DF و مقایسه (Crysis 1 ( PC vs Xbox360 vs PS3

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
XBOX360 VS PC:
PCVH_014.bmp.jpg

360_014.bmp.jpg

DF برای مقایسه PC با کنسول Crysis با پچ 1.21 را با رزولوشن 1280x720 و MSAA 8X به همراه تنظیمات Very High بر روی یک PC قدرتمند اجرا میکند.
نور پردازی بر روی کنسولها به واسطه به کارگیری CE3 کمی بهتر و زیبا تر شده و منابع نورانی بیشتری در نسخه کنسولی بازی به چشم میخوره مخصوصا نور پردازیهای محیطهای indoor باعث شده کاراکترها در محیط واقعی تر به نظر بیان.
9ibk88vf38p0hy6z1o8b.jpg

تکسچرها روی کنسول به واسطه به کار گیری نور پردازی پیچیده تر در بعضی مواقع زیباتر و بهتر به نظر میان .

در بقیه موارد مخصوصا لود شدن آبجکتها و تعدد جزئیات هم طبیعتا برتری با PC هست.

Xbox 360 VS PS3:

حجم بازی بر روی 360 :
4.1GB

حجم بازی بر روی PS3:
3.7GB

رزولوشن:
رزولوشن 360
1152x720

رزولوشنPS3
1024x720

AA:
هر دو نسخه به گفته Crytek از PostMSAA 1.0 استفاده میکنن که روشی برای از بین بردن دندونه های بازی هست (AA) و از نظر نتیجه بسیار به temporal AA که در بازی Halo reach به کار گرفته شده بود شباهت داره.

V-sync و گسستگی فریمها:
بازی بر روی PS3 دارای v-sync هست و گسستگی فریم نداره.
Xbox 360 در 5% موارد فقط در بالای تصویر گسستگی داره که به سختی قابل تشخیص است.

سایه زنی:
سایه ها بر روی هر دو کنسول دارای لرزش هستن ولی مجموعا سایه ها بر روی 360 کمی بیش از PS3 بلوک بلوک شده به نظر میاد.

360

سایز بزرگ:
http://images.eurogamer.net/2011/articles//a/1/4/1/1/0/6/3/360_015.bmp.jpg

PS3

سایز بزرگ:
http://images.eurogamer.net/2011/articles//a/1/4/1/1/0/6/3/PS3_015.bmp.jpg

تکسچرها:
تکسچرها بر روی دو کنسول تقریبا یکسان هستن با کمی برتری به نفع 360 اما در برخی مراحل مثل مرحله بهشت یخی تفاوت خیلی بیشتر به چشم میاد و نسخه PS3 به جای تکسچر از یک لایه خالی سفید براق استفاده شده که به طور کلی ظاهر دانه دانه های ناشی از سرمازدگی حذف شده و دارای عمق کمتری است.

عکسها:

360

سایز بزرگ:
http://images.eurogamer.net/2011/articles//a/1/4/1/1/0/6/3/360_039.bmp.jpg

PS3

سایز بزرگ:
http://images.eurogamer.net/2011/articles//a/1/4/1/1/0/6/3/PS3_039.bmp.jpg

افکت:
در برخی افکتها مثل موشن بلور و یا lightshafts ها (پرتوهای نور) دو کنسول یکسان هستند.

فریم ریت:
در Cut-scene ها در محیطهای داخلی و بسته دو کنسول فریم ریت تقریبا یکسانی دارند ولی در محیطهای باز PS3 کمی افت فریم بیشتری دارد و مجموعا در خلال بازی در صحنه های با درگیری شدید و ...crysis 1 بر روی PS3 بین 5 تا 10 فریم , فریم ریت پائینتری نسبت به 360 ارائه میدهد.

3D:
در بخش 3D پلی استیشن 3 به واسطه برخورداری از پورت HDMI 1.4 وضعیت بهتری دارد.

---------- نوشته در 06:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:54 AM ارسال شده بود ----------

منبع مقاله:

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-crysis-face-off

آخرین ویرایش:
خسته نباشی ! :دی

کلاً DF انگار از افت فریم بشدت متنفر هست و مشکلات گرافیکی تو قسمت پروفرمنس رو بر نمی تابه ! اونجور که باید تعریف نکرده از بازی ! یعنی مثلاً مثل گیرز 3 و ...

