Devil May Cry For Pc

سیستم مورد نیاز و تاریخ اتشار

سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

تاریخ انتشار
Spring 2006

باید بگم یکی از مزخرف ترین ، چرت ترین ، اشغال ترین ، بیخود ترین و .... بازیهایی بود که توی عمرم دیده بودم

این توضیحات شما در مورد بازی ایی که همه میگن شاهکار سبک خودشه خیلی جالبه;) جالب ترش اینه که من هم صد در صد با شما موافقم و نمیدونم چرا این بازی این همه معروفه . قسمت سوم این سری رو من یه مدت خیلی کوتاهی رو PS2 خونه ی یکی از رفقین بازی کردم و دقیقا همین نظر رو دارم

حرکات فوق العاده بیخود و مسخره + کنترل زجر آور و زاویه ی دوربین اعصاب خورد کن هم از دیگر نکات برجسته ی بازی بودن

فک کنم منظورتون COMBO هایی هست که دانته میزنه به خدا خیلی زشتن من نمیدونم بقیه چطوری خوششون میاد.:confused: :confused: حرکت دوربین برای من به شکلی هست که دچار سرگیجه و حالت تهوع میشم. مثل یه دوره ایی که CATWOMAN رو نصب کرده بودم

راستی این بازی برای PC به همهون شکلی هست که با کارتهایی اجرا میشه که DIRECTX9 رو پشتیبانی میکنن (مثل اونیموشا)

من فکر میکنم این ورژن اصلی نیست، دلیلمم گفتم این بازی قراره 2 ماه دیگه برای Pc بیاد
بعدش هم اصلا بی دلیل فریم ها افت میکنه
در مورد خود بازی هم که فقط نشستم Movie هاشا دیدم
کلا Gameplay بازی خیلی کارتونی و بچه گانه هستش
ولی Movie هاش جالبه

اين بازي به لعنت خدا هم نمي ارزه به نظر من!!! البته من فقط براي PC رو ميگم. رو Play Station رو كاري ندارم. منكه تا گرافيك بازي رو ديدم سري بازي رو Unistal كردم!!

آقا احسان اگه منظورت از تریگر ، آنالوگ هست باید بگم که من دسته ای دارم که دقیقا عینه ماله پی اس 2 هست ولی باز هم نمیشه و جالب این جاست که این دسته با تمامی بازیها همخوانی داره (حتی riddick که از xbox پورت شده!!!)
گرافیک بازی رو بنظر من اونقدر بد نیست
مگه نسخه ps2 گرافیکش بیشتر بود؟
ولی یه چیزو مطمئنم که این ماله یوبی نیست

البته اینکه این بازی شاهکار سبک کریزی اکشن هست شک نکنین
اما
همونطور که فقط یه طرفدار درایور می تونه گرافیک افتضاح محیط بازی رو تحمل کنه
فقط یه طرفدار عادت کرده به دوربین و کنترل بازی می تونه این کنترل . دوربین رو تحمل کنه
در ضمن گرافیک بازی کاملا افتضاحه حتی برای نسخه ی 2=ps به قول حسین با یه کپچر سی تومنی میان پرده هاشو درست کردن
در مورد کمبوها اصلا موافق نیستم یکی از زیباترین نمایش کمبوها رو توی این بازی دیدیم و شما دقیقا اون کمبویی رو که می خواستین می زدین بر خلاف بازی Pop

نوشته شده توسط Behzad:
خوب بعد از اینهمه انتظار منم بالاخره دیشب بازی رو نصب کردم
ساعت 11 نصبش کردم و ساعت 11 و 5 دقیقه به طور کامل از روی سیستم پاکش کردم !

باید بگم یکی از مزخرف ترین ، چرت ترین ، اشغال ترین ، بیخود ترین و .... بازیهایی بود که توی عمرم دیده بودم

اول از همه گرافیک که واقعا اشک آدمو در میاره
گرافیک Duke Nukem 3D در کل از این بالاتر بود !

