Diablo II: Resurrected | PC

diablo-II-resurrected-pc-specs.jpg

بازی Diablo II: Resurrected ، نسخه ی بازسازی شده ی بازی کلاسیک Diablo II است که با گیم پلی اوریجینال و قابلیت های بصری و فنی فراوان، قرار است خاطرات زیادی رو برای گیمرهای قدیمی زنده کند. از جمله اصلی ترین قابلیت های بازی ، اضافه شدن رزولوشن 4k (2160p) و Dolby 7.1 به این نسخه از بازی میباشد.

قابلیت های نسخه ی بازسازی شده

bullet-icon@2x.png
گرافیک ریمستر شده- مانسترها، هیروها، آیتم ها و اسپل ها همه بازسازی شده اند.
bullet-icon@2x.png
یک داستان حماسی در 5 اکت مجزا
bullet-icon@2x.png
بازی با حفظ گیم پلی اورجینال، ریشه های اصلی اش را تغییر نداده است.
bullet-icon@2x.png
پشتیبانی battle.net
bullet-icon@2x.png
قابلیت cross-progression که بازیکن میتواند ادامه ی ماجراجویی اش را در پلتفرم دیگری انجام دهد.
bullet-icon@2x.png
و قابلیت های بسیار دیگر ....

بازگشت "ارباب نابودی"

این نسخه از بازی تمامی محتویات اکسپنشن ®Diablo II: Lord of Destruction رو در بر دارد. از جمله شما میتوانید با دو کلاس Assassin و Droid که در این اکسپنشن قابل بازی بودند، بازی رو تجربه کنید.

کلاس های بازی

بازی دارای 7 کلاس قدرتمند است که هرکدام 30 مهارت منحصر به فرد دارند.

Amazon
Screenshot 2021-06-14 164222.png

کلاس آمازون مهارت بالایی در پرتاب نیزه دارد و در شرایط جنگی با چابکی فرا انسانی خود عمل میکند. او به قدرت جادو وابسته است که مهارت های جنگی خود را افزایش دهد.

Assassin
Screenshot 2021-06-14 164813.png

او عضوی از سلسله ی Vizjerei (وِجِرای) میباشد، که به این منظور پایه گذاری شده است که mage های تبدیل شده به rogue را شکار کند. او یک متخصص هنرهای رزمی است که از تله های مرگبار و تکنیک های سایه برای نابودی دشمنانش استفاده میکند.

Necromancer
Screenshot 2021-06-14 172002.png

تسلط او بر زندگی و مرگ، به او توانایی احضار ارتشی از اسکلت ها و هیولاها را میدهد. او از زهر و نفرین علیه دشمنان خود استفاده میکند.

Barbarian
Screenshot 2021-06-14 172355.png

او یک بیابان گرد سرگردان است که با خشونت و قدرت فیزیکی بالای خود و مهارت در استفاده از سلاح ها از فریادهای خود استفاده میکند که به یارانش قدرت بدهد و دشمنانش را تضعیف کند.

Paladin
Screenshot 2021-06-14 172659.png

ایمان یک پالادین سلاح ها و به خصوص سپرش هستند. او با استفاده از aura های قدرتمندش ، از ترکیب قدرت های رزمی و دفاعی اش بهره میگیرد که شیاطین را نابود کند.

Sorceress
Screenshot 2021-06-14 173018.png

او با تسلط بر عناصر متفاوت، میتواند با فرستادن قدرت های یخی، برق، آتش و ... دشمنان را نابود کند.

Druid
Screenshot 2021-06-14 173348.png
او نگهبان و حافظ حیات وحش و موجودات وحشی است. او میتواند تبدیل به خرس یا گرگینه شود، به حیوانات دستور دهد و جادوهای کهن و بسیار مخرب مربوط به زمین، آتش، باد و یخ را استفاده کند.

ویژگی های اضافه شده به گیم پلی بازی

قابلیت ladder season که در آن بازیکن میتواند پیشرفت خود را با بهترین و قدرتمند ترین پلیرها مقایسه کند.

رابط کاربری بازسازی شده

شما میتوانید اطلاعات کامل کاراکتر خودتون رو ببینید، آیتم ها رو با هم مقایسه کنید و از قابلیت های دیگر رابط کاربری بازسازی شده استفاده کنید.

استش بزرگتر
در این نسخه از بازی فضای بزرگتری برای آیتم های لوت شده در نظر گرفته شده است و همچنین یک tab shared stash به بازی اضافه شده.
bullet-icon@2x.png
استش شخصی از 8*6 به 10*10 افزایش یافته است.
bullet-icon@2x.png
استش تب مشترک میان تمام کاراکترهای شما در اکانت battle.net
bullet-icon@2x.png
هم اکنون میتوان آیتم ها را بین تمام هیروها به سادگی جابجا کرد

ارتش خود را تشکیل بدهید

یکی از بهترین ویژگی های بازی ، کوآپ 8 نفره است که میتوانید با دوستانتان به لوت کردن و ماجراجویی بپردازید. هرچند با تعداد نفرات بیشتر، قدرت دشمنان نیز افزایش میابد.

