Diablo II: Resurrected | PC

diablo-II-resurrected-pc-specs.jpg

بازی Diablo II: Resurrected ، نسخه ی بازسازی شده ی بازی کلاسیک Diablo II است که با گیم پلی اوریجینال و قابلیت های بصری و فنی فراوان، قرار است خاطرات زیادی رو برای گیمرهای قدیمی زنده کند. از جمله اصلی ترین قابلیت های بازی ، اضافه شدن رزولوشن 4k (2160p) و Dolby 7.1 به این نسخه از بازی میباشد.

قابلیت های نسخه ی بازسازی شده

bullet-icon@2x.png
گرافیک ریمستر شده- مانسترها، هیروها، آیتم ها و اسپل ها همه بازسازی شده اند.
bullet-icon@2x.png
یک داستان حماسی در 5 اکت مجزا
bullet-icon@2x.png
بازی با حفظ گیم پلی اورجینال، ریشه های اصلی اش را تغییر نداده است.
bullet-icon@2x.png
پشتیبانی battle.net
bullet-icon@2x.png
قابلیت cross-progression که بازیکن میتواند ادامه ی ماجراجویی اش را در پلتفرم دیگری انجام دهد.
bullet-icon@2x.png
و قابلیت های بسیار دیگر ....

بازگشت "ارباب نابودی"

این نسخه از بازی تمامی محتویات اکسپنشن ®Diablo II: Lord of Destruction رو در بر دارد. از جمله شما میتوانید با دو کلاس Assassin و Droid که در این اکسپنشن قابل بازی بودند، بازی رو تجربه کنید.

کلاس های بازی

بازی دارای 7 کلاس قدرتمند است که هرکدام 30 مهارت منحصر به فرد دارند.

Amazon
Screenshot 2021-06-14 164222.png

کلاس آمازون مهارت بالایی در پرتاب نیزه دارد و در شرایط جنگی با چابکی فرا انسانی خود عمل میکند. او به قدرت جادو وابسته است که مهارت های جنگی خود را افزایش دهد.

Assassin
Screenshot 2021-06-14 164813.png

او عضوی از سلسله ی Vizjerei (وِجِرای) میباشد، که به این منظور پایه گذاری شده است که mage های تبدیل شده به rogue را شکار کند. او یک متخصص هنرهای رزمی است که از تله های مرگبار و تکنیک های سایه برای نابودی دشمنانش استفاده میکند.

Necromancer
Screenshot 2021-06-14 172002.png

تسلط او بر زندگی و مرگ، به او توانایی احضار ارتشی از اسکلت ها و هیولاها را میدهد. او از زهر و نفرین علیه دشمنان خود استفاده میکند.

Barbarian
Screenshot 2021-06-14 172355.png

او یک بیابان گرد سرگردان است که با خشونت و قدرت فیزیکی بالای خود و مهارت در استفاده از سلاح ها از فریادهای خود استفاده میکند که به یارانش قدرت بدهد و دشمنانش را تضعیف کند.

Paladin
Screenshot 2021-06-14 172659.png

ایمان یک پالادین سلاح ها و به خصوص سپرش هستند. او با استفاده از aura های قدرتمندش ، از ترکیب قدرت های رزمی و دفاعی اش بهره میگیرد که شیاطین را نابود کند.

Sorceress
Screenshot 2021-06-14 173018.png

او با تسلط بر عناصر متفاوت، میتواند با فرستادن قدرت های یخی، برق، آتش و ... دشمنان را نابود کند.

Druid
Screenshot 2021-06-14 173348.png
او نگهبان و حافظ حیات وحش و موجودات وحشی است. او میتواند تبدیل به خرس یا گرگینه شود، به حیوانات دستور دهد و جادوهای کهن و بسیار مخرب مربوط به زمین، آتش، باد و یخ را استفاده کند.

ویژگی های اضافه شده به گیم پلی بازی

قابلیت ladder season که در آن بازیکن میتواند پیشرفت خود را با بهترین و قدرتمند ترین پلیرها مقایسه کند.

رابط کاربری بازسازی شده

شما میتوانید اطلاعات کامل کاراکتر خودتون رو ببینید، آیتم ها رو با هم مقایسه کنید و از قابلیت های دیگر رابط کاربری بازسازی شده استفاده کنید.

