حتمافنهای دانته رو آزاد کن و یاد بگیر تازه من با دانتی جون :biggrin1:خیلی راحت تر میرفتم جلو .یکم باش بازی کنی یاد میگیریو دسدت میادنمي شه همه قسمت بازي رو با nero بازي كرد من كه اصلا با اين شخصيت جديد نمي تونم بازي كنم
بايد جوري وارد اون كثيفي هاي بنفش رنگ بشي كه برسي به اون ميدون كه قبلا يك بار ازش رد شدي همون كه جلو - راست - چپ بود. حالا بايد اول وارد درب بشي بعد كه كمي بياي جلو روي پل يك محوطه باز سمت چپ يك شكاف كه نرده نداره از اون بپر پايين و فورا برو طرف اون كثيفي هاي بنفش رنگ اصلا نيازي نيست با كسي شروع به جنگ كني! بعد كه بري اگر اشتباه نكنم ميره اون اولين مكان توي اين مرحله كه با ك سري موجود بايد بجنگي بعد باز برو توي اون كثيفي ها بعد ميره به يك مكان ديگه اون مكان با موجوداتش بجنگ و بعد يك راه كه از اين كثيفي ها نداره واردش كه شدي ميره يك جايي كه يك پله زير پله يكي از اين راه هايي كه كثيفي بنفش است بعدش برو اونجا ميرسي به همون جايي كه بايد بري طرف ميدون بعدش وقتي رسيدي به اون ميدون اينكار بكن :اين مرحله 13 اونجا كه بارون مي ياد من فقط دورخودم مي چرخم نمي دونم بايد كجا برم
روي DiM اگر اشتباه نكنم بازي تقريبا سخت ميشه! اما چيزي كه سخت تر Hell Or Hell كه بعضي از بچه ها به نام كابوس ازش ياد كردن ولي Heavy Or Hell اين وسط يك زنگ تفريح حتما بريد مخصوصا اگر ميخوايد Dante must dei رو نجام بديد! چون حسابي بهتون امتيار ميده براي خريد جون و...حتمافنهاشوازاد یاد بگیر تازه من با دانتی جون :biggrin1:خیلی راحت تر میرفتم جلو یکم باش بازی کنی یاد میگیریو دسدت میاد
بچه ها این سری خیلی آسونه حتی روی SON حالا LEVEL بعدی هم اینجوریه یا سخته .کسی رفته بچه ها ؟
فكر كنم منظورت توي بخش آموزشي!لطفا جوابم رو بدیدن
من تو همون اول بازی گیر کردم انجا که میگه rb رو بگیریم و ls رو هم بگیریم بعد y بزنیم هر جقدر میزنم هیچ اتفاقی نمیافته میگه باید 3 بار بزنی.
نوشته شده توسط Razor مشاهده گفتگو
اقا یک سوال تنوع سلاح ها خوب هست یا نه
کسی نیست جواب من را بدهد

Restart کنم از کجا میاد ؟اون Green Orb ها زمانی باقی میمونن که وقتی شما مردی بازی رو Continue نکنی بلکه Restart کنی . در این صورت همشون بر میگردن .
آقا من الان مرحله ی 7 هستم و دارم با اون اژدها ـه میجنگم. حالا کاری نداریم، سوال من اینه که چرا وقتی ما یه بار این Red Orb ها یا مثلا Green Orb هارو میگیریم، وقتی میبازیم دیگه اونا سر جاشون نیستن ؟ من الان سر اون اژدها ام ولی هر کاری میکنم نمیمیره دلیلش هم اینه که من همون Green Orb هارو یه دفعه گرفتم و دیگه اونا نیستن!
لطفا هر چه سریعتر کمک کنید، ممنون.