Devil may cry 4

Dooste aziz manzooram ye chizaye abi baragh hast ke mitooni ba dastet begirishoon va bepari !!! Man oonja gir oftadam va har cheghadr miparam nemitoonam az divare moghabelesh rad konam
شما وقتي كه رسيدي به اون هاله هاي آبي رنگ يك پرش بكن اولي رو بگيره بعد دومي رو بگير وقتي داره مياد پايين يك لحظه روي ديوار يك استپ ميكنه و بعد پرش بزن ...

دوستان من امروز بازی رو گرفتم حالا که اومدم بازی کنم تو فیلم اول بازی اونجایی که دانته و نرو با هم رو برو میشن به یه چیزه خیلی عجیب برخوردم.اون این بود که چون من قبل ار این فقط devil may cry 3 رو بازی کرده بودم رو این حساب از اون موقع تا حالا خیال میکردم که نرو همون دانته هست و دانته همون نرو (از لحاظ قیافه) حالا میبینم که برعکس شده آخه این نروهه کپ دانته ی شمارهی 3 هست مگه این سازنده هاش کور بودن! این دانته اصلا قیافش ربطی به دانته 3 نداره!!!
شما چی فکر میکنید؟

دوستان من امروز بازی رو گرفتم حالا که اومدم بازی کنم تو فیلم اول بازی اونجایی که دانته و نرو با هم رو برو میشن به یه چیزه خیلی عجیب برخوردم.اون این بود که چون من قبل ار این فقط devil may cry 3 رو بازی کرده بودم رو این حساب از اون موقع تا حالا خیال میکردم که نرو همون دانته هست و دانته همون نرو (از لحاظ قیافه) حالا میبینم که برعکس شده آخه این نروهه کپ دانته ی شمارهی 3 هست مگه این سازنده هاش کور بودن! این دانته اصلا قیافش ربطی به دانته 3 نداره!!!
شما چی فکر میکنید؟
دانته تو DMC3 جوون بود، حالا پیرتر شده !

مشکل:دوستان من بعد از دومین جنگ با دانته تموم که میشه مرحله 10 که شروع میشه(اگر اشتباه نکنم) تو یه قلعه هست که 2 طرف پله داره به یک جا خطم میشه من اینقدر ادامه میدم بعد به یک بنبست بر خورد میکنم .
همونجایی که 2تا از اون نور ابی ها داره که با B میگیریش.
باید چیکار کنم؟

اولا دوست من شما میتوانید پست خودتونو ویرایش کنید تا دو تا پشت هم پست ندید .
اما در مورد جونی پیری ببین شما خودتون میگین فقط 3 را بازی کردین این شماره قبل از شماره های یک و دو بوده یعنی دانته که تازه کار خودشو شروع کرده و این بازی بهد از شماره سه و یک اتفاق می افتد پس طبیعی است که جوانتر باشه .
در مورد مشکلتون درست متوجه نشدم .

مشکل:دوستان من بعد از دومین جنگ با دانته تموم که میشه مرحله 10 که شروع میشه(اگر اشتباه نکنم) تو یه قلعه هست که 2 طرف پله داره به یک جا خطم میشه من اینقدر ادامه میدم بعد به یک بنبست بر خورد میکنم .
همونجایی که 2تا از اون نور ابی ها داره که با B میگیریش.
باید چیکار کنم؟
الان شما با دانته هستی ؟ مرحله ی 13 دومین جنگ با دانته هست ! دقیق تر توضیح بده.

سلام
دوستان مرحله 13 اونجا که با دانته وارد جنگل میشیم یه حاله صورتی هست که آدمو برمی گردونه اول جنگل. اونجا باید چه کنیم؟؟؟
محد جان اونجا باید بری تیو اون ساختومنه (راهش توی همون حاله که زیر پل هست)
بعد زیر راه پله بری به همون چاهر راه معروف
و بری به
جلو-عقب-راست-راست
(البته جهت رو یکم شک دارم اگه اشتباه بود تو صفحه های قبلی بچهها گفتن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or