spider-man1
کاربر سایت
تب آخر گوشه سمت راست، گزینه train هست. اون رو بالا ببری level آهنگره هم میره بالا
می دونم اما به یه جایی میرسه که blacksmith page میخاد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
تب آخر گوشه سمت راست، گزینه train هست. اون رو بالا ببری level آهنگره هم میره بالا
می دونم اما به یه جایی میرسه که blacksmith page میخاد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4[/QUOTE
تو درجه های سختی بالا دراپ میشن. تو نرمال هم امکانش کمه. باید شانس بیاری
دوستان اینا رو هم جواب بدین
درجه سختی روی xp که میده و آیتمهایی که میگیری تاثیری داره؟
بچه ها یکی یکم توضیح بده که قضیه این 4 مودی که هست چیه فرقاشون باهم چیه منظورم نرمال نایت مار و.... ؟؟؟
دو نوع سختي تو بازي هست يكيش قابل تغييرهدیفیکالتی ک باهاش بازیو شروع میکنی میشه تغییر داد؟
مثلا اولش نرمال بری بعد همونو ببری روی هارد و ... ؟
من دیمن هانترم، اول قشنگ 3-4 تا تله میزام وقتی دشمن زیاد باشه و خودم میرم پشت تله ها،دشمن ها که میان دنبالم هرچی اسپل و قدرت و ... داشته باشم میریزم سرشون :dروی نایتمر-مستر بعضی جاها تعداد دشمنا خیلی زیاد میشه طوری که بینشون گیر میکنی چاره ای نداری جز اینکه بمیری!خیلی رو مخه
ممنون ولی انیو قبلا هم دوستان گفتن ولی من میخوام بدونم با چه درجه یی شروع کنم ک گیر هایی خوبی گیرم بیاد ک خوب یا باید رو هارد برم یا اینفرنو میخواستم اینو بدونم ک اگه رو این دوتا دیفیکالت گیر کردم می تونم تغییرش بدم یا نه ؟دو نوع سختي تو بازي هست يكيش قابل تغييره
ممنون ولی انیو قبلا هم دوستان گفتن ولی من میخوام بدونم با چه درجه یی شروع کنم ک گیر هایی خوبی گیرم بیاد ک خوب یا باید رو هارد برم یا اینفرنو میخواستم اینو بدونم ک اگه رو این دوتا دیفیکالت گیر کردم می تونم تغییرش بدم یا نه ؟
من دیمن هانترم، اول قشنگ 3-4 تا تله میزام وقتی دشمن زیاد باشه و خودم میرم پشت تله ها،دشمن ها که میان دنبالم هرچی اسپل و قدرت و ... داشته باشم میریزم سرشون :d
فقط تو بعضی باس فایت ها این راه جواب نمیده و برا دشمن هایی که تلپورت میکنن.............