Devil May Cry For Pc

سیستم مورد نیاز و تاریخ اتشار

سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

تاریخ انتشار
Spring 2006

نوشته شده توسط SHvIRUS:
سلام
ورژن PC بازی رو گرفتم بالاخره :D
مال من 3 سیدی هست. میخواستم ببینم چیش کمتره از ورژن 5 سیدیش...
بازی رو تا اجرا کردم بدون مقدمه! جکوجونورا ریختن سرم! توی PS2 که قبلا بازی کردم یه دمو اولش داشت (همون که دانته توش میگه The party is getting crazy let's rock !) اما این دمو رو نشون نداد.
درضمن منم فکر کنم موافقم که این رو یوبی نداده بیرون. چون هیچ اثری از لوگوی Ubi و هیچ کمپانی دیگه ای ندیدم!
سلام دوست من
شما خودتون جواب خودتون رو دادید;) دمو ها از بازی کم شده;) .البته فکر می کنم .من این بازی رو روی PS2 بازی کردم.
در جواب اون کسایی که همون اولای بازی گیر کردن باید بگم بعد از بدست آوردن اون آیتم که شبیه چنگاله میرین کناره قفسه.دقیقا جلوی قفس یه چرخ دنده بزرگ هست که اون چنگال رو باید اونجا استفاده کنید.یعنی شما مشکلتون پیدا کردن چرخ دنده هست یا انتخاب نشدن اون آیتم چنگال؟:confused:

نسخه من یه دی وی دی هست لوگوی یوبی هم اولش هست اون دمویی رو که شما گفتید هم داره و بازی کامل هست و همه چیز رو داره......ولی یه چیز رو میدونم که این بازی توسط یوبی پخش نشده و فقط لوگوی یوبی رو انداختن اولش.بعدش هم لوگوی کپکام. یه دلیل دیگه هم اینکه بازی بعد از 3 هفته پخش شدن هنوز امتیاز نگرفته......این یه دلیل دیگه واسه اینکه این بازی توسط یوبی تبدیل نشده.......ولی به نظر شما اگه یوبی طبق تاریخ خودش تو شهریور بازی رو پخش کنه کپی زن های ایرانی باز هم بازی رو بیرون میدن؟؟؟
به به یه گیتار برقی گرفتم ماه یه متالی میزنه این دانته اسپاردا من که متال باز :love::evil:

یه کلام این بازی که تو بازار هست توسط یوبی منتشر شده یه سر به گیمرنکینگر بزیند همه چیز دست گیرتون می شه تازه یه سایت هم بهش امتیاز هشت رو داده

سلام
ورژن PC بازی رو گرفتم بالاخره
مال من 3 سیدی هست. میخواستم ببینم چیش کمتره از ورژن 5 سیدیش...
بازی رو تا اجرا کردم بدون مقدمه! جکوجونورا ریختن سرم! توی PS2 که قبلا بازی کردم یه دمو اولش داشت (همون که دانته توش میگه The party is getting crazy let's rock !) اما این دمو رو نشون نداد.
درضمن منم فکر کنم موافقم که این رو یوبی نداده بیرون. چون هیچ اثری از لوگوی Ubi و هیچ کمپانی دیگه ای ندیدم!
مجبوری خسیس بازی در بیاری تا نسخه ی ناقص بخری ؟ اصلا دویل می کرای بدون میانپرده حال نمی ده

مال من 3 سیدی هست. میخواستم ببینم چیش کمتره از ورژن 5 سیدیش
من هم 3 سیدیش رو دارم هم دیویدی ولی مشکلی نداره دمو هم داره برای من مال تکین است نشنیده بودم که 5 سیدی هم هست تو بازار:confused:

آخرین ویرایش:
مجبوری خسیس بازی در بیاری تا نسخه ی ناقص بخری ؟ اصلا دویل می کرای بدون میانپرده حال نمی ده
خسیس بازی چیه :cheesygri من اول 5 سیدیش رو خریده بودم. اما سیدی 2ش خراب بود بردم عوضش کنم بازی رو ازم گرفت 3 سیدیش رو داد! گفت این "کرک سادست" !!! :eek: !!!
سلام دوست من
شما خودتون جواب خودتون رو دادید دمو ها از بازی کم شده .البته فکر می کنم .من این بازی رو روی PS2 بازی کردم.
ببین دادا میگم دمو ها در فولدر Mov هستن همشون. اما توی بازی نشون داده نمیشه!!!

