Devil May Cry 5

195151
  • Hideaki Itsuno بار دیگر به عنوان کارگردان بازی ایفای نقش می‌کند. از دیگر عناوین او می‌توان به DMC3, DMC4 و Dragon's Dogma اشاره کرد.
  • اتفاقات بازی پس از قسمت دوم در جریان است و در Red Grave City به وقوع می‌پیوندند. دانته و نیرو به طور قابل ملاحظه ای بزرگ تر شده اند.
  • به گفته ایتسونو، داستان بازی احساسی تر از گذشته خواهد بود و ممکن است بازیکنان را به گریه بیندازد.
  • دانته، نیرو و یک شخصیت کاملا جدید، قابل بازی خواهند بود.
  • موتور گرافیکی استفاده شده برای ساخت بازی، RE Engine می‌باشد که مدل ها و جرئیات واقعی ارائه می‌دهد و بازی بر خلاف نسخه های گذشته، رویه واقع گرایانه تری به خود گرفته است.
  • Nico، شخصیتی جدید و غیر قابل بازی است که نیرو را در ماموریت ها همراهی می‌کند. تخصص او در ساخت دست های مکانیکی و سلاح های جدید برای نیرو است.
  • دست مکانیکی جدید نیرو که Devil Breaker خوانده می‌شود، در صورت ضربه خوردن و یا اجرای برخی حرکات بسیار قدرتمند، خواهد شکست.
  • Devil Breaker های مختلفی برای نیرو طراحی شده است که هر کدام چندین قابلیت منحصر به فرد دارند:
    • Overture: قابلیت اجرای ضربات الکتریکی و ایجاد شوک های قدرتمند.
    • Gerbera: قابلیت شلیک لیزرهای الکتریکی
    • Ragtime: قابلیت آهسته کردن زمان برای مدت زمانی مشخص شده.
    • Punch Line: قابلیت پرتان دست به صورت موشک و سوار شدن بر روی آن.
    • Buster Arm: قابلیت پرتاب کردن دشمن ها به اطراف خصوصا برای مواقعی که تعداد زیادی از دشمنان نیرو را احاطه کرده اند.
    • Tomboy: قابلیت شارژ کردن Blue Rose برای اجرای شلیک های بسیار قدرتمند. همچنین قابلیت ارتقای قابلیت های Red Queen برای اجرای حرکات کاملا جدید و قدرتمند.
    • Helter Skelter: قابلیت تبدیل به تیغه های چرخان برای قطعه قطعه کردن دشمنان که شامل 3 حالت مختلف می‌باشد.
    • Rawhide: قابلیت تبدیل دست به نوعی شلاق که به وسیله آن می‌توان ضربات گروهی وارد کرد.
  • موتور سیکلتی که در تریلر معرفی نشان داده شد، یکی از سلاح های جدید دانته می‌باشد که به دو سلاح شمشیر/اره برقی تبدیل می‌شود.
  • موسیقی مبارزات بسته به Ranking بازیکن، اوج می‌گیرد. به این صورت که هر میزان کمبوهای شما Stylish تر باشد، ریتم موسیقی تندتر و بلند تر خواهد شد.
  • Photo Mode و Training Mode تایید شدند.
  • بازی در تاریخ 8 مارچ 2019 (17 اسفند 97) عرضه خواهد شد.
195156

195157
qkx2_video03.gif csyo_video02.gif 5le2_video01.gif
195162

آخرین ویرایش:
بنده که طراحی همه کاراکترها رو می‌پسندم، به جز V. شناخت خاصی ازش ندارم، ولی طراحی‌ش رو دوست ندارم و یه جورایی انگار برداشتن کایلو رن از جنگ ستارگان را با بروبچ FFXV پیوند زدن و این شخصیت از توش در اومده! :D ولی به جز اون بقیه مشکلی ندارن و طراحی دانته هم عالی هست و بس!
البته اگه یه ذره میزان ســــکــسـی بودن عزیزان کمتر بود و انقدر اغراق‌آمیز نبود هم مشکلی نبود، ولی به هر حال این چیزا جزیی از دنیای DMC هست و موضوع جدیدی محسوب نمیشه! :D

من که با چهره همه شون حال کردم مخصوصا دانته و تریش و لیدی....گیم پلی دانته هم که عالی بود .....به شدت هایپم برای بازی دلیل این که از قیافه شخصیت ها بد میگین رو هم نمیفهمم البته منم با قیافه v مشکل دارم ولی بقیه شخصیت ها خیلی خوبن.....

