Devil May Cry 5

195151
  • Hideaki Itsuno بار دیگر به عنوان کارگردان بازی ایفای نقش می‌کند. از دیگر عناوین او می‌توان به DMC3, DMC4 و Dragon's Dogma اشاره کرد.
  • اتفاقات بازی پس از قسمت دوم در جریان است و در Red Grave City به وقوع می‌پیوندند. دانته و نیرو به طور قابل ملاحظه ای بزرگ تر شده اند.
  • به گفته ایتسونو، داستان بازی احساسی تر از گذشته خواهد بود و ممکن است بازیکنان را به گریه بیندازد.
  • دانته، نیرو و یک شخصیت کاملا جدید، قابل بازی خواهند بود.
  • موتور گرافیکی استفاده شده برای ساخت بازی، RE Engine می‌باشد که مدل ها و جرئیات واقعی ارائه می‌دهد و بازی بر خلاف نسخه های گذشته، رویه واقع گرایانه تری به خود گرفته است.
  • Nico، شخصیتی جدید و غیر قابل بازی است که نیرو را در ماموریت ها همراهی می‌کند. تخصص او در ساخت دست های مکانیکی و سلاح های جدید برای نیرو است.
  • دست مکانیکی جدید نیرو که Devil Breaker خوانده می‌شود، در صورت ضربه خوردن و یا اجرای برخی حرکات بسیار قدرتمند، خواهد شکست.
  • Devil Breaker های مختلفی برای نیرو طراحی شده است که هر کدام چندین قابلیت منحصر به فرد دارند:
    • Overture: قابلیت اجرای ضربات الکتریکی و ایجاد شوک های قدرتمند.
    • Gerbera: قابلیت شلیک لیزرهای الکتریکی
    • Ragtime: قابلیت آهسته کردن زمان برای مدت زمانی مشخص شده.
    • Punch Line: قابلیت پرتان دست به صورت موشک و سوار شدن بر روی آن.
    • Buster Arm: قابلیت پرتاب کردن دشمن ها به اطراف خصوصا برای مواقعی که تعداد زیادی از دشمنان نیرو را احاطه کرده اند.
    • Tomboy: قابلیت شارژ کردن Blue Rose برای اجرای شلیک های بسیار قدرتمند. همچنین قابلیت ارتقای قابلیت های Red Queen برای اجرای حرکات کاملا جدید و قدرتمند.
    • Helter Skelter: قابلیت تبدیل به تیغه های چرخان برای قطعه قطعه کردن دشمنان که شامل 3 حالت مختلف می‌باشد.
    • Rawhide: قابلیت تبدیل دست به نوعی شلاق که به وسیله آن می‌توان ضربات گروهی وارد کرد.
  • موتور سیکلتی که در تریلر معرفی نشان داده شد، یکی از سلاح های جدید دانته می‌باشد که به دو سلاح شمشیر/اره برقی تبدیل می‌شود.
  • موسیقی مبارزات بسته به Ranking بازیکن، اوج می‌گیرد. به این صورت که هر میزان کمبوهای شما Stylish تر باشد، ریتم موسیقی تندتر و بلند تر خواهد شد.
  • Photo Mode و Training Mode تایید شدند.
  • بازی در تاریخ 8 مارچ 2019 (17 اسفند 97) عرضه خواهد شد.
195156

195157
qkx2_video03.gif csyo_video02.gif 5le2_video01.gif
195162

آخرین ویرایش:
تریلری حاوی مقادیری کات سین CG برای دویل می کرای 4 پاچینکو منتشر شده... که میشه تا حدی مدل کرکترای با کیفیت ولی با استایل انیمه ای رو توش دید! مسیری که DMC 5 هم میتونست توش قرار بگیره. قضاوت با خودتون :D

photo_2018_06_15_03_39_46.jpg

آرت فعلی دویل 5 خیلی هم خوبه :D

DMC یعنی این، نمیدونم چه کرمی اتفاده تو ماتحتشون که حتما باید غربی بشه و گند بزنن تو همه چی.

