Diablo III | Xbox 360

کی میگه بازی اسونه ؟ :((
وسط های بازی چنان پدری ازتون در میارن که ... :((
اصلا الان داغونم اینقدر مردم ! بعضی جاهاش خیلی خیلی سخت میشه !

آخرین ویرایش:
کی میگه بازی اسونه ؟ :((
وسط های بازی چنان پدری ازتون در میارن که ... :((
اصلا الان داغونم اینقدر مردم ! بعضی جاهاش خیلی خیلی سخت میشه !
پس خیلی سختهo:-)اشکال نداره موردی نیست خوبه دیگه 100 بر یه جا بمیری اما وقتی ردش میکنی حس میکنی کل دنیا ماله توئه ولی نیست>:)
به دل نگیری شوخی کردم با چه کلاسی میری؟

بچه ها من کلاس بربرین رو ورداشتم ، فقط تو کل بازی باید a و rt رو زد؟ تمبو و ممبو و اینا اصلا نداره؟ تیریپ hack n slash؟ جادو هم اصلا نداره کلاسم؟ اگه وسط بازی لول 7 باشم مثلا میتونم کلاسمو مانک کنم؟

یکی لطف کنه بیاد این داستان بازیو از از ابتدا با جزئیات بگه.من که خودم تا اینجاشو چیز زیادی نفهمیدم
چقد ب خودم گفتم ای تابستونی برم انگلیسیمو قوی کنم تابستون تموم شد ما هنو.....باقری

بچه ها من کلاس بربرین رو ورداشتم ، فقط تو کل بازی باید a و rt رو زد؟ تمبو و ممبو و اینا اصلا نداره؟ تیریپ hack n slash؟ جادو هم اصلا نداره کلاسم؟ اگه وسط بازی لول 7 باشم مثلا میتونم کلاسمو مانک کنم؟

من کلاس دمون هانتر دارم لولت که بره بالا اسکیلای بیشتری باز میشه دکمه های B - RB - Y -X هم فعال میشه فکر میکنم بقیه کلاس ها هم همینطور باشه
بربر جادو نداره تا جایی که میدونم!
کلاستو عوض کنی ینی یه هیروی جدید و بازیو باید از اول بری

طبعا نسبت به Diablo II آسونتر شده
D3 همون روی PC هم نسبت به D2 آسون تر بود. منظور من نسبت به نسخه PC ـه بازی بود که D3 کاملا آسونتر شده دلیلش هم Nerf شدن بازی نسبت به نسخه PC هست که خبرش هم قبلا توی diablofans اومده بود.
البته قاعدتا باید بازی رو nerf می کردن وگرنه عمرا نمیشد رو کنسول بازی کرد :دی

بربرین از کی تا حالا magic داشته؟ :دی ability ها به مرور زمان با lvl گرفتن باز می شن که توی صفحه کاراکترتون skill های مورد نظرتون بسته به بیلد و item های انتخاب شده می تونید تغییرشون بدید. کلاس هم نمی تونید تغییر بدید باید بازی رو از اول با یک کلاس جدید شروع کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or