خود خداس این
طبعا نسبت به Diablo II آسونتر شده ولی خب رو مدهای اینفرنو و هاردکور اصلا شوخی نداره.

خیلی دیر گفتی من دیگه نتونستم پاشم:dهشدار هشدار
اگه کار و زندگی دارید اول اونا رو انجام بدین که بشین پا این بازی بلند نمیشین
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
اقا من دیروز اومدم کواپ با دو دسته برم وقتی رفتیم تو بازی دیگه مینی مپو نشون نمیداد کوئست هام اصلا معلوم نبود
دونفره که نشون میده :dمطمئنی؟ پ چرا من ندینم ؟![]()
پس خیلی سختهo:-)اشکال نداره موردی نیست خوبه دیگه 100 بر یه جا بمیری اما وقتی ردش میکنی حس میکنی کل دنیا ماله توئه ولی نیستکی میگه بازی اسونه ؟
وسط های بازی چنان پدری ازتون در میارن که ...
اصلا الان داغونم اینقدر مردم ! بعضی جاهاش خیلی خیلی سخت میشه !

پس خیلی سختهo:-)اشکال نداره موردی نیست خوبه دیگه 100 بر یه جا بمیری اما وقتی ردش میکنی حس میکنی کل دنیا ماله توئه ولی نیست
به دل نگیری شوخی کردم با چه کلاسی میری؟
بچه ها من کلاس بربرین رو ورداشتم ، فقط تو کل بازی باید a و rt رو زد؟ تمبو و ممبو و اینا اصلا نداره؟ تیریپ hack n slash؟ جادو هم اصلا نداره کلاسم؟ اگه وسط بازی لول 7 باشم مثلا میتونم کلاسمو مانک کنم؟
D3 همون روی PC هم نسبت به D2 آسون تر بود. منظور من نسبت به نسخه PC ـه بازی بود که D3 کاملا آسونتر شده دلیلش هم Nerf شدن بازی نسبت به نسخه PC هست که خبرش هم قبلا توی diablofans اومده بود.طبعا نسبت به Diablo II آسونتر شده
بربرین از کی تا حالا magic داشته؟بچه ها من کلاس بربرین رو ورداشتم ، فقط تو کل بازی باید a و rt رو زد؟ تمبو و ممبو و اینا اصلا نداره؟ تیریپ hack n slash؟ جادو هم اصلا نداره کلاسم؟ اگه وسط بازی لول 7 باشم مثلا میتونم کلاسمو مانک کنم؟