اتفاقا وقتی دوتاشون رو کنار هم بزاری، میبینی بجز حالت مو، ترکیبات چهرشون شدیدا به هم نزدیکه :D یعنی موی بالایی رو بزارن روی پایین مطمئن باش هر کی ببینه میگه نیرو اه :D

به خاطر اینکه تو این عکس زاویه صورتش طوری هست که تو اینطور فکر میکنی. وگرنه فرم صورتشون اصلا ربطی نداره به هم. مخصوصا اگه از نیم رخ ببینی. فک نیرو جدید خیلی فرق داره!

تریلری حاوی مقادیری کات سین CG برای دویل می کرای 4 پاچینکو منتشر شده... که میشه تا حدی مدل کرکترای با کیفیت ولی با استایل انیمه ای رو توش دید! مسیری که DMC 5 هم میتونست توش قرار بگیره. قضاوت با خودتون :D

photo_2018_06_15_03_39_46.jpg

آرت فعلی دویل 5 خیلی هم خوبه :D
لینک این تریلر کجاست؟؟میشه لینکشو بزاری

• Like
Reactions: gamer1998y
باو خدایی تغییراتی که نیرو داشته رو نه افزایش سن میتونه توجیه کنه نه تغییر انجین. کاملا واضحه که میخواستن غربی‌پسندتر بشه. اصلا وجود نیکو خودش اثبات این قضیه ـست. وگرنه دانته‌ی خودمون اینهمه انجینش تغییر کرد سنشم بالا و پایین شد، دیگه تغییرات در این حد که نداشت. ولی خب از اونجایی که جز طراحی چهره‌ها بقیه بازی حس و حال DMC میده میشه با این طراحی چهره‌ها "کنار اومد" و حتی لذت هم برد. چون با این که "نیرو" نیست ولی طراحی خفنی داره. کنار بذارید این بحثا رو دیگه. :D
---
پ.ن: این طراحی جدید DMC4 چقدر ضایعه.

بله طبق تفاسیر دوستان الان این سه نفر خییییییییلی به همدیگه شبیه هستن ، همیشه هم کرکترها توی سری یه چهره ی ثابت داشتن ، دانته هم توی 4 اصلاً اون مدل فک و صورت و ته ریشش غربی نیست ! بیشتر شبیه تام کروزه تا یه کرکتر ژاپنی :D

sma_2.jpg

sfq2_juegos_y_famosos_muchos_parecidos_dante-devil-may-cry-tom-cruise.jpg

بله طبق تفاسیر دوستان الان این سه نفر خییییییییلی به همدیگه شبیه هستن ، همیشه هم کرکترها توی سری یه چهره ی ثابت داشتن ، دانته هم توی 4 اصلاً اون مدل فک و صورت و ته ریشش غربی نیست ! بیشتر شبیه تام کروزه تا یه کرکتر ژاپنی :D

sma_2.jpg

sfq2_juegos_y_famosos_muchos_parecidos_dante-devil-may-cry-tom-cruise.jpg
کی گفت دانته DMC4 خوبه؟ :D من همیشه باهاش مشکل داشتم، بقیه رو نمیدونم. دانته ایده آل دانته نسخه سومه، یک و دو هم خوبن.

پ.ن: باز خوبه که قبول کردی طراحی عوض شده و غربی شده :D

ویرایش: واقعا نمیخوام فاز منفی بدم، خودم شدیدا خوشحالم از معرفی بازی، دلیل اینکه‌ باز اومدم تو فروم دارم فعالیت میکنم همینه، صرفا حرفم اینه الکی نخواین بسازین با تغییرات به نظرم یکم اعتراض بد نیست شاید باعث شه اون چونه نیرو رو بکشن عقب حداقل! مثل اعتراضاتی که سر DmC شد و یکم قیافه دانته رو بهتر کردن.

آخرین ویرایش:
کی گفت دانته DMC4 خوبه؟ :D من همیشه باهاش مشکل داشتم، بقیه رو نمیدونم. دانته ایده آل دانته نسخه سومه، یک و دو هم خوبن.