حرکات فوق العاده بیخود و مسخره + کنترل زجر آور و زاویه ی دوربین اعصاب خورد کن هم از دیگر نکات برجسته ی بازی بودن !

متاسفانه توی 5 دقیقه ایراد بیشتری نمیشد از بازی گرفت
حالا خودتون بیشتر بازی کنید با بقیه ی ایراداتشم آشنا میشید !

در کل به نظر من بازی فاقد کوچکترین نکته مثبتی بود و بیخود ترین چیزی بود که توی چندسال گذشته دیده بودم !
به نظر من این بازی که برای حدود 2 سال پیش بوده بازی خوبی بوده تو سبک خودش برای ps2 بهترین بوده
ولی الان بعد از 2 سال اومدن تبدیلش اونم با چه وضعیتش تبدیل کردن خب معلومه که هر کس بازی کنه میگه آشغال ولی اونقدر هم آشغال نیست بازی نسبتا خوبی است من با چه بدبختی با کیبورد تونستم تا مرحله 6 برم خیلی بازی قشنگی نیست ولی جذاب است
پر از مشکل و سوتی گرافیکی است خب برای کنسول ps2 بوده و برای 2 سال پیش یه چیزه طبیعی است فکر کنم زیاد نباید انتضار داشت

سلام...

دیگه با این حرفاتون دارید با اعصاب مصاب من بازی میکنیدا:ranting:
چطور جرات میکنید این چنین به این بازی جسارت کنید ....:wallbash:

اگه شما به گرافیک خیلی اهمیت می دید لطف کنید طرف بازی های پورت شده از روی PS2 تشریف نبرید.:bored: ..
پس هیچ لزومی نداره در آینده نسخه ی پی سی RE4 را هم بازی کنید چون اون بازی هم پورت شده و مشکلات مشابه با این بازی خواهد داشت...مثل گرافیک..کنترل و ...:bash: :-"

اما اگر کلا با گیم پلی و دوربین این بازی مشکل دارید .. خیلی ساده بگم بازیش نکنید.:flexion: ....من که ازین بازی خیلی بیشتر از بازی هایی نظیر Halo و Quake 4 و ِDoom 3 و از اینجور بازی های بقول خودتون گرافیک بالا لذت میبرم..:wow: :shrewd:

ضمن اینکه برای n امین بار میگم این بازی توسط یوبی پورت نشده و یوبی فقط ناشر این بازی هست...این بازی توسط خود Capcom پورت شده و این نسخه ای هم که دارید بازی میکنید نسخه ی اصلیه بازی هست...;)

حتی riddick که از xbox پورت شده!!!
ریدیک درسته که اول برای Xbox اومد اما نسخه ی PC یک نسخه ی صرفا پورت شده نیست...اگر حرف من را شک داری میتونی بری نقدش را در گیم اسپات بخونی :blushing: تازه ریدیک یک بازی FPS هست چه ربطی به این سبک بازی ها داره

برای اطلاع دوستانی هم که نمیدونند
میانگین امتیازاتی که نسخه ی پلی استیشن DMC 3 از سایت های مختلف گرفت 89 از 100 بود...حالا اگر نسخه ی PC خوب ازاب در نیومده دیگه این تقصیر من نیست :hug:

IGN 9 / 10
GameSpot 8.2 / 10
GameSpy 4.5 / 5
GamePro 4.5 / 5
Game Informer 9 / 10
1UP 9 /10

این امتیازاتی هست که توسط این سایت ها به نسخه ی PS2 این بازی داده شده..دوست دارید بازم ادامه بدم ...:shrewd:

شاید این اشکالاتی که شما میگید بخاطر نحوه ی پورت شدن DMC 3 برای PC باشه... من نمیدونم چون نسخه ی PC را بازی نکردم ..

