Devil May Cry For Pc

سیستم مورد نیاز و تاریخ اتشار

سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

تاریخ انتشار
Spring 2006

من به جزییات بازی کاری ندارم و چون بحث یکم ناجوره کاری هم نخواهم داشت. فقط در مورد گرافیک بگم که با توجه به اینکه من بازی هم روی Ps2 بازی کردم و هم نسخه Pc را خریدم باید بگم که گرافیک در دو نسخه هیچ گونه فرقی نداره حتی در نسخه Pc به علت اینکه شما می تونید رزولوشن را بالای 1024 ببرید تصویر کمی نرم تر و شارپ تر از نسخه Ps2 اجرا می شه.
خب سطح انتظارات بر روی PS2 و PC خیلی متفاوته اشکان جان ;)
همون انیموشا را هم در نظر بگیری گرافیکش بر روی PC بهتر بود
اما اینکه من گفتم آیا DMC را بر روی PC بازی کردی یا نه بخاطر گرافیکش نگفتم :cheesygri ...بطور کلی بود

بهر حال مرسی از توضیحاتت :blushing:

فکر نمیکنم سایت گیم رنکینگز از خوده سایت یوبی سافت معتبر تر باشه
تا وقتی که نزده تو سایتش یعنی اینکه این رو یوبی منشتر نکرده اون سایت ها هم عهمین نسخه ی دزدی رو بازی کردن....
باشه قبول ... پستمو ویرایش کردم یکبار دیگه بخون :cheesygri
اما یکچیز دیگه..مگه وقتی بازی انیموشا 3 که یوبی ناشرش بود اومد یوبی تو سایتش نوشت :cheesygri

آخرین ویرایش:
حالا اگه اون استدلال پایینی را هم در نظر نگیری بنظرت بین انیموشا که یوبی منتشر کرد با نسخه ی ژاپنیش فرقی بود ؟؟؟

میگم فرزاد تو که نسخه ای که یوبی منتشر کرده رو که بازی نکردی :):cheesygri

نوشته شده توسط farzadlion:
نه.. اما از کسایی که بازی کردند شنیدم که غیر از لوگوی اولش با نسخه ی ژاپنیش هیچ فرقی نداشت :d
شنیدن کی بود مانند دیدن
221.gif
1.gif

فرزاد مثل اینکه این دفه رو تو راست میگفتی :cheesygri (فقط این دفعه)

DMC3 SE PC released today in Spain

In two words: Complete crapDMC3 SE PC released today in Spain

Max resolution is 1152 x 864, no AA or AF support, most cut-scenes are very badly compressed movies from the PS2 version, instances of slowdown in areas where PS2 was 60 fps strong (AMD 4400 X2 + Nvidia 7800 GT + 2GB RAM, latest drivers, clean Windows install) not to mention keyboard control is a drama and using a PS2 dualshock 2 controller through USB port is USELESS because the game inverts the right and left analog sticks (you HAVE to move with right analog and control camera with left analog, making the game almost unplayable) the game doesn't even let you change that... I felt like I just wasted my 19 Euros this morning,... avoid this piece of s*** please, poor and lazy coding FTL.

:blushing:

Max resolution is 1152 x 864, no AA or AF support, most cut-scenes are very badly compressed movies from the PS2 version, instances of slowdown in areas where PS2 was 60 fps strong (AMD 4400 X2 + Nvidia 7800 GT + 2GB RAM, latest drivers, clean Windows install) not to mention keyboard control is a drama and using a PS2 dualshock 2 controller through USB port is USELESS because the game inverts the right and left analog sticks (you HAVE to move with right analog and control camera with left analog, making the game almost unplayable) the game doesn't even let you change that... I felt like I just wasted my 19 Euros this morning,... avoid this piece of s*** please, poor and lazy coding FTL.
این مطالب دقیقا تمام حرفایی که در مورد این بازی زدم را اثبات میکنه :cheesygri
به نظر میرسه نسخه ی پورت شده ی PC این بازی فاجعه بوده ;)
امین ممنون :blushing:

فقط اگه نمرات گرافیک این بازی را بر روی PS2 ببینی متوجه اشتباهت میشی..برای مثال این بازی از نظر گرافیک از سایت گیم اسپات نمره 8 گرفته ...پس اصلا نمیشه گفت افتضاحه...با توجه به قدرت PS2 بنظر من گرافیک قابل قبولی داره...نمیگم گرافیک خیلی خوب و یا عالی اما گرافیکش قابل قبول بود...بخصوص طراحی شخصیت های بازی

من فقط همینو بگم در مورد گرافیک و دیگه اصلا پستی نمیدم چون این بازی ارزش وقت گذاشتنو نداره کلا :)

شما خودت داری میگی به نسبت قدرت PS2
اون 8 هم که GS بهش داده همونطور که گفتی نسبت به قدرت کنسوله
من خودم روی PS2 بازی نکردم ... ولی گرافیک نسخه PS2 رو دیدم ... درسته که PC بازیم ولی کنسول ندیدم نیستیم ;)

نمیدونم چرا اصرار داری از گرافیک این بازی دفاع کنی در حالی که واقعا گرافیکش از رده خارجه حتی نسبت به کنسول PS2
دیگه شما که خودت کنسول بازی گرافیک اینو با GOW و Final 12 و GT و MGS مقایسه کن و خودت نتیجه بگیر که گرافیکش چیزی بیش از یک افتضاح نیست :)

البته منظورم این نیست که GOW و Final 12 و GT و MGS گرافیک خیلی خفنی دارنا :)

