یعنی 26 روز دیگه
)
تو تایپک قبلیه که کسی جوابم را نداد
نه مثل اینکه این قضیه چوب خط یجورایی داره جالب میشه. بذار یه مثال ساده بزنم امروز 5شنبه است، حالا تا شنبه چند روز مونده؟امروز مگه روز خدا نیست .
ولی ناراحت نشو هرچی تو بگی.اصلآ ریلیز شده خوبه؟
والا منم نمیدونم سعی میکنم تحقیق کنم بهت بگمبچه ها کسی میتونه دقیق بگه تو نسخه های کلاکر و لیمیتد چی هست یا چه فرقی با هم دارند؟
بد جوری منتظر جواب شما دوستان هستم چون میخواهم از سایت امازون خرید کنم
راستی یه سوال دیگه قبلا" نسخه Devil May Cry 4 Limited Edition تو سایت امازون برای خرید بود ولی الان هر چی سرچ میکنم نیست:confused:
ترو به خدا کمکم کنیدتو تایپک قبلیه که کسی جوابم را نداد
![]()

چند صفحه قبل یکی از دوستان فکر میکنم الد اسنیک بود اینو داده بودبچه ها کسی میتونه دقیق بگه تو نسخه های کلاکر و لیمیتد چی هست یا چه فرقی با هم دارند؟
بد جوری منتظر جواب شما دوستان هستم چون میخواهم از سایت امازون خرید کنم
راستی یه سوال دیگه قبلا" نسخه Devil May Cry 4 Limited Edition تو سایت امازون برای خرید بود ولی الان هر چی سرچ میکنم نیست:confused:
ترو به خدا کمکم کنیدتو تایپک قبلیه که کسی جوابم را نداد
![]()
نه مثل اینکه این قضیه چوب خط یجورایی داره جالب میشه. بذار یه مثال ساده بزنم امروز 5شنبه است، حالا تا شنبه چند روز مونده؟
خوب حتما شما میای میگی 3 روز! نه عزیز من موقع روزشماری اونروزی رو که توش قرار داریم رو حساب نمیکنیم.
اتفاقا منم توش حرفی ندارم فقط خواستم یه وقت کسی خدای نکرده دچار اشتباه نشه اگه شما میفرمایی 1 روز ما هم قبول میکنیم. چون شما روز بین ایندو روز رو حساب کردی. ولی عملا برای شمردن یک روز تا یه روز مشخص، از فردای روز مورد نظر محاسبه میشه تا آخر همون روز goal. چیزی هم که شما گفتین دقیقا درست اما عرفش که مرسوم اینکه گفتم. هیچ حرفی هم توش نیست. پس با اینحساب من که شنبه باید جایی باشم الان باید را بیفتم چون فردا احتمالا شنبه است !(شوخی کردما).از 5شنبه تاشنبه یک روز فاصله هست.نکنه شما فکر میکنی که 2روزه