اما اگر مشکل شما این نیست و کلا با سبک و گیم پلی خود بازی مشکل دارید پس شک نکنید که مشکل از خودتونه چون امتیازات این بازی یک چیز دیگه میگند...:cheesygri

آخرین ویرایش:
پس بهتره اقا فرزاد شما هم يه نسخه Pc بازي DMC3 رو بگيرين باهاش حال كنين :p
اخه اينو هركي كه پورت كرده كاري ندارم كي بود اخه روش ميشه تو روي ما نگاه كنه بگه اين بازيه؟
خدا بازي هاي سگا رو بيامورزه:mad:
اخه اين ارزش 2500 پول بي زبون رو داشت :eek: حالا شما خودشو ناراحت نكنين - RE4 مياد جبران ميكنه

سلام
فرزاد جان زیاد ناراحت نکن خودت رو;)
من گفتم این بازی تو سبک خودش بهترین است توی کنسول ps2
ولی به خاطر تبدیل بدی که شده کلی مشکلات داره
خب هرکسی باشه جای من و کسه دیگه ای میگه که این بازی افتضاح است
زیاد نباید ناراحت بشی حق دارن:cheesygri
من بازم میگم بازی خیلی قشنگی است ولی بدرد pc نمیخوره اگه یان بازی رو تو ps2 بازی میکردید اون وقت حتما خیلی حال میکردید:cheesygri
البته من با وجود سختی زیادی که داره در کنترل بازی باهاش حال کردم و تا مرحله 6 هم رفتم:cheesygri
در کل بازی بدی نیست اما بدرد pc نمیخوره:cheesygri

اگه شما به گرافیک خیلی اهمیت می دید لطف کنید طرف بازی های پورت شده از روی PS2 تشریف نبرید. ..
پس هیچ لزومی نداره در آینده نسخه ی پی سی RE4 را هم بازی کنید چون اون بازی هم پورت شده و مشکلات مشابه با این بازی خواهد داشت...مثل گرافیک..کنترل و .

اما اگر کلا با گیم پلی و دوربین این بازی مشکل دارید .. خیلی ساده بگم بازیش نکنید.

اتفاقا دقیقا همین کارو میکنم !
DMC برای من ارزش حتی 5 دقیقه وقت گذاشتن رو هم نداشت ...
و در مورد RE4 هم تقریبا همین وضعیت پیش خواهد اومد

فقط در مورد گرافیک بازی اینو بگم که گرافیک افتضاح بازی رو گردن پورت شدن به PC نندازید
گرافیک DMC3 چه روی PC چه روی PS2 و چه روی هر سیستم دیگه ای چیزی فراتر از یک افتضاح نیست

و در مورد سبک بازی هم از نظر من یکی از پیش پا افتاده ترین سبکها همین سبکه
یه اول شخص کسل کننده مثل Doom 3 خیلی برای من از این بازی چرت ارزش بیشتری داری

دوربین

اینکه شما با دوربین بازی مشکلی نداری دلیل نمیشه که دوربین بازی بی نقص باشه
کلا دوربینی که در اختیار آدم نباشه مفت نمی ارزه !
حداقل POP با اینکه اونم دوربینش مشکل داشت میتونستی زاویه ی دوربینو اونطوری که میخوای تنظیم کنی ولی DMC مثل بازیهای 10 سال پیش توی یه محیط قرارت میده و یه عده رو میکشی بعد حرکت میکنی به سمت کنار تصویر و وارد محیط بعدی میشی و باز چند نفرو میکشی ...

دیگه با این حرفاتون دارید با اعصاب مصاب من بازی میکنیدا
چطور جرات میکنید این چنین به این بازی جسارت کنید ....

و در آخر اینکه ، DMC هم یه بازیه مثل بازیهای دیگه ... بازیهای خیلی خیلی بزرگتر از DMC هم اومدن و رفتن و یه عده هم بهشون جسارت کردن و اتفاق خاصی هم نیفتاده
شمام اعصابتو برای چیزی خورد کن حداقل ارزششو داشته باشه ;)
یه بازی فوق العاده سطح پایین مثل DMC فکر نمیکنم ارزش خراب کردن اعصاب شما رو داشته باشه ;)

یه چیزی رو یادم رفت بگم ،

ضمن اینکه برای n امین بار میگم این بازی توسط یوبی پورت نشده و یوبی فقط ناشر این بازی هست...این بازی توسط خود Capcom پورت شده و این نسخه ای هم که دارید بازی میکنید نسخه ی اصلیه بازی هست...

