Devil May Cry For Pc

سیستم مورد نیاز و تاریخ اتشار

سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

تاریخ انتشار
Spring 2006

من هم جوی استیک نداشتم
اولش یک کم سخت بود ولی بعد از 2 ساعت بازی کردن کیبورد برام مثل بدن خود دانته شده
انگار من و دانته یکی شده بودیم
آره عزیز ولی بعضی حرکات و ضربات رو نمیشه اصلا با کیبورد انجام داد مخصوصا حرکات هوایی.;)

خوب الان وقتي زن رو ميكشي يعني نميتوني جلو تر بري منظور اينه كه دقيقا كجاش گير كردي؟
من چون پشت سر هم ميرفتم جلو يادم نيست دقيقا چون فقط يه بار بردمش اخر

بر و بچ بعد از اون كه زن خفاشي رو ميكشيم و اون گيتارو ميگيريم چي كار بايد بكنيم
اون جا دو تا در وجود داره
یکیش به همون راهی که ازش اومدی میره ودومی به اون طرف قار که می تونی از یک چیزی که حکم کلید رو داره ور داری

خيلي كمك با حالي بود رد كردم رسيدم مرحله 17 بعد از اينكه اسلحه دختره رو ميگيره يه سالني هست توش مكعب هاي چرخون وجود داره بايد برم رو اونا تا به يه در برسم

برو بچ اونجا رم زدم تو گوشش رسيدم به اون پله ها كه چپه چوپه ميشه مرحله نوزده رفتم از كنار يه ساعت شني خفن يه چيزي برداشتم بعدش گيج شدم همش مياد سر جاي اولم اينجا رم يه دست بزنيد روشن شه ايول

اون آخرین تیکه رو برداشتی برو تو اون آیینه که برات باز میشه یعنی بپر توش ...
بعد می رسی به همون اتاقی که باید آیینه ها رو میشکوندی تا میرفتی مرحله ی بعد ...
اونجا اون تیکه ای رو که پیدا کردی بذار تو اون جایی که کمی روشن تر از بقیه جاهاس .
بعد بپر تو اون ایینه ... بعد وقتی اومدی بیرون دوباره پبر توش ... ( اونقدر بپر تا به یه محیط تازه برسی ) ...
تیکه ی هیجانیش مونده سریع برو ترتیبش رو بده !!!

+++++++

پ.ن : اگه خیلی بد نوشتم عذر می خوام :blushing:

سلام به همگي من همين الان اينجا اومدم همين الان هم عضو شدم...
سوالم اينه كه تو مرحله 9 Dmc اون اسكلتي كه روي پل هست رو چه جوري بايد تركوند؟بايد اول زنه رو كشت بعد اومد اينجا؟

اون اسكلتي كه روي پل هست رو چه جوري بايد تركوند؟
هر کدوم از این اسکلت ها با یه اسلحه خاص میترکن... و با همون اسلحه که کار میکنن باید COMBO های خفن بهش بزنی
7.gif

سلام به همگي من همين الان اينجا اومدم همين الان هم عضو شدم...
سوالم اينه كه تو مرحله 9 Dmc اون اسكلتي كه روي پل هست رو چه جوري بايد تركوند؟بايد اول زنه رو كشت بعد اومد اينجا؟

منظورت مجسمه هاست؟
برای این کار به رنگ شعله هاشون نگاه کن هر رنگی برای یه اسلحه هستش (اسلحه سرد) با اسلحه ای که اون رنگو داره شروع کن ضربه زدن فقط یادت باشه متنوع ضربه بزنی تکراری فایده نداره.

آقايون مرسي ولي اينارو كه مي دونم... مشكلم اينه كه با هيچ اصلحه اي نميشه زدش...رنگش بنفشه...منم تا اينجا 3تا اصلحه دارم: شمشير خودش و نانچوكا با دوتا شمشير اون نگهبانها... منظورم همونجا نزديكه آبشاره... نكنه شمشيري رو جا گذاشتم...:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or