Diablo II: Resurrected | PC

diablo-II-resurrected-pc-specs.jpg

بازی Diablo II: Resurrected ، نسخه ی بازسازی شده ی بازی کلاسیک Diablo II است که با گیم پلی اوریجینال و قابلیت های بصری و فنی فراوان، قرار است خاطرات زیادی رو برای گیمرهای قدیمی زنده کند. از جمله اصلی ترین قابلیت های بازی ، اضافه شدن رزولوشن 4k (2160p) و Dolby 7.1 به این نسخه از بازی میباشد.

قابلیت های نسخه ی بازسازی شده

bullet-icon@2x.png
گرافیک ریمستر شده- مانسترها، هیروها، آیتم ها و اسپل ها همه بازسازی شده اند.
bullet-icon@2x.png
یک داستان حماسی در 5 اکت مجزا
bullet-icon@2x.png
بازی با حفظ گیم پلی اورجینال، ریشه های اصلی اش را تغییر نداده است.
bullet-icon@2x.png
پشتیبانی battle.net
bullet-icon@2x.png
قابلیت cross-progression که بازیکن میتواند ادامه ی ماجراجویی اش را در پلتفرم دیگری انجام دهد.
bullet-icon@2x.png
و قابلیت های بسیار دیگر ....

بازگشت "ارباب نابودی"

این نسخه از بازی تمامی محتویات اکسپنشن ®Diablo II: Lord of Destruction رو در بر دارد. از جمله شما میتوانید با دو کلاس Assassin و Droid که در این اکسپنشن قابل بازی بودند، بازی رو تجربه کنید.

کلاس های بازی

بازی دارای 7 کلاس قدرتمند است که هرکدام 30 مهارت منحصر به فرد دارند.

Amazon
Screenshot 2021-06-14 164222.png

کلاس آمازون مهارت بالایی در پرتاب نیزه دارد و در شرایط جنگی با چابکی فرا انسانی خود عمل میکند. او به قدرت جادو وابسته است که مهارت های جنگی خود را افزایش دهد.

Assassin
Screenshot 2021-06-14 164813.png

او عضوی از سلسله ی Vizjerei (وِجِرای) میباشد، که به این منظور پایه گذاری شده است که mage های تبدیل شده به rogue را شکار کند. او یک متخصص هنرهای رزمی است که از تله های مرگبار و تکنیک های سایه برای نابودی دشمنانش استفاده میکند.

Necromancer
Screenshot 2021-06-14 172002.png

تسلط او بر زندگی و مرگ، به او توانایی احضار ارتشی از اسکلت ها و هیولاها را میدهد. او از زهر و نفرین علیه دشمنان خود استفاده میکند.

Barbarian
Screenshot 2021-06-14 172355.png

او یک بیابان گرد سرگردان است که با خشونت و قدرت فیزیکی بالای خود و مهارت در استفاده از سلاح ها از فریادهای خود استفاده میکند که به یارانش قدرت بدهد و دشمنانش را تضعیف کند.

Paladin
Screenshot 2021-06-14 172659.png

ایمان یک پالادین سلاح ها و به خصوص سپرش هستند. او با استفاده از aura های قدرتمندش ، از ترکیب قدرت های رزمی و دفاعی اش بهره میگیرد که شیاطین را نابود کند.

Sorceress
Screenshot 2021-06-14 173018.png

او با تسلط بر عناصر متفاوت، میتواند با فرستادن قدرت های یخی، برق، آتش و ... دشمنان را نابود کند.

Druid
Screenshot 2021-06-14 173348.png
او نگهبان و حافظ حیات وحش و موجودات وحشی است. او میتواند تبدیل به خرس یا گرگینه شود، به حیوانات دستور دهد و جادوهای کهن و بسیار مخرب مربوط به زمین، آتش، باد و یخ را استفاده کند.