اطلاعات تکمیلی

ویدیوهای مربوط به بازی

1- مقایسه ی بصری نسخه ی بازسازی شده با نسخه ی کلاسیک

2- تریلر اول

3- تریلر E3

پلتفرم های بازی

Screenshot 2021-06-14 180151.png

نسخه ی ریمستر بازی Diablo II بر روی پلتفرم های PC, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PS4, PS5 و Switch عرضه خواهد شد.

نسخه های مختلف بازی همراه با قیمت

این بازی در دو نسخه ی Diablo® II: Resurrected و Diablo ® Prime Evil Collection با قیمت های 39.99 دلار و 59.99 دلار عرضه خواهد شد. نسخه ی Prime Evil، بازی Diablo III را هم شامل میشود.

تاریخ انتشار بازی

این بازی در تاریخ 23 سپتامبر سال جاری ( 1 مهر 1400) عرضه خواهد شد.

پ.ن: در صورت انتشار اطلاعات جدیدتر پست آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام.
میگم دوستان که دارن بازی میکنن بیان گزارش بدن هر از گاهی که چقدر رفتن و آیتم خاصی گرفتن یا نه و ...
من که فعلا الان Level 50 هستم و همین دیشب آنداریل رو کشتم و رسیدم اول Act II.
این همنژاد ما هم اصلا دیگه نمیاد مثل اون اوایل گزارش بده !! :biggrin1:
- این برادر سیاوش هم معلوم نیست کجاست و با این حیدربابا به کجا رسیده ؟؟؟ :confused:

اقا من تازه act I رو تموم کردم:eek: اقا من یسری ایتم دارم که نمیشه ازش استفاده کرد زیرش قرمز نوشته unidentified بعد یه سری دیگم هس مثل ring یا amlute اینا رو چه جوری استفاده کنم اها اینا موند یه chipped diamond یا scroll of identifyi همینطور chipped skull اقا سوالا زیاد شد ولی خواهشن جواب بدید بهد من بدون اکس÷نشن بازی میکنم یعنی diablo 2 l:blushing:

اقا من تازه act I رو تموم کردم:eek: اقا من یسری ایتم دارم که نمیشه ازش استفاده کرد زیرش قرمز نوشته unidentified بعد یه سری دیگم هس مثل ring یا amlute اینا رو چه جوری استفاده کنم اها اینا موند یه chipped diamond یا scroll of identifyi همینطور chipped skull اقا سوالا زیاد شد ولی خواهشن جواب بدید بهد من بدون اکس÷نشن بازی میکنم یعنی diablo 2 l:blushing:
آیتمهایی که Unidentified هستن، یعنی اینکه هنوز مشخصاتشون برای تو مشخص نشده. برای اینکه مشخص کنی، باید از یه Scroll of identify استفاده کنی. روش Scroll کلیک راست بزن و بعد روی آیتم مورد نظر کلیک چپ بزن. در ضمن اون Decard Cain (همون آقا پیری که آزادش کردی) مفتکی واست آیتمها رو آیدنتیفای میکنه (البته یادم نیست این قضیه توی خود دیابلو 2 هم بود یا نه).

اون Diamond یا Skull یا Ruby و ... که میبینی، چیزایی هستن که میتونی توی آیتمهایی که Socket دارن قرار بدی. دیدی که، بعضی از آیتمها یک یا چند تا Socket دارن (مثل یه سوراخ که توشون قراره یه چیزایی گذاشته بشه). توی این Socket ها میشه از این آت آشغالها گذاشت و اون آیتمها رو قویتر کرد. روی هر کدوم از این آت آشغالها هم نوشته که چه خاصیتی به اون آیتمها اضافه میکنن. فقط حواست باشه که وقتی توی Socket های یه آیتم، چیزی بذاری، دیگه نمیتونی اون چیز رو از توی Socket خارج کنی.

در ضمن، هر کدوم از این Gem ها هر چی بزرگتر باشن قویتر هستن. مثلاً اینجوریه:

Chipped Ruby, Flawed Ruby , Ruby, Flawless Ruby, Perfect Ruby

حالا توی Act II یه قوطی به اسم Horadric Cube پیدا میکنی که باهاش میشه خیلی آیتمها رو باهش دستکاری کرد و قویتر کرد. مثلاً اگه سه تا Chipped Ruby رو بندازی توش، تبدیلشون میکنه به یه Flawed Ruby.

