Devil May Cry For Pc

سیستم مورد نیاز و تاریخ اتشار

سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

تاریخ انتشار
Spring 2006

با سلام خدمت دوستان دویل باز ...
این تاپیک یکم داشت به فراموشی سپرده می شد . نمی دونم نکنه تب شیطان کشی تون فروکش کرده ؟ امیدوارم که این طور ناشه ...
بچه ها برای اینکه این ابر بازی دوران " Devil may cry " جلوی بازیهای دیگه کم نیار بیایید تو قسمت " Console Games Communities " هم فعالیت کنید . اونجا هم داره به فراموشی سپرده میشه ولی این در شان این بازی نیست ...
اینم لینکش :
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=220&page=2

من که این بازیو دیگه ÷اک کردم فقط این دموهاشو نگه داشتم خداییش دموهاش حرف نداره
فعلا هم مشغول بازیه فیفا07 هستم کسی بازیش کرده؟نسبت به 06 خیلی بهتر شده رو تمام جزئیاتش کار شده من که دارم باهاش کلی حال میکنم;)

من هم بازی رو هفته پیش شروع کرم
خیلی ناراحت شدم که بازی رو زود تر شروع نکرده بودم
ولی یکی از دمو های بازی برام اجرا نشد
میشه یک برام اتفاقاتی که بعد از جنگ دوم ورجیل و دانته میفته رو تعریف کنه
چه بلایی سر ورجیل میاد
چرا پای دختره پاند پیچی میشه
پدر دختره چه جوری حالش این قدر خوب میشه ؟

من بازی dmc3 بعد کشتن اون سگ یخی نمیدونم چه چوری ردش کنم همون مرحله رو میگم که تو یک چند طبقه ست فکر کنم مرحله سوم باشه کسی می تونه کمک کنه;)

چه بلایی سر ورجیل میاد
سلام سینا جون (اسمت خیلی قشنگه"-:)
اول باید بگیم که آرخام به خاطر شیطان بودنش به این سادگی نمی میره پس نتیجه گیری اینکه Lady رو منتر کرده بوده تا یه جوری به ورژیل برسه
اونجا زمانی که دانته ، ورژیل و لیدی هستن ، آرخام میاد و یه سخنرانی می کنه که من همتون رو بازی دادم تا از اینجا خودم بتونم دروازه ی جهنم رو بازی کنم ناگفته نمونه که توی مدت سخنرانیش همش در حال تغییر بین حالت طبیعی و جستر (دلقک) هستش . اون به خون دخترش نیاز داشته به عنوان یک انسان و به دو برادر نیاز داشته که از اونا و طلسماشون برای باز کردن دروازه ی دنیای بیرون استفاده کنه . این می شه که در اون صحنه تفنگ لیدی رو می گیره و و با اون می زنه تو پاش و ... در آخر دروازه ی دنیای بیرون رو باز می کنه در حالی که به واسطه ی ماجراهای اتفاق افتاده ورژیل پرت می شه پایین تو گودال ، لیدی تصمیم می گیره که خودش بره و به باباش برسه و از یک طرف دیگه هم دانته خودش از راه خودش میره .

من بازی dmc3 بعد کشتن اون سگ یخی نمیدونم چه چوری ردش کنم همون مرحله رو میگم که تو یک چند طبقه ست فکر کنم مرحله سوم باشه کسی می تونه کمک کنه
دقیقا کجاش گیر کردی و مشکلت کجاشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول:
نوشته شده توسط jadogar
چه بلایی سر ورجیل میاد

سلام سینا جون (اسمت خیلی قشنگه"-:)
اول باید بگیم که آرخام به خاطر شیطان بودنش به این سادگی نمی میره پس نتیجه گیری اینکه Lady رو منتر کرده بوده تا یه جوری به ورژیل برسه
اونجا زمانی که دانته ، ورژیل و لیدی هستن ، آرخام میاد و یه سخنرانی می کنه که من همتون رو بازی دادم تا از اینجا خودم بتونم دروازه ی جهنم رو بازی کنم ناگفته نمونه که توی مدت سخنرانیش همش در حال تغییر بین حالت طبیعی و جستر (دلقک) هستش . اون به خون دخترش نیاز داشته به عنوان یک انسان و به دو برادر نیاز داشته که از اونا و طلسماشون برای باز کردن دروازه ی دنیای بیرون استفاده کنه . این می شه که در اون صحنه تفنگ لیدی رو می گیره و و با اون می زنه تو پاش و ... در آخر دروازه ی دنیای بیرون رو باز می کنه در حالی که به واسطه ی ماجراهای اتفاق افتاده ورژیل پرت می شه پایین تو گودال ، لیدی تصمیم می گیره که خودش بره و به باباش برسه و از یک طرف دیگه هم دانته خودش از راه خودش میره .

نقل قول:
من بازی dmc3 بعد کشتن اون سگ یخی نمیدونم چه چوری ردش کنم همون مرحله رو میگم که تو یک چند طبقه ست فکر کنم مرحله سوم باشه کسی می تونه کمک کنه
دقیقا کجاش گیر کردی و مشکلت کجاشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام آقا سینا
اسم شما هم خیلی قشنگه
بابت دمو هم خیلی ممنون

Free Style

خداییش حیف نیست با این آزادی استیل کنترلش این همه عذاب آور باشه.
شاید یکی Joy نداره.ولی رو دستش Swordy نیومده.
فقط خود آقای اینافونه میتونه از این بازی ها تولید کنه.
میشناسیدش که.;)

خداییش حیف نیست با این آزادی استیل کنترلش این همه عذاب آور باشه.
شاید یکی Joy نداره.ولی رو دستش Swordy نیومده.
فقط خود آقای اینافونه میتونه از این بازی ها تولید کنه.
میشناسیدش که.;)
من هم جوی استیک نداشتم
اولش یک کم سخت بود ولی بعد از 2 ساعت بازی کردن کیبورد برام مثل بدن خود دانته شده
انگار من و دانته یکی شده بودیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or