ویژگی های اضافه شده به گیم پلی بازی

قابلیت ladder season که در آن بازیکن میتواند پیشرفت خود را با بهترین و قدرتمند ترین پلیرها مقایسه کند.

رابط کاربری بازسازی شده

شما میتوانید اطلاعات کامل کاراکتر خودتون رو ببینید، آیتم ها رو با هم مقایسه کنید و از قابلیت های دیگر رابط کاربری بازسازی شده استفاده کنید.

استش بزرگتر
در این نسخه از بازی فضای بزرگتری برای آیتم های لوت شده در نظر گرفته شده است و همچنین یک tab shared stash به بازی اضافه شده.
bullet-icon@2x.png
استش شخصی از 8*6 به 10*10 افزایش یافته است.
bullet-icon@2x.png
استش تب مشترک میان تمام کاراکترهای شما در اکانت battle.net
bullet-icon@2x.png
هم اکنون میتوان آیتم ها را بین تمام هیروها به سادگی جابجا کرد

ارتش خود را تشکیل بدهید

یکی از بهترین ویژگی های بازی ، کوآپ 8 نفره است که میتوانید با دوستانتان به لوت کردن و ماجراجویی بپردازید. هرچند با تعداد نفرات بیشتر، قدرت دشمنان نیز افزایش میابد.

اطلاعات تکمیلی

ویدیوهای مربوط به بازی

1- مقایسه ی بصری نسخه ی بازسازی شده با نسخه ی کلاسیک

2- تریلر اول

3- تریلر E3

پلتفرم های بازی

Screenshot 2021-06-14 180151.png

نسخه ی ریمستر بازی Diablo II بر روی پلتفرم های PC, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PS4, PS5 و Switch عرضه خواهد شد.

نسخه های مختلف بازی همراه با قیمت

این بازی در دو نسخه ی Diablo® II: Resurrected و Diablo ® Prime Evil Collection با قیمت های 39.99 دلار و 59.99 دلار عرضه خواهد شد. نسخه ی Prime Evil، بازی Diablo III را هم شامل میشود.

تاریخ انتشار بازی

این بازی در تاریخ 23 سپتامبر سال جاری ( 1 مهر 1400) عرضه خواهد شد.

پ.ن: در صورت انتشار اطلاعات جدیدتر پست آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بابا من هی میخوام قاطیه این دیابلو نشم شما ها نمی گذارید :cheesygri فکر میکنم بهتره منم برم سراغ paladin
سلام.
فکر خوبیه سید ! ول کن اون TitanQuest مزخرف و شل وارفته رو !
هیچی دیابلو نمیشه. البته بهتره Paladin ــِـت رو خوب قوی کنی چون اگه ببینمش میدم خرسم بخورتش !!! :biggrin1:
------------------------------------
بالاخره به لول 60 هم دسترسی پیدا کردیم. چقدر حال میده. :love:
فعلا رسیدیم اول ACT IV .

اگه دوستان غیر از paladin پیشنهاد دیگه ای دارن بگن چون میخوام شروع کنم
اصولاً هر چی میخوای ور دار به جز Paladin :biggrin1:
آخه Paladin واسه ی بازی تیمی خوبه چون همه ش Aura داره. نکرو منسر وردار و یه تیم ملی اسکلت تشکیل بده لذتش رو ببر!

اگه دوستان غیر از paladin پیشنهاد دیگه ای دارن بگن چون میخوام شروع کنم

اتفاقاً یکی از بهترین build ها برای این بازی شامل همین Pali میشه ;)

بیلدی که به hammerdin مشهوره و تمرکزش روی استفاده از Blessed hammer هست.

تا اونجایی که میدونم بهترین کاراکتر برای pvm همین بیلده.

اتفاقاً یکی از بهترین build ها برای این بازی شامل همین Pali میشه ;)

بیلدی که به hammerdin مشهوره و تمرکزش روی استفاده از Blessed hammer هست.

تا اونجایی که میدونم بهترین کاراکتر برای pvm همین بیلده.

