Devil May Cry For Pc

سیستم مورد نیاز و تاریخ اتشار

سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

تاریخ انتشار
Spring 2006

سلام به همگي... 1 هفته تلمون قطع بود...بازي رو تموم كردم ولي اصلا با ويرجيل حال نميده...جالب اينجاست... 2 فش ويديويي كه آزاد مي كنه واسه من كار نمي كنه چون نسخه ي 3 سي ديشو دارم...مي مردن اين نسخه رو نمي زدن؟
راستي كشتن آرخام يه كم زيادي آسون نبود؟ مثلا قدرت اسپاردارو داشتا...

سلام
بچه ها میخواستم بازی رو با ورجیل برم آخر میخواستم بدونم بجز اون دموی اولش دموی دیگه ای هم در حالت بازی با ورجیل نشان میده و اینکه اون آخر بازی که دانته و ورجیل با هم میجنگند در این حالت که با ورجیل بازی میکنم تغییری میکنه؟
ممنون

کنترل بازی برای نسخه Pc چطوریه؟

افتضاح برای یک لحظشه

سلام
بچه ها میخواستم بازی رو با ورجیل برم آخر میخواستم بدونم بجز اون دموی اولش دموی دیگه ای هم در حالت بازی با ورجیل نشان میده و اینکه اون آخر بازی که دانته و ورجیل با هم میجنگند در این حالت که با ورجیل بازی میکنم تغییری میکنه؟
ممنون

نچ فقط همون دمو هستش.
آخرش با یه ویرجیل لباس قرمز میجنگی

پس ایول به بچه هایی که نسخه PC رو تموم کردن چون من خودم با ps2 بعضی اوقات خیلی دستم خسته می شد، موندم خدائیش چطوری نسخه PC رو تموم کردن چندتا از بچه ها ... ایول ... ایول

خواهش میکنم ! :cool:
حالا جدی من توی ps2 بازی نکردم ، ولی کنترلش توی pc با کیبرد همچین افتضاح هم نبود.

خیلی هم خوب بود. ;)

بستگی داره که به ps2 عادت کرده باشی یا به keyboard ;)

خواهش میکنم ! :cool:
حالا جدی من توی ps2 بازی نکردم ، ولی کنترلش توی pc با کیبرد همچین افتضاح هم نبود.

خیلی هم خوب بود. ;)

بستگی داره که به ps2 عادت کرده باشی یا به keyboard ;)
اخه وحید جون... خیلی از COMBO ها رو اصلا نمیشه با KEYBOARD زد...
اگر روی pc با گیم پد بازی کنی تفاوت چندانی نداره.... ولی اگر با کیبرد بازی کنی لذت چندانی از بازی نمیبری.... من که نسخه pc و ps2 رو بازی کردم... به نظرم نسخه ps2 خیلی بهتر بود به چند دلیل
1. بازی رو pc با این که گرافیک چندان بالای نداشت دچار افت فریم های شدید میشد.
2. دمو های نسخه pc افتضاحی بیش نبودن... یه جورایی صفحه کدر به نظر میومد.
3. کنترل هم که با keyboard هم که دیگه شاهکاره باید 20 تا انگشت داشته باشی تا بتونی یه کمبو خوب بزنی.
4. دیگه الان چیزی یادم نمیاد

پس ایول به بچه هایی که نسخه PC رو تموم کردن چون من خودم با ps2 بعضی اوقات خیلی دستم خسته می شد، موندم خدائیش چطوری نسخه PC رو تموم کردن چندتا از بچه ها ... ایول ... ایول :biggrin1: :biggrin1:
یادمه اون موقع که dmc 3 اومد... چون ps2 خودم رو یک سالی میشد که فروخته بودم... دستگاه یکی از بکس رو قرض گرفتم.... دفعه اول یه ضرب 12 ساعت بازی کردم.... بعضی از مرحله ها رو هم بردادرم رد کرد و من ندیدم... ولی روی pc این مرلحه ها رو دیدم...

اخه وحید جون... خیلی از COMBO ها رو اصلا نمیشه با KEYBOARD زد...
3. کنترل هم که با keyboard هم که دیگه شاهکاره باید 20 تا انگشت داشته باشی تا بتونی یه کمبو خوب بزنی.

