Devil May Cry For Pc

سیستم مورد نیاز و تاریخ اتشار

سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

تاریخ انتشار
Spring 2006

آقايون مرسي ولي اينارو كه مي دونم... مشكلم اينه كه با هيچ اصلحه اي نميشه زدش...رنگش بنفشه...منم تا اينجا 3تا اصلحه دارم: شمشير خودش و نانچوكا با دوتا شمشير اون نگهبانها... منظورم همونجا نزديكه آبشاره... نكنه شمشيري رو جا گذاشتم...:confused:

نچ! جا نذاشتی! بنفش رنگ گیتاره برای گرفتن گیتار هم باید اون زنیکه خون‌آشام رو بکشی بعد از کشتن اون برگرد اونجا و مجسمه رو خورد کن.
بای:cool:

ايول رد كردم...الان رسيدم به 11...مرحله 10 چقدر بيخود بود...
بعد يه چيزي: اولين بار كه مياين بازي رو شروع كنين 2 حالت داره يكي yellow يكي gold بي زحمت مي دونين فرقشون چيه؟
درضمن ايول بكس اينجا باب من هر سايت ديگه اي تو فروم مي نوشتم تا 1 سال بعد جوابشو نمي دادن... مرسي xdantex ;) :love:

ايول رد كردم...الان رسيدم به 11...مرحله 10 چقدر بيخود بود...
بعد يه چيزي: اولين بار كه مياين بازي رو شروع كنين 2 حالت داره يكي yellow يكي gold بي زحمت مي دونين فرقشون چيه؟
درضمن ايول بكس اينجا باب من هر سايت ديگه اي تو فروم مي نوشتم تا 1 سال بعد جوابشو نمي دادن... مرسي xdantex ;) :love:
فرق زرد و طلایی اینه که اگه تو وسط مرحله باختی اگه طلایی را برداشته باشی بازی از آخرین چک پوینت شروع میشه و اگه زرد را برداشته باشی بازی از اول مرحله شروع میشه(برای من که اینطوری بود)
کمکم خواستی میتونی رو من حساب کنی :cool:

مرسي ولي چقدر بد... من زرد و انتخاب كردم...ولي در اين صورت احتمالا بايد يه چيزي توي طلايي سخت تر باشه... وگرنه كه خيلي آسون ميشه... فكرشو بكنين من سر اون دو تا نگهبان يا سر اولين نبرد با ويرجين 4-5 بار از اول مرحله رفتم...
امروز ركورد زدم در عرض 2 ساعت و نيم سه مرحله رفتم و فقط يه بار مردم:cool: البته نمي دونم شايد كار خاصي هم نكرده باشم...

من بازی رو ( Dante s awaking) تا درجه Dante must dais رفتم ولی توی heaven or hell موندم:(
تمام شخصیت هایی هم که تا اونجا باز شده بود اینا بود:
1. دانته معمولی که از اول باز بود:biggrin1:
2. دانته با ظاهر مرحله اول
3. دانته با لباس نسخه 1و2
4. دانته با لباس نسخه 1و2 بدون بارانی
5. دانته با دمون بی نهایت
یه چندتام wallpaper که البته بعضیاش قشنگ بود و یه تریلر و موشن کپچر شخصیتها و چندتام طرح اولیه بی‌مزه باز شد.(یکی بگه اگه بازی رو روی heaven or hell تموم کنیم چی باز میشه؟)

تو هر difficulty که بازی رو تموم کنی یه سری چیزا آزاد میشه (مثل لباس های جدید یا wallpaper) من توی نرمال بازی رو تموم کردم بعضی چیزا قفل بود.روی pc امکانش خیلی کمه تو هارد بشه بازی رو تموم کرد.

ولي اينطوري خيلي اعصاب خوردكن نميشه؟ 20 مرحله ي تكراري رو دوباره بري اونم روي هارد...!
امروز از 14 به 18 رسيدم كه اين مرحله ته ضد حاله...واقعا ميشه همه ي غول هاي قبلي رو كشت...خيلي سخته البته هنوز زياد نرفتم اينجارو...
راستي شما بازي رو بيشتر با كدوم استايل رفتين؟؟؟؟ من بيشتر با اسوورد مستر رفتم...

اتفاقا تموم کردن این بازی بعد از 100 بار بازی کردن بازم لذت داره....
من خودم بازی رو روی dante must die خیلی راحت تموم کردم و حتی با ویرجیل هم 3 بار بازی رو تا انتها رفتم....
فقط باید بلد باشی از combo ها و اسلحه ها و شمشیر هات چه جوری استفاده کنی

راستي شما بازي رو بيشتر با كدوم استايل رفتين؟؟؟؟ من بيشتر با اسوورد مستر رفتم...

trickster روی غولاش خیلی جواب میده یه کم که بالا بره روی هوا هم میتونی جاخالی بدی.تا آخر هم که level up شه میتونی مثل ویرجیل غیب شی بعد جلوی هدفت ییهو ظاهر شی.

ورجیل راحت با یه کلید غیب میشد ولی برای دانته باید کلی زور بزنی تا غیب شه.ولی کلا توpc کنترل افتضاحه.من با گیم پد آنالوگ دار رفتم بهتر بود.ولی وقتی با کیبورد میرفتم هر چی میزدم فقط stinger میزد:p

ٱره دو سه تا از رفقا که نسخه pc رو خریده بودند سر کنترلش اساسی شاکی شده بودن.

راستی من نسخه special edition رو نگرفتم ارزش داره برای ویرجیلش بگیرم یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or