حجم بازی من الان 2.42 گیگ هست. مال شما چقدره؟ اگه بیشتر از این باشه 5 سیدیشو میگیرم... :cool:

ببین دادا میگم دمو ها در فولدر Mov هستن همشون. اما توی بازی نشون داده نمیشه!!!
من که گفتم نسخه 3 سیدیش فرقی نداره این مشکل از یه جای دیگه است:cheesygri
حالا اشکال نداره هر مرحله رو رد کردی برو تو فولدر Mov دموش رو ببین:cheesygri
راستی دمو مراحل هم نشون نمیده یا فقط دمو اول بازی رو نشون نمیده؟

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
آخه میخوام مطمئن شم که مال من کامله :-"
دموی مراحلو نشون میده. اما دمو های با پسوند MPG رو نشون نمیده. و اصلا هم من حال نمیکنم با این قضیه :evil:
DMC رو من بخاطر دموهاش گرفتم!!! :love:
درضمن حجم فولدری که توش بازی رو نصب کردی رو هم نگفتیا. :)

نوشته شده توسط alireza862002:
سلام دوست من
شما خودتون جواب خودتون رو دادید;) دمو ها از بازی کم شده;) .البته فکر می کنم .من این بازی رو روی PS2 بازی کردم.
در جواب اون کسایی که همون اولای بازی گیر کردن باید بگم بعد از بدست آوردن اون آیتم که شبیه چنگاله میرین کناره قفسه.دقیقا جلوی قفس یه چرخ دنده بزرگ هست که اون چنگال رو باید اونجا استفاده کنید.یعنی شما مشکلتون پیدا کردن چرخ دنده هست یا انتخاب نشدن اون آیتم چنگال؟:confused:
اقا سلام مشکله من یه جورایی جفتشه:cheesygri اگه میشه بگید این ایتم چنگال چه جوری انتخاب میشه اون قسمتم که یه چرخ دنده ی بزرگ داره یه قفس که نمیشه گفت توش هست ولی یه دریچست که بسته هم هست و میره توش توشم هیچ چیزی نداره که بخوای از چنگال استفاده کنی شاید جایی که من میگم جای استفاده از اون نباشه اگه میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید:confused:

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
اینطوری نمی شه چون فقط 10 تا از میانپرده ها توی اون فولدر موجودن بقیه جز بازین و حالت ریل تایم دارن در حالی که ریل تایم نیستن

اینطوری نمی شه چون فقط 10 تا از میانپرده ها توی اون فولدر موجودن بقیه جز بازین و حالت ریل تایم دارن در حالی که ریل تایم نیستن
حجم بازی الان رو هاردت چقدره؟ :confused: تروخدا یکی جواب بده :((

اقا سلام مشکله من یه جورایی جفتشه اگه میشه بگید این ایتم چنگال چه جوری انتخاب میشه اون قسمتم که یه چرخ دنده ی بزرگ داره یه قفس که نمیشه گفت توش هست ولی یه دریچست که بسته هم هست و میره توش توشم هیچ چیزی نداره که بخوای از چنگال استفاده کنی شاید جایی که من میگم جای استفاده از اون نباشه اگه میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید
نقشت رو بزن(البته اگه اون به اصطلاح چنگال رو بدست آوردي)
يه اتاق دايره اي هستش،برو توي اون.قسمت بالا يه قفس هستش كه درش قفله
وقتي روبروي قفس وايسادي،درست پشت سرت يه اهرم مانند هستش.
برو پيش اهرم،همونجا خودش چنگال!!رو انتخاب مي كني
اگه دكمه ها رو تغيير ندادي ،بايد دكمه L رو توي كيبورد بزني.
اگه نتونستي بگو

من مرحله 11 گیر کردم همون مرحله که به یه غول میرسی که دانته بهش می گه مادرت بهت در زدن یاد نداده.....هر کار میکنم قلقش دستم نمیاد لطفا یکی کمک کنه!!

نوشته شده توسط SHvIRUS:
حجم بازی الان رو هاردت چقدره؟ :confused: تروخدا یکی جواب بده :((
حجمش بهت نمی گم ههههه

ولی باشه
حجم بازی نصب شده 2.5 گیگ یا بالاتر بود دقیق یادم نیست چون دیروز بعد از 4 بار بازی کردن گذشتمش کنار چون کنترلش بد دوباره چسبیدم به PS2 در حالی که همه ی Outfit ها و Dificulti ها آزاد شده و هنوز عشق بازی کردنشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or