DF و مقایسه (Crysis 1 ( PC vs Xbox360 vs PS3

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ok شما میگی از pc خودت عکس گرفتی و همه تنظیمات روی اخرین حد هست دیگه؟

یه عکس از option بازیت بزار در حالی که AA رو گذاشتی باشی روی 32x

اونوقت حق با شما
اولاً AA ربطی به تکسچر نداره ......
دوماً AA ربطی به very high نداره......
سوماً AA بازی 8x ـه نه 32.....
چهارماً من گفتم رو very high عکس گرفتم ، ولی کلا من تو 98 % بازی ها AA خاموش میکنم ، چون بنظرم از وضوح تصویر کنم میکنه ولی در عوض بالاترین رزولوشن اتنحاب میکنم .....

اینم عکس واسه اینکه دیگه شاهد بچه بازی از سوی بعضی دوستان متعصب نباشیم :
92148918970445059503.jpg
اون گوشه پایین سمت چپ یه پوشه درست کردم اسم گذاشتم mostafa = crysis که بهونه الکی نیارین .

هم حرف ِ وحید درسته هم Kayne . تفاوت تو اینه که Kayne پچ ها و ماد ها و ... رو نصب نکرده اما وحید نصب کرده ، اقلا پچ های خود ِ کرایتک رو نصب کنی Kayne عزیز بهتر میشه خیلی هم بهتر تکسچر ها میشن .

هم حرف ِ وحید درسته هم Kayne . تفاوت تو اینه که Kayne پچ ها و ماد ها و ... رو نصب نکرده اما وحید نصب کرده ، اقلا پچ های خود ِ کرایتک رو نصب کنی Kayne عزیز بهتر میشه خیلی هم بهتر تکسچر ها میشن .
ببین من به پچ مچ ، ماد کاری ندارم معیار نسخه اورجینال crysis موقع رلیز هست که تمام سایت ها مقایسه ـش کردن ، این دوستان بودن که تمام سایت ها رو به باد توهین تمسخر میگیرن و میگن عکس هاش در حد low ـه و .......!!!

ببین من به پچ مچ ، ماد کاری ندارم معیار نسخه اورجینال crysis موقع رلیز هست که تمام سایت ها مقایسه ـش کردن ، این دوستان بودن که تمام سایت ها رو به باد توهین تمسخر میگیرن و میگن عکس هاش در حد low ـه و .......!!!
خو موقع عرضه رو چی کار داری تو فقط ؟ وقتی تو یخچال میخری به گارانتیش مثلا نگاه نمیندازی ؟ خو کرایتک زحمت کشید پچ هایی داد که تکچسر ها بهتر شدن ، انسانیت به خرج داد . نصبشون کن خداوکیل بهتر میشن :دی

چهارماً من گفتم رو very high عکس گرفتم ، ولی کلا من تو 98 % بازی ها AA خاموش میکنم ، چون بنظرم از وضوح تصویر کنم میکنه ولی در عوض بالاترین رزولوشن اتنحاب میکنم .....

92148918970445059503.jpg
اون گوشه پایین سمت چپ یه پوشه درست کردم اسم گذاشتم mostafa = crysis که بهونه الکی نیارین .
دمت گرم خداوکیلی تو چه حالی داری با اینا کل کل میکنی!!؟؟
هر کی میخواد باور کنه هر کی میخواد باور نکنه...
سازنده گفته یه سری چیزا تو کنسول بهتره , یورو گیمر داره همین حرفو میزنه با عکس اونوقت فنای اینجا زیر بار نمیرن واقعا بی خود نیست ما ایرانیا اینقدر بدبخت موندیم.
عکسایی که بورو گیمر انداخته ماله patch 1.21 ـه

AA ربطی به تکسچر نداره ولی توی کیفیت زمین تا اسمون تاثیر میزاره

اون بله های تیکه تیکه که گذاشتی رو میخوای با 32 x یکی کنی اره؟

در ضمن هر موقع یاد گرفتی چطور میشه یه بازی رو توی pc
AA ــش رو روی 32 x گذاشت اون موقع واسه ما اینجا عکس قطار کن

دمت گرم خداوکیلی تو چه حالی داری با اینا کل کل میکنی!!؟؟
هر کی میخواد باور کنه هر کی میخواد باور نکنه...
سازنده گفته یه سری چیزا تو کنسول بهتره , یورو گیمر داره همین حرفو میزنه با عکس اونوقت فنای اینجا زیر بار نمیرن واقعا بی خود نیست ما ایرانیا اینقدر بدبخت موندیم.
عکسایی که بورو گیمر انداخته ماله patch 1.21 ـه
یوروگیمر گفته تو یه سری چیزا کنسول بهتره ولی عکس های گالریش که اصلا اینو نشون نمیده ،بدبخت هم اون کسیه که با PC high end بازی را سال 2007 بازی نکرده ،سال 2011 یه نسخه کنسولی دیده جوگیرشده که بهتر از PC کار شده ، عکس از Very High گذاشته ولی AA را خاموش کرده دیگه همه میدونن تو Crysis بین 2X و 4X چقدر فرق میکنه بازی ،8X که جای خودش را داره