پ.ن: باز خوبه که قبول کردی طراحی عوض شده و غربی شده :D

ویرایش: واقعا نمیخوام فاز منفی بدم، خودم شدیدا خوشحالم از معرفی بازی، دلیل اینکه‌ باز اومدم تو فروم دارم فعالیت میکنم همینه، صرفا حرفم اینه الکی نخواین بسازین با تغییرات به نظرم یکم اعتراض بد نیست شاید باعث شه اون چونه نیرو رو بکشن عقب حداقل! مثل اعتراضاتی که سر DmC شد و یکم قیافه دانته رو بهتر کردن.

چیزی رو قبول نکردم ، دارم میگم اگه دارید میگید 5 یهو زده توو کار غرب ، اون 4 که باید براتون غربی تر باشه :D (اون ماکان که خدای جو دادن بیخوده :D با طناب پوسیده ـش برید ته چاه یهو طناب رو ول میکنه همه چی رو تکذیب میکنه خودتون می مونید ته چاه و خودتون :D) من اینو گفتم ، نه اینکه قبول دارم غربی شدن :D کرکترهای دویل می کرای هم هیچ وقت یه مشت کرکتر انیمه ای و تا خرتناق ژاپنی نبودن. دیگه جریان رزیدنت ایول و DMC و لیان و دانته رو باید بدونید همه. فقط 3 یه مقدار چهره ها خیلی تر و تازه بود اونم واسه اینکه ملت همه 18 ساله ـن :D ولی با اینحال همون 3 هم اونقدری که می گید انیمه ای نیست. بیشتر بخش
فانتزی کار Act کرکترهاس که هم الان سرجاشه هم با چندتا تریلر دیگه بهتر جا می افته. نکته اینجاس که اگه همه ی اونا می تونن دانته باشن پس اینم می تونه نیرو باشه :D به همین سادگی به همین خوشمزگی :D

پ.ن : کار رو به نارضایتی از دانته ی DMC4 هم کشوندید :( دانته به این خوبی ، خوب نیست برای اثبات حرف دیگه منکر همه چیز بشید که :دی

اقا اینی که کاراکترا غربی شدن مشکل نیست مشکل غربی شدن واقع گرایانه هست یعنی تخیلی توش نیست وگرنه شما عکس کاور دویل یکو بزارین که دانته تو پنجره هست یادمه اون موقعه اومده بود همه میگفتن کاپکام از روی چهره دیدید بکام کاراکتر درست کرده اونای هم که انگلیسیشون خوب نبود میگفتن اسم بازی دیوید مکرای فکر میکردن اسم یارو هست:)):)):Dمثل فیلم جان ویک تازه همون موقعه چهره کاراکتر اونیموشا هم از شخصیت های واقعی بود
خب این تخیلو باید توی بازی دید ، توی یه پالتو و شلوار و چکمه که از قبل تا الان حفظ شده که تخیل نیست :D یه کم صبر کنید همه چیز حله :D

آخرین ویرایش:
اقا اینی که کاراکترا غربی شدن مشکل نیست مشکل غربی شدن واقع گرایانه هست یعنی تخیلی توش نیست وگرنه شما عکس کاور دویل یکو بزارین که دانته تو پنجره هست یادمه اون موقعه اومده بود همه میگفتن کاپکام از روی چهره دیدید بکام کاراکتر درست کرده اونای هم که انگلیسیشون خوب نبود میگفتن اسم بازی دیوید مکرای فکر میکردن اسم یارو هست:)):)):Dمثل فیلم جان ویک تازه همون موقعه چهره کاراکتر اونیموشا هم از شخصیت های واقعی بود

