Diablo III | Xbox 360

اینهمه میگن کات سین هاش گرون و خوبه من که تا حالا دوتا کات سین بیشتر ندیدم تو بازی که هردوتاشون هم نقاشی بودن...همشون همینجورین یا کات سین درست حسابی هم داره؟؟؟ اگه داره چقدر داره؟؟ (سپاسگذار میشم کسی خوشمزه نشه و بیاد بگه زیاد داره مثلا...)

اینهمه میگن کات سین هاش گرون و خوبه من که تا حالا دوتا کات سین بیشتر ندیدم تو بازی که هردوتاشون هم نقاشی بودن...همشون همینجورین یا کات سین درست حسابی هم داره؟؟؟ اگه داره چقدر داره؟؟ (سپاسگذار میشم کسی خوشمزه نشه و بیاد بگه زیاد داره مثلا...)
بعد از پایان هر Act، یه کات سین میذاره کف و خون قاطی میکنین:d هنوز هیچکس توی ساختن همچین کات سین های سینماتیکی به بلیزارد نزدیک هم نشده.

هرچی بیشتر میشینی پاش سختر میشه ازش پا بشی مگر اینکه یکی بیاد بلندت کنه :دی
خیلی خوب بازی البته یکم آسون به نظر میرسه شاید باید درجه سختی رو بالا تر انتخاب میکردم

من نمیدونم چرا نمیتونم با فرم و سبکِ بازس ارتباط برقرار کنم:d
هی میخوایم بخرم بازیش کنم ولی منصرف میشم.بالاخره میخرمش ولی فکر نکنم بشینم 6 دُنگ بازیش کنم(البته خیلی دلم میخواد)

خاکستری=معمولی.ابی=متوسط. زرد=عالیه

یک رنگ دیگه هم وجود داره شبیه نارنجی یا قهوه ای روشن که وقتی ایتم میافته یک نوری ازش به اسمون میره. اون بهمراه رنگ سبز که ایتمهای ست هستند بالاترین درجه است . میتونید رو هیروی من ببینید.

این هم هیروی من

بزرگترین مشکل بازی آسون شدن به شدت زیاد بازی هست، به جز این ایراد خاصی نداره کنترل بازی هم عالیه.

رو مانستر پاورهای بالاتر بازی کن که هم دراپ بهتر بشه و هم بازی سخت تر بشه.

نمیدونم چند نفرتون به ACT II رسیدین ولی فقط منتظرم اولین نمای شهر Caldeum رو ببینین:d رسما پودر میشین:d
من امروز رسیدم Act II کات سینش فوق العاده بود .
سقوط تایرل و مبارزش با اون یارو اسمش یادم رفت فوق العاده بود . من چون 3 نفره میرم اونام زیاد اهل داستان نیستن , هی میگن دیالوگها رو رد کن بیا بریم :دی البته من رد نمیکنم ولی احساس میکنم داستان رو یه چند جا مجهول مونده واسم , یه توضیح مختصری میدی تا پایان ـه اکت ـه 1 ؟ مرسی

کلا طراحی هنری بیداد میکنه . به قول تو طراحی کالدیوم غوغاست . در کل خیلی زیباست گرافیک هنریش .

انصافا بازی ـه فوق العاده ای هست ! بلیزارد بهترین کارو کرد با آوردنش رو کنسول . نسخه PS4 نمیتونم تصور کنم چجوری خواهد بود :bighug:

سقوط تایرل و مبارزش با اون یارو اسمش یادم رفت فوق العاده بود . من چون 3 نفره میرم اونام زیاد اهل داستان نیستن , هی میگن دیالوگها رو رد کن بیا بریم :دی البته من رد نمیکنم ولی احساس میکنم داستان رو یه چند جا مجهول مونده واسم , یه توضیح مختصری میدی تا پایان ـه اکت ـه 1 ؟ مرسی

کلا طراحی هنری بیداد میکنه . به قول تو طراحی کالدیوم غوغاست . در کل خیلی زیباست گرافیک هنریش .

