Devil may cry 4

بچه ها کسی میتونه دقیق بگه تو نسخه های کلاکر و لیمیتد چی هست یا چه فرقی با هم دارند؟
بد جوری منتظر جواب شما دوستان هستم چون میخواهم از سایت امازون خرید کنم
راستی یه سوال دیگه قبلا" نسخه Devil May Cry 4 Limited Edition تو سایت امازون برای خرید بود ولی الان هر چی سرچ میکنم نیست:confused:
ترو به خدا کمکم کنید :( تو تایپک قبلیه که کسی جوابم را نداد:((

امروز مگه روز خدا نیست .
ولی ناراحت نشو هرچی تو بگی.اصلآ ریلیز شده خوبه؟
نه مثل اینکه این قضیه چوب خط یجورایی داره جالب میشه. بذار یه مثال ساده بزنم امروز 5شنبه است، حالا تا شنبه چند روز مونده؟
خوب حتما شما میای میگی 3 روز! نه عزیز من موقع روزشماری اونروزی رو که توش قرار داریم رو حساب نمیکنیم.

دوستان آف تاپیک بسته
بچه ها کسی میتونه دقیق بگه تو نسخه های کلاکر و لیمیتد چی هست یا چه فرقی با هم دارند؟
راستی یه سوال دیگه قبلا" نسخه Devil May Cry 4 Limited Edition تو سایت امازون برای خرید بود ولی الان هر چی سرچ میکنم نیست:confused:
والا منم نمیدونم سعی میکنم تحقیق کنم بهت بگم :-"

چند صفحه قبل یکی از دوستان فکر میکنم الد اسنیک بود اینو داده بود

اینا نسخه های کاملتر بازی هستن، مثلا بعضی از Collector's Editionها توشون عروسک شخصیت بازی هست و ... .
فرقشون با لیمیت رو نمیدونم.
کلا اینا نسخه هایی هستن که خیلی کم تولید میشن و قیمتشون بالاست.

نه مثل اینکه این قضیه چوب خط یجورایی داره جالب میشه. بذار یه مثال ساده بزنم امروز 5شنبه است، حالا تا شنبه چند روز مونده؟
خوب حتما شما میای میگی 3 روز! نه عزیز من موقع روزشماری اونروزی رو که توش قرار داریم رو حساب نمیکنیم.

حالا جالبتر هم میشه.
از 5شنبه تاشنبه یک روز فاصله هست.نکنه شما فکر میکنی که 2روزه.:laughing:.شما اون روزی که درش هستی رو که حساب نمیکنی -ساعت 24 روز جمعه که تموم شه میشه شنبه .درسته - تا اینجا رو خوب متوجه شدی.پس از 5شنبه تا شنبه یک روز فاصله است.
من که با شما مشکلی ندارم و شما رو دوست خودم میدونم و تا اونجایی که بتونم سعی میکنم طوری پست ندم که کسی ناراحت شه.
شما دچار سوتفاهم شدید و مشکل شما در حروف ((از-و-تا)) است وپیش خودت میگی از فلان روز تا فلان روز و روزهای ما بین رو حساب میکنی. ولی من میگم از جمعه 11 Jan تا 5 Feb که روز ریلیز هست باید 26 روز منتظر بود و انتظار کشید. من برای خودم مدت زمان انتظار رو محاسبه میکنم.
شما هر جور دوست داری حساب کن. ولی به این بحث بیهوده خاتمه بده عزیز.

از 5شنبه تاشنبه یک روز فاصله هست.نکنه شما فکر میکنی که 2روزه
اتفاقا منم توش حرفی ندارم فقط خواستم یه وقت کسی خدای نکرده دچار اشتباه نشه اگه شما میفرمایی 1 روز ما هم قبول میکنیم. چون شما روز بین ایندو روز رو حساب کردی. ولی عملا برای شمردن یک روز تا یه روز مشخص، از فردای روز مورد نظر محاسبه میشه تا آخر همون روز goal. چیزی هم که شما گفتین دقیقا درست اما عرفش که مرسوم اینکه گفتم. هیچ حرفی هم توش نیست. پس با اینحساب من که شنبه باید جایی باشم الان باید را بیفتم چون فردا احتمالا شنبه است !(شوخی کردما).
بهتره این بحث همینجا تموم شه چون بد جوری رفته تو خاکی و به عظمت Dmc خدشه وارد کرده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or