استش بزرگتر
در این نسخه از بازی فضای بزرگتری برای آیتم های لوت شده در نظر گرفته شده است و همچنین یک tab shared stash به بازی اضافه شده.
bullet-icon@2x.png
استش شخصی از 8*6 به 10*10 افزایش یافته است.
bullet-icon@2x.png
استش تب مشترک میان تمام کاراکترهای شما در اکانت battle.net
bullet-icon@2x.png
هم اکنون میتوان آیتم ها را بین تمام هیروها به سادگی جابجا کرد

ارتش خود را تشکیل بدهید

یکی از بهترین ویژگی های بازی ، کوآپ 8 نفره است که میتوانید با دوستانتان به لوت کردن و ماجراجویی بپردازید. هرچند با تعداد نفرات بیشتر، قدرت دشمنان نیز افزایش میابد.

اطلاعات تکمیلی

ویدیوهای مربوط به بازی

1- مقایسه ی بصری نسخه ی بازسازی شده با نسخه ی کلاسیک

2- تریلر اول

3- تریلر E3

پلتفرم های بازی

Screenshot 2021-06-14 180151.png

نسخه ی ریمستر بازی Diablo II بر روی پلتفرم های PC, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PS4, PS5 و Switch عرضه خواهد شد.

نسخه های مختلف بازی همراه با قیمت

این بازی در دو نسخه ی Diablo® II: Resurrected و Diablo ® Prime Evil Collection با قیمت های 39.99 دلار و 59.99 دلار عرضه خواهد شد. نسخه ی Prime Evil، بازی Diablo III را هم شامل میشود.

تاریخ انتشار بازی

این بازی در تاریخ 23 سپتامبر سال جاری ( 1 مهر 1400) عرضه خواهد شد.

پ.ن: در صورت انتشار اطلاعات جدیدتر پست آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
راستی این Wirt's Leg به چه دردی میخوره ؟؟؟
بدرد مبارزه با cow king میخوره شاه گاو :cheesygri
یه اتفاق جالب برام افتاد از اول act III که تونستم پچ محمد رو اجرا کنم شروع کردم به ادامه دادنش و همون طور که نوشتم با کلون دیابلو رو برو شدم و دورش زدم با هر بدبختی بود مفیستو رو زدم و ACT 4 رو هم شروع کردم و با هر بدبختی بود به جایی که باید اون یارو fallen angel رو بزنیم رسیدم اسمشم یادم نیست اونجا دیگه بد جوری گیر کردم ولی با هر بدبختی بود ردش کردم تا به اونجا که سنگ مفیستو رو میشکنیم رسیدم اون یارو محافظ رو با بیش از 30 با مردن و از اول اومدن زدم و با هر بدبختی بود به دیابلو رسیدم ایجا بود که از تعجب شاخ دراوردم هر ضربه من حدود 3000 تا ازش کم میکرد ولی دیابلو عین خیالش نبود تازه فهمیدم که ای دل غافل این پچ درجه سختیش چند برابر بیشتر از hell هستش و من که بیش از 50 بار بدست دابلو کشته شدم و پولم هم ته کشید حتی نتونستم یه اپسیلون از خونش رو کم کنم خلاصه با EXE اصلی خود گیم وارد شدم و اینبار بازی بقدری برام راحت به نظر میرسید که شک کردم نکنه رو normal دارم بازی میکنم دیابلو رو اینبار رو hell یکضرب زدم زیر 10 ثانیه فکر کنم و بدون مردن .
اختلاف سختی یه hell با اون فایل محمد بیشتر از اختلاف سختی یه normal با hell ه :eek:

خودم پیدا کردم تو Battle.net ایناهاش.

http://www.battle.net/diablo2exp/quests/cow.shtml

میشه همون شاه گاو که سید گفت ! :biggrin1:
------------------------------------------------------------------
در راستای حمایت مجدد از جادو جمبل من دوباره دارم بازی رو میرم با Sorceress .
البته نه به سرعت و پیگیری مداوم مثل Druid اما کنار بازهای دیگه همین جوری خورد خورد میرم تا ببینیم چی میشه. ;)

ممنون دوستان.
صبر کنیم سید و محمد و محمدرضا هم تموم کنن. بلیزارد باید به فکر یه پچ جدید باشه !
قبلا فکرش رو کرده :biggrin1:

016.gif

توسعه دهنده جديد براي Diablo II با عنوان Loot piñatas کليد خورد

الان سالها از دوران ديابلو 2 گذشته است، والدين بايد بدانند اين دفعه به جاي آنها که در زمانهاي قديم Tristram رو به آتش مي کشيدند و شاهد Zakarum در نسخه هاي قبلي بازي بودند اين دفعه نوبت فرزندان آنهاست که در سري جديد اين بازي با آب نبات هاي بي خاصيت که فقط کالري مضر دارند مبارزه ميکنند آنها خودشان آنقدر بزرگ شده اند که جلوي piñatas خبيث که دشمن دندان هايشان هست رو بگيرند
در صورت تاخیر نخوردن، این توسعه دهنده تا تابستان مراحل ساختش تمام میشود

لینک اصلی خبر

ss1-thumb.jpg

پ.ن: این همش مربوط به شوخی ماه آپریل بلیزارد بود، خواستی بقیه توطئه های این شرکت خبیث رو هم رو میکنم
302.gif

آخرین ویرایش:
توسعه دهنده جديد براي Diablo II با عنوان Loot piñatas کليد خورد
پ.ن: این همش مربوط به شوخی ماه آپریل بلیزارد بود، خواستی بقیه توطئه های این شرکت خبیث رو هم رو میکنم
302.gif
بسیار عالی :biggrin1:
این بلیزارد هر سال دروغهای باحالی سر هم میکنه برای اول آوریل. هنوزم اون داستان Panderan Brewmaster یادم نرفته. چند سال پیش یه سری عکس گذاشت از یه گروه پاندا به عنوان گروه جدید برای وارکرفت 3، و بعد گفت دروغ اول آوریل بود و اینا. ولی بعداً توی یکی از پــَچ ها واقعاً یه هیروی پاندا به بازی اضافه کرد! کار جالبی بود.

اینم بقیه اسپم های بلیزارد ( نتیجه اینکه کل پسته اسپمه :biggrin1: )

من این رو تو یه فروم دیگه گذاشته بودم، منبع خواستید بلیز ترجمه ـش هم خودم
Ezhdaha%20001.gif

يه مقدمه براي اونايي که با در مورد April fool اطلاعي ندارند:

در Mesopotamia باستان رسم بر اين بوده که روز 13 فروردين ( که مصادف با ماه آپريل ميشده ) پادشاه سرزمين خودش معزول ميشد و يک گدا را مست ميکردند و او را به جاي پادشاه قرار ميدادند، با پادشاه قبلي همانند يک گدا رفتار ميشد و آن بينوايي که بعنوان پادشاه انتخاب شده هر فرماني که ميداد فرمان پادشاه محسوب ميشد دسترسي به تمام حرمسرا و خزانه داشت، ميتوانست هر چه که بخواهد به مردم دستور دهد تمام شهر يک روز کامل در جشن و پايکوبي به سر ميبردند و پادشاه (موقت) عموما آنقدر مست بود که فقط فکر ميکرد که همه اينها يک روياست معمولا در نيمه شب آن شخص خوش شانس (!) در آن روز آنقدر واسکازين نوشيده بود که از پا در آمده باشد در غير اينصورت مسموم ميشد و فردا همه چيز به روال عادي برميگشت (پادشاه قبلي دوباره روي کار مي آمد) به اين جشن دروغ 13 ميگفتند که بعضي از نويسنده ها آن را شوخي ماه آپريل هم ترجمه کرده اند...

شرکتهاي بازيسازي هم در April fool خبرهاي دروغ زيادي پخش ميکنند که پيشگام آنها در اين زمينه Blizzard ـه :

taurenmarine-thumb5.jpg

اضافه شدن Tauren به StarCraft II

بعد از آموزش اين سربازهاي خشن و قدرتمند Mulgore شما رکن اصلي پياده نظام خود را پيدا خواهيد کرد، فقط تنها مشکل اين است که اين نژاد بطور کلي علاقه زيادي به خوردن همنوع هاي خود دارند که تا حدي تعداد پياده نظام شما گاه و بيگاه کم ميشود !

کنسول دارها نگران نباشيد، WoW براي شما هم مي آيد !

