Devil May Cry 4 | PS3

اينهم دو عدد Wallpaper جديد از Devil May Cry 4 براي PS3 شما.:cool:

wp20080215_1l.jpg

wp20080215_2l.jpg

من که حال کردم باهاش
گرافیکش از نظر من خیلی خوبه.البته من به غیر از winning eleven چیزی با ps3 بازی نکردم ببینم گرافیکا در چه حده:cheesygri
آقایون یه سوال داشتم در مورد بازی
این مجسمه طلایی که میری جلوش یه صفحه بز میشه کارش چیه؟؟من زیاد ازش سر در نمیارم!!!

سلام به نظره من Devil May Cry 4 یه بازی عالی و سرگرم کنندست.
بازی خیلی تنوع داره و اصلآ حوصله تون سر نمیره.
داستانه بازی خیلی گیراست.طوری که تا اخره بازی میخکوبتون میکنه .

2003604596907751263_rs.jpg

Graphic : 9
GamePlay : 8
Control : 9
Story : 9
آمتیاز کلی:9

DMC همیشه یک بازی خوب بوده و هست و همیشه بدون مشکل عرضه شده و سیستم Loading این بازی بی نظیره! البته واسه PS3 که اینطوریه ولی 360 رو نمیدونم شاید به خاطر Installation باشه!;)

سلام دوستان. بنده شب قبل DMC4 خريدم. اينقدر جالب بود كه تا صبح نتونستم ازش دست بردارم. اين بازي در سبك خودش نظير نداره.

شاید اینجا زیاد جاش نباشه ولی میشه بگید به نظرتون Devil May Cry 4 بهتره یا Assassin's Creed ؟؟؟؟؟

من قبلا Assassin's Creed رو بازي كردم. بازي خيلي بزرگ و قشنگي هست اما نقص بزرگي داره كه اونهم اينه كه محيط و سبك بازي تغييري نميكنه و براي همين بعد از مدتي بازي كردن خسته ميشيد و همه چيز تكراري به نظر ميرسه.
اما من تا نيمه هاي Devil May Cry 4 كه بازي كردم مرحله به مرحله جذاب تر و بهتر ميشه.
اگر سري هاي قبلي را بازي كرده باشيد مطمعن باشيد ادامه داستان بسيار لذت بخش خواهد بود.

شاید اینجا زیاد جاش نباشه ولی میشه بگید به نظرتون Devil May Cry 4 بهتره یا Assassin's Creed ؟؟؟؟؟
DMC از هر نظر برتره یکی از این برتریها همین نداشتن افت فریم هست که خیلی عالی با 60 فریم در سانیه روی کنسول اجرا میشه و سرعت Loading بازی که حرف نداره!... البته روی PS3 که اینطوریه ولی 360 رو نمیدونم! ولی AC از همون اول افت فریم داشت با Crash های زیاد و Loading طولانی... که این اصلا خوب نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or