شما که هنوز کمبوها و سبک مبارزش ندیدی صبرکن ببینیم چجوریه بعد بگیم زبالست:)):D
من بابت همه چیز بازی هایپم حتی قیافه تریش و لیدی که خیلیا ازش خرده گرفتن. تریش که هیچوقت اونقد کول نبوده قیافش همیشه هم همین دماغ ضایع رو داشته. :D
ولی قیافه و طراحی V واقعا زشته. آدمو یاد این خرده خلافکارای سیاه پوست میندازه فقط رنگ پوستش فرق کرده. =))

• Like
Reactions: jhoobin
کاری به RE ندارم اما تو DMC هیچ وقت کرکتر ها ثابت نبودن و مدام در حال تغییر بودن.
نکته ی دیگه اینکه نسخه های قبلی حالت انیمه داشتن و تا اون جایی که من اطلاع دارم معمولا تو انیمه، همه ی قیافه ها مثل هم هست و تنها وجه تمایز، مدل مو و رنگ چشم هست. طبیعی هست که با واقع گرایانه شدن دیگه همه ی کرکترها مثل انیمه زیباترین چشم، بینی و... ندارن.
کاری به بحث ندارم ولی نه!!! خیر و باز هم نه! :دی
اون انیمه ای که دیدی و تنها وجه تمایز رو رنگ مو و چشم دیدی، یا دراگون بال بوده یا Clannad ! :دی
و باز هم بگم ... نه... اصلا انیمه ها اینجوری که میگی نیستن:p دیگه نبینم کسی از این چیزا بگه، عکس کاراکتر ردیف میکنما:p :))

کاری به بحث ندارم ولی نه!!! خیر و باز هم نه! :D
اون انیمه ای که دیدی و تنها وجه تمایز رو رنگ مو و چشم دیدی، یا دراگون بال بوده یا Clannad ! :D
و باز هم بگم ... نه... اصلا انیمه ها اینجوری که میگی نیستن:p دیگه نبینم کسی از این چیزا بگه، عکس کاراکتر ردیف میکنما:p :))
خداییش کسی بیاد جلو یک سلطان انیمه بگه انیمه ها عین همن دیگه ادم چی بگه یک آکیباس و انیمه کلا:)):-bd

اتفاقا من از طراحی بیشتر کاراکتر ها خوشم اومد :D
الانم یکم شک دارم نمیدوم این گیر دادن به دماغ ها :D جوک و ترول هست که من متوجه نمیشم یا جدیه؟ :D
ایرادی که میشه به طراحی ها گرفت، قیافه لیدی هست، اونم نه بخاطر دماغش :| چون همچنان خیلی جوون معلوم میشه، و اگه بازی بعد dmc 2 اتفاق بیوفته انتظار کاراکتر یکم پخته تر و مسن تر داشتم :D
و V تنها مشکلش اینه یکم بیش از حد edgy هست طراجیش، مدل موهاش،تتو ها، کت بلند و سیاه :D ولی خوب نمیشه گفت افتضاحه، باید صبر کنیم ببینیم چجوری وارد داستان میشه و پیم پلیش چطوریه....

در کل اینکه زیاد سخت نگیرید :D
+
چه میکنه این کپکام! :D

من بابت همه چیز بازی هایپم حتی قیافه تریش و لیدی که خیلیا ازش خرده گرفتن. تریش که هیچوقت اونقد کول نبوده قیافش همیشه هم همین دماغ ضایع رو داشته. :D
ولی قیافه و طراحی V واقعا زشته. آدمو یاد این خرده خلافکارای سیاه پوست میندازه فقط رنگ پوستش فرق کرده. =))
تریش خب بعضیا حق دارن چون dmc1 بازی نکردن(بعضیا هم بازی کردن) تو 4 که همین شکلی بود زیادم بهش اشاره نشد قیافه v که خب قیافه نیکو هم ضایع و مثل خلافکاراست(چون اونم original نیست و مثل V جدیده) حالا نمی دونم اکثریت تو چهره نیکو چی دیدن که از V ایراد گرفتن :D
اقا چهرش میخوای چیکار ببین کمبو هاش چجوریه دیدن چهرش و گفتن کلمه زباله منطقی نیست :D (فقط این بگم من تو اسپویلرا چیزی ازش دیدم که شاید نظرتون تغییر بده هیچ فرقی با این تریلر نداره فقط یه مورد اضافه داشت گیم پلی هم نبود منظورم خود V )
----------------
دانته و شخصیتای قسمت قبل عوض شدن خوشتون نیامد قبول اقا بزارید بازی بیاد ببینیم طرف کیه و چیکارست عکساش از یه نمای دیگه ببینید.... :D شاید یه شخصیت کول باشه حتی از دانته هم بهتر و شما باهاش حال کردید از کجا معلوم:-bd به هرحال کاریه که شده.... و اکثریت راضین:D
دماغ شخصیتا همیشه ضایع بود برید عکس قسمت قبلیا رو ببینید اونوقت میفهمید اشتباه می کنید من همین دو روز پیش dmc3 برای بار هزارم رفتم دماغشون همونجا هم دراز بود

gslu_mqdefault_(3).jpg

Devil May Cry 5 - TGS 2018 Trailer
2160
1080
720

یادش به خیر یه عده ای سر عوض شدن قیافه دانته توی DmC و موی کوتاه و سیاهش پاره کردن خودشون رو ولی الان خوبن و مشکلی ندارن. تازه اون رو گفته بودن کلا غربیه و ریشه-ش جداست و با این حال اوضاع اون بود.
چقدر تاریخ زود تکرار میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or