Devil's Third

NintendoLife یک First Impressions از بازی منتشر کرده ، تقریبا تنها نکته مثبت بازی رو انحصاری بودن Wii U دونسته :d
مقالش ناامید کنندست ، اشاره شده که بازی مشکلات Performance ای داره و روی کنسول بهینه نشدست

ای کاش این دویل ترد رو پلاتینیوم گیمز می ساخت!! اینطوری هم از گیم پلیش خیالمون راحت بود هم از بهینه سازیش و پرفورمنسش#:-s

تا دیروز که هیچ نقد منفی از طرف بازیکنا توی miiverse نوشته نشده بود و هر کس بازی رو تجربه کرده بود، ازش خوشش اومده بود و البته متعجب بودن از نقدهای منفیی که قبلا برای بازی نوشته شده بود.
پس اینطور که بنظر میرسه، با بازی خوبی طرف هستیم که با نقدهای مقرضانه، به سمت نابودی کشیده شد.

والا من از ویدیوهایی که گیمرساید گذاشته بود واقعا راضی بودم و خوشم اومد . ولی تا بازی به دستمون نرسه مشخص نمیشه چی به چی بوده . اما معمولا تو ژاپن اگه از یه هک اند اسلش خوششون بیاد معمولا خوب خواهد بود

والا من از ویدیوهایی که گیمرساید گذاشته بود واقعا راضی بودم و خوشم اومد . ولی تا بازی به دستمون نرسه مشخص نمیشه چی به چی بوده . اما معمولا تو ژاپن اگه از یه هک اند اسلش خوششون بیاد معمولا خوب خواهد بود
واقعا ابروریزی میشه اگه بعد از این همه تاخیر بازی بدی از اب در بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or