Devil May Cry 4 - PC Thread

::Devil May Cry 4 ::

خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
N_aggressive%20(4).gif

آره ... خوده مفلوک ــــشه !!:دی
محافظ ؟! کدوم محافظ ها ؟ ممنون میشم واضح تر توضیح بدی !
خیلی ممنون ... .
وقتی رو هواست یه هاله ای دورشه چند بار که بزنیش قرمز میشه بعد میترکه بعد قبل اینکه دوباره هاله بسازه بگیر بزن تو سرش با شمشیر تا بیوفته رو زمین بعد .....
یه چن تا شمشیر بش بزن بعد با دستت بکوبش:cheesygri
البته اگه اون yamato (درست نوشتم؟) رو بزنی رو هوا هم باشی بیشتر جون ازش میره ;)

آخرین ویرایش:
دوستان اینم سیو های من شامل:
unlock کردن تمامی درجات سختی بازی (7 مورد نه چهارتا!)
unlock کردن تمامی گالری
اضافه شدن super nero و super dante (برای انتخاب این حالت در هنگام انتخاب شخصیت مورد نظر کلید چپ یا راست را چند بار بزنید)
گرفتن تمامی فنون نرو و دانته
باز شدن فیلم episode2 آخر بازی
و...
http://uploading.com/files/L7K0DTO6/DMC4_amir369x_fullsave.zip.html
موفق باشید

دیشب میخواستم بازی کنم جایی که لوگوی Capcom میاد رو رد کردم،بعد فیلم بازی اومد :eek:Capcom Presents بعد یه کم دیگه نشون داد ولی ادامه ی فیلمو نمیشد دید قفل کرده بود و فقط صداش میامد:mad: ولی خود بازی مشکلی نداشت تازه مشکل صداش هم حل شده بود!:biggrin1:
همون فیلمی بود که تو 360 هم نشون میداد.تا الان این اتفاق نیفتاده بود/
بعد از اون اتفاق از بازی اومدم بیرون رفتم جایی که بازی رو نصب کردم_پوشه ی Native PC_Movie_Rom for
فیلمه اونجا بود! با نام adv for

سلام به برادران DMC باز.
من اصلا از این بازی خوشم نمیاد:sick:.البته نمی خوام توهین کنم.این فقط نظر شخصی و سلیقه ی منه.
اصلا هم تو این بازی وارد نیستم.ولی چون اصلا بازی درست و حسابی تو بازار نیست(منظورم FPS:love:)ناچارن شروع کردیم به بازی کردن DMC.
الانم توی مرحله 9(نخندین لطفا)گیر کردم.نمیتونم غولشو بکشم.همونجایی که میری میبینی دختره (نامزد nero )توی یه محفظه ی نارنجی رنگ زندونیه.بعد اون یارو خپله که عینک یه چشمی زده (قبلا یه بار باهاش جنگیدم)به شکل یه جونور زنبور مانند میاد و هی از خودش شمشیر در میکنه که بعد تبدیل میشن به سه چهارتا پرنده های خفاش مانند .البته میدونم باید اون شمشیرا رو به طرف خودش برگردونم ولی وقتی جونشو تا نصفه تموم میکنم میپره منو میچسبونه به دیفال ودوباره جونش پر میشه.خلاصه داره حالمو به هم میزنه.دوست داشتم یه شات گان داشتم تا هیکل بی ریختشو بیارم پاین:laughing:.البته هد شات کردنش با اسنایپ هم هال میده.بگذریم.
حالا چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام به برادران DMC باز.
من اصلا از این بازی خوشم نمیاد:sick:.البته نمی خوام توهین کنم.این فقط نظر شخصی و سلیقه ی منه.
اصلا هم تو این بازی وارد نیستم.ولی چون اصلا بازی درست و حسابی تو بازار نیست(منظورم FPS:love:)ناچارن شروع کردیم به بازی کردن DMC.
الانم توی مرحله 9(نخندین لطفا)گیر کردم.نمیتونم غولشو بکشم.همونجایی که میری میبینی دختره (نامزد nero )توی یه محفظه ی نارنجی رنگ زندونیه.بعد اون یارو خپله که عینک یه چشمی زده (قبلا یه بار باهاش جنگیدم)به شکل یه جونور زنبور مانند میاد و هی از خودش شمشیر در میکنه که بعد تبدیل میشن به سه چهارتا پرنده های خفاش مانند .البته میدونم باید اون شمشیرا رو به طرف خودش برگردونم ولی وقتی جونشو تا نصفه تموم میکنم میپره منو میچسبونه به دیفال ودوباره جونش پر میشه.خلاصه داره حالمو به هم میزنه.دوست داشتم یه شات گان داشتم تا هیکل بی ریختشو بیارم پاین:laughing:.البته هد شات کردنش با اسنایپ هم هال میده.بگذریم.
حالا چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استاد عزیز قبل از اینکه اون بچسبونتت به دیوار، میره وسط سکو می ایسته بعد میگه Time to Die شما اون موقع بپر هوا بزنش.

