armintn
کاربر سایت
آقا اینم مثل نسخه ی پی سی باید اورجینال بخریم تا بتونیم بازی کنیم یا نه میشه کپی هم بازی کرد ؟ بدون هارد هم میشه ؟ رو فلش میشه ریخت ؟
نه لازم نیست اوریج بخری . کپی هم میشه بازی کرد
آقا اینم مثل نسخه ی پی سی باید اورجینال بخریم تا بتونیم بازی کنیم یا نه میشه کپی هم بازی کرد ؟ بدون هارد هم میشه ؟ رو فلش میشه ریخت ؟
بدون هارد چطور ؟ یعنی نصب نکنیم رو هارد بازی کنیم با همون دی وی دی بازی کنیم . میشه ؟نه لازم نیست اوریج بخری . کپی هم میشه بازی کرد
بدون هارد چطور ؟ یعنی نصب نکنیم رو هارد بازی کنیم با همون دی وی دی بازی کنیم . میشه ؟
بعد از پایان هر Act، یه کات سین میذاره کف و خون قاطی میکنین:d هنوز هیچکس توی ساختن همچین کات سین های سینماتیکی به بلیزارد نزدیک هم نشده.اینهمه میگن کات سین هاش گرون و خوبه من که تا حالا دوتا کات سین بیشتر ندیدم تو بازی که هردوتاشون هم نقاشی بودن...همشون همینجورین یا کات سین درست حسابی هم داره؟؟؟ اگه داره چقدر داره؟؟ (سپاسگذار میشم کسی خوشمزه نشه و بیاد بگه زیاد داره مثلا...)
خاکستری=معمولی.ابی=متوسط. زرد=عالیه
بزرگترین مشکل بازی آسون شدن به شدت زیاد بازی هست، به جز این ایراد خاصی نداره کنترل بازی هم عالیه.
من امروز رسیدم Act II کات سینش فوق العاده بود .نمیدونم چند نفرتون به ACT II رسیدین ولی فقط منتظرم اولین نمای شهر Caldeum رو ببینین:d رسما پودر میشین:d
من امروز رسیدم Act II کات سینش فوق العاده بود .
سقوط تایرل و مبارزش با اون یارو اسمش یادم رفت فوق العاده بود . من چون 3 نفره میرم اونام زیاد اهل داستان نیستن , هی میگن دیالوگها رو رد کن بیا بریمالبته من رد نمیکنم ولی احساس میکنم داستان رو یه چند جا مجهول مونده واسم , یه توضیح مختصری میدی تا پایان ـه اکت ـه 1 ؟ مرسی
کلا طراحی هنری بیداد میکنه . به قول تو طراحی کالدیوم غوغاست . در کل خیلی زیباست گرافیک هنریش .
انصافا بازی ـه فوق العاده ای هست ! بلیزارد بهترین کارو کرد با آوردنش رو کنسول . نسخه PS4 نمیتونم تصور کنم چجوری خواهد بود :bighug:
من امروز رسیدم Act II کات سینش فوق العاده بود .
سقوط تایرل و مبارزش با اون یارو اسمش یادم رفت فوق العاده بود . من چون 3 نفره میرم اونام زیاد اهل داستان نیستن , هی میگن دیالوگها رو رد کن بیا بریمالبته من رد نمیکنم ولی احساس میکنم داستان رو یه چند جا مجهول مونده واسم , یه توضیح مختصری میدی تا پایان ـه اکت ـه 1 ؟ مرسی
کلا طراحی هنری بیداد میکنه . به قول تو طراحی کالدیوم غوغاست . در کل خیلی زیباست گرافیک هنریش .
انصافا بازی ـه فوق العاده ای هست ! بلیزارد بهترین کارو کرد با آوردنش رو کنسول . نسخه PS4 نمیتونم تصور کنم چجوری خواهد بود :bighug:
هرچی بیشتر میشینی پاش سختر میشه ازش پا بشی مگر اینکه یکی بیاد بلندت کنه
خیلی خوب بازی البته یکم آسون به نظر میرسه شاید باید درجه سختی رو بالا تر انتخاب میکردم
قضاوتو بزار برای وقتی بازیش کردیمن نمیدونم چرا نمیتونم با فرم و سبکِ بازس ارتباط برقرار کنم:d
هی میخوایم بخرم بازیش کنم ولی منصرف میشم.بالاخره میخرمش ولی فکر نکنم بشینم 6 دُنگ بازیش کنم(البته خیلی دلم میخواد)
بدیش اینه که اونایی که باهاشون بازی میکنی می تونن دیالوگ ها رو بزنن بره,باید یه کاری می کردن فقط دسته 1 بتونت اینکار رو بکنه :d
Sent from my X10i using Tapatalk 2