Diablo III | Xbox 360

دوستان کلاس Wizard هم میتونه از سلاح استفاده کنه؟ :-/ یا فقط از جادو استفاده می کنه؟ :-/ و اینکه هر سلاحی برای هر کلاسی قابل استفاده هست؟ :-/

Wizard سلاح دست می گیره ولی با سلاح ضربه نمی زنه و فقط از جادو استفاده می کنه!! :d
بعضی از سلاح ها هم مخصوص کلس خاص خودشون هستن . مثلا Demon Hunter فقط از تیر و کمون استفاده می کنه :d

==================================================
اخر سر خودم پیش مرگ شدم :|:d رفتم همه ی کلس ها رو یه تست کوچیک کردم

با هر کلسی رفتید بهش شک نکنید!! همش فوق العادست و بالانس عالی داره!
برای همه مهارت های خوب ولذت بخشی برنامه ریزی شده و دلیلی نداره کلسی رو که دوست دارید انتخاب نکنید چون مثلا فلان کلس بهتره:d
مثلا Wizard و Demon Hunter با اینکه متفاوت به نظر می رسن ولی از یه جهاتی هم شباهت زیادی دارن
Monk و Barbar هم خوبن ، اولی سرعت بیشتر و دومی قدرت بیشتری داره!
در کل اگر بازی رو شروع نکردید یه کلسی که به نظر خودتون بهتره بردارید و شک نکنید همون بهترینه!!:d

آخرین ویرایش:
من witch doctor گرفتم و زیاد از انتخابم راضی نیستم ولی دیگه تا تهش میریم ( دیابلو قبلی هارو با نکرومنسر و بربر رفته بودم )
خیلی جادوهاش جذاب نیستن
فکر کنم بربر همچنان بهترین کلس باشه
witch doctor
میشه ی توضیحی راجع بهش بدی؟ منم میخوام همین کلاسو انتخاب کنم ولی فکر میکنم برای افلاین بازی کردن مناسب نباشه

من بازی رو گرفتم ولی همون اول که لوگوی بازی میاد یا زمانی که کاراکتر رو انتخاب میکنی میخواد وارد بازی بشه دستگاه فریز میکنه:|
39درصد هم تو نصب ارور میده

فوق العادست !

co op سه نفره داریم میریم با برادرم و پسر عمم :دی ینی حالی میده اساسی من Monk رو انتخاب کردم خیلی راضیم فوق العاده سریع ـه magic های خوبی هم داره . واقعا فک نکنم تنهایی بچسبه این بازی :دی

فوق العادست !

co op سه نفره داریم میریم با برادرم و پسر عمم :دی ینی حالی میده اساسی من Monk رو انتخاب کردم خیلی راضیم فوق العاده سریع ـه magic های خوبی هم داره . واقعا فک نکنم تنهایی بچسبه این بازی :دی
من دارم تنهایی بازی میکنم اما وسط بازی چند نفر رو نجات میدی اونا رو میتونی یارت کنی همیشه پیشت باشن

من دارم تنهایی بازی میکنم اما وسط بازی چند نفر رو نجات میدی اونا رو میتونی یارت کنی همیشه پیشت باشن
من یه نفر رو آزاد کردم ولی گفت اگه میخای یارت بشه باید بری یه جایی دقیقا نمیدونم کجا باید برم . جای خاصی باید بری تا اونو ورداری ؟

من یه نفر رو آزاد کردم ولی گفت اگه میخای یارت بشه باید بری یه جایی دقیقا نمیدونم کجا باید برم . جای خاصی باید بری تا اونو ورداری ؟
والا نه میگه اگه میخوای یارت باشم از الان accept میکنی ولی اگه بزنی نه میتونی تو روستای trastim میتونی پیداش کنی

این حالت co up افلاین فقط برای نسخه کنسولی هست؟
یعنی رو pc فقط انلاینه؟
بله روی pc اول باید سی دی کی بازیو بخری حدودا 200 تومنه فکر کنم یا کمتر یا بیشتر و فکر کنم شارژ ماهانه هم داره یعنی باید هرماه اکانتتو شارژ کنی مثله wow

witch doctor
میشه ی توضیحی راجع بهش بدی؟ منم میخوام همین کلاسو انتخاب کنم ولی فکر میکنم برای افلاین بازی کردن مناسب نباشه

من رو دیابلو 3 بجوز دکتر هیچ کاراکتر دیگه ایی رو تست نکردم . ولی به حساب دیابلو 2 احساس می کنم با بربر و مانک بیشتر جذاب باشه
جادو های این کاراکتر خیلی جذاب نیست نکرومنسر تو دیابلو 2 خیلی جالب تر بود
ولی در کل کاراکتر خوبیه من الان لول 20 ام و فقط دو بار مردم
چون دور از میدان مبارزه میجنگی کم جون از دست میدی

بنظرم این کاراکتر برای شروع خیلی خوب نیست برای سری دوم برش دار

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or