پس بهتره اقا فرزاد شما هم يه نسخه Pc بازي DMC3 رو بگيرين باهاش حال كنين
اخه اينو هركي كه پورت كرده كاري ندارم كي بود اخه روش ميشه تو روي ما نگاه كنه بگه اين بازيه؟
خدا بازي هاي سگا رو بيامورزه
اخه اين ارزش 2500 پول بي زبون رو داشت حالا شما خودشو ناراحت نكنين - RE4 مياد جبران ميكنه
ولی به خاطر تبدیل بدی که شده کلی مشکلات داره
خب هرکسی باشه جای من و کسه دیگه ای میگه که این بازی افتضاح است
زیاد نباید ناراحت بشی حق دارن
من بازم میگم بازی خیلی قشنگی است ولی بدرد pc نمیخوره اگه یان بازی رو تو ps2 بازی میکردید اون وقت حتما خیلی حال میکردید
البته من با وجود سختی زیادی که داره در کنترل بازی باهاش حال کردم و تا مرحله 6 هم رفتم
در کل بازی بدی نیست اما بدرد pc نمیخوره
علیرضا جان..از همدردیت ممنونم

...
من منظورم این نبود که نسخه ی PC مشکلی نداره و کسی نباید ازین بازی انتقاد کنه....اما گویا بعضی دوستان گرامی که من خیلی هم مخلصشون هستم از همین نسخه ی پورت شده ی PC بدون اینکه اونرا بر روی PS2 بازی کرده باشند به این نتیجه رسیدند که این بازی خیلی افتضاحه و اصلا بدرد نمیخوره که من اصلا و ابدا این حرف تو کتم نمیره...:cheesygri
فرزاد چه دلیلی داری که این نسخه ی اصلش هست؟؟؟؟
خب دلیلم کاملا واضحه
چون مطمعنم
دلیلشا پایین نوشتم

