Devil May Cry For Pc

سیستم مورد نیاز و تاریخ اتشار

سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

تاریخ انتشار
Spring 2006

نمیدونم کسی گفته یا نه

Crack بازی اومده و با کپی کردن کرک دیگه نیازی نیست ایمیج 4 گیگی بازی رو روی هارد نگه دارید
من خودم تست کردم و بازی اجرا شد

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
سلام
اساتید این بازی من گیر کردم:cheesygri
فکر کنم مرحله 13 باشم
اونجایی که همه هستن زنه من و دلقکه و اون یارو بعد با اونا میجنگم بعد دمو میشه که این یارو دلقک که همون پدر دختره بود وقتی خونهای همه میره تو اون سوراخه اونم میره با اون بالا ما رو میندازه پایین دخرته بوسیله طناب میره بالا من تنها میمونم:cheesygri
حالا باید چی کار کنم:confused:
البته من یه کارهایی کردم مثلا یه در بود که جولوش یه چیز بود که شکوندمش رفتم تو در بعد رسیدم به اونجا که سوار یه چیز تو مایه ها قطار است رفتم به اون طرف بازم جنگیدم یه چیز آبی مانند رو گرفتم ولی بعد دیگه نمیدونم چی کار کنم :( :(
یه چیز مثل تلپورت هم اومده آبی رنگه رفتم توش رسیم به اوایل مرحله بعد یه چیز زرد رنگ بود که گرفتمش دیگه نمیدونم چی کار کنم هر کاری میکنم نمیشه لطفا یکی کمک کنه و بگه که من چی کار باید بکنم:cheesygri
البته اگه فهمیدین من چی گفتم:cheesygri :cheesygri فکر نکنم خیلی خوب توضیح داده باشم ولی بهتر از این نمیشد:D
ممنمون

من این مرحلرو دیروز رد کردم باید سوار اون قطاره بشی و مرحلرو ادامه بدی یعنی تو باید برگردی به عقب همنجا که بار اول با برادرت جنگیدی وقتی داری بر میگردی یه جایی هست که نورانی(روی زمین) وقتی میریتوش از یه خونه سر در میاری که یه در بزرگ جلوته وقتی از در رفتی بیرون به سمت کوه میری و بعد یه دمو نشون میده که با موتور از کوه میری بالا :blink: اگه پیدا نکردی بگو بیشتر توضیح بدم

نوشته شده توسط Behzad:
نمیدونم کسی گفته یا نه

Crack بازی اومده و با کپی کردن کرک دیگه نیازی نیست ایمیج 4 گیگی بازی رو روی هارد نگه دارید
من خودم تست کردم و بازی اجرا شد
آره بهزاد جان منم گرفتم
بچه ها هم میتونند از اینجا دان کنند:cheesygri
Download

من این مرحلرو دیروز رد کردم باید سوار اون قطاره بشی و مرحلرو ادامه بدی یعنی تو باید برگردی به عقب همنجا که بار اول با برادرت جنگیدی وقتی داری بر میگردی یه جایی هست که نورانی(روی زمین) وقتی میریتوش از یه خونه سر در میاری که یه در بزرگ جلوته وقتی از در رفتی بیرون به سمت کوه میری و بعد یه دمو نشون میده که با موتور از کوه میری بالا اگه پیدا نکردی بگو بیشتر توضیح بدم
آقا دمت گرم خیلی باحالی پیداش کردم
منم نمیدونم چرا در به اون بزرگی رو ندیده:cheesygri بودم شاید چشمهام داره ضعیف میشه:cheesygri
من همش میرفتم تو اون در کوچیکه:D

آخرین ویرایش:
قا دمت گرم خیلی باحالی پیداش کردم
منم نمیدونم چرا در به اون بزرگی رو ندیده بودم شاید چشمهام داره ضعیف میشه
من همش میرفتم تو اون در کوچیکه
راستش علیرضا من هر چی اون دو تا عکسا را دیدم چیزی به ذهنم نرسید و با خودم گفتم آخه اینجا چیزی نداشت که بخوای پشتش بمونی :D

این بازی فقط بردن بعضی Boss هاش واقعا سخت و نفس گیره اونم اگه در حالت نرمال به بالا بازیش کنی...

تازه من تو نقد نسخه ی evil May Cry 3: Special Edition خوندم که این بازی را نسبت به Devil May Cry 3: Dante's Awakening خیلی آسونترش کردند...مثلا حالا Easy در Dante'S Awakening تقزیبا برابر حالت نرمال در Special Edition دیگه خودت حالت نرمالش را حساب کن چجوریاست :cheesygri

سلام بازم گیر کردم:cheesygri
آقا من مرحله 19 هستم دیگه زیاد حال و حوصله گشتن ندارم اعصاب ندارم زیاد بگردم:cheesygri
این دو تا عکس رو ببینید من همه کار رو کردم اون چیز قرمز هم برداشتم ولی بعد از این دیگه نمیدونم باید چی کار کنم یعنی این چیزه رو کجا باید بزارم

