Devil May Cry For Pc

سیستم مورد نیاز و تاریخ اتشار

سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

تاریخ انتشار
Spring 2006

نوشته شده توسط dj_mj:
من مرحله 11 گیر کردم همون مرحله که به یه غول میرسی که دانته بهش می گه مادرت بهت در زدن یاد نداده.....هر کار میکنم قلقش دستم نمیاد لطفا یکی کمک کنه!!
سلام دوست عزیز
کدوم غول رو شما میگی؟
یه کم توضیح بده بگو چه شکلیه تا راهنماییت کنم;)

هون غولی که یه شاخ دایره مانند داره و عین اسب ها راه میره یه چشمش هم قرمزه و تو یک مکان که مانند آتشفشان میمونه با هاش مبارزه میکنیم

نوشته شده توسط dj_mj:
هاااااا
کسی نبید به ما کمک کنه؟؟؟

آتشفشان؟ نکنه تو شکم اون اژدها می گی ؟ من درست یادم نیست چون پارسال تمومش کردم !! من تا اونحایی یادمه چشم اون دختره که بازوکا داره قرمز بود !!! بیشتر بگو شاید بتونم کمکت کنم اخرین صلاحی که گرفتی چی هست ؟ گیتار یا مشت قدرتی و ... آخرین صلاحت رو بگو تا بفهمم حدودا کجاهای بازی هستی !!!

خوب فكر كنم همتون بدونين كه تاريخ دقيقش عرضه اين بازي كي هست ! شهريور نه تير اين نسخه رو يه عده اي تبديل كردن كه خيلي هم بد كردن و مشكلاتي مانند باگهاي گرافيكي و كنترل و ... رو داره ! البته بهتر بگم ارزش خريدنش رو فعلا نداره ! بهتره منتظر بمونين ! خودتون بريد به سايت يوبي سافت اونجا مي نويسه كه تاريخش كي هست !

نوشته شده توسط dj_mj:
هاااااا
کسی نبید به ما کمک کنه؟؟؟
دوست من .
من متوجه نشدم کدومو میگی.ولی با این توضیحاتی که شما میدی یادم نمیاد که قلقی داشته باشه.فقط یه نکته هست اونم اینکه همیشه شمشیر اصلی دانته و شمشیر قرمز وآبی رو همیشه همراه داشته باش و بیشتر از اونا استفاده کن.کلتت رو هم همیشه همراه داشته باش.گیتار برقی و اون قدرت مشت که میگیری اونچنان کاربردی نداره:cheesygri

نوشته شده توسط alireza862002:
دوست من .
من متوجه نشدم کدومو میگی.ولی با این توضیحاتی که شما میدی یادم نمیاد که قلقی داشته باشه.فقط یه نکته هست اونم اینکه همیشه شمشیر اصلی دانته و شمشیر قرمز وآبی رو همیشه همراه داشته باش و بیشتر از اونا استفاده کن.کلتت رو هم همیشه همراه داشته باش.گیتار برقی و اون قدرت مشت که میگیری اونچنان کاربردی نداره:cheesygri

ایول علی رضا شعار همیشگی منم اینه 2 تا کلت و تا شمشیر اون غول ها که ابی و قرمز هستن و خریدن 2 پرشه که اسمشو یادم نیست و وسط هوا راه رفتن چون من تو این بازی هیچ وقت واسه کشتن رییس ها رویه زمین نبودم همش توی هوا بودم و از بالا بهشون با کلت تیر می زدم و ترتیبشونو می دادم :) زمان زیاد می بره اما خیلی حال می ده و هم آیتم کمتری واسه خونت مصرف می شه ;)

اول از همه پستت رو ویرایش کن تا صفحه درست بشه
این غوله که اسمش Beowulf هست باید بپری بزنی تو چشش بعد از پشتتش بزنیش اگه جلوش ایستادی می زنه لهت می کنه همین

نوشته شده توسط aleks:
خوب فكر كنم همتون بدونين كه تاريخ دقيقش عرضه اين بازي كي هست ! شهريور نه تير اين نسخه رو يه عده اي تبديل كردن كه خيلي هم بد كردن و مشكلاتي مانند باگهاي گرافيكي و كنترل و ... رو داره ! البته بهتر بگم ارزش خريدنش رو فعلا نداره ! بهتره منتظر بمونين ! خودتون بريد به سايت يوبي سافت اونجا مي نويسه كه تاريخش كي هست !

سلام.
من فکر نمیکنم این شرکتهای ایرانی به خودشون زحمت دانلود دوباره رو بدن.
اصلا این ها بوق تر از این حرف ها هستن که این مسئله رو فهمیده باشن.
مطمئن باش غیر همینی که الان هست چیزه دیگه ای نمیاد....

