Devil may cry 4

عزیزم کلیساست پس اگه کلیسا نیست میشه به من بگید چیه؟:confused:
اره خیلی به کلیسا شبیه اما تو بازی یه معبد هست برای همین پیرمرده که....ولش کن بابا بحث بیخودیه
حالا کلیسا یا غیر کلیسا از بازی لذت ببرید البته من که خیلی لذت نبرد نمیدونمم چرا؟:confused:

اقا اون حالتی که با نرو میشه دشمنا رو رو سرت نگه داری به چه دردی می خوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موقعي كه دشمن ها زياد ميشند حسابي كار ميكنه برات.
(البته کلیسا نیست وبازی ربطی به مسیحیت نداره)
نميدونم كدوم ميگيد ولي اوني كه تو ذهن من صد درصد كليسا هست چون يك جاش صداي ناقوس كليسارو قشنگ ميشنيدم :biggrin1:

اقایون من دقیق اینجا گیر کردم فکر کنم نتونستم منظورم رو بهتون به خوبی بگم ببیند انجا که میپریم بالای لوستر و لوستر رو قطع میکنیم و میره میخوره به عکس و عکس سوراخ میشه از پلها پاینن میام و میرم تو 1 دری و مسیر رو ادامه میدم میرسم به 1 جایی که 1 چیزای گرد هست که باید بزنیشون تا ابی شه و بعد بچرخه انم میزنم و در باز میشه و میرم بالا از 1 سری پله و تو چند تا قسمت چند تا از این موجودات نیزه بدست رو میکشم و بعد میرم 1 قسمتی که درب باز میشه و بعدش 1 دکمه سبز هست که میزنم و یک دموی کوچیک نشون میده و چند تا جای پرش برام نشون میده از انا میرم بالا و نمیدونم باید چی کار کنماون قورباقه و اون یارو مه با شمشیر میزدیم به شیشه تا بشکنه رو هم کشتم

:-"این باس سنگی بی قواره رو چیکارش کنم قلق خاصی داره مرحله 18 رو میگم (SAVIOR)
باید هی روی این دایره آبی ها بپری و بری تیکه زمین بعدی تا به یه وسیله ای برسی مثل توپ و با شمشیر بهش بزنی تا به غوله شلیک کنه و بیهوش میشه بعد هی بپر دوباره روی دایره آبی ها و به قسمت های ابی غوله با اون کیفه که توی باس قورباغه گرفتی شلیک کن و برو زمین بعدی و هی به اون نگین ابی ها شلیک کن.
بعد که اونا تموم شد دوباره یه دستگاه دیگه هست که لیزره و فعالش کن(با شمشیر بهش ضربه بزن تا فعال بشه مثل توپه )وقتی که میخواد بهت مشت بزنه به لیزره میخوره و بیهال میشه از دستش برو بالا و با اسلحه ها(فقط کلت ها چون کیفه دیگه اگه بهش شلیک کنی تیرش بهش نمیرسه) تیکه آبی که روی پیشونیش و روی شونش هست شلیک کن که بره قسمت بعدی.
توی قسمت بعدی هی بپر روی ابی ها تا بره روی تیکه زمین بعدی(خیلی باید بچرخی) .بعد که میاد جلو به چشمش شمشیر بزن تا بیحال بشه و باید به تیکه آبی که روی شیکمشه ضربه بزن تا بمیره .
من راحت کشتمش زیاد وقت نگرفت.کلا باس هاش گلابی بود.

دوست عزیز کاری نداره فقط کافیه با دست نرو بهش نزدیک بشی بعد سریع با شمشیر بهش ضربه بزنی ، انقدر این کار را ادامه بده تا بروی زمین بیافته در این موقع 2 تا 3 تا ضربه شمشیر بهش بزن و بعد سریع از دست نرو استفاده کن که یه ضربه سنگین بهش میزنه و قسمت اعظم جون طرف کم میشه دست نرو خیلی مهمه.
در ضمن دور و بر یارو چند تا فانوس مانند ظاهر میشه که کارت را آسونتر میکنه و میتونی خیلی راحتتر از طریق دست نرو اونها رو بگیری و به پیریه:cheesygri نزدیک بشی و دخلش را بیاوری.
اینجا را هم برات میگم تا دیگه به مشکل بر نخوری: مجسمه هه که دستش را به صورت مشت از بالا به پایین میاورد را جاخالی بده تا دستش روی زمین ثابت موند یک مشت بهش بزن بعد یه مشت میاره بصورت چرخشی که وقتی اون مشت بهت نزدیک شد سریع دکمه دست نرو را فشار بده و بعد کار تمومه خوب حالا شما میتونید کلی حال کنید که دویل را تمام کرده اید. از همراهی شما با ما کمال تشکر را دارم;) موفق باشی

اقا یکی به ما هم کمک کنه ثواب داره!!!!!!!
یکی لطف کنه بگه بعد از رد کردن اون منطقه که با شمشیر شیشه رو میشکونیم باید چی کار کنم تا مرحله تموم شه اگر میشه کامل بگین

هر چه قدر بتونی combo و حرکات مختلف بزنی بدون اینکه بینشون فاصله بیفته یا ضربه بخوری style point های بیشتری میگیری.اینها هم باعثه بالا تر رفتن ranking در پایان مرحله میشه.

ای بابا واقعا که حالا باید دوباره باتمام باسهای بازی بجنگم؟این بازی هر مرحله یه ضدحال رو میکنه:mad:
خواهشا نیاین بگین مثل اب خوردنه که .../:)
ولی این بت بیقواره رو بدجوری ترکوندم خودم کیف کردم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or