برای من این قضیه خیلی جالبه . . . که چجوری شما وقتی با ps2 بازی میکنید و فقط یک انگشت شصتتون ، باید 4 دکمه ی مثلث ، مربع ، دایره و ضربدر رو بزنه ، هیچ شکایتی ندارید.:)
ولی وقتی توی PC ، روی هرکدوم از این 4 تا دکمه ، یک انگشت دارید ، میگید کنترل افتضاحه ! :eek:

البته من توی کلّ عمرم روی هم 15 ساعت با دسته و گیم پد بازی نکردم.
که 4 ، 5 ساعتش مربوط میشه به بازی کردن NFS : Underground 2 با pc
و 8 ، 9 ساعتش هم میشه برای کنسول !
اون هم فقط خونه ی دوستام یه racing ی چیزی بوده . . .
اتفاقا مورتال کمبت 4 رو ، هم روی PS بازی کردم ، هم روی PC ;)
ولی با ps اصلا نمیتونستم حتی با نصف سرعتی که توی pc فن و قدرتی و ضربه و . . . میزنم ، بازی کنم. ;)

این کاملا به این بستگی داره که به کدوم عادت داشته باشی . . . مثلا منی که از 4 ، 5 سالگی تا الان کیبرد زیر دستم بوده ، نمیتونم 2 ساعت گیم پد دستم بگیرم. ;)

و البته واقعا در عجبم که چجوری بازی های fps رو توی کنسول بازی میکنید . . . :eek:

من هم موافقم واسه من هيچ combo اي نبود كه نتونم بزنم...
من cpu بالايي ندارم 2.4 سلرون اينتله ولي فقط توي اون پلكان مارپيچي مرحله 4 افت فرم داشتم اون هم خيلي كم...

سلام دوستان ...
من اينجا رو با تاخير مي خونم . ( مثل هميشه دو - سه هفته از دنيا عقبم ):-"

يه چند تا نكته جالب ديدم از دلم نيومد نپستم ! :biggrin1:

برای من این قضیه خیلی جالبه . . . که چجوری شما وقتی با ps2 بازی میکنید و فقط یک انگشت شصتتون ، باید 4 دکمه ی مثلث ، مربع ، دایره و ضربدر رو بزنه ، هیچ شکایتی ندارید

البته واقعا در عجبم که چجوری بازی های fps رو توی کنسول بازی میکنید

واقعا" بعضي از پستاي وحيد رو من 3-4 بار مي خونم . يه چيزايي كه تو ذهن من هست ولي نمي تونم به زبون بيارم رو وحيد ميگه !
( گفتم بعضي از پستات ... جو گير نشي !!! :p )

..................................

حالا كه حرف از كنترل بازي شد ( يا بهتر بگم شده بود ! ) با اجازه منم نظرم رو ميگم .
راستش چون من چپ دستم معمولا" بازي هايي كه فقط با كيبورد اجرا ميشن يكم مشكل دارم . ولي خدا رو شكر اين SE يه جوري بود كه هم جامعه ي چپ دست ها هم راست دست ها راحت بودن باهاش .
يعني كليد هاي K - J - L - N - I رو اگه راست دست باشيد با دست راست ميگيريد بعد W - S - A - E رو هم با دست چپ براي چپ دست هاي محترم هم K - J - L - N - I دست چپ و 8 - 4 -5 -6 هم با دست راست .
ابلته بماند كه من با كيبورد راحت بودم ممكنه شما با پد راحت تر باشي ... حالا موضوع خيلي جدي هم نيستا من اينقدر شكافتمش .

....................................

پس ایول به بچه هایی که نسخه PC رو تموم کردن چون من خودم با ps2 بعضی اوقات خیلی دستم خسته می شد، موندم خدائیش چطوری نسخه PC رو تموم کردن چندتا از بچه ها ... ایول ... ایول

در اين مورد من يه ركورد خاطره انگيز زده بودم . تمام مراحل رو با دانته و ورجيل تموم كرده بودم ولي الان مدركي ندارم كه رو كنم چون هاردم به طرز وحشتناكي پاك شده بود ...
ولي در آينده اي نزديك دوباره تمومش مي كنم . ;)

از دويل بازان محترم تقاضا ميشه به تاپيك Devil May Cry FANS

برای من این قضیه خیلی جالبه . . . که چجوری شما وقتی با ps2 بازی میکنید و فقط یک انگشت شصتتون ، باید 4 دکمه ی مثلث ، مربع ، دایره و ضربدر رو بزنه ، هیچ شکایتی ندارید.:)
ولی وقتی توی PC ، روی هرکدوم از این 4 تا دکمه ، یک انگشت دارید ، میگید کنترل افتضاحه ! :eek:
بستگی به سرعت کارت داره... مثلا من تو یک ثانیه میتونم 2 دور دگمه ها رو بزنم

من یه چیزی در مورد کنترل بازی بگم :
اگه بخواین با همون کنترل های پیشفرض بازی کنین امکان نداره اما اگه دستکاریش کنین خیلی راحت می شه من بازی رو 7 مرتبه روی Pc تموم کردم روی Ps2 هم 16-17 مرتبه تمومش کرده بودم درسته که کنترل بازی رو Pc به روونی Ps2 نیست اما کسی که کیبورد رو میشناسه و حسش می کنه (چی شد) خیلی با این بازی راحته ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or