انصافا بازی ـه فوق العاده ای هست ! بلیزارد بهترین کارو کرد با آوردنش رو کنسول . نسخه PS4 نمیتونم تصور کنم چجوری خواهد بود :bighug:

بدیش اینه که اونایی که باهاشون بازی میکنی می تونن دیالوگ ها رو بزنن بره,باید یه کاری می کردن فقط دسته 1 بتونت اینکار رو بکنه :d

Sent from my X10i using Tapatalk 2

20 سال بعد از اینکه Prime Evil ها نابود میشن، Deckard Cain و برادر زاده Leah توی کلیساش شهر کاتیدرال روی دست نوشته های مبنی به یه پیشگویی مطالعه میکنن که میگه ارتش جهنم قراره دوباره به Sanctuary حمله کنن. همون موقع یه سناره مرموز مستقیما به کلیسا برخورد میکنه و دکارد کین رو با خودش به اعماق کلیسا میبره. از اون طرف Hero بازی که ما هستیم شایعات رو در مورد ستاره میشنوه و به سمت شهر New Tristam راه میوفته. از طرف دیگه هم قدرت این ستاره باعث زنده شدن مرده ها شده. هیرو بازی به Leah که برای کمک به New Tristam اومده بود برخورد میکنه و 2تایی میرن توی کلیسا و دنبال دکارد کین. وقتی اون رو پیدا میکنن، دکارد کین به هیرو بازی میگه که قدرت ستاره باعث شده که فرمانروای سابق Tristam یعنی شاه Leoric که سال ها پیش بعد از مرگ پسرش دیوونه شده بود دوباره بیدار بشه و در قالب Skeleton King برمیگرده. تنها راه رسیدن به اون ستاره در واقع کشتن این شاه اسکلتی هست. بعد از کشتنش هیرو بازی به اون ستاره میرسه و میفهمه اون ستاره در واقع یه نفر بوده که از آسمون افتاده روی زمین و هیچی از گذشته-ش یادش نمیاد و فقط میدونه که یه شمشیر داشته که به 3 قسمت تقسیم شده.
هیرو بازی دنبال قطعات شمشیر میگرده و هر بار به یه جادوگر به اسم Maghda که رهبر یه فرقه هست برخورد میکنه. وقتی میخواد آخرین قطعه رو پیدا کنه، Maghda زودتر به اونجا میرسه و برش میداره و میره پیش دکارد کین که اون شمشیر رو سر هم کنه. در همین هنگام که هیرو بازی به خونه دکارد کین میرسه متوجه قضایا میشه اما Leah با یه قدرت جادویی مرموز همه رو میکشه و دکارد کین که آخرین نفر توی فرقه خودشون بوده اونجا کشته میشه. با این حال دکارد کین قبل از مرگش شمشیر رو تعمیر میکنه و به هیرو بازی میگه که اون رو به اون فرد مرموز که از آسمون به زمین افتاده بود بده. بعد از جستجوی طولانی و کشتن شیاطین بی شمار، شمشیر به اون فرد مرموز میرسه و سریع خاطراتش به یادش میاد و اینجا میفهمیم که اون فرد مرموز در واقع همون فرشته عدالت یعنی Tyrael هست که به خاطر عدم تمایل رئیس فرشته ها برای حمایت از انسان ها و مقابله با شیاطین، خودش رو از بهشت طرد میکنه و تبدیل یه یه انسان معمولی میشه و از آسمون به زمین میوفته.

این Act I بود. بقیه-ش و مخصوصا آخرین نکته جالب بازی خیلی بهتون حال میده :d

تا اینجا که بازی کردم (اخر های Act I ) به نظرم طراحی هنری SC 2 بهتر بود :-":d

برسم به Act II احتمالا با کف و خون قاطی شده حرفم رو پس می گیرم؟!:d

هرچی بیشتر میشینی پاش سختر میشه ازش پا بشی مگر اینکه یکی بیاد بلندت کنه :دی
خیلی خوب بازی البته یکم آسون به نظر میرسه شاید باید درجه سختی رو بالا تر انتخاب میکردم

میتونی از منوی اصلی آخرین کوئستو انتخاب کنی با درجه سختی بالاتر و ادامه بدی!

من نمیدونم چرا نمیتونم با فرم و سبکِ بازس ارتباط برقرار کنم:d
هی میخوایم بخرم بازیش کنم ولی منصرف میشم.بالاخره میخرمش ولی فکر نکنم بشینم 6 دُنگ بازیش کنم(البته خیلی دلم میخواد)
قضاوتو بزار برای وقتی بازیش کردی :دی

بدیش اینه که اونایی که باهاشون بازی میکنی می تونن دیالوگ ها رو بزنن بره,باید یه کاری می کردن فقط دسته 1 بتونت اینکار رو بکنه :d

Sent from my X10i using Tapatalk 2

من که بیخیال آنلاین شدم تا یدور آفلاین تا تهش برم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or