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
من فکر نمیکنم این شرکتهای ایرانی به خودشون زحمت دانلود دوباره رو بدن.
اصلا این ها بوق تر از این حرف ها هستن که این مسئله رو فهمیده باشن.
مطمئن باش غیر همینی که الان هست چیزه دیگه ای نمیاد....
دقیقا همینطور است دیگه نمیان بدن بیرون
بعدش هم فکر نکنم مشکلاتش بازم درست شده باشه فکر کنم همونطوری است;)
به هر حال ما که تمومش کردیم چه بیاد چه نیاد چه مشکلاتش درست بشه چه نشه دیگه مهم نیست:cheesygri

سلام
من یه نقد برای بازی نوشتم

به نام خدا
دویل می کرای یکی از بهترین بازی های اکشن کنسول پلی استیشن دو میباشد و در سه نسخه برای این کنسول عرضه شده است. با توجه به پایان عمر مفید این کنسول این بازی به همراه تعداد زیادی از عناوین معروف دیگر برای کامپیوتر تبدیل شده اند نسخه سوم این بازی هم اکنون برای کامپیوتر موجود است و در اینجا به دلیل اینکه در این قسمت شخصیت پردازی وجود ندارد من داستان قسمت های قبلی را برایتان میگویم تا بتوانید به طور کامل داستان بازی را بفهمید
سالها پیش دروازه های جهنم به روی زمین باز شدند و هیولاهای جهنمی تحت فرمان شیطانی به نام موندوس به زمین حمله کردند و میخواستند جای انسانها را بگیرند در این میان یکی از شیاطین به نام اسپاردا که یک شوالیه معروف بوده از گروه شیاطین جدا شده و به انسانها میپیوندد او تمام شیاطین را شکست میدهد و آنها را به جهنم برمیگرداند سپس موندوس را در یکی از سیاهچالهای اعماق جهنم زندانی میکند اسپاردا دروازه های جهنم را بست و به قهرمانی بزرگ تبدیل شد انسانها او را مانند یک قهرمان زمینی در بین خود پذیرفتند اسپاردا با یک زن زمینی ازدواج کرد و صاحب دو پسر دوقلوی سفید مو به نامهای دانته و ورجیل شد این دو پسر از نظر ظاهری انسان بودند ولی خوی اهریمنی هم داشتند در این بین ورجیل خوی اهریمنی بیشتری داشت و دانته انسان تر بود وقتی دو پسر نوجوان بودند موندوس دوباره به قدرت میرسد و تصمیم میگیرد که انتقام خود را از اسپاردای بزرگ بگیرد او اسپاردا را به سیاهچال می اندازد و همسرش را میکشد و همین که میخواست پسرانش را بکشد دانته از دست او فرار میکند موندوس که از خوی شیطانی ورجیل آگاه بود از او به عنوان یک سلاح برای رسیدن به اهدافش استفاده میکند و به این شکل دو برادر از هم جدا میشوند و تنها چیزی که آنها را به هم پیوند میدهد گردنبند افسانه ای اسپاردا است که دو قسمت است و هر قسمت آن در اختیار یکی از دو برادر است طبق افسانه ها ترکیب دوگردنبند با خون پسر اسپاردا و خون یک شیطان قدرت افسانه ای اسپاردا را به صاحب گردنبند میبخشد ورجیل و دانته کم کم بزرگ میشوند و دانته به شغل شریف شکار شیاطین مشغول است یک روز صبح مرد کچلی برای دادن یک پیشنهاد کاری نزد دانته میرود و از او میخواهد که پیش برادرش یعنی ورجیل برود و سپس دفتر کار او را به هم میریزد و برای اینکه مطمئن شود که او دانته است او را مورد آزمایش قرار میدهد دانته به سراغ ورجیل میرود و او را پیدا میکند اما در نبرد با او شکست می خورد و هر دو قطعه گردنبند به دست ورجیل می افتند در اینجا دانته خوی شیطانی اش را پیدا میکند و در واقع به وجود اصلیش و عامل اصلی قدرت هایش پی میبرد و به زندگی باز میگردد
داستان فوق العاده ای است اما همه زیبایی های دویل می کرای نیست بقیه داستان را خودتان در بازی ببینید
از نظر گرافیکی شاید این بازی یکی از بهترین های کنسول باشد ولی در کامپیوتر این گونه نیست از آنجا که بازی به طور مستقیم از روی کنسول برای کامپیوتر تبدیل شده کار زیادی روی گرافیک آن انجام نشده است و در همان نگاه اول کم بودن تعداد چند ضلعی ها و قدیمی بودن بافت ها به چشم میخورند و در کل گرافیک فنی بازی در حد عنوان های دو سال پیش کامپیوتر است در عوض گرافیک هنری بازی عالی کار شده و بسیار چشم نواز است ولی این گرافیک یک ایراد بسیار بزرگ دارد و آن این است که به غیر از رزولوشن روی هیچ چیز کنترلی ندارید این قضیه از دو جهت مشکل زا است یکی کسانی که سیستم ضعیف دارند و میخواهند با پایین آوردن جزئیات راحت تر بازی کنند و یکی کسانی که با سیستم قوی قصد دیدن جزئیات بالا را دارند دمو ها نیز دو دسته هستند آنهایی که افکت های زیاد و سنگین دارند به طور مستقیم از پلی استیشن دو ضبط شده اند و دمو های سبک به صورت هم زمان رندر میشوند در کل بازی گرافیک زیبایی دارد
گیم پلی این بازی واقعا عالی است و هیچ ایرادی ندارد کنترل بازی بر روی کیبورد عالی پیاده شده است دانته از دو سلاح گرم و دو سلاح سرد استفاده میکند که شمشیر اصلی و هفت تیر ها همیشه بهترین هستند و میتوانند انتخاب های اول باشند برای تنوع سلاح هایی مانند نانچیکو و گیتار برقی دریافت میکنید و استفاده از این سلاح ها لحظات شادی را برای شما در بر دارد روش مبارزه دانته در اصل با شمشیر است و میتوانید از سلاح گرم که تیر آن هم بی نهایت است استفاده کنید در مورد بازی باید بگویم که اصلا ساده نیست دویل می کرای یکی از بازی های سخت است در بازی با غول های بزرگی رو در رو میشوید که کشتن آنها امتیاز خاصی دارد مثلا سربروز که سگ سه سر است به شما نانچیکو میدهد و خواننده اپرا به شما گیتار برقی میدهد در کل بازی بسیار مفرح و جذاب است
صدا گذاری بازی عالی است و دوبله شخصیت ها بسیار حرفه ای میباشد تمام اشیا صدای قابل قبول و مناسبی دارند و صدای سلاح ها نیز عالی کار شده دویل می کرای از موسیقی سنگین متال استفاده میکند که در عمق وجود بازی کن وارد می شود و به بازی عمق خاصی میبخشد به خصوص در بین مبارزه ها که بسیار سریع هستند با موسیقی تند متال رو برو هستیم که لذت مبارزه ها را چند برابر میکند
با تمام کردن بازی درجه سختی بالا تر و لباس های جدید آزاد میشوند همچنین میتوانید با ورجیل بازی کنید و از قدرت های بالای او لذت ببرید قسمتی به نام قصر خونین وجود دارد که سرگرمی خالص است و در آن تنها کار شما کشتن لشکر های مختلف موجودات اهریمنی است
بازی با ورجیل بسیار لذت بخش است و البته آسان تر هم هست چون ورجیل بسیار قوی تر از دانته است روند کلی بازی با ورجیل همانند دانته است و شما هر کاری را که با دانته کرده اید اینجا هم میکنید و در واقع تکرار بازی با دانته است که البته چیزی از جذابیت های بازی نمیکاهد حرکات ورجیل بسیار زیبا هستند و هر بیننده ای را مجذوب میکنند ضمن اینکه با تمام کردن بازی لباس های جدید و درجه سختی بالاتر هم آزاد میشود
دویل می کرای بازی فوق العاده ای است و میتواند ساعت ها شما را سرگرم کند البته این بازی به هیچ عنوان برای عزیزان زیر هفده سال توصیه نمیشود