محمد جان میشه یخورده بیشتر توضیح بدی

محمد جان میشه یخورده بیشتر توضیح بدی

خوب ، اولین چیزی که مشخصه اینه که مثل اکتر بازیهای RPG بازیکن باید برای شخصیتش برنامه داشته باشه و اصولا بدونه داره چیکار میکنه ،

طی گذر زمان بعضی از این بیلدها مشهور میشن اسم میگیرن ، نقاط ضعف و قوت هر کدوم مشخص میشه و بهترین روش بازی برای آنها مشخص میشه .

به این build ها میگن sub class

به build هایی هم که عمومی میشن و خیلی ها اونو استفاده میکنن و به قولی مشهور میشن میگن Cookie Cutter . این اصطلاح تو بازیهای online مثل WoW هم بکار میره . مشهوریت هم اکثرا به خاطر خوب بودن کاراکتر ، راحتتر بدست آوردن و یا بهش رسیدن ، و ... میتونه باشه .

اما paladin یا pally:p

Sub-class هاش اینا هستن

Zealot ، Avenger ، Hybrid Avenger , Charger , Turbocharger (The Flash) , PvP Charger (Frostcharger), The Vigilante [variant of Charger] ,Smitadin,
Martyr (Kamikazeالبته این بیشتر برای شوخیه ؛ مثل Potion Master !
, Hammerdin , Ranger (Bowadin) , Missionary (The Priest) , Auradin (The Frat Boy) , Cleric (The Excorcist) , Thornadin (Pacifist) , Defiant (Defender) , FoH-Din

البته بقیه کلاسها اینقد sub ندارن ، چون همیشه تو اکثر RPG ها paladin ها رو میشه با تنوع زیادی بازی کرد. تو NWN هم اینطوری بود

مشهوراش Zealot و Avenger و Smitadin و Hammerdin و Auradin هستن

اما Hammerdin

این skill هایی که براش باید انتخاب بشه

Skill هایی که یک امتیاز بهشون میدی ، به خاطر اینکه پیش نیاز skill ایه دیگن و یک امتیاز کارو را میندازه

Smite , Holy Bolt , Charge , Might , Prayer , Defiance , Cleansing , Medetation, Salvation

Skill های دیگه
Blessed Hammer که مهمترین skill هست و باید 20 امتیاز بدین
Blessed Aim به علت داشتن synergy با Blessed Hammer اینو هم 20 امتیاز
Concentration به علت داشتن تاثیر روی Blessed Hammer اینو هم 20 امتیاز
Vigor به علت داشتن synergy با Blessed Hammer اینو هم 20 امتیاز

اول باید skill هاتو نگهداری تا به جایی برسی که Blessed Hammer رو بتونی برداری ، بعد 5 تا 10 امتیاز به Blessed Hammer و Blessed Aim و Vigor و Concentration
بعدش اول vigor رو ماکس کن بعد concentration و blessed hammer و Blessed Aim
Stat ها هم

STRENGTH : بیشتر این مهمه که چه چیزی میخوای بپوشی و ..
معمولا 118 برای guardian angel و یا 174 برای crown of ages که فکر کنم تو difficulty hell بشه بدستش اورد

DEXTERITY بین 130 تا 150

VITALITY هر چی بیشتر بهتر (من برای SORC خودم الان 240 اش کردم)

ENERGY هیچی ! Mana Potion

---------------------------------------------

PvM- Player versus Monster.

من الان Nightmare رو تموم کردم . یکسری مطلب تا همین جا میخوام بگم که فعلا وقتشو ندارم . فقط مهمترین چیزی میخوام بگم اینکه Ancient ها دهنمو تو Nightmare صاف کردن ، حالا اینو تو Hell چیجوری میشه رد کرد :-"!