World of Warcraft : the Molten Core براي کنسول Atari 2600 تاييد شد، به گفته rvine, Calif ما با اينکار 2 ايده که چند سال بود ذهنمان رو به خود مشغول کرده بود را همزمان عملي کرديم توسعه دهنده جديد براي WoW و روي آوردن جدي به سمت بازيهاي آنلاين براي کنسول ! ، البته در اين نسخه ما يک Camping تک نفره هم قرار خواهيم داد، تاريخ انتشار بازي بعد از 2008 مي باشد (احتمالا آپريل 2009 يا 2010 :D)

اضاف شدن کلاس جديد در WoW: Wrath of Lich King (به غير از Death Knight)

ss36-thumb.jpg
ss35-thumb.jpg

اين هميشه آوازه خوان هاي دوره گرد بودند که با الهام از قهرمانها و حماسه هاي آنها به همراه ملودي هاي خود شرح دلاوري هاي آنها را به گوش مردم ميرساندند ولي حالا براي خود آنها هم اين امکان وجود دارد که يک قهرمان باشند، کسي که دشمنان خودش را با قدرت صدا نابود ميکند ! بله موسيقي راک آنها باعث مرگ يا ترس دشمنان ميشوند ميتوانند با ملودي هاي آرام دشمنان را بي حس بکنند و با يک گيتار برقي عالي تمام زمين و زمان را در دنياي وارکرفت بهم بدوزند

ببخشید ترجمه ـش اگه دقیق نبود سرجمع 10 دقیقه هم روش وقت نذاشتم :-"

حاجی مصطفی تبریک

ببینم با Sorc چیکار میکنیا :p

من تریپه cold + fire ام با تمرکز بیشتر رویه fire
بعدا عکس میذارم ،

--------

این خبره کلاس bard تو wow هم دروغ بود :confused:

-------

سید مطمئنی اشتباهی نشده ؟
آخه من همش دارم با اون patch بازی میکنم ؛ یه command هست set players x
x = 1 .. 8 ، که تعداد x بازیکن رو به صورت مجازی فرض میکنه و بازی سختتر میشه ، نکنه اونو اجرا کردی . تو hell باید همون یک بازیکنه رفت

محمد جان اتفاقا بنظرم رسید اینی که من دارم بازی میکنم برای 8 نفر طراحی شده همون طور که گفتم دابلو regenerationش اونقدر بود که من حتی یه اپسیلون از خط خونش کم نکردم یعنی 3000 تا کم میشد و دوباره پر میشد یعنی بیش از 3000 تادر ثانیه پر میکرد حالا همین دیابلو رو تو hell زیر 10 ثانیه و بدون teleport برای restock زدمش خوب ببین درجه سختیش چقدر فرق میکنه جالب اینکه حتی مانستر ها هم فرق داشت یعنی موجوداتی غیر از حالت عادی حمله میکردم مثلا وقتی دووم نایت رو میدیدم خوشحال میشدم که بابا اینا چه راحت هستند در صورتی که در حالت hell اصلی چند تا کرم و این چیزا میان که برای یه hammerdin از اب خوردن راحت تر بود act 5 رو هم تقریبا بدون مشکل دارم میرم
حالا ملت حساب کنید 8 برابر سختی یه hell یعنی چی من act 3 و 4 رو بحساب افتخاراتم میزارم :cheesygri

آخرین ویرایش:
جالب اینکه حتی مانستر ها هم فرق داشت یعنی موجوداتی غیر از حالت عادی حمله میکردم مثلا وقتی دووم نایت رو میدیدم خوشحال میشدم که بابا اینا چه راحت هستند در صورتی که در حالت hell اصلی چند تا کرم و این چیزا میان که برای یه hammerdin از اب خوردن راحت تر بود act 5 رو هم تقریبا بدون مشکل دارم میرم
حالا ملت حساب کنید 8 برابر سختی یه hell یعنی چی من act 3 و 4 رو بحساب افتخاراتم میزارم :cheesygri
بی خودی اینقدر پز نده سید !!! :biggrin1:
باید خدمتت عرض کنم که مانسترها هم مثل بقیه چیزای بازی بصورت رندُم میان تو بازی.
حالا اینکه رفتی با نسخه اصلی تو بازی دیدی یه سری کِرم و و این حرفا هست دلیل بر راحت تر شدن نیست. حالا همین الان یه بار دیگه امتحان کن و برو ACT 4 میبینی که احتمال زیاد دوباره همون Doom Knight ها هستن . ممکنه یه دفه دیگه بری اصلا نه از اون کرم ها باشه و نه Doom Knight !!
من خودم از این قابلیت زیاد سوء استفاده میکردم !! :biggrin1:
یعنی بعضی وقتا میرفتم تو بازی میدیدم مانسترهای خیلی خفنی اومده تو بازی و خیلی سخته. در نتیجه از بازی خارج میشدم و دوباره میرفتم تو بازی و مانسترها کاملا کــُنــفَ یــَکون میشدن و اون موقع که یه ذره راحت تر میشد میرفتم !!

