Devil May Cry For Pc

سیستم مورد نیاز و تاریخ اتشار

سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

تاریخ انتشار
Spring 2006

می گم این مشکلات که می گین چیه اگه مشکل دوربین هست که خوب این از اولین DMC بوده اگه تغییرات گرافیکی هست که اونیموشا هم همین مشکل رو داشت
اگه UBI یه نسخش رو بده احتمالا تنها تفاوتش اینه که اون موس ساپورت هست ولی من هنوز می گم این همون نسخه ای هست که یوبی داده بیرون چون اون تاریخ گیم اسپات رو خودش زده همین طوری الکی

اون مطلب آقای DJ Hamid هم یه کپی از مجله ی بازی رایانس

نوشته شده توسط djhamid:
باید بگم که من هیچ وقت کپی نکرده نمیکنم و نخواهم کردندی

حیف من که زحمت کشیدم براتون نقد اوریجینال نوشتم
اگه می شه لطفا گیر بی خود ندید چون هر کی بازی رایانه خونده باشه اون مطلب رو هم خونده چه اسراری دارید که مطلب مال خودته

خب همون موس ساپورت هم خیلی نعمته و خیلی بازی رو راحت تر میکنه
فکر می کنی چون با موس که نمی تونی دوربین رو کنترل کنی فقط می شه تیراندازی و شمشیربازی رو با اون انجام داد
راستی امین اصلا بازیش کردی ؟

اگه می شه لطفا گیر بی خود ندید چون هر کی بازی رایانه خونده باشه اون مطلب رو هم خونده چه اسراری دارید که مطلب مال خودته

شاید ایشون یکی از اعضای بازی رایانه هست :-"
فکر می کنی چون با موس که نمی تونی دوربین رو کنترل کنی فقط می شه تیراندازی و شمشیربازی رو با اون انجام داد
راستی امین اصلا بازیش کردی ؟

خب من همون رو میگم نعمته دیگه :cheesygri
نه والا :blushing::-" حالا مشکلی هست؟؟:)

يه بار ديگه من گير كردم.!!!
من توي مرحله 11 گير كردم،اونجا كه ازآبشار بيرون ميام.يه ماسك نصفه هم به دست آوردم.
غول باحاله!!!(البت به چشم خواهر برادري) رو هم كشتم.از آبشار بيرون ميام.نمي دونم كجا برم.جلوي من هم يه مجسمه هستش كه جلوش يه شيء كه برق مي زنه هستش.من هر كاري كردم نتونستم برم اونجا.

بابا
من از این بازی رایانه بدم میاد

تازه یادم نمیاد نسخه پی سی رو نقد کرده باشه

شایدم دوتا نقد شبیه هم هستن

تازه تو بازی رایانه فقط تفاوت های نسخه اصلی با نسخه اولیه رو گفته بود ولی من همه چیز رو گفتم

اصلا میشه بگین تو کدوم شماره اش نقد کرده نسخه اصلی رو

اصلا حیف من که نقد اورجینال مینویسم برای شما

کاش توی همون گیم اسپات میذاشتمش

سلام
مشکل تعویض رزولوشن رو تونستم حل کنم.
اونایی که نمیتونن رزولوشنو تو بازی عوض کنن باید Refresh Rate مانیتورشون رو 85 به پایین بذارن بعدش بازی رو اجرا کنن.
سر است به شما نانچیکو میدهد
اون سانچیکو هست نه نانچیکو! نانچیکو دو سر داره سانچیکو سه سر. ;)

آخرین ویرایش:
يه بار ديگه من گير كردم.!!!
من توي مرحله 11 گير كردم،اونجا كه ازآبشار بيرون ميام.يه ماسك نصفه هم به دست آوردم.
غول باحاله!!!(البت به چشم خواهر برادري) رو هم كشتم.از آبشار بيرون ميام.نمي دونم كجا برم.جلوي من هم يه مجسمه هستش كه جلوش يه شيء كه برق مي زنه هستش.من هر كاري كردم نتونستم برم اونجا.
تو همون منطقه ای که هستی بین دو تا در ها یه مجسمه هست میری ماسک رو اونجا استفاده می کنی و ادامه ی ماجرا

بابا
من از این بازی رایانه بدم میاد
تازه یادم نمیاد نسخه پی سی رو نقد کرده باشه
شایدم دوتا نقد شبیه هم هستن
تازه تو بازی رایانه فقط تفاوت های نسخه اصلی با نسخه اولیه رو گفته بود ولی من همه چیز رو گفتم
اصلا میشه بگین تو کدوم شماره اش نقد کرده نسخه اصلی رو
اصلا حیف من که نقد اورجینال مینویسم برای شما
کاش توی همون گیم اسپات میذاشتمش
مطمئن باش اگه مجله رو داشتم نمی ذاشتم کار به اینجا بکشه
حالا یه جوری می گی گیم اسپات انقدر نقد اصلی گیم اسپات رو می نویسی خوب اگه عضو گیم اسپات باشی می تونی برای هر بازی نقد بنویسی و لبته وقتی فارسی می نویسی کسی نمی خونه ;)

شاید ایشون یکی از اعضای بازی رایانه هست
امین می شه بمیری جدی می گما این دلیلا رو از کجا میاری

ه والا حالا مشکلی هست؟؟
نه فقط نمی دونم چطوری میای می گی بازی مشکل داره این بچه ها مخصوصا بهزاد بهونه ی بنی اسرائیلی میارن که بازی بده

سلام
مشکل تعویض رزولوشن رو تونستم حل کنم.
اونایی که نمیتونن رزولوشنو تو بازی عوض کنن باید Refresh Rate مانیتورشون رو 85 به پایین بذارن بعدش بازی رو اجرا کنن.
من که مشکل نداشتم موقعی که رزولوشن مورد نظر رو انتخاب می کردم کلید تایید رو روی خود رزولوشن می زدم و تغییر می کرد دفعه ی بعد هم همون بود

امین می شه بمیری جدی می گما این دلیلا رو از کجا میاری

ایشون اصرار کرد که این نقد ماله خودمه و تو هم گفتی ماله بازی رایانه هست منم گفتم شاید ایشون تو بازی رایانه مطلب مینوسن :D:-"
نه فقط نمی دونم چطوری میای می گی بازی مشکل داره این بچه ها مخصوصا بهزاد بهونه ی بنی اسرائیلی میارن که بازی بده

با استفاده از تجربه هم در MGS2 که رو PC اومد میگم :p

من بعد از اینکه این چنگال رو فرو کردم تو چرخ دنده یه ظرف ( نمیدونم چیه ) داده به من . حالا باید این رو چیکار کنم ؟ خیلی ممنون که کمکم میکنید .

من بعد از اینکه این چنگال رو فرو کردم تو چرخ دنده یه ظرف ( نمیدونم چیه ) داده به من . حالا باید این رو چیکار کنم ؟ خیلی ممنون که کمکم میکنید .
یادته توی یکی از اتاق ها پله ها ریخت و سقوط کردی؟
همونجا برو یه پله مجازه درست شده! از روش عبور کن.

با عرض معذرت من دوباره گیر کردم:d ایندفعه تو مرحله ی 7 تونجایی کهبا هزار بدبختی اسانسورو ازاد میکنی بعدش باید چیکار کنم؟کلی میرم مرحلرو بد اونجا که میرسم نمیدونم چیکار کنم واقعا ضد حاله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or