میرم تو این بر میگردم جایی که قبلا بودم کلی برگشتم عقب ولی چیزی پیدا نکردم:cheesygri

شاید بازم یه در رو ندیدم:cheesygri
ممنون میشم کمکم کنید:love:

راستش علیرضا من هر چی اون دو تا عکسا را دیدم چیزی به ذهنم نرسید و با خودم گفتم آخه اینجا چیزی نداشت که بخوای پشتش بمونی
راست میگی کلا بازی چیزه خاصی نداره که بخاد گیر کنم:cheesygri فقط کشتن اون غولها سخت بود
بای

نوشته شده توسط pirates:
منم یه جا گیر کردم باید با شمشیر بزنی تا یه مجستمه هست و اتیشیش خاموش بشه ولی خیلی سخته
سلام من هرچی فکر میکنم یادم نمیاد یکم توضیح بیشتر بدم مرحله چندی؟؟
اگه یه عکس بزاری عالی میشه
ببینم اون مجسمه جولوی یه در نیست؟؟
که باید بشکونیش بعد بری تو دره؟

آقا من مرحله 19 هستم دیگه زیاد حال و حوصله گشتن ندارم اعصاب ندارم زیاد بگردم:cheesygri
این دو تا عکس رو ببینید من همه کار رو کردم اون چیز قرمز هم برداشتم ولی بعد از این دیگه نمیدونم باید چی کار کنم یعنی این چیزه رو کجا باید بزارم

میرم تو این بر میگردم جایی که قبلا بودم کلی برگشتم عقب ولی چیزی پیدا نکردم:cheesygri

راست میگی کلا بازی چیزه خاصی نداره که بخاد گیر کنم:cheesygri فقط کشتن اون غولها سخت بود
بای
کسی نبید کمک کنه؟؟؟
37.gif
37.gif

نوشته شده توسط pirates:
منم یه جا گیر کردم باید با شمشیر بزنی تا یه مجستمه هست و اتیشیش خاموش بشه ولی خیلی سخته

حتما نباید همشون رو بزنی تا خورد بشن
منم فهمیدم کدوم رو میگی
بالاخرا باید حکات تکنییکی بکنی دیگه

راستی من مرحله ی 15 گیر کردم یکی کمکم کنه
باید چی کار کنم
اینقدر این در ها جاشون برعکس شد حالم به هم خورد چی کار کنم:((

بابا کسی نبید کمک کنه:( :((
فرزاد جون بابا یه کمکی کن:cheesygri

رمز که حال نمیده ببینم نکنه تو از سیو استفاده کردی اصلا اینجا رو رد کردی یا نه؟

نه بابا من تا مرحلهی 15 رو بدون ترینر و سیو رفتم
اینجوری که حال نمیده
اما شاید یکی خواست
من سایت سراغ دارم که اینارو توش داره
وگرنه اینطوری بازی کردن نامردیه

نوشته شده توسط slip_knot:
حتما نباید همشون رو بزنی تا خورد بشن
منم فهمیدم کدوم رو میگی
بالاخرا باید حکات تکنییکی بکنی دیگه

راستی من مرحله ی 15 گیر کردم یکی کمکم کنه
باید چی کار کنم
اینقدر این در ها جاشون برعکس شد حالم به هم خورد چی کار کنم:((
دوست عزیز شما یکم توضیح بیشتر بدید کجا هستید هیچ چیز نگفتید که من بخام کمک کنم یه عکس بزارید حداقل;)

نه بابا من تا مرحلهی 15 رو بدون ترینر و سیو رفتم
اینجوری که حال نمیده
اما شاید یکی خواست
من سایت سراغ دارم که اینارو توش داره
وگرنه اینطوری بازی کردن نامردیه
بجز اینکه نامردی است اصلا حال نمیده
بعدش هم فکر کنم دیگه همه بدون رمز بازی رو باید از کجا گیر آورد;) :cheesygri

بای
کسی نیست کمک کنه؟؟
254.gif
254.gif
254.gif
254.gif

نوشته شده توسط slip_knot:
ببخشید 2 تا پست شد اما دوست عزیز اسم داره اسمشم سپهره:cheesygri
اول میتونستی ویرایش کنی پست قبلیتو تو اون بنویسی;)
دوم اونجایی که توهستی چیزه خاصی نداره تمام راه کاملا مشخصه بیشتر درهایی که بدرد نمیخوره همه خراب شدن درها کاملا مشخصه راه هم همینطور یکم حوصله داشته باشی میتونی پیدا کنی چیزه خاصی نداره:D
فقط توی راه فکر کنم 2 راه و در باشه که جز راه اصلی نیست فقط توش جون و از این جور چیزهاست که تهش هم بسته است که زود برمیگردی چیزه دیگه ای نداره

ببخشید با این حال
راستی قوی ترین شمشیر هاش چیه که استفاده کنم
البته بستگی به موقعیت داره اما میخوام نظر شماهارو بدونم
من که میگم گیتار برقی با لانچیکو با خود شمشیر دانته
اسلحه ها هم همون کلت با دو لول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or