اتفاقا من هر دفعه به اون قسمت رفتم کرم اومد هم نرمال و هم nightmare و hell .فقط با اون پچ بود که اون موجودات شبیه ghost با اون شدت حمله میکردن و تازه دوم نایت از همه ضعیف تر بود مانستر ها میتونه رندم باشه ولی درجه سختیشون مثل همه ولی وقتی با اون فایل وارد شدم چند برابر سخت تر بودن .تو هم بجای نصیحت بشین اون فایل رو امتحان کن بعد در مورد پز دادن من نظر بده وقتی میگم غیر از حالت عادی یعنی سختر و با لول بالاتر وگرنه اون شبح ها تو نرمال هم هستند چه برسه به hell

این خبره کلاس bard تو wow هم دروغ بود :confused:
خدا (شهرام دبیری
302.gif
) رو چه دیدی ؟ شاید مث همین هیرو پاندا ـه (Panderan) این کلاس هم توی یه اکسپنشن اضاف شد

توی وار3 اگه درست یادم باشه ( که به احتمال زیاد نیست :دی ) یه یونیت بود حدودای اسم Mistress of Torture که با Scream دمیج وارد میکرد، البته Attack type جدا نداشت فقط از نظر گرافیکی به نظر میومد که با جیغ دمیج میزنه، به هر حال این Bard Class خیلی هم چیز دور از ذهنی نیست
156.gif

ظاهرا باید شکست رو پذیرفت تا اینجای کار من مشکلی نداشتم ولی تو ancient ها بدجوری گیر کردم احتمالا دیگه ادامه ندم واقعا زدنشون برای paladin غیر ممکن به نظر میاد

ظاهرا باید شکست رو پذیرفت تا اینجای کار من مشکلی نداشتم ولی تو ancient ها بدجوری گیر کردم احتمالا دیگه ادامه ندم واقعا زدنشون برای paladin غیر ممکن به نظر میاد
کلاً به نظر من اون تیکه سخت ترین قسمت بازی تو Hell ــه! از خود Baal هم خیلی سخت تره.

دقیقا همینطور بوده تاحالا سخت ترین قسمت بازی بودن اینها . من موندم چرا این 3 تا خودشون بجنگ baal نرفتن ؟ بهرحال مثل یه پالادین واقعی شکست رو قبول میکنم

این که خیلی ضد حاله سید. جای بسی ناراحتی است. :(
خوب راستش همون طور که من 2 صفحه قبل گفتم اینقدر چرخیدم که از هم جدا شدن. یعنی دیگه سه تایی با هم یه جا نبودن ! من تک تک زدمشون. حالا نمیدونم شاید شانسی واسه من پیش اومده که منو گم کردن و از هم جدا جدا شدن. شایدم میشه این کارو کرد. نمیدونم.
اما تک تک میشه یه کاریش کرد. سعی کردی جداشون کنی از هم ؟ همین طوری هی بدو اون وسط این ور اونور و هی ویراژ بده ببین میتونی از هم جداشون کنی یا نه ! ;)
منم اگه جدا نشده بودن همون جا کارم تموم بود اما وقتی جدا شدن راحت زدمشون. البته به غیر از اون یارو که شمشیر و سپر دستشه و هی فـِـر میخوره که دهنمو سرویس کرد ! :((

میشه جداشون کرد حاجی ولی فایده ای نداره تو از خرس استفاده کردی تا تمرکزشون رو بهم بزنی ولی من تنهام و با دو ضربه میمیرم defenceم حدود 1000 تاست که کمه اگه یخورده رو قدرت دفاع کار کرده بودم میشد زدشون .البته الان یه راه وجود داره اونم farming ه که دیگه حوصله اش رو ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or