مخصوصاً اونی که میپره میره رو اعصاب آدم ، اونیم که حمله چرخشی داره دو بار بهم رسید هر دو بارشم موردم!:biggrin1:

۞۩ محمد ۩۞

مرسی محمد جان از توضیحات کاملت :love:
من یه مشکلی که باpaladinتو دیابلو دارم اینه که skillهای passive کم داره منم عاشق passive هستم
دوستان کسی میدونه قویترین buildی که برای paladin میشه ساخت چیه؟/:)
پ.ن : buildی که خرس بعضی ها نتونن ادعایی در مقابلش داشته باشند البته همین اسم paladin واسه فراری دادن خرس بعضی حاجی ها کافیه:cheesygri
ترجیحا اگه جلوی جادو جبمل بعضی های دیگه هم کم نیاره بد نیست:-":biggrin1:

پ.ن : buildی که خرس بعضی ها نتونن ادعایی در مقابلش داشته باشند البته همین اسم paladin واسه فراری دادن خرس بعضی حاجی ها کافیه:cheesygri
ترجیحا اگه جلوی جادو جبمل بعضی های دیگه هم کم نیاره بد نیست:-":biggrin1:

:laughing::laughing:

من یه مشکلی که باpaladinتو دیابلو دارم اینه که skillهای passive کم داره منم عاشق passive هستم
دوستان کسی میدونه قویترین buildی که برای paladin میشه ساخت چیه؟/:)
":biggrin1:

فکر کنم همون Hammerdin باشه

Blessed Hammerdin: The single greatest build, and prehaps character in the game

Avenger: Great defensive AND hell party build

Smiter: Ultimate 1v1, for PvP and Chaos Tristram

Shock Zealot: Melee character that is not dependant on Equipment

Physical Damage Zealot: Melee character that has huge
physical damage output

Chargeadin: Huge Melee damage, but not so great
crowd control

Cleric: Party helping paladin, you can take this many, many ways

راجع به Aura هم بیلد Auradin بیشترین تمرکز رو داره ، ولی این بیلد برای Ladder خوده Battle.Net ساخته شده ، چون Runeword هایی لازم داره که فقط تو Ladder قابل دسترسی هستن و همچنین ساخت این کاراکتر مشکله

-----------------------------------------------------------------
دوستان یکی از مهمترین چیزهایی که تو patch 1.11 اضافه شد CHAOS TRISTRAM هست

CHAOS TRISTRAM یه quest طولانی و بسیار بسیار مشکل هستش که Blizzard برای اونایی گذاشته که به قولی بازی رو قورت داده بودن و دیگه چیزی نمونده که بخوان باهاش مبارزه کنن.

متاسفانه این quest فقط در difficulty hell برای کسایی که تو battle.net بازی میکنن قابل دسترسی است . یعنی single نمیشه .

The quest can only be done on the official battle.net (closed) realms. All
people can do it- ladder and non, hardcore and soft. It can only be done on the
hell difficulty.

This is an incredibly difficult quest that should not be attempted by yourself.
The minimum level recommendation right now is 90, and higher is always better.

در ضمن این quest رو تکی رفتن با اکثر بیلدها امکان پذیر نیست . تا اونجایی که من میدونم
Smiter بیلدی هستش که میشه باهاش این quest رو تموم کرد . البته Bonemancer هم هستش (مطمئن نیستم)

البته یه چیزیه دیگه ای که قبلا به بازی Blizz اضافه کرده بود Diablo Clone هست .
Diablo Clone یه ورژن قویتری از Diablo هست (قویتر از Diablo در Hell ) که تحت شرایط خاصی ظاهر میشه و شما باید با اون مبارزه کنید . اینهم فقط تحت Battle.Net هستش .

