arashdollar
کاربر سایت
اره آورده! من زنگ زدم! نميدونم مكس گيم خوبه؟یعنی الان مکس آورده اخه تو سایتش ننوشته ریجن چی.یعنی الان برم می تونم بگیرم:confused:
ميگم از مكس بگيريم مسئله اي نداره ديگه؟سلام .من که یکی از دوستام اینترنت پر سرعت داره ازش گرفتم .(همون کسی که بازی را دیشب داد مکس گیم )
تا الان هم 14 مرحله رفتم .نریزید سرم اما به نظر من بازی اصلا نواوری خاصی نداره همون اکشن تکراری قبلی اینبار با داستانی جدید که اونم کلیشه ای هستش .در مورد گرافیک هم همین الان میشه 10 تا بازی نام برد که از این بازی گرافیک بالاتری دارند. به نظر من uncharted این بازی را از نظر گرافیکی قورت میده .
اما به هر حال چون 5 هزار بیشتر بابتش نمیدیم به صرفه هستش .خدا پدر کپکام را بیامرزه که این بازی را برای 360 هم زد.
اما نتیجه مهم اینکه این شرکت های west ,nextgen ,iranxbox و....همه کشکن .اینا همه بازی را از یه نفر به نام مهدی میگیرن که الان هم چون این پسره رفته دبی دستشون تو حنا مونده و بازی ای که 4 شنبه صبح تورنش اومده بود را نتونستن تا شنبه تحویل ملت بدن .
ببخشید ولی این حرفتون زیاد معقول به نظر نمیاد. چیزی که خودشون میتونن download کنن چرا باید پول بدن از کس دیگه بگیرن؟سلام .من که یکی از دوستام اینترنت پر سرعت داره ازش گرفتم .(همون کسی که بازی را دیشب داد مکس گیم )
تا الان هم 14 مرحله رفتم .نریزید سرم اما به نظر من بازی اصلا نواوری خاصی نداره همون اکشن تکراری قبلی اینبار با داستانی جدید که اونم کلیشه ای هستش .در مورد گرافیک هم همین الان میشه 10 تا بازی نام برد که از این بازی گرافیک بالاتری دارند. به نظر من uncharted این بازی را از نظر گرافیکی قورت میده .
اما به هر حال چون 5 هزار بیشتر بابتش نمیدیم به صرفه هستش .خدا پدر کپکام را بیامرزه که این بازی را برای 360 هم زد.
اما نتیجه مهم اینکه این شرکت های west ,nextgen ,iranxbox و....همه کشکن .اینا همه بازی را از یه نفر به نام مهدی میگیرن که الان هم چون این پسره رفته دبی دستشون تو حنا مونده و بازی ای که 4 شنبه صبح تورنش اومده بود را نتونستن تا شنبه تحویل ملت بدن .
از مکس بگیر من قبلا چند بار ازشون گیم گرفتم مشکلی نداره.اره آورده! من زنگ زدم! نميدونم مكس گيم خوبه؟
مسئله اي نداره بگيرم؟ چون اينجا كه نميشه رفت! ميخوام بگم با پيك بفرست.
ميگم از مكس بگيريم مسئله اي نداره ديگه؟
من كه ديگه بيخيال Next Gen شدم West Game هم كه هر روز ميگه يا آخر وقت يا فردا ...
نمیتونن که بخاطر عدم تنوع ماشین سواری تو بازی جا بدن.سلام .من که یکی از دوستام اینترنت پر سرعت داره ازش گرفتم .(همون کسی که بازی را دیشب داد مکس گیم )