• Like
Reactions: .:Soheil:.
حسابی از سر و ته بازی زدن و با زور چک و لگد هم که شده بازی رو روی کنسول اجرا کردن!
کم کردن رزولوشن، کم شدن سایه ها، افت کردن کیفیت بافت ها، عوض کردن موتور بازی،کم شدن AA و ... هم نتونست جلوی افت فریم بازی رو بگیره!
تنها کار مثبتشون ارائه یه نورپردازی جدید و تکنیکی هست... به هر حال اسم بازی کرایسیس هستش و بازی کردنش از نون شب واجب تره!

• Like
Reactions: hosein me
کلاً DF انگار از افت فریم بشدت متنفر هست و مشکلات گرافیکی تو قسمت پروفرمنس رو بر نمی تابه ! اونجور که باید تعریف نکرده از بازی ! یعنی مثلاً مثل گیرز 3 و ...
خوب واقعیت ـم همینه محسن جان، هرچه قدر هم گرافیکِ یه بازی زیبا باشه و پیشرفته ترین افکت های تصویری و نورپردازی درش استفاده شده باشه ولی یه فریم نا موزون میتونه تمام اون زیبایی ها رو خراب کنه و از لذت بازی کم کنه !

خوب واقعیت ـم همینه محسن جان، هرچه قدر هم گرافیکِ یه بازی زیبا باشه و پیشرفته ترین افکت های تصویری و نورپردازی درش استفاده شده باشه ولی یه فریم نا موزون میتونه تمام اون زیبایی ها رو خراب کنه و از لذت بازی کم کنه !
موافقم همیشه سعی میکنم تمام بازیها رو هر جور شده بالای 30 فریم بازی کنم ، افت فریم باعث افت کیفیت بازی کردن یه گیمر میشه ... البته به قول Wintersun اینقدر از بازی کم کردن که چیزیش دیگه نمونده ، با این حال ظاهرا بازم افت فریم داره ، اما گرافیک بصری به مدد CE 3 خیلی زیبا شده ، به نظرم همین هم جزو بهترین گرافیکهای کنسوله .

عکسی از مقایسه PC با کنسول گذاشتی کاملا نشون میده بیطرفانه مطلب نمیذاری
نمونه های زیادی هست که نشون میده PC خصوصا تو محیط های باز برتری کامل داره

آخرین ویرایش:
عکسی از مقایسه PC با کنسول گذاشتی کاملا نشون میده بیطرفانه مطلب نمیذاری
نمونه های زیادی هست که نشون میده PC خصوصا تو محیط های باز برتری کامل داره

شما جای اینکه به بقیه بگی بی طرف هست یا نه اول بخون و ببین عکس ها مال کجاست ! عکس ها رو همه DF گذاشته ! و مطمئنا در اعتبارش هم هیچگونه شکی نیست !

البته این عکسا که دوستمون از pc گذاشته فکر کنم با تنظیمات medium بوده . کرایسیس روی pc به هیچ وجه قابل مقایسه با کنسول نیست از هیچ نظر .
حتی گیم پلی بازی هم داغون کردن به طوری که انتخابات nanosuit مثل crysis2 شده !!
اگر حرف من رو باور نمی کنید این کلیپ رو ببینید که اخیرا" توی GT گذاشتن . مقایسه هم نکرده
جالب اینجاس که درخت ها توی بازی تکون نمی خورن !!! فریم بازی هم خیلی داغون شده . دیگه حالا افکت های postprocessing که pc داشت به کنار
من تعجب می کنم چطور دوستان میان میگن 4 سال پیش !!!
هنوزم بعد 4 سال هیچ بازی به زیبایی crysis نیومده و توی تمام بنچمارک ها crysis حرف اول و آخر رو میزنه . برای 60 فریم گرفتن از این بازی شما باید یک کارت گرافیک GTX 590 داشته باشید که 700 دلار هست الان . چطور انتظار دارید که بازی روی کنسول بهتر از pc اجرا شه ؟
اما همین که روی کنسول اومده باز خیلی خوبه . جنازه crysis 1 از شماره 2 بهتره . برید حالشو ببرید :) . gears of war که رو pc نیومد حتی جنازش .
این عکس ها رو من خودم از بازی اخیرا" گرفتم . تازه کیفیت سایه ها medium هست و AA هم کلا" تعطیله !