سلام
اساتید این بازی من گیر کردم:cheesygri
فکر کنم مرحله 13 باشم
اونجایی که همه هستن زنه من و دلقکه و اون یارو بعد با اونا میجنگم بعد دمو میشه که این یارو دلقک که همون پدر دختره بود وقتی خونهای همه میره تو اون سوراخه اونم میره با اون بالا ما رو میندازه پایین دخرته بوسیله طناب میره بالا من تنها میمونم:cheesygri
حالا باید چی کار کنم:confused:
البته من یه کارهایی کردم مثلا یه در بود که جولوش یه چیز بود که شکوندمش رفتم تو در بعد رسیدم به اونجا که سوار یه چیز تو مایه ها قطار است رفتم به اون طرف بازم جنگیدم یه چیز آبی مانند رو گرفتم ولی بعد دیگه نمیدونم چی کار کنم :( :(
یه چیز مثل تلپورت هم اومده آبی رنگه رفتم توش رسیم به اوایل مرحله بعد یه چیز زرد رنگ بود که گرفتمش دیگه نمیدونم چی کار کنم هر کاری میکنم نمیشه لطفا یکی کمک کنه و بگه که من چی کار باید بکنم:cheesygri
البته اگه فهمیدین من چی گفتم:cheesygri :cheesygri فکر نکنم خیلی خوب توضیح داده باشم ولی بهتر از این نمیشد:D
ممنمون

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
سلام
اساتید این بازی من گیر کردم:cheesygri
فکر کنم مرحله 13 باشم
اونجایی که همه هستن زنه من و دلقکه و اون یارو بعد با اونا میجنگم بعد دمو میشه که این یارو دلقک که همون پدر دختره بود وقتی خونهای همه میره تو اون سوراخه اونم میره با اون بالا ما رو میندازه پایین دخرته بوسیله طناب میره بالا من تنها میمونم:cheesygri
حالا باید چی کار کنم:confused:
البته من یه کارهایی کردم مثلا یه در بود که جولوش یه چیز بود که شکوندمش رفتم تو در بعد رسیدم به اونجا که سوار یه چیز تو مایه ها قطار است رفتم به اون طرف بازم جنگیدم یه چیز آبی مانند رو گرفتم ولی بعد دیگه نمیدونم چی کار کنم :( :(
یه چیز مثل تلپورت هم اومده آبی رنگه رفتم توش رسیم به اوایل مرحله بعد یه چیز زرد رنگ بود که گرفتمش دیگه نمیدونم چی کار کنم هر کاری میکنم نمیشه لطفا یکی کمک کنه و بگه که من چی کار باید بکنم:cheesygri
البته اگه فهمیدین من چی گفتم:cheesygri :cheesygri فکر نکنم خیلی خوب توضیح داده باشم ولی بهتر از این نمیشد:D
ممنمون
بابا کسی نبید کمک کنه:( :((
فرزاد جون بابا یه کمکی کن:cheesygri

راستی اگر سیو یا ترینر بازی رو خواستید با یک اشاره بگید تا بگذارم
رمز که حال نمیده ببینم نکنه تو از سیو استفاده کردی اصلا اینجا رو رد کردی یا نه؟

من در خدمتم.. ;)
راستش من این بازی را یک سال پیش بازی کردم اما از مشخصاتی که دادی فکر کنم هونجایی هست که با Vergil میجنگی ..آره :cheesygri
آره همونجاست ولی وسط کار اون دختره میاد بعد هم یارو دلقکه دلقکه همه رو میزنه بعد هر 3 تا میخان دلقکه رو بززند ولی نمیتونند بعد مثل آسانسور میره بالا اونجا دیگه بقیشو توضیح دادم:cheesygri

آره همونجاست ولی وسط کار اون دختره میاد بعد هم یارو دلقکه دلقکه همه رو میزنه بعد هر 3 تا میخان دلقکه رو بززند ولی نمیتونند بعد مثل آسانسور میره بالا اونجا دیگه بقیشو توضیح دادم
ببین باید بزاری از حالت Devil Trigger خارج بشه......کلا آخرای جونش خیلی تو این حالت میمونه و هر چی ضربه بهش میزنی اثری نداره....تو هم تو این حالت کاری نمیتونی کنی غیر از حوصله کردن...وقتی از حالت Devil Trigger خارج شد از آب مقدس ( Holy Water) استفاده کن...کارش تمومه :cheesygri

ببین باید بزاری از حالت Devil Trigger خارج بشه......کلا آخرای جونش خیلی تو این حالت میمونه و هر چی ضربه بهش میزنی اثری نداره....تو هم تو این حالت کاری نمیتونی کنی غیر از حوصله کردن...وقتی از حالت Devil Trigger خارج شد از آب مقدس ( Holy Water) استفاده کن...کارش تمومه :cheesygri
ببین فرزاد جان فکر کنم متوجه نشدی این یارو Vergil رو دلقک شوت میکنه پایین بعد میفته تو دره نمیدونم میمیره یا نه ولی ما هم شوت کرد ولی ما نمریدم تو دره نیفتادیم
این کفشش هم ما برمیدارم فکر کنم همون حالتDevil Trigger این بود یا همون beorvulf بود
همونی که دست و پاش عوض میشه یه حال فولادی سفید میشه رو میگم منظور تو هم همین بود
نمیدونم فرق میکنند یا نه این دو تا:cheesygri
بعد دختره با طناب میره بالا دیگه نمیدونم چر کار کنم؟؟؟
2 تا عکس میزارم ببین
Devil Trigger رو روی زمین افتاده بود

اینم همون دره است که گفتم زدم جولوش رو شکوندم رفتم توش (تو حالتbeorvulf شکوندمش)

آخرین ویرایش:
من الآن دقیق یادم نمیاد ولی تا جایی که یادمه این بازی ، بازیی نیست که آدم توش گیر کنه ! یعنی یه 5 دقیقه همه جاها رو بگردی راه حل رو پیدا میکنی .. خیلی سادست :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or