Diablo Clone رو خیلیها تونستن بکشن ، لذا Blizz تو 1.11 CHAOS TRISTRAM رو اضافه کرد

تو CHAOS TRISTRAM شما بعد از انجام دادن کلی کار و کشتن the countess و the summoner و Nihlathak و Duriel و Izual و Andariel (همگی ورژه های خفنتر از Hell :-")و جمع کردن خرت و پرت موفق به باز کردن پرتال به Tristram میشین که در اونجا ارتش شیطانی هر سه برادر آماده پذیرایی از شماست :biggrin1:

بغیر از انواع و اقسام موجودات اهیریمنی که immune به 5 عنصر از شش عنصر (physical, magic, poison,lightning,cold, fire) هستن :eek: :exclaim::blink: شما باید با Über Diablo, Über Baal and Über Mephisto مبارزه کنید که دیگه به معنای واقعی Hell Brothers هستن . تو اینجا Mephisto برادر بزگتر از اونایه دیگه مشکلتره و مثل Mephisto که ما به راحتی میکشیم نیست ;)

اما اینهمه داستان گفتم که بگم میشه این دو قضیه رو که به World Event مشهورن تو single هم بازی کرد
بوسیله Plugy که پست بعدی معرفی میکنم

۞۩ محمد ۩۞

Plugy Realm & Ladder Features In Single Player

Plugy V7.01b - Realm & Ladder Features In Single Player, Great for character planning

This is a great Single Player Only module that simulates solo internet play (especially w/ ATMA) by having Ladder-Only runewords, Diablo Clone, and the Pandemonium Event enabled. It's also great for character planning due to the ability of in-game stat/skill modification.

PlugY v7.01b, The Survival Kit
Creator: Yohann Nicolas

Features list (enable/disable any features) :
- Infinite storage space in the stash (up to 4,294,967,296 personal pages!)
- Shared storage space in the stash (up to 4,294,967,296 shared pages too!)
- Enabled the ladder only runewords out of realms.
- Local World Event and Uber Quest for singleplayer and multiplayer off-realm!
- Unassign assigned skills and stats points.
- Change the selected language.
- Always regenerate maps in SinglePlayer like in MultiPlayer.
- Automatically execute /players X when you launch a new game.
- Added some pages for display more characters stats like %MF.
- Display item level in its popup.
- Launch any number of Diablo II games on the same computer.
- Increase the stash to 10x10 squares.
- Change the save path directory.
- Change the version text print in the main menu.
- Always display Mana and Life values above the globes.
- D2 can load all files, even those opened with Microsoft Excel.
- Display the stats current value (without magical bonus).
- Localized in English, French, German, Italian, Spanish, Polish.

Installing:
- Click on "PlugY v7.01b, The Survival Kit" above.
- Download either the .exe or the .zip version.
- Extract the files into your Diablo II folder.
- Find the PlugY.exe and PlugY.ini files in your Diablo II folder, and make shortcuts of them and put them where ever you want.
- Edit the .ini to your liking.
- Use the PlugY.exe shortcut to play Single Player, if you use PlugY.exe and try to go to B.Net diablo will close.
- Use your original D2 shortcut to play online, and your PlugY shortcut for Single Player.​

http://djaftal.chez-alice.fr/PlugY_The_Survival_Kit_v8.00.exe

Pandemonium Event همون CHAOS TRISTRAM هستش

میگم حالا کی میتونه اینه بره !:laughing:

آخرین ویرایش:
اااا :eek: اقا من نصف بيشتر حرفا رو متوجه نميشم بابا يه كوچولو منو روشن كنيد ببينم چي ميگيد خو ؟
مثلاbuild ياRuneword و..... :confused: يا Zealot و Avenger و Smitadin و Hammerdin و Auradin البته شرمنده خو همون جور كه ميدونيد من صفر كيلو متر م ديگه تا حالا از اينا بازي نكردم
تازه من الان اخراي ACTII هستم اونم با كي با PALADIN واقعان مهشره من كه خيلي باحاش راحتم :cheesygri

چه میکنه این Hammerdin هرچند فقط دو لول از blessed hammer رو گرفتم ولی با کمک بقیه skill های synergy دار با blessed hammer تونستم hammerdin رو قوی کنم:love:
البته یه ضعف داره و اونم محیط های بسته و تونل ماننده که کارایی نداره ولی تو محیط های باز یک لشکر خرس و جادوگری که از جادو جمبل حمایت میکنه رو حریفم :cheesygri;)

سلام.
دوستان یکی از مهمترین چیزهایی که تو patch 1.11 اضافه شد CHAOS TRISTRAM هست

CHAOS TRISTRAM یه quest طولانی و بسیار بسیار مشکل هستش که Blizzard برای اونایی گذاشته که به قولی بازی رو قورت داده بودن و دیگه چیزی نمونده که بخوان باهاش مبارزه کنن.

