Devil may cry 4

اقایون من مرحله 6 هستم و اگر امکان داره یکی استراتژی بازی رو بده قدم به قدم فقط مرحله 6 ممنون میشم بعد اون محل که با شمشیر شیشه رو میشکونیم رو بگه تا از ادامه و بعد شکستن شیشه ادامه بدم

بابا بازی که فوق العاده کوتاهه
مشکل وقته که بعضیها دیر تومو میکنن

شما تند تند بازی میکنی و میری جلو.من سعی می کنم تمام secret ها رو پیدا کنم و تمام blue ord ها رو بگیرم.هر مرحله رو هم میرم تا بتونم حداقل ranking a بگیرم(روی hard هم میرم).

شما تند تند بازی میکنی و میری جلو.من سعی می کنم تمام secret ها رو پیدا کنم و تمام blue ord ها رو بگیرم.هر مرحله رو هم میرم تا بتونم حداقل ranking a بگیرم(روی hard هم میرم).
منظور تند بازی یا کند بازی کردن نیست
در کل بازی روند تندی داره

کسی تونسته secret mission سوم رو رد کنه؟اونی که بدون ضربه زدن باید رنکیتکگتون رو بالا ببرید؟واقعا مشکله
این secret mission ها واقعا وحشتناکن من که فکر کنم بیشتر 4 5 تاشو بیشتر نرفتم :-"اینو هم یادم نویاد بابا خیلی وقت پیش بود .کدوم مرحله بود:confused:

دوستان سلام !

این بازی کلا چند مرحله داره ؟ هر مرحلش رو درجه ی Hard حدودا چقدر طول میکشه ؟
این بازی کلا 20 مرحله داره
روی درجه دوم که devil hanter هست به طرز کاملا گلابی یانه ای(کلمه رو حال کنید):cheesygriحدودا کلا 7 8 ساعت تموم میشه .باس هاشم خیلی آسونه

این secret mission ها واقعا وحشتناکن من که فکر کنم بیشتر 4 5 تاشو بیشتر نرفتم :-"اینو هم یادم نویاد بابا خیلی وقت پیش بود .کدوم مرحله بود:confused:

همونی که مرحله 5 هستش.اولین جایی که با کمک divel arm میتونید secret ها رو پیدا کنید...تنها مرحله secret هست که هنوز نتونستن blue orb اش رو بگیرم.

کسی تونسته secret mission سوم رو رد کنه؟اونی که بدون ضربه زدن باید رنکیتکگتون رو بالا ببرید؟واقعا مشکله

این Secret Mission هم سختترین و هم راحتترین تو بازی هست چون بار اول به هیچ وجه نمیتونی بری باید وقتی یه بار بازی رو تموم کردی دوباره Mission 5 رو بری

بهترین روش اینه که همون اول کار یکی از دلقکها رو با دکمه B نگه داری یعنی وقتی دکمه B رو زدی همینجور دکمه رو نگه دار تا دشمنت رو به صورت یه سپر در بیاره در حالی که دلقک رو نگه داشتی دکمه Back رو بزن تا Style سریعتر پر بشه وقتی که اولین دلقکه مرد سریع بدون اینکه ضربه بخوری دومین دلقک رو بگیر و همین کار رو دوباره انجام بده وقتی که Style به C برسه Secret Mission تموم میشه

اگه با این روشی که گفتم بری قبل از اینکه دومین دلقک بمیره میتونی بری Secret Mission رو به شرطی که هیچ ضربه ای از اونا نخوری مخصوصا Frost یا همون گرگهای یخی;)

روی درجه دوم که devil hanter هست به طرز کاملا گلابی یانه ای(کلمه رو حال کنید)حدودا کلا 7 8 ساعت تموم میشه .باس هاشم خیلی آسونه
شما چجوری حساب کردید که شد 7،8 ساعت ؟
بازی حداقل 10 ساعت طول میکشه ( اگر حرفه ای باشید ) درضمن در این حالت فکر کنم همه ی Time ها رو هم S بگیرید!

ای ول باید استراتژی finalgod رو امتحان کنم.راستی مرحله Secret Mission 12: Steeplechase رو اگر کسی رفته بگه چطور؟

iman_movie تا وقتی نگی دقیقا کجا گیر کردی فایده نداره

من مرحله ي 11 هستم ولي نميدونم چرا اصلا اچيومنت نميده فقط 30 تا گرفتم
همه ي اچويمنتاش secret هست
اگه بازي رو تموم كنم ميده؟؟؟لطفا كمك كنيد
شما چجوري گرفتيد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or