خوش بگذره :)

البته یادم نیست این قضیه توی خود دیابلو 2 هم بود یا نه
بله این قضیه تو همون ورژن 1.00 دیابلو هم هست. من یادمه اون جوونیا که بدون اکسپنشن و بدون پچ بازی میکردم این کین :biggrin1: برات مفتی آیتم ها رو Identify میکرد.

سلام.
بالاخره ACT II هم تموم شد ! (حالا انگار شاخ غول شکستم :biggrin1:)
لول Druid عزیزم هم 56 هست الان. امیدوارم تا آخر بازی بتونم حداقل تا 70 بالا ببرمش.
از بقیه دوستان چه خبر ؟
اونایی که Hell دارن میرن !!!!

آخرین ویرایش:
سلام.
آقا جاتون خالی داشتیم چرخ میزدیم همین طوری یه دفه یه آیتم به من داد که کلی حال کردم !
یه زره از ست Heaven's Brethren که بهت 702 تا Defense میده ! :eek:
جل الخالق ....

vqrwoy.jpg

بالاخره ACT II هم تموم شد ! (حالا انگار شاخ غول شکستم :biggrin1:)
لول Druid عزیزم هم 56 هست الان. امیدوارم تا آخر بازی بتونم حداقل تا 70 بالا ببرمش.
از بقیه دوستان چه خبر ؟
بعد از اینکه اون سری Hell تموم شد، تقریباً بلافاصله یه کاراکتر جدید ساختم و از اول شروع کردم. اتفاقاً منم Druid ور داشتم! الان تو Nightmare وسطهای Act III هستم، لول 57. من تیریپ Shape shifting رفتم. بیشتر Skill هام رو گذاشتم روی سیستم تبدیل شدن به گرگ و اینا. البته یه خرس هم Summon میکنم. به اون Elemental ها هم اصلاً دست نزدم!

ولی با این وضعیت چشمم آب نمیخوره که بتونم Hell رو هم باهاش برم!

سلام.
بگو کجا چرخ میزدی منم برم اونجا :biggrin1:

اینم از اون آیتم هاس که باید set داشته باشی؟ نه؟
والا داشتم تو همین اولای Act III همین جوری میکشتم که یکی از این جونور دوطبقه ها هستن :biggrin1: که نفر ساکن طبقه دوم بری جلوش میگه هووووووووووففففففف و بعد یه دفه میبینی مردی :biggrin1: از اونا که انواع و اقسام Resistant ها رو داشت و Stone Skin و Extra Fast و Extra Strong و... خلاصه یه سری دیگه از این آت آشغل ها هم داشت رو کشتم به من این آیتم رو داد !
جالبه وقتی آیتم هنوز Identify نشده بود عکسش از همین زره معمولی ها بود و Defense رو حدود 56-57 زده بود اگه درست یادم باشه اما وقتی Identify شد دیدیم به به ! :love:
این تازه اولین آیتم از ست 4 تایی Heaven's Brethren هست. اگه 3 تای دیگه رو هم پیدا کنم (که تقریبا بعید به نظر میرسه) علاوه بر استفاده از امکانات زیاد این ست کلی هم Bonus Point داره که اونا هم کلی به ارزش این ست اضافه میکنه.
البته اون شمشیری هم که دستمه به من 95% Poison Resist داده و Posion تقریبا روی من بی اثره !
آنداریل هر چی خودشو کشت نتونست با Poison ای که از خودش در وکنه :biggrin1: حتی یه سر سوزن از خون من کم کنه ! :laughing:
Complete Set Bonus: +50% Regenerated Stamina
+20 Regenerated Life
+5 Light Radius
+50% Resist all
+2 All Skills
Immune to being Frozen

Ondal's Almighty: Required Level - 69
+50 Defense
Requirements for use of this item -40%
+10 Strength
10% chance to cast Lvl 3 Weaken when hit
+15 Dexterity
Fastest Hit Recovery

Haemosu's Adamant: Required Level - 44
+500 Defense
+35 Missile Defense
+75 Life
+40 Melee Defense
Requirements for use of this item -20%

Taebaek's Glory: Required Level - 81
+50 Defense
+100 Mana
+30% Resist Lightning
Attacker takes 30 damage
Indestructible
+25% Blocking
+30 Blocking

Dangoon's Teaching: Required Level - 68
(Reinforced Mace) Greatly Increased Attack Speed
+ Damage (Amount based on character lvl)
+20 - 30 Fire Damage
10% Chance to cast Lvl 3 Frost Nova when hit​
بعد از اینکه اون سری Hell تموم شد، تقریباً بلافاصله یه کاراکتر جدید ساختم و از اول شروع کردم. اتفاقاً منم Druid ور داشتم! الان تو Nightmare وسطهای Act III هستم، لول 57. من تیریپ Shape shifting رفتم. بیشتر Skill هام رو گذاشتم روی سیستم تبدیل شدن به گرگ و اینا. البته یه خرس هم Summon میکنم. به اون Elemental ها هم اصلاً دست نزدم!

