DF و مقایسه (Crysis 1 ( PC vs Xbox360 vs PS3

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا دیگه ما ندیده نیستیم که! عکس هایی که برای مقایسه از نسخه PC گذاشتید، هیچ کدوم رو تنظیمات VERY HIGH نیست حاضرم قسم بخورم، تنها نکته مثبتی که تو نسخه کنسولی قابل مشاهده هست نور پردازی کارشده تر هست و گرنه تو بقیه موارد نسخه PC سرتره.انصافاً من دوباره نسخه PC رو نصب کردم، هر چه مقایسه میکنم، اصلاً چیزی شبیه به این عکس‌هایی که گذاشتید نیست!

خیلی جالبه من یه روز گفتم اگه سازنده ها هم بگن رو نسخه جدید بهتره فن های عزیز زیر بار نمیرن این همون روزه

باز هم کاری ندارم که کدوم نسخه بهتره و یا سایت DF چقدر معتبر و معروفه اما من با این سیستم ضایم کیفیت به مراتب بهتری از این عکسی که گذاشته میگرفتم حداقل میشه اینو گفت که تنظیمات در حد نام کاربریم نیست،یکی از دوستان اشاره کرد آب روی بالاترین تنظیمات خیلی جزئیات داشت...

کلاً هرچی عکس از نسخه pc کرایسیس رو نت هست فیک ـه ، دست کاری شده....!!! فقط سیستم pc فن های بازی سنتر توانایی اجرای بازی رو Very high داره :-j
این عکس ـم سایت Gamersyde گذاشته حتماً اونم دست کاری کرده ؟

کلآ Crytek توی کنسول متخصص ساخت بهترین گرافیک ها به کثیف ترین صورت ممکن هست ! :دی C2 گرافیک و نورپردازیش و ... فوق العاده ای داشت ولی خیلی کثیف بود ! از افت فریم ناجور تا تکنیک AA روح مانند و دیر لود شدن و چند کیلو باگ و رزولوشن SD و ...

کلاً هرچی عکس از نسخه pc کرایسیس رو نت هست فیک ـه ، دست کاری شده....!!! فقط سیستم pc فن های بازی سنتر توانایی اجرای بازی رو Very high داره :-j
این عکس ـم سایت Gamersyde گذاشته حتماً اونم دست کاری کرده ؟

http://www.computerlover.com/general/crysis/CrysisScreenshot25.jpg
بازم بگید کنسول بهتره;)
ویرایش:
دوستان من دیگه اینجا پست نمیدم:|اون دوستمون که روی dx9 و 0x aa گزاشته:|دیگه حرفی ندارم:|

آخرین ویرایش:
خیلی خوبه ولی حیف که این نسخه رو کرایتک فقط واسه شخص شما فرستاده ،اونی ملت بازی می کنن یه چیز دیگست....:))

اینم عکس هایی که از سیستم خودم گرفتم ، (رو تنظیمات very high ) :

در ضمن هیچ کس نمیگه نسخه کنسولی از لحاظ تکنیکی سرتره ، نمی دونم با این کارا میخواین چیو ثابت کنید ؟؟!!!

خیلی خوبه ولی حیف که این نسخه رو کرایتک فقط واسه شخص شما فرستاده ،اونی ملت بازی می کنن یه چیز دیگست....:))

اینم عکس هایی که از سیستم خودم گرفتم ، (رو تنظیمات very high ) :

در ضمن هیچ کس نمیگه نسخه کنسولی از لحاظ تکنیکی سرتره ، نمی دونم با این کارا میخواین چیو ثابت کنید ؟؟!!!
اون عکس هایی که دوستمون گذاشت دقیقا in game هستن شما برو ویدئو های Crysis Extreme Quality Mode vرا توی utube ببین ،حتی میتونی بهتر هم گیر بیاری

اون عکس هایی که دوستمون گذاشت دقیقا in game هستن شما برو ویدئو های Crysis Extreme Quality Mode vرا توی utube ببین ،حتی میتونی بهتر هم گیر بیاری
وقتی Crysis رو سیستمم نصب ـه چرا برم ویدو youtube ببینیم؟؟در ضمن من قضاوتم اون چیزی هست که دارم رو سیستمم میبینم نه اون چیزی که کرایتک توانایی ارائه ـش رو داره........

