Diablo III | Xbox 360

بله حق با شماست ویرایشه من مشکل داره
الان توضیح میدم
من تو بازیه wow روی هیرویی warlock affli مثال میزنم
خوب مثلا شما stat هایی ک نیاز داری (سبک بازیه خودم اینطوریه ) int>hit>haste>critical strike البته اسپل پاور هم ب شدت نیازه هست خوب الان شما ی استاف گیرت میاد ک ب شما مثلا این stat ها رو میده و ی mace یا dagger با off hand و wand هم ب شما این stat‌ هارو بلکه بیشتر میده حالا درست اینه ک شما بیایی ی staff رو بخاطره اینکه کلس هیروت معمولاباید staff داشته باشه انتخاب میکنی یا میری اون سه تا ایتمو میزاری ؟

من خودم چون عاشقه اسپل fear وارلاک هستم بخاطره همینم ویچ داکتر بر میدارم

سلام،

اتفاقا مثال خوبی زدی. من خودم توی WoW یه Afflilock داشتم. در این مثال شما، من هیچ موقع یه Two Handed استفاده نمی کنم. به نظر من همیشه Stat های یه One hand و Off Hand از یه Two Handed بهتره شکی هم توش نیست. دیابلو با WoW زمین تا آسمون هفتمون جریاناتشون فرق داره. به نظرم توی این دو تا بازی، این مثال خیلی جاش نیست.

یاعلی...

بچه ها من که تازه بازیو شروع کردم رو Monk شاهکاره :دی
من توی ACT 1 توی ماموریت Reign of the black king تا یه جاییش رفتم میگه باید بری پایین تری طبقه Catherdal و اونجا دنبال Royal Scripts بگردی
من توی این Catherdal Level 4 همه جارو گشتم، همه رو کشتم، تازه همه چی رو هم داغون کردم و همه چی رو گرفتم ولی هیچ اتفاقی نمیفته :| :( چیکار کنم؟

لطف میکنی بگی بازی چند ساعت گیم پلی داره

- - -ویرایش - - -

بازی چند ساعت گیم پلی داره
من راستش چون به همه جاي بازي سرك ميكشيدم رو نرمال يه 18 ساعتي طول كشيد

- - -ویرایش - - -

مراحل تماما یکین یا روی هر کلاسی متفواته؟
فرقي نداره

- - -ویرایش - - -

بچه ها من که تازه بازیو شروع کردم رو Monk شاهکاره :دی
من توی ACT 1 توی ماموریت Reign of the black king تا یه جاییش رفتم میگه باید بری پایین تری طبقه Catherdal و اونجا دنبال Royal Scripts بگردی
من توی این Catherdal Level 4 همه جارو گشتم، همه رو کشتم، تازه همه چی رو هم داغون کردم و همه چی رو گرفتم ولی هیچ اتفاقی نمیفته :| :( چیکار کنم؟
صددرصد يه مكاني رو جا انداختي

چرا یه نفر جواب منو نمیده بازی از اسکایریم بهتره؟ چون من اصلا از بازی rpg خوشم نمیاد open world هست؟
جواب همه رو میدن جز من

من که بیشتر از اسکایریم خوشم اومد ازش
Open world هست ولی به اندازه اسکایریم گسترده نیست چه از نظر وسعت دنیا نه از نظر تعداد Quest (شایدم من اینطوری فکر میکنم :دی )

چرا یه نفر جواب منو نمیده بازی از اسکایریم بهتره؟ چون من اصلا از بازی rpg خوشم نمیاد open world هست؟
جواب همه رو میدن جز من

چه ربطی به اسکایریم داره; دیابلو! @-):|:|:| سبک دیابلو 3 میشه گفت به شکل زیر هست :
Genre(s) Action role-playing, dungeon crawl, hack and slash
و یا :
since there are a lot of people who get serioulsy confused with this question, i think i have to give you the answer:

- D3 is an RPG
- D3 is an Action Game
- D3 is an Adventure Game
- D3 is a Dungeon Crawler
- D3 is Hack n Slash (obviously)

but... you forget things.
Diablo 3 also has

- strategy elements (on higher difficulties needed to survive)
- simulation elements (farming money and upgrading artisans = simulation)

You see - as most games nowadays - Diablo 3 is a hybrid! So, any Genre called above is right!

جواب همه رو میدن جز من
شما فکر کن بازیی ک بلیز میسازه بد باشه
همچین چیزی غیره ممکنه بنظره من
اگرم فکر میکنی فروشگاهی ک میخوای ازش خرید کنی قابل اعتماد نیست بگو ی سایت برات پ.خ کنم ازش بخر قیمتشم خیلی مناسبه 6 تومن میده ولی طول میکشه تا بدستت برسه چون سرش خیلی شولوغه

آخرین ویرایش:
یه سوال
من کلاسم Monk هستش و کلا هیچ ضربه ای با اسلحه نمیزنه مثلا الان که من یه شمشیر Two handed با دمیج 14.8 گذاشتم دستش اون 14.8 به دمیجی که وارد میکنه اضافه میشه یا چون Monk هست تاثیری نداره؟؟ :|
ببخشید سوالم زیادی نوب بود :دی
چون اولین باره Diablo بازی میکنم :دی

یه سوال
من کلاسم Monk هستش و کلا هیچ ضربه ای با اسلحه نمیزنه مثلا الان که من یه شمشیر Two handed با دمیج 14.8 گذاشتم دستش اون 14.8 به دمیجی که وارد میکنه اضافه میشه یا چون Monk هست تاثیری نداره؟؟ :|
ببخشید سوالم زیادی نوب بود :دی
چون اولین باره Diablo بازی میکنم :دی
طبیعتا باید اضاف بشه ولی میتونی اینطوری تست کنی ی بار شمشیرو دراپ کن دمیجتو از توی stat base(یا ی همچین چیزی) ببین بعد شمشیرو بزار اون بارم دمیجتو از توی stat base ببین اگه اضاف شده بود ک یعنی کار میکنه اگرم نه که یعنی اثر نمیکنه

شما فکر کن بازیی ک بلیز میسازه بد باشه
همچین چیزی غیره ممکنه بنظره من
اگرم فکر میکنی فروشگاهی ک میخوای ازش خرید کنی قابل اعتماد نیست بگو ی سایت برات پ.خ کنم ازش بخر قیمتشم خیلی مناسبه 6 تومن میده ولی طول میکشه تا بدستت برسه چون سرش خیلی شولوغه

آخه میخوام پول زیادی ندم برای gta پول داشته باشم و میترسم زیاد به میلم نباشه راستی وقتی بازی رو خریدم کدوم کلاس رو انتخاب کنم کدوم فرز تره؟ حالا داداش آدرس رو میتونی بدی؟ ارزون با کیفیت خوب

آخه میخوام پول زیادی ندم برای gta پول داشته باشم و میترسم زیاد به میلم نباشه راستی وقتی بازی رو خریدم کدوم کلاس رو انتخاب کنم کدوم فرز تره؟ حالا داداش آدرس رو میتونی بدی؟ ارزون با کیفیت خوب

مانک خیلی فرزه به نظرم

دوستان بازی از اون لحاظ مشکلی نداره اخه میخوام کو اپ افلاین بازی کنم :d

بازی از اون لحاظ که مشکل نداره هیچی از این لحاظ هم هیچ مشکلی نداره!! منتها چون فضای داستان و شخصیت ها یه خورده تاریکه همبازیت ممکنه بهت انگ شیطان پرستی بزنه LOL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or