من اینو از رو سیستمم خودم گرفتم (very high ):

حالا کیفیتش در حد super mario ـه ، TMNT (نسخه سگا ) ، یا هر چیزه دیگه ایی هست من کاری ندارم واقیعت همینه که داری میبینی.....
در ضمن کسی نگفت از لحاظ تکنیکی نسخه کنسولی سرتره قبلاً گفتم بازم میگم کیفیت نسخه کنسولی رو از رو عکس نمیشه تشخیص داد چون ایراداتش فقط تو ویدوهاش نمایان میشه .....

حداقل از سمت خودم بگم که قصدم اصلا مقایسه کنسولو پی سی نیست اینو میخوام بگم که اون عکس در حالت veryhigh نیست

همون عکس رو با عکس خودت مقایسه کن
آب که کاملا تفاوت مشهوده، سطح زمین کاملا صافه در حالی که تو عکس خودت ناهمواره،و دیگه تعداد بوته ها علفها و ... عکس DF مسلما در حالت veryhigh نیست

ویرایش: چیکار کردم نوشته خودم رو تو نقل قول دوستمون نوشته بودم

راستی تو عکسهای پست بالایی سایه زنی تو نسخه ps3 خیلی بهتر از x360 کار شده

آخرین ویرایش:
واقعاً بحث کردن با بعضی دوستان وقت تلف کردنِ ، حتی نمی دونید AA چی هست ، حتی نمی دونید چه تاثیری میزاره ،حتی نمی دونید مزایاش چیه و معایبش کجاست؛ چون دید وقتی AA فعال میکنید 10 فریم افت میکنه پیش خودتون گفتید wow چه چیزه خفنی ـه......
البته از امثال شما که DF و سایت های دیگه رو زیر سوال میبرید انتظار دیگه ایی ندارم .

عکس از سیستم گذاشتم رو تنظیمات Very high و رزولوشن 1600x1200 ، میگن برو از منو بذار از منو گذاشتم میگن چرا AA خاموشه ( lol ) فک کردن AA فعال شه یهو تصاویر از low به very high ارتقاع پیدا میکنه :)) (از این به بعد یادتون باشه اگه AA تو بازی فعال نکنید یعنی دارید رو low بازی میکنید اینو همه میدونن =)) )
در ضمن اینم با 8x AA

اگه خود خدا هم بیاد بگه این تصاویر Very high هست دوستان مگن اشتباه میکنی

دارید سر کی رو کلاه میزارید؟همه افراد اینجا حداقل یکبار Crysis رو در تنظیمات high انجام دادن و میدونن که چه گرافیکی داره و اینکه اون پست اول کاملا واضح تنظیمات بازی رو تا جایی که میتونسته اورده پایین.
هنوز هم بعضی ها میگن Crysis 1 گرافیکش بهتر از crysis 2 است

حالا PC رو بیخیال :d ولی انگار این بازی روی PS3 و x360 کیفیت تقریبا یکسانی داشته.(تو بعضی قسمت ها PS3 بهتر بوده تو بعضی قسمت ها 360)
نسبت به حجمش خیلی عالیه.

در هر صورت این بازی ته بازیه . برید حالشو ببرید . هر چقدرم که داغون باشه بازم crysis و بهترین شوتر . کاش شماره 2 رو این جوری نمی ساختن...
در مورد حرف های سازنده ها هم که بعضی دوستان اشاره کردن یه چیزی بگم ...
تا حالا چند بار دروغ شنیدید از سازنده های مختلف ؟ مگه همین crytek نبود که می گفت نسخه ی دوم از لحاظ بصری برتر از نسخه ی اوله ؟ من فیلم مصاحبرو هنوز دارم . تو رو خدا یکم از این جو فن بویسم بیاید بیرون .اونا به هیچ چیز جز فروششون فکر نمی کنن . پسر پیغمبرم نیستن که همه چیز رو صادقانه بیان بگن . عاشق چشم و ابروی گیمر ها هم نیستن خیالتون راحت
همین id software تا قبل از عرضه ی بازی می گفت نسخه ی pc به هیچ وجه پورت نیست !! crytek هم از این دروغا قبل از عرضه ی crysis 2 می گفت . که روز اول عرضه ی بازی اون جوری گندش در اومد . چند تا از این مثالا می خواید براتون ردیف کنم ؟ همه همینن به جز چشماتون به هیچ چیز اعتماد نکنین

---------- نوشته در 10:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 AM ارسال شده بود ----------

واقعاً بحث کردن با بعضی دوستان وقت تلف کردنِ ، حتی نمی دونید AA چی هست ، حتی نمی دونید چه تاثیری میزاره ،حتی نمی دونید مزایاش چیه و معایبش کجاست؛ چون دید وقتی AA فعال میکنید 10 فریم افت میکنه پیش خودتون گفتید wow چه چیزه خفنی ـه......
البته از امثال شما که DF و سایت های دیگه رو زیر سوال میبرید انتظار دیگه ایی ندارم .