والا کرایسیس روی سیستم ما هم نصبه روی very high فرقی با عکس df نداره اون کسایی که میگن این very high نیست لطفا از pc خودشون روی very high همین محلی رو که df عکس انداخته capture کنن بزارم تا بلکه این سایت استکباری و شیطان صفت eurogamer ماهیتش برای همه حقیقت طلبان جهان روشن بشه.

اینا رو نگا جان من
همه جا قبول کردن crysis رو کنسول آشغالی بیش نیست اما اینا هنوز دارن میگن کنسول بهتره

ok حرف دوستان متین

داره میگه این عکس very high e =))

پسر جان الان super mario iم گرافیکش از این عکسی که این سایت م جله df چیه گذاشته بهتره
اخه اون چمنها
برگها
سنگها

به low هم نمیخوره که

PCVH_014.bmp.jpg

ویرایش : لطفآ کلمات درست به کار ببرین

Last edited by a moderator:
الکی بحث نکن بخون

---------- نوشته در 07:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:57 PM ارسال شده بود ----------

یک نکته خدمت اون کسایی که مقایسه df بهشون خیلی فشار آورده :
DF نیامده سخت افزار PC رو با xbox360 مقایسه کنه اومده پیشرفت بازی و تغییراتی که crytek نسبت به نسخه 4 سال پیش داده رو با نسخه ای که جدیدا برای کنسول ساخته بوده مقایسه میکنه دلیل اینکه روی pc رزولوشن 1280x720 انتخاب شده همینه که میخواد نرم افزارو تغییرات نرم افزاری crytek رو مقایسه کنه وگرنه کدوم الاغی پیدا میشه که بگه سخت افزار کنسول از PC یای مدرن قویتره!؟؟؟ تا حالا این سوالو از خودتون کردین؟ قبل از اینکه رگ غیرتتون باد کنه یکم مغزو به کار ببرین به خدا سر فقط برای حفظ تعادل بدن ساخته نشده.
توی لینک اصلی گفته شده برخی موارد مثل نور پردازی و یا بعضی تکسچرها توی کنسولها پیشرفت داشتن توی یکسری چیزا هم با کنسول مساوی بوده و توی خیلی چیزها مثل لود شدن تکسچرهاو یا جزئیات و فریم ریت برتری با نسخه pc هست به دلیل سخت افزار قویتر.

اینا رو نگا جان من
همه جا قبول کردن crysis رو کنسول آشغالی بیش نیست اما اینا هنوز دارن میگن کنسول بهتره

ok حرف دوستان متین

داره میگه این عکس very high e =))

پسر جان الان super mario iم گرافیکش از این عکسی که این سایت م جله df چیه گذاشته بهتره
اخه اون چمنها
برگها
سنگها

به low هم نمیخوره که

ویرایش : لطفآ کلمات درست به کار ببرین
من اینو از رو سیستمم خودم گرفتم (very high ):

حالا کیفیتش در حد super mario ـه ، TMNT (نسخه سگا ) ، یا هر چیزه دیگه ایی هست من کاری ندارم واقیعت همینه که داری میبینی.....
در ضمن کسی نگفت از لحاظ تکنیکی نسخه کنسولی سرتره قبلاً گفتم بازم میگم کیفیت نسخه کنسولی رو از رو عکس نمیشه تشخیص داد چون ایراداتش فقط تو ویدوهاش نمایان میشه .....

• Like
Reactions: DieDie
من اینو از رو سیستمم خودم گرفتم (very high ):

حالا کیفیتش در حد super mario ـه ، TMNT (نسخه سگا ) ، یا هر چیزه دیگه ایی هست من کاری ندارم واقیعت همینه که داری میبینی.....
در ضمن کسی نگفت از لحاظ تکنیکی نسخه کنسولی سرتره قبلاً گفتم بازم میگم کیفیت نسخه کنسولی رو از رو عکس نمیشه تشخیص داد چون ایراداتش فقط تو ویدوهاش نمایان میشه .....

ok شما میگی از pc خودت عکس گرفتی و همه تنظیمات روی اخرین حد هست دیگه؟

یه عکس از option بازیت بزار در حالی که AA رو گذاشتی باشی روی 32x

اونوقت حق با شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or