متاسفانه این quest فقط در difficulty hell برای کسایی که تو battle.net بازی میکنن قابل دسترسی است . یعنی single نمیشه .
اتفاقا من همین چند وقت پیش این قضیه رو خوندم.
تو این قسمت که میری هر سه تا برادر (Baal, Mephisto, Diablo) با هم حمله میکنن و همه مانسترهای این قسمت همگی نسبت به 3 تا از 4 تا المنت بازی (Lighting, Fire, Poison, Cold) کاملا ایمن هستن و باید کاراکترهای مختلف با جادوهای هر 4 المنت تو گروه باشن تا بتونن با توجه به نقطه ضعیف اون مانستر شکستش بدن.
حالا این همه زحمت میشکی و سه تا برادر رو میکشی آخر سر بهت یه دونه (فقط و فقط یه دونه) Charm خاص میده که قابلیت های این Charm رو نمینویسم اینجا چون اگه بخونین سرتون گیج میره !:biggrin1:

البته یه چیزیه دیگه ای که قبلا به بازی Blizz اضافه کرده بود Diablo Clone هست .
Diablo Clone یه ورژن قویتری از Diablo هست (قویتر از Diablo در Hell ) که تحت شرایط خاصی ظاهر میشه و شما باید با اون مبارزه کنید . اینهم فقط تحت Battle.Net هستش .
در این مورد هم اگه اشتباه نکنم برای اینکه جناب دیابلو جدید پا به این کره خاکی بزارن باید توی اون سرور صدو خورده ای ! Stone of Jordan فروخته بشه. Stone of Jordan یه انگشتر هست که بهترین چیزی هست که میتونین توی بازی پیدا کنین (البته برای کسایی که جادوگر هستن و کلا با جادو جمبل سروکار دارن). البته پیدا کردن این انگشتر توی دنیای اینترنتی این بازی خیلی هم سخت نیست اما تو سینگل اگه اشتباه نکنم باید 5-6 تا Perfect Skull رو با یه سری آت آشغال با هم قاطی کنی تا بهت این انگشتر رو بده. من تا حالا 4 تا Perfect Skull جمع کردم !

پ.ن : buildی که خرس بعضی ها نتونن ادعایی در مقابلش داشته باشند البته همین اسم paladin واسه فراری دادن خرس بعضی حاجی ها کافیه
ولی تو محیط های باز یک لشکر خرس و جادوگری که از جادو جمبل حمایت میکنه رو حریفم
هی من میخوام از خشونت استفاده نکنم اما مثل اینکه نمیشه.
دیگه مجبورم کردین :
2rndjsz.jpg

این در جواب کسانی هست که میان خرس منو مسخره میکنن میگن خرست منو یاد اون خرسه توی کارتون چوبین میندازه !!!!!!!
آخه خرس من کجاش شبیه اینه ؟؟؟؟:biggrin1:
2zqsfud.jpg

تازه من الان اخراي ACTII هستم اونم با كي با PALADIN واقعان مهشره من كه خيلي باحاش راحت
آخر و عاقبت پالادینت همونی هست که تو عکس میبینی !!!!!

میبینم که خرس و دروئیدت با هم دعواشون شده و خرست زده دروئیدت رو کشته:laughing::cheesygri
راستی من سوادم نرسید اون جمله زرد رنگ بالای عکس رو بفهمم میشه ترجمش کنی:cheesygri

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or