این نسخه ، نسخه ای نیست که UBI منتشرش کرده
اگه UBI بازی رو منتشر کرده بود موقع نصب بازی یه نشونه ای از UBISOFT دیده میشد
تنها نشونه ای که از UBI توی کل بازی وجود داره یدونه لوگوی UBISOFT هست که اول بازی میاد که اونم خیلی خیلی مشکوک میزنه و به نظر میرسه که جداگانه وارد بازی شده باشه
اگر UBI این نسخه رو منتشر کرده بود الان تو سایت یوبی تاریخ 2 ماه دیگه رو نزده بود

این نسخه هم مثل همون نسخه ی اولیه Onimusha س که توی ایران اومد
به نظر میرسه DMC هم نسخه ای باشه که توی ژاپن منتشر شده (یا حداقل توی یه منطقه خاص فقط منتشر شده) و یه نسخه هم ازش رسیده اینجا
اون آرم UBI که اول بازی میاد رو هم زیاد جدی نیگیرید

به نظر من این بازی که برای حدود 2 سال پیش بوده بازی خوبی بوده تو سبک خودش برای ps2 بهترین بوده

البته 1 سال و 3 ماه نه 2 سال ;)
همون زمان هم بازیهای بهتری برای PS2 اومده بودن که گرافیک بهتری از این بازی داشتن
همونطور که گفتم گرافیک افتضاح این بازی رو به هیچ وجه نمیشه توجیه کرد ;)

خب یکی که نسخه PC رو داره بیاد چند تا عکس بذاره مام ببینیم چطوریه!
تو PS2 که بازی قشنگی بود !
شما هم که فقط 5 دقیقه بازی کردی به Combo های دانته گیر نده! چون حرکات جدید رو به مرور زمان در بازی یاد میگیره.

پس بهتره اقا فرزاد شما هم يه نسخه Pc بازي DMC3 رو بگيرين باهاش حال كنين
اخه اينو هركي كه پورت كرده كاري ندارم كي بود اخه روش ميشه تو روي ما نگاه كنه بگه اين بازيه؟
خدا بازي هاي سگا رو بيامورزه
اخه اين ارزش 2500 پول بي زبون رو داشت حالا شما خودشو ناراحت نكنين - RE4 مياد جبران ميكنه

فرزاد جان زیاد ناراحت نکن خودت رو
من گفتم این بازی تو سبک خودش بهترین است توی کنسول ps2
ولی به خاطر تبدیل بدی که شده کلی مشکلات داره
خب هرکسی باشه جای من و کسه دیگه ای میگه که این بازی افتضاح است
زیاد نباید ناراحت بشی حق دارن
من بازم میگم بازی خیلی قشنگی است ولی بدرد pc نمیخوره اگه یان بازی رو تو ps2 بازی میکردید اون وقت حتما خیلی حال میکردید
البته من با وجود سختی زیادی که داره در کنترل بازی باهاش حال کردم و تا مرحله 6 هم رفتم
در کل بازی بدی نیست اما بدرد pc نمیخوره
علیرضا جان..از همدردیت ممنونم ;) ...
من منظورم این نبود که نسخه ی PC مشکلی نداره و کسی نباید ازین بازی انتقاد کنه....اما گویا بعضی دوستان گرامی که من خیلی هم مخلصشون هستم از همین نسخه ی پورت شده ی PC بدون اینکه اونرا بر روی PS2 بازی کرده باشند به این نتیجه رسیدند که این بازی خیلی افتضاحه و اصلا بدرد نمیخوره که من اصلا و ابدا این حرف تو کتم نمیره...:cheesygri

فرزاد چه دلیلی داری که این نسخه ی اصلش هست؟؟؟؟
خب دلیلم کاملا واضحه
چون مطمعنم ;)
دلیلشا پایین نوشتم ;) حالا اگه اون استدلال پایینی را هم در نظر نگیری بنظرت بین انیموشا که یوبی منتشر کرد با نسخه ی ژاپنیش فرقی بود ؟؟؟ ;)

اتفاقا دقیقا همین کارو میکنم !
DMC برای من ارزش حتی 5 دقیقه وقت گذاشتن رو هم نداشت ...
ببین..خودت داری میگی برای من...;)
خب این یک نظر شخصیه کلا نمیشه گفت چون من این بازی را دوست ندارم پس نتیجه گیری کرد که فلان بازی افتضاحه...خب منم میتونم بگم چون من Xbox 360 را دوست ندارم پس اشغال ترین و افتضاح ترین کنسولیه که تا حالا دیدم...