ولی با این وضعیت چشمم آب نمیخوره که بتونم Hell رو هم باهاش برم!
خوب راستش منم تازه رسیدم Act III و اولشم اما من اصلا روی Shape Shifting کار نکردم.
من یه خرس Summon میکنی میره اون جلو شروع میکنه به قوچی قوچی به قول شما :biggrin1: و خودمم از فاصله نسبتا دور با Fissure و Volcano ازشون پذیرایی میکنم ! از عزیزانی هم که احیانا بخوان بیان طرفم هم (تو جاهای شلوغ بیشتر) با Armageddon ازشون پذیرایی میکنم.
تا حالا به مشکل خاصی بر نخوردم با این سیستم و راحت بودن نسبتا.
شما چی. با این Shape Shifting راحتی ؟

من یه خرس Summon میکنی میره اون جلو شروع میکنه به قوچی قوچی به قول شما :biggrin1: و خودمم از فاصله نسبتا دور با Fissure و Volcano ازشون پذیرایی میکنم ! از عزیزانی هم که احیانا بخوان بیان طرفم هم (تو جاهای شلوغ بیشتر) با Armageddon ازشون پذیرایی میکنم.
تا حالا به مشکل خاصی بر نخوردم با این سیستم و راحت بودن نسبتا.
شما چی. با این Shape Shifting راحتی ؟
والا این دیابلو 2 یه چیزی که داره اینه که اگه تیریپ رو بذاری روی استفاده از شمشیر و تبر و اینجور چیزا، حتی تا آخر Nightmare هم میتوی نسبتاً راحت بری و کلی خوشحال میشی که بَه بَه من چقدر قوی هستم. اما ییهو که وارد Hell میشی میبینی Defense ـــه مانسـتـِرها اونقدر زیاده که ضربه های تو اصلاً بهشون نمیخوره! یعنی Attack Rating ــِـت اصلاً جواب نمیده.

تازه یه چیز دیگه که هست اینه که توی Hell ضربه هایی که مانسترها میزنن اونقدر قویه که اصلاً نمیشه بهشون نزدیک شد! ماشالا همه شون هم یه ضربه که میزنن، یخ میزنی و نمیتونی از جات جــُم بخوری. نمیدونم چه جوری قراره برم جلوی مانستره وایسم و شروع کنم به ضربه زدن. ولی اگه تیریپ جادو و جـَمبل بری میتونی از دوز بزنیشون و مشکلت کمتره.

حالا جفتمون برسیم به Hell ببینیم اوضاع چه جوری میشه.

در راستای حمایت از جادو و جمبل :biggrin1: من هم بازی رو با sorc شروع کردم

فعلا Normal تموم کردم شروع کردم Nightmare

یه مقدار برم جلو مطلب میزنم

حالا جفتمون برسیم به Hell ببینیم اوضاع چه جوری میشه.
خوب البته قبل از ما برادر Tyrax رسیده به این درجه اما اصلا نمیاد بگه چه خبره اونجا تو Hell و این Druid میتونه از پس Hell بر بیاد یا نه!

--------------------
میگم محمد جان کاشکی یه چیز دیگه ورمیداشتی میدیدیم بقیه چی. اصلا به Hell میرسن یا نه ! :confused:

در راستای حمایت از جادو و جمبل :biggrin1: من هم بازی رو با sorc شروع کردم
فعلا Normal تموم کردم شروع کردم Nightmare
هائوون، شدیداً پیشنهاد میکنم که تیریپ Cold و Fire بری. من روی Cold و Lightning کار کرده بودم اما این Lightning درست حسابی جواب نمیده. البته شاید الان یه خورده برای این حرف دیر شده باشه :biggrin1:

خوب البته قبل از ما برادر Tyrax رسیده به این درجه اما اصلا نمیاد بگه چه خبره اونجا تو Hell و این Druid میتونه از پس Hell بر بیاد یا نه!
--------------------
میگم محمد جان کاشکی یه چیز دیگه ورمیداشتی میدیدیم بقیه چی. اصلا به Hell میرسن یا نه ! :confused:

والا من این چند وقته خیلی سرم شلوغ بوده .. اصلا نرسیدم درست حسابی بازی کنم .. شرمنده. یکی از بچه ها هم Druid داره .. اون یک مدت توی ACT 2 در Hell گیر کرده بود (توی Valley Of Snakes ) ولی خوب الان مثل اینکه رد کرده .. میگه فقط همون تیکش خفن بود .. الان وسط های ACT III ـه .. اون هم Druid اش همینجوری Summoning/Elemental ـه .

------------------
حالا خیلی مشکلمون رسیدن به Hell نیست .. مشکل خود Hell ـه که دست کمی از جهنم نداره. خوب اسمش روی خودشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or