عکس از سیستم گذاشتم رو تنظیمات Very high و رزولوشن 1600x1200 ، میگن برو از منو بذار از منو گذاشتم میگن چرا AA خاموشه ( lol ) فک کردن AA فعال شه یهو تصاویر از low به very high ارتقاع پیدا میکنه :)) (از این به بعد یادتون باشه اگه AA تو بازی فعال نکنید یعنی دارید رو low بازی میکنید اینو همه میدونن =)) )
در ضمن اینم با 8x AA

اگه خود خدا هم بیاد بگه این تصاویر Very high هست دوستان مگن اشتباه میکنی
من حرفتو کاملا" قبول دارم چون همین الان دارم بازی میکنم بازیو چند تا نکته ...
اول اینکه این عکس که شما گذاشتی با اون عکس اول خیلی فرق داره ( به آب نگاه کن و چمن ها)
دوم اینکه crysis یه جاهایی از این جور texture ها داره من زیاد دیدم می شه گفت این سایت بد ترین عکس ممکن رو برای مقایسه انتخاب کرده
سوم اینکه اصلا" عکس خیلی گویای تفاوت 2 تا نسخه نیست اگر می خوای واقعا" بدون تعصب فرقشو ببینی برو اون ویدئو که من صفحه ی اول گذاشتم ببین و دینامیک بودن بازی در نسخه ی کنسولی با اونی که نصب کردی مقایسه کن . حتما" به فریم ریت بازی هم در صحنه های در گیری دقت کن
در مورد AA هم حق با شماست هیچ ربطی به texture نداره منم توی این بازی همیشه خاموشش می کنم

در هر صورت این بازی ته بازیه . برید حالشو ببرید . هر چقدرم که داغون باشه بازم crysis و بهترین شوتر . کاش شماره 2 رو این جوری نمی ساختن...
در مورد حرف های سازنده ها هم که بعضی دوستان اشاره کردن یه چیزی بگم ...
تا حالا چند بار دروغ شنیدید از سازنده های مختلف ؟ مگه همین crytek نبود که می گفت نسخه ی دوم از لحاظ بصری برتر از نسخه ی اوله ؟ من فیلم مصاحبرو هنوز دارم . تو رو خدا یکم از این جو فن بویسم بیاید بیرون .اونا به هیچ چیز جز فروششون فکر نمی کنن . پسر پیغمبرم نیستن که همه چیز رو صادقانه بیان بگن . عاشق چشم و ابروی گیمر ها هم نیستن خیالتون راحت
همین id software تا قبل از عرضه ی بازی می گفت نسخه ی pc به هیچ وجه پورت نیست !! crytek هم از این دروغا قبل از عرضه ی crysis 2 می گفت . که روز اول عرضه ی بازی اون جوری گندش در اومد . چند تا از این مثالا می خواید براتون ردیف کنم ؟ همه همینن به جز چشماتون به هیچ چیز اعتماد نکنین

من حرفتو کاملا" قبول دارم چون همین الان دارم بازی میکنم بازیو چند تا نکته ...
اول اینکه این عکس که شما گذاشتی با اون عکس اول خیلی فرق داره ( به آب نگاه کن و چمن ها)
دوم اینکه crysis یه جاهایی از این جور texture ها داره من زیاد دیدم می شه گفت این سایت بد ترین عکس ممکن رو برای مقایسه انتخاب کرده
سوم اینکه اصلا" عکس خیلی گویای تفاوت 2 تا نسخه نیست اگر می خوای واقعا" بدون تعصب فرقشو ببینی برو اون ویدئو که من صفحه ی اول گذاشتم ببین و دینامیک بودن بازی در نسخه ی کنسولی با اونی که نصب کردی مقایسه کن . حتما" به فریم ریت بازی هم در صحنه های در گیری دقت کن
در مورد AA هم حق با شماست هیچ ربطی به texture نداره منم توی این بازی همیشه خاموشش می کنم
ببین از لحاظ بصری و visual effect کرایسیس 2 از شماره اول سرتره ، ولی از لحاظ تکنیکی نه ، پس تا اینجای کار اگه Crytek پسر پیغمبر نباشه دروغ نگفته !!!
نکته دیگه ببین دوست عزیز شما مثل اینکه بعد متوجه شدی ، من 100 بار گفتم بازم میگم کسی نگفت نسخه کنسولی از pc سرتر ، فقط بعضی سایت ها اشاره کردن تو بعضی زمینه ها نسخه کنسولی بهتر عمل کرده ولی در کل مشخصه که نسخه pc بهتره ؛ ولی بحثی که اینجا پیش اومده این هست که دوستان میگن عکس هایی که سایت ها گذاشتن فیک ـه ، رو تنظیمات low ـه و .......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or