N1M4Ghost
کاربر سایت
اواسط اکت 1
خب عادیه که هنوز نداده بهت
واسه من همون 1 آیتم رو وسط Act 2 داد

اواسط اکت 1

میتونی ایتم ها رو بزاری تو صندوقچه و اگه بعدا با کاراکتر دیگه ای (کلاس دیگه ای) بازی کنی برداریشونچندتا سوال:
من DH هستم، ولی تو بازی آیتم های ویزارد هم بم میدن، کوآپ و آنلاین هم بازی نمیکنم، بدرد بخور هستن این آیتم ها؟ به غیر از فروششون کار دیگه ای میشه باشون کرد؟
؟
آيتمي كه مثلا نوشته only wizard رو نميشه استفاده كرد ولي ويزارد خالي مشكلي ندارهچندتا سوال:
من DH هستم، ولی تو بازی آیتم های ویزارد هم بم میدن، کوآپ و آنلاین هم بازی نمیکنم، بدرد بخور هستن این آیتم ها؟ به غیر از فروششون کار دیگه ای میشه باشون کرد؟
این درجه سختی HELL خیلی فرق داره با نورمال؟ منظور نوع دشمناس و کوئستها، اصلآ کوئست های جدیدی هم توی درجه سختی بالاتر پیدا میشه؟
توی نسخه پی سی فکر کنم یه حالتی بود که سه به سه (مثل تیم دث مچ بازیهای دیگه)روبه رو هم قرار میگرفتن و میجنگیدن، نسخه کنسولی هم داره؟
دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
1. لول آپ رو درجه های سختی بالاتر سریعتره یا فرقی نمیکنه رو هر درجه ای بری به یه صورت لول آپ میشه؟
2. وقتی میمیریم میگه Y رو بزنین اگه بزینیم چیزی کم میشه؟
3. ما داریم بصورت 3 نفره بازی میکنیم اگه یه موقع اون دو نفر دیگه نبودن میتونیم خودم تنهایی بازی رو ادامه بدم؟
همون پايين كنار heal bar نوشتهسلام یه سوال داشتم من تازه کارم ازتون خواهش میکنم سریع جواب بدین از کجا باید بفهمیم که لول چندیم و این که هر act چند ساعته
میتونی ایتم ها رو بزاری تو صندوقچه و اگه بعدا با کاراکتر دیگه ای (کلاس دیگه ای) بازی کنی برداریشون
4 اکت و اکت چهارم از همه کوتا تره اینطور ک دوستان گفتنبازی چند actــــــــه کلا؟

تو هر Act تو دهکده یا همون کمپ اصلیمون (همونجایی که اهنگری و فروشگاه و یار های همراهمون هستند) هست.خب این صندوقچه کجاست؟
واقعا وجود خارجی داره و یه گوشه ای هست یا نه با یه دکمه میشه انتقالش داد به صندوقچه؟:d
نیو گیم + که نداره ولی میتونی با همون کاراکترت دوباره تو هر دیفیکالتی و هر مودی دوباره بازی کنی. دور اول بیشتر دور تمرینی و اموزشی هست. چون بازی ایتم های به درد بخور و عالیشو تو درجات سختی و مود های بالا میده4 اکت و اکت چهارم از همه کوتا تره اینطور ک دوستان گفتن
==== خوب امروز بازی بدستم رسید الان lvl13 هستم واقعا شاهکاره فعلا پنجمین بازیه مورد علاقمه حتما با تموم شدنش اول میشه
خوب کلاسم wd هست واقعا راضیم ازش از همون اولم همین کلاسو میخواستم ، بازی بالانس تر از این ندیدم اصلا فکر نمی کردم wd بتونه جلویی این همه دشمن زنده بمونه ولی خیلی هم خوبه
ی سوال هم داشتم الان من دارم روی نرمال میرم وقتی بازی تموم بشه نیو گیم + باز میشه و میشه با همین هیرو روی هارد و ... رفت؟ یا باید از اول با ی هیرویی دیگه بریم؟
====
اقا اینهمه میگفتین انلاین انلاین همین بود خوب بیایین بازی کنیم دیگه![]()
1act xD یکی از همین دوستان ایرانی تو pc بالایه 4000 ساعت بازی کردنبازیش خیلی طولانیه پیر شدم یه act I رو رفتم!در کلش یه آیتم لجندری بیشتر نداد(یه کلاه خود بود با 51 بود armor!)
میتونی یه کله بری بازی رو تموم کنی یعنی فقط همون جاهایی که تو نقشه هست و مشخص شده رو بری اونطوری تموم میشه ولی اگه بخوای تمام نقشه بازی رو بگردی و کامل محیط رو پاکسازی کنه خیلی طول میکشه!
من اچیومنت تمام کردن تمام کوئست های act I رو گرفتم حالا موندم برای گرفتنش باید کل محیط رو میچرخیدم یا نیاز نبود؟(کسانی که گرفتن بگن این کار رو کردن یا نه!)
همون اولش ازت میپرسه ک همراهت بیاد یا نه ولی خیلی مفیده بزارش روی هیل خیلی کمکت میکنه مخصوصا وقتی قوی بشه الان من بهش ی ایتم لیجنداری هم دادم ، هیل کردشن هرچی لولش بره بالا بیشتر هیل میکنه و هرچی لولش بره بالاتره میتونی براش ایتم و اسکیل هایی مختلف بزاری کلا خیلی مفیده از من میشونی بزار پیشت باشهیه همراه پیدا کردم یه تمپلاره چطور میتونم غیر فعالش کنم؟و این همش میمیره رو لول و آیتم های من تاثیر داره؟