفتین انلاین انلاین همین بود خوب بیایین بازی کنیم دیگه:(

خب این صندوقچه کجاست؟
واقعا وجود خارجی داره و یه گوشه ای هست یا نه با یه دکمه میشه انتقالش داد به صندوقچه؟:d
تو هر Act تو دهکده یا همون کمپ اصلیمون (همونجایی که اهنگری و فروشگاه و یار های همراهمون هستند) هست.
وارد صندوقچه شدی میتونی ایتم هارو بزاری توش یا ورداری

- - -ویرایش - - -

4 اکت و اکت چهارم از همه کوتا تره اینطور ک دوستان گفتن
==== خوب امروز بازی بدستم رسید الان lvl13‌ هستم واقعا شاهکاره فعلا پنجمین بازیه مورد علاقمه حتما با تموم شدنش اول میشه
خوب کلاسم wd هست واقعا راضیم ازش از همون اولم همین کلاسو میخواستم ، بازی بالانس تر از این ندیدم اصلا فکر نمی کردم wd بتونه جلویی این همه دشمن زنده بمونه ولی خیلی هم خوبه
ی سوال هم داشتم الان من دارم روی نرمال میرم وقتی بازی تموم بشه نیو گیم + باز میشه و میشه با همین هیرو روی هارد و ... رفت؟ یا باید از اول با ی هیرویی دیگه بریم؟
====
اقا اینهمه میگفتین انلاین انلاین همین بود خوب بیایین بازی کنیم دیگه:(
نیو گیم + که نداره ولی میتونی با همون کاراکترت دوباره تو هر دیفیکالتی و هر مودی دوباره بازی کنی. دور اول بیشتر دور تمرینی و اموزشی هست. چون بازی ایتم های به درد بخور و عالیشو تو درجات سختی و مود های بالا میده
من بشدت میخوام بازی رو یه بار تموم کنم تا تازه بازی واقعی رو تو اینفرنو و مستر بازی کنم

آخرین ویرایش:
بازیش خیلی طولانیه پیر شدم یه act I رو رفتم!در کلش یه آیتم لجندری بیشتر نداد(یه کلاه خود بود با 51 بود armor!)
میتونی یه کله بری بازی رو تموم کنی یعنی فقط همون جاهایی که تو نقشه هست و مشخص شده رو بری اونطوری تموم میشه ولی اگه بخوای تمام نقشه بازی رو بگردی و کامل محیط رو پاکسازی کنه خیلی طول میکشه!
من اچیومنت تمام کردن تمام کوئست های act I رو گرفتم حالا موندم برای گرفتنش باید کل محیط رو میچرخیدم یا نیاز نبود؟(کسانی که گرفتن بگن این کار رو کردن یا نه!)

بازیش خیلی طولانیه پیر شدم یه act I رو رفتم!در کلش یه آیتم لجندری بیشتر نداد(یه کلاه خود بود با 51 بود armor!)
میتونی یه کله بری بازی رو تموم کنی یعنی فقط همون جاهایی که تو نقشه هست و مشخص شده رو بری اونطوری تموم میشه ولی اگه بخوای تمام نقشه بازی رو بگردی و کامل محیط رو پاکسازی کنه خیلی طول میکشه!
من اچیومنت تمام کردن تمام کوئست های act I رو گرفتم حالا موندم برای گرفتنش باید کل محیط رو میچرخیدم یا نیاز نبود؟(کسانی که گرفتن بگن این کار رو کردن یا نه!)
1act xD یکی از همین دوستان ایرانی تو pc بالایه 4000 ساعت بازی کردن :D بعدن شما 1act رفتی ایجوری میگی xD

این expansion pack جدیدی که معرفی شده Stand alone یا به صورت پچ واسه کنسولا میاد؟

--------------
پ.ن:خوب یه خورده تحقیق کردم مثل اینکه هنوز مشخص نشده واسه کنسول ها به چه صورت عرضه میشه ولی واسه PC پچ هستش.

آخرین ویرایش:
یه همراه پیدا کردم یه تمپلاره چطور میتونم غیر فعالش کنم؟و این همش میمیره رو لول و آیتم های من تاثیر داره؟
همون اولش ازت میپرسه ک همراهت بیاد یا نه ولی خیلی مفیده بزارش روی هیل خیلی کمکت میکنه مخصوصا وقتی قوی بشه الان من بهش ی ایتم لیجنداری هم دادم ، هیل کردشن هرچی لولش بره بالا بیشتر هیل میکنه و هرچی لولش بره بالاتره میتونی براش ایتم و اسکیل هایی مختلف بزاری کلا خیلی مفیده از من میشونی بزار پیشت باشه
نه تاثیری نداره البته تا اونجایی ک من دیدم بعدشم مگه میمیره؟ برای چند دقیقه از برق در میاد :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or