http://steamcommunity.com/id/ElderWolf25/screenshot/558670646236505904?tab=public

خودتون ببینید انصافا" چنین چیزی تو بازی های 2011 دیدید ؟

آخرین ویرایش:
شما جای اینکه به بقیه بگی بی طرف هست یا نه اول بخون و ببین عکس ها مال کجاست ! عکس ها رو همه DF گذاشته ! و مطمئنا در اعتبارش هم هیچگونه شکی نیست !
مگه من عکس ها را از کجا گذاشتم ؟ http://www.eurogamer.net/gallery.php?game_id=5558&article_id=1409655
بعد وقتی میشه روی PC بازی را 1080p بازی کرد چرا باید رزولوشن در حد کنسول بیاد پایین و مقایسه 720p انجام بشه؟

البته این عکسا که دوستمون از pc گذاشته فکر کنم با تنظیمات medium بوده . کرایسیس روی pc به هیچ وجه قابل مقایسه با کنسول نیست از هیچ نظر .
حتی گیم پلی بازی هم داغون کردن به طوری که انتخابات nanosuit مثل crysis2 شده !!
اگر حرف من رو باور نمی کنید این کلیپ رو ببینید که اخیرا" توی GT گذاشتن . مقایسه هم نکرده
جالب اینجاس که درخت ها توی بازی تکون نمی خورن !!! فریم بازی هم خیلی داغون شده . دیگه حالا افکت های postprocessing که pc داشت به کنار
من تعجب می کنم چطور دوستان میان میگن 4 سال پیش !!!
هنوزم بعد 4 سال هیچ بازی به زیبایی crysis نیومده و توی تمام بنچمارک ها crysis حرف اول و آخر رو میزنه . برای 60 فریم گرفتن از این بازی شما باید یک کارت گرافیک GTX 590 داشته باشید که 700 دلار هست الان . چطور انتظار دارید که بازی روی کنسول بهتر از pc اجرا شه ؟
اما همین که روی کنسول اومده باز خیلی خوبه . جنازه crysis 1 از شماره 2 بهتره . برید حالشو ببرید :) . gears of war که رو pc نیومد حتی جنازش .

واقعا رو رو برم فیزیک بازی یک جاهایی بهتر از pc هستش بعد میگی درختا تکون نمیخورن تو نسخه کنسولی؟؟؟؟؟؟

شما ها می خواید DF رو هم زیر سوال ببرید.....جالبه والا.....

crysis بهترین تکسچر تاریخو داره ولی چرا اینجا انقد داغونه؟:-&مطمعنا very high نیست
این عکس رو فکر کنم وقتی گرفتن که بازی داشته رو تنظیمات Very Very خیلی low با گرافیک 128 اجرا میشده ! انگار ما موقع عرضه ی بازی پشت کوه بودیم و ندیدیم ! اون موقع که بازی تازه اومده یود یادمه با گرافیک 512 ddr2 حداقل 10 برابر این گرافیک داشت ! این یه شوخیه !
فقط کافیه تو همون عکس به آب یه نگاه بندازی تا ببینی پایینترین کیفیت رو دارن روی PC نشون میدن ! حالا مرضشون چیه خدا میدونه !

واقعا رو رو برم فیزیک بازی یک جاهایی بهتر از pc هستش بعد میگی درختا تکون نمیخورن تو نسخه کنسولی؟؟؟؟؟؟

شما ها می خواید DF رو هم زیر سوال ببرید.....جالبه والا.....
بابا لینک گذاشتم برای تریلر که بری ببینی
من چیزی رو که خودم می بینم قبول کنم یا چیزی که سایتا میگن ؟ برو dl کن ببین کیفیتشم 720p هست همون res که رو کنسول هست . چرا جو گیر شدی ؟
من که بخیل نیستم . اهل فن بوی بازی و این بچه بازی ها هم نیستم . چون خودم رو pc دارم بازی میکنم کنسولم دارم . انقدر عشق crysis هستم که اگه بدونم 1 دزصد رو کنسول بازی بهتره میرم کنسولشم می خرم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or