iman_movie
کاربر سایت
دوست عزیز من همونجا که دو تا جای ÷رش ابی هستن گیر کردم و هر دفعه می ÷رم به دیوار می خورم ! ! !
شما وقتي كه رسيدي به اون هاله هاي آبي رنگ يك پرش بكن اولي رو بگيره بعد دومي رو بگير وقتي داره مياد پايين يك لحظه روي ديوار يك استپ ميكنه و بعد پرش بزن ...Dooste aziz manzooram ye chizaye abi baragh hast ke mitooni ba dastet begirishoon va bepari !!! Man oonja gir oftadam va har cheghadr miparam nemitoonam az divare moghabelesh rad konam
دانته تو DMC3 جوون بود، حالا پیرتر شده !دوستان من امروز بازی رو گرفتم حالا که اومدم بازی کنم تو فیلم اول بازی اونجایی که دانته و نرو با هم رو برو میشن به یه چیزه خیلی عجیب برخوردم.اون این بود که چون من قبل ار این فقط devil may cry 3 رو بازی کرده بودم رو این حساب از اون موقع تا حالا خیال میکردم که نرو همون دانته هست و دانته همون نرو (از لحاظ قیافه) حالا میبینم که برعکس شده آخه این نروهه کپ دانته ی شمارهی 3 هست مگه این سازنده هاش کور بودن! این دانته اصلا قیافش ربطی به دانته 3 نداره!!!
شما چی فکر میکنید؟
پیرتر یا جوون تر بازم اصلا ربطی به این دانته نداره . الان نرو کپ دانته 3 هست فقط مدل موهاش فرق میکنه !!!دانته تو DMC3 جوون بود، حالا پیرتر شده !
الان شما با دانته هستی ؟ مرحله ی 13 دومین جنگ با دانته هست ! دقیق تر توضیح بده.مشکل:دوستان من بعد از دومین جنگ با دانته تموم که میشه مرحله 10 که شروع میشه(اگر اشتباه نکنم) تو یه قلعه هست که 2 طرف پله داره به یک جا خطم میشه من اینقدر ادامه میدم بعد به یک بنبست بر خورد میکنم .
همونجایی که 2تا از اون نور ابی ها داره که با B میگیریش.
باید چیکار کنم؟
مرحله 11 بود.الان شما با دانته هستی ؟ مرحله ی 13 دومین جنگ با دانته هست ! دقیق تر توضیح بده.
محد جان اونجا باید بری تیو اون ساختومنه (راهش توی همون حاله که زیر پل هست)سلام
دوستان مرحله 13 اونجا که با دانته وارد جنگل میشیم یه حاله صورتی هست که آدمو برمی گردونه اول جنگل. اونجا باید چه کنیم؟؟؟
بله درسته روی human خیلی ابکیه ولی شما حتما درجه های سختیه دیگه ی بازی رو تست بکن...میگم این غول ها رو چرا ابکی ساختن![]()