فقط در مورد گرافیک بازی اینو بگم که گرافیک افتضاح بازی رو گردن پورت شدن به PC نندازید
گرافیک DMC3 چه روی PC چه روی PS2 و چه روی هر سیستم دیگه ای چیزی فراتر از یک افتضاح نیست
من نمیدونم این بازی را بر روی PS2 بازی کردی یا نه..اما من شخصا مطمعنم بازیش نکردی...

فقط اگه نمرات گرافیک این بازی را بر روی PS2 ببینی متوجه اشتباهت میشی..برای مثال این بازی از نظر گرافیک از سایت گیم اسپات نمره 8 گرفته ...پس اصلا نمیشه گفت افتضاحه...با توجه به قدرت PS2 بنظر من گرافیک قابل قبولی داره...نمیگم گرافیک خیلی خوب و یا عالی اما گرافیکش قابل قبول بود...بخصوص طراحی شخصیت های بازی

اینکه شما با دوربین بازی مشکلی نداری دلیل نمیشه که دوربین بازی بی نقص باشه
کلا دوربینی که در اختیار آدم نباشه مفت نمی ارزه !
حداقل POP با اینکه اونم دوربینش مشکل داشت میتونستی زاویه ی دوربینو اونطوری که میخوای تنظیم کنی ولی DMC مثل بازیهای 10 سال پیش توی یه محیط قرارت میده و یه عده رو میکشی بعد حرکت میکنی به سمت کنار تصویر و وارد محیط بعدی میشی و باز چند نفرو میکشی ...
خب همین حرف را میشه بنوع دیگه ای زد...
اینکه شما با دوربین این بازی مشکل داری دلیل نمیشه که دوربین این بازی مشکل داره...:cheesygri
به نظر من دوربین این بازی هیچ مشکلی که نداره هیچ خیلی هم عالیه...بخصوص با کنترلر و دسته ی PS2 واقعا کنترل بازی و دوربینش عالیه

ین نسخه ، نسخه ای نیست که UBI منتشرش کرده
اگه UBI بازی رو منتشر کرده بود موقع نصب بازی یه نشونه ای از UBISOFT دیده میشد
تنها نشونه ای که از UBI توی کل بازی وجود داره یدونه لوگوی UBISOFT هست که اول بازی میاد که اونم خیلی خیلی مشکوک میزنه و به نظر میرسه که جداگانه وارد بازی شده باشه
اگر UBI این نسخه رو منتشر کرده بود الان تو سایت یوبی تاریخ 2 ماه دیگه رو نزده بود

این نسخه هم مثل همون نسخه ی اولیه Onimusha س که توی ایران اومد
به نظر میرسه DMC هم نسخه ای باشه که توی ژاپن منتشر شده (یا حداقل توی یه منطقه خاص فقط منتشر شده) و یه نسخه هم ازش رسیده اینجا
اون آرم UBI که اول بازی میاد رو هم زیاد جدی نیگیرید
اتفاقا برعکس من احتمال زیادی میدم که این بازی مربوط به خود یوبی باشه..