چیزی رو قبول نکردم ، دارم میگم اگه دارید میگید 5 یهو زده توو کار غرب ، اون 4 که باید براتون غربی تر باشه :دی (اون ماکان که خدای جو دادن بیخوده :دی با طناب پوسیده ـش برید ته چاه یهو طناب رو ول میکنه همه چی رو تکذیب میکنه خودتون می مونید ته چاه و خودتون :دی) من اینو گفتم ، نه اینکه قبول دارم غربی شدن :دی کرکترهای دویل می کرای هم هیچ وقت یه مشت کرکتر انیمه ای و تا خرتناق ژاپنی نبودن. دیگه جریان رزیدنت ایول و DMC و لیان و دانته رو باید بدونید همه. فقط 3 یه مقدار چهره ها خیلی تر و تازه بود اونم واسه اینکه ملت همه 18 ساله ـن :دی ولی با اینحال همون 3 هم اونقدری که می گید انیمه ای نیست. بیشتر بخش
فانتزی کار Act کرکترهاس که هم الان سرجاشه هم با چندتا تریلر دیگه بهتر جا می افته. نکته اینجاس که اگه همه ی اونا می تونن دانته باشن پس اینم می تونه نیرو باشه :دی به همین سادگی به همین خوشمزگی :دی

تا خرتناق شرقی نبودن ولی بیشتر متمایل به شرق که بودن :D الان قشنگ تا خرتناق توو غربن، انقدری که دارن فاسد میشن :D

بهونه سنو نیار جان من احسان، سن تو زیاد میشه فک ات رشد میکنه؟ :D

"همه ی اونا می تونن دانته باشن پس اینم می تونه نیرو باشه :دی" این جمله ات رسما یعنی ایده آل نیست ولی من کنار میام، کنار میای قبول ولی الکی Deny نکن واقعیتو خوب نیست :D

پ.ن: ماکان؟ ماکان اولین پستی که دیدم ازش داشت میگفت حال کردم با طراحی جدید، بعد بعد پستای من گفت فک اش بده، مگه بی مغذم بیافتم دنبال یکی الکی، از لحظه معرفی تا الان نظرم همین بوده، همینم میمونه :D

تا خرتناق شرقی نبودن ولی بیشتر متمایل به شرق که بودن :D الان قشنگ تا خرتناق توو غربن، انقدری که دارن فاسد میشن :D

بهونه سنو نیار جان من احسان، سن تو زیاد میشه فک ات رشد میکنه؟ :D

"همه ی اونا می تونن دانته باشن پس اینم می تونه نیرو باشه :D" این جمله ات رسما یعنی ایده آل نیست ولی من کنار میام، کنار میای قبول ولی الکی Deny نکن واقعیتو خوب نیست :D

پ.ن: ماکان؟ ماکان اولین پستی که دیدم ازش داشت میگفت حال کردم با طراحی جدید، بعد بعد پستای من گفت فک اش بده، مگه بی مغذم بیافتم دنبال یکی الکی، از لحظه معرفی تا الان نظرم همین بوده، همینم میمونه :D
نچ ، این فاسد شدن ورجیل مال DMC 1 !!!!!!!!!! کاستوم هاش هم که بعداً داشتیم باز :دی در نتیجه هیچ ربطی به غربی شدن نداره ، این خونی هم که اضافه شده رفرنسه به انیمه ی DMC که کیلو کیلو خون فوران میزد از ملت. انیمه هم که از اسمش معلومه مال کجاس :دی

فک رو به سن ربط ندادم ، در مورد چهره برات 3 تا عکس واضح گذاشتم که دانته 3 تا فک مختلف داره :دی به همین سادگی :دی

چیزی رو دینای نکردم :دی دارم میگم هیچ وقت اینا چهره ی ثابتی نداشتن ، تغییرات هم یه امر طبیعیه مثل ایشون :

jqls_pl_games_uncharted_drake.jpg

مهم اینه که اون حس رو در نهایت داخل بازی بهت بده طرف ، که میده :دی

پ.ن : اون یکیش بوده :دی ماکان یکی در میون میاد میگه خاک بر سرشون READ ـن بعد توی پست بعدی میگه دمشون گرم خیلی حال کردم :دی همین سیکل تکرار میشه تا ببینه در نهایت محصول نهایی می ترکونه یا نه :دی ترکوند میگه از اول گفتم عالیه ، خراب کنه میگه گفتم اینا گند میزنن :دی