حالا اگه اون استدلال پایینی را هم در نظر نگیری بنظرت بین انیموشا که یوبی منتشر کرد با نسخه ی ژاپنیش فرقی بود ؟؟؟
اتفاقا دقیقا همین کارو میکنم !
DMC برای من ارزش حتی 5 دقیقه وقت گذاشتن رو هم نداشت ...
ببین..خودت داری میگی برای من...
خب این یک نظر شخصیه کلا نمیشه گفت چون من این بازی را دوست ندارم پس نتیجه گیری کرد که فلان بازی افتضاحه...خب منم میتونم بگم چون من Xbox 360 را دوست ندارم پس اشغال ترین و افتضاح ترین کنسولیه که تا حالا دیدم...
فقط در مورد گرافیک بازی اینو بگم که گرافیک افتضاح بازی رو گردن پورت شدن به PC نندازید
گرافیک DMC3 چه روی PC چه روی PS2 و چه روی هر سیستم دیگه ای چیزی فراتر از یک افتضاح نیست
من نمیدونم این بازی را بر روی PS2 بازی کردی یا نه..اما من شخصا مطمعنم بازیش نکردی...
فقط اگه نمرات گرافیک این بازی را بر روی PS2 ببینی متوجه اشتباهت میشی..برای مثال این بازی از نظر گرافیک از سایت گیم اسپات نمره 8 گرفته ...پس اصلا نمیشه گفت افتضاحه...با توجه به قدرت PS2 بنظر من گرافیک قابل قبولی داره...نمیگم گرافیک خیلی خوب و یا عالی اما گرافیکش قابل قبول بود...بخصوص طراحی شخصیت های بازی
اینکه شما با دوربین بازی مشکلی نداری دلیل نمیشه که دوربین بازی بی نقص باشه
کلا دوربینی که در اختیار آدم نباشه مفت نمی ارزه !
حداقل POP با اینکه اونم دوربینش مشکل داشت میتونستی زاویه ی دوربینو اونطوری که میخوای تنظیم کنی ولی DMC مثل بازیهای 10 سال پیش توی یه محیط قرارت میده و یه عده رو میکشی بعد حرکت میکنی به سمت کنار تصویر و وارد محیط بعدی میشی و باز چند نفرو میکشی ...
خب همین حرف را میشه بنوع دیگه ای زد...
اینکه شما با دوربین این بازی مشکل داری دلیل نمیشه که دوربین این بازی مشکل داره...:cheesygri
به نظر من دوربین این بازی هیچ مشکلی که نداره هیچ خیلی هم عالیه...بخصوص با کنترلر و دسته ی PS2 واقعا کنترل بازی و دوربینش عالیه
ین نسخه ، نسخه ای نیست که UBI منتشرش کرده
اگه UBI بازی رو منتشر کرده بود موقع نصب بازی یه نشونه ای از UBISOFT دیده میشد
تنها نشونه ای که از UBI توی کل بازی وجود داره یدونه لوگوی UBISOFT هست که اول بازی میاد که اونم خیلی خیلی مشکوک میزنه و به نظر میرسه که جداگانه وارد بازی شده باشه
اگر UBI این نسخه رو منتشر کرده بود الان تو سایت یوبی تاریخ 2 ماه دیگه رو نزده بود
این نسخه هم مثل همون نسخه ی اولیه Onimusha س که توی ایران اومد
به نظر میرسه DMC هم نسخه ای باشه که توی ژاپن منتشر شده (یا حداقل توی یه منطقه خاص فقط منتشر شده) و یه نسخه هم ازش رسیده اینجا
اون آرم UBI که اول بازی میاد رو هم زیاد جدی نیگیرید
اتفاقا برعکس من احتمال زیادی میدم که این بازی مربوط به خود یوبی باشه..
اگر به سایت .gamerankings سری بزنی میبینی این بازی در لیست منتشر شده هاش اومده و اسم ناشر بازی را هم یوبی سافت زده...حتی اونجا یک سایت بازی نه چندان سرشناس هم که به این بازی امتیاز داده وجود داره....امتیازی هم که کاربران سایت به این بازی تا بحال دادند 7.4 بوده
و در آخر اینکه ، DMC هم یه بازیه مثل بازیهای دیگه ... بازیهای خیلی خیلی بزرگتر از DMC هم اومدن و رفتن و یه عده هم بهشون جسارت کردن و اتفاق خاصی هم نیفتاده
شمام اعصابتو برای چیزی خورد کن حداقل ارزششو داشته باشه
یه بازی فوق العاده سطح پایین مثل DMC فکر نمیکنم ارزش خراب کردن اعصاب شما رو داشته باش
من حالا یک چیزی گفتم مثل اینکه جدیش گرفتی :cheesygri
همیشه در نظر بگیر که یک طرفه حرفای من حالت شوخی داره حتی در حالت جدی و خشمگین :cheesygri ...:ranting:
اما این یک نظر خیلی خیلی منصفانه و بدون هیچگونه کینه ورزی :cheesygri در مورد نقاط قوت و ضعف این بازی(نسخه ی پلی استیشن 2)
: Features a compelling and fairly well developed new player character, Vergil; highly responsive, fluid, well-designed combat system makes for great action; much more reasonable difficulty level than the original version; various bonus extras not found in the original version, like a survival mode; budget price.
: The bonus extras aren't fully fleshed out and feel like they were thrown in; since combat isn't as gruelingly difficult, it's also somewhat less rewarding.
خداییش اگر این بازی سطح پایینه پس این همه امتیازات بالایی که توسط سایت های مختلف بهش داده شده کشکه...
اما اگر میخوای بگی که همه سایت ها و منتقدین در مورد این بازی اشتباه میکنند و فقط خودت درست میگی...که موضوع فرق میکنه ..اما امیدوارم اصلا اینطوری نباشه :cheesygri
در آخر هم اگر در حرفا و صحبت هایی که کردم از من ناراحت و یا رنجیده خاطر شدی واقعا ازت عذر می خوام...:cheesygri بخدا منظوری نداشتم...:blushing:

همش شوخی شوخی بود...

اصلا یک بازی ارزش این حرفا را نداره که دوست خوبی مثل تو از من دلگیر بشی :cheesygri