اگر به سایت .gamerankings سری بزنی میبینی این بازی در لیست منتشر شده هاش اومده و اسم ناشر بازی را هم یوبی سافت زده...حتی اونجا یک سایت بازی نه چندان سرشناس هم که به این بازی امتیاز داده وجود داره....امتیازی هم که کاربران سایت به این بازی تا بحال دادند 7.4 بوده :-"

و در آخر اینکه ، DMC هم یه بازیه مثل بازیهای دیگه ... بازیهای خیلی خیلی بزرگتر از DMC هم اومدن و رفتن و یه عده هم بهشون جسارت کردن و اتفاق خاصی هم نیفتاده
شمام اعصابتو برای چیزی خورد کن حداقل ارزششو داشته باشه
یه بازی فوق العاده سطح پایین مثل DMC فکر نمیکنم ارزش خراب کردن اعصاب شما رو داشته باش
من حالا یک چیزی گفتم مثل اینکه جدیش گرفتی :cheesygri :D
همیشه در نظر بگیر که یک طرفه حرفای من حالت شوخی داره حتی در حالت جدی و خشمگین :cheesygri ...:ranting:

اما این یک نظر خیلی خیلی منصفانه و بدون هیچگونه کینه ورزی :cheesygri در مورد نقاط قوت و ضعف این بازی(نسخه ی پلی استیشن 2)

The Good
: Features a compelling and fairly well developed new player character, Vergil; highly responsive, fluid, well-designed combat system makes for great action; much more reasonable difficulty level than the original version; various bonus extras not found in the original version, like a survival mode; budget price.

The Bad
: The bonus extras aren't fully fleshed out and feel like they were thrown in; since combat isn't as gruelingly difficult, it's also somewhat less rewarding.

خداییش اگر این بازی سطح پایینه پس این همه امتیازات بالایی که توسط سایت های مختلف بهش داده شده کشکه...

اما اگر میخوای بگی که همه سایت ها و منتقدین در مورد این بازی اشتباه میکنند و فقط خودت درست میگی...که موضوع فرق میکنه ..اما امیدوارم اصلا اینطوری نباشه :cheesygri

در آخر هم اگر در حرفا و صحبت هایی که کردم از من ناراحت و یا رنجیده خاطر شدی واقعا ازت عذر می خوام...:cheesygri بخدا منظوری نداشتم...:blushing: :love: همش شوخی شوخی بود...;)
اصلا یک بازی ارزش این حرفا را نداره که دوست خوبی مثل تو از من دلگیر بشی :cheesygri :love:

آخرین ویرایش:
خب دلیلم کاملا واضحه
چون مطمعنم ;)
دلیلشا پایین نوشتم ;)

اتفاقا برعکس من احتمال زیادی میدم که این بازی مربوط به خود یوبی باشه..

اگر به سایت .gamerankings سری بزنی میبینی این بازی در لیست منتشر شده هاش اومده و اسم ناشر بازی را هم یوبی سافت زده...حتی اونجا یک سایت بازی نه چندان سرشناس هم که به این بازی امتیاز داده وجود داره....امتیازی هم که کاربران سایت به این بازی تا بحال دادند 7.4 بوده :-"

فکر نمیکنم سایت گیم رنکینگز از خوده سایت یوبی سافت معتبر تر باشه :shrewd:
تا وقتی که نزده تو سایتش یعنی اینکه این رو یوبی منشتر نکرده اون سایت ها هم عهمین نسخه ی دزدی رو بازی کردن....

فقط در مورد گرافیک بازی اینو بگم که گرافیک افتضاح بازی رو گردن پورت شدن به Pc نندازید
گرافیک Dmc3 چه روی Pc چه روی Ps2 و چه روی هر سیستم دیگه ای چیزی فراتر از یک افتضاح نیست
من نمیدونم این بازی را بر روی Ps2 بازی کردی یا نه..اما من شخصا مطمعنم بازیش نکردی...
من به جزییات بازی کاری ندارم و چون بحث یکم ناجوره کاری هم نخواهم داشت. فقط در مورد گرافیک بگم که با توجه به اینکه من بازی هم روی Ps2 بازی کردم و هم نسخه Pc را خریدم باید بگم که گرافیک در دو نسخه هیچ گونه فرقی نداره حتی در نسخه Pc به علت اینکه شما می تونید رزولوشن را بالای 1024 ببرید تصویر کمی نرم تر و شارپ تر از نسخه Ps2 اجرا می شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or