نچ ، این فاسد شدن ورجیل مال DMC 1 !!!!!!!!!! کاستوم هاش هم که بعداً داشتیم باز :دی در نتیجه هیچ ربطی به غربی شدن نداره ، این خونی هم که اضافه شده رفرنسه به انیمه ی DMC که کیلو کیلو خون فوران میزد از ملت. انیمه هم که از اسمش معلومه مال کجاس :دی

فک رو به سن ربط ندادم ، در مورد چهره برات 3 تا عکس واضح گذاشتم که دانته 3 تا فک مختلف داره :دی به همین سادگی :دی

چیزی رو دینای نکردم :دی دارم میگم هیچ وقت اینا چهره ی ثابتی نداشتن ، تغییرات هم یه امر طبیعیه مثل ایشون :

jqls_pl_games_uncharted_drake.jpg

مهم اینه که اون حس رو در نهایت داخل بازی بهت بده طرف ، که میده :دی

پ.ن : اون یکیش بوده :دی ماکان یکی در میون میاد میگه خاک بر سرشون READ ـن بعد توی پست بعدی میگه دمشون گرم خیلی حال کردم :دی همین سیکل تکرار میشه تا ببینه در نهایت محصول نهایی می ترکونه یا نه :دی ترکوند میگه از اول گفتم عالیه ، خراب کنه میگه گفتم اینا گند میزنن :دی

فاسدی که گفتم ربطی به ورجیل نداشت، اتفاقا توو اولین پستم گفتم ورجیل اتفاقا خوبه طراحیش. خون هم خوبه مشکلی ندارم به جو DMC میخوره.

دانته ۳تا فک مختلف داره ولی هیچکدوم توو آفساید نبودن 3:

تغییرات Nate ام در حد میلیمتریه، نه کیلومتر :D

اینکه اون حسو میده که میده، دوبلور همونه گیم پلی همونه، ولی خب آدم وقتی یه عمر عاشق یه بازی باشه میخواد همه چیش پرفکت باشه.

حالا باز نرینن توو قیافه‌ ورجیل (که فعلا به نظر خوب میاد) برای من کافیه چون اصل کاری ورجیله واسه من.

پ.ن: استراتژی خوبیه برای اینکه خودتو همیشه دانای پیر جلوه بدی :D شاید بهتر باشه منم همینجوری پیش برم هممممم...

ویرایش : اینم یک عکس بهتر (تازه ایراد چونه از این زاویه معلوم نیست) اصلا Vibe ای که میدن طراحیا زمین تا آسمون فرق میکنه:

آخرین ویرایش:
فاسدی که گفتم ربطی به ورجیل نداشت، اتفاقا توو اولین پستم گفتم ورجیل اتفاقا خوبه طراحیش. خون هم خوبه مشکلی ندارم به جو DMC میخوره.

دانته ۳تا فک مختلف داره ولی هیچکدوم توو آفساید نبودن 3:

تغییرات Nate ام در حد میلیمتریه، نه کیلومتر :D

اینکه اون حسو میده که میده، دوبلور همونه گیم پلی همونه، ولی خب آدم وقتی یه عمر عاشق یه بازی باشه میخواد همه چیش پرفکت باشه.

حالا باز نرینن توو قیافه‌ ورجیل (که فعلا به نظر خوب میاد) برای من کافیه چون اصل کاری ورجیله واسه من.

پ.ن: استراتژی خوبیه برای اینکه خودتو همیشه دانای پیر جلوه بدی :D شاید بهتر باشه منم همینجوری پیش برم هممممم...

ویرایش : اینم یک عکس بهتر (تازه ایراد چونه از این زاویه معلوم نیست) اصلا Vibe ای که میدن طراحیا زمین تا آسمون فرق میکنه:

مهم کلیت چهره ـس که خوبه :دی یه چونه انقدر دعوا نداره :دی

• Like
Reactions: K o j i m a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or