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
علیرضا مطمئنا نسخه ی اصلی بازی خیلی از مشکلات فعلی رو نداره ;)
نه یوبی و نه کاپکام که نمیام اعتبار خودشون رو خراب بکنن ....
سلام
خب درسته حرفت ولی کلا بازیهایی که از ps2 به pc تبدیل شدن همشون مشکل داشتن پس این بازی هم از این قاعده جدا نیست شاید مشکلاتش یکم رفع بشه ولی همشون رفع نمیشه:cheesygri

نوشته شده توسط vahidrezi16:
نقشت رو بزن(البته اگه اون به اصطلاح چنگال رو بدست آوردي)
يه اتاق دايره اي هستش،برو توي اون.قسمت بالا يه قفس هستش كه درش قفله
وقتي روبروي قفس وايسادي،درست پشت سرت يه اهرم مانند هستش.
برو پيش اهرم،همونجا خودش چنگال!!رو انتخاب مي كني
اگه دكمه ها رو تغيير ندادي ،بايد دكمه L رو توي كيبورد بزني.
اگه نتونستي بگو
نه دیگه اونجارو رد کردم ولی دستت درد نکنه اگه بازم مشکل پیدا کردم میگم
من مشکلم اونجاش بود که این الماسو دستگیرهه نمیدونستم کجاست که دیگه پیداش کردم الانم مرحله 6 هستم:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or