سلام
یه مشکل با این بازی دارم بعد از نصب بازی بازی کند اجرا میشه:( وقتی از pc setting هم رزولوشن رو کم می کنم pc restart میشه:confused: میخوام بازی رو شروع کنم بازم یه خط load میاد بعدش به آخرهای load میرسه restart میشه:(( ..مشکل از چیه کسی میتونه کمکی کنه ممنون:blushing:

سلام
یه مشکل با این بازی دارم بعد از نصب بازی بازی کند اجرا میشه:( وقتی از pc setting هم رزولوشن رو کم می کنم pc restart میشه:confused: میخوام بازی رو شروع کنم بازم یه خط load میاد بعدش به آخرهای load میرسه restart میشه:(( ..مشکل از چیه کسی میتونه کمکی کنه ممنون:blushing:

دوست عزیز مشخصات سیستمت چی؟

سلا بچه ها !!! چطورین یا نه ؟! :D
راستش من زیاد اهل بازی نیستم ! دویل 3 رو تموم کرده بودم گفتم 4 هم تموم کنم ! :d
الان مرحله 11 گیر کردم ! همون اولش !
کسی میتونه توضیح بده باید چیکار کنم ؟
بعد از این که با دانته مبارزه میکنی ! اون مرحله رو میگم ! یه مجسمه خیلی بزرگی هم وسط هست !
از آساسنسور اول میرم بالا ! سمت راست یه در هستش که بسته اس ! هیچ راهی وجود نداره تا بالاتر برم !
خواهشا یکی کمک کنه !

سلا بچه ها !!! چطورین یا نه ؟! :D
راستش من زیاد اهل بازی نیستم ! دویل 3 رو تموم کرده بودم گفتم 4 هم تموم کنم ! :d
الان مرحله 11 گیر کردم ! همون اولش !
کسی میتونه توضیح بده باید چیکار کنم ؟
بعد از این که با دانته مبارزه میکنی ! اون مرحله رو میگم ! یه مجسمه خیلی بزرگی هم وسط هست !
از آساسنسور اول میرم بالا ! سمت راست یه در هستش که بسته اس ! هیچ راهی وجود نداره تا بالاتر برم !
خواهشا یکی کمک کنه !

دوست عزیز اگه دقت کرده باشی همون در دو تو جایگاه داره که باید روش وایسی تا در باز بشه خودت رو یکیش وایسا و روی یکی از دشمن ها قفل کن و اون رو با دستت به طرف خودت بکش تا در جایگاه بعدی قرار بگیره تا در باز بشه باز اگه جایی گیر کردی بپرس.
موفق باشی

دوست عزیز اگه دقت کرده باشی همون در دو تو جایگاه داره که باید روش وایسی تا در باز بشه خودت رو یکیش وایسا و روی یکی از دشمن ها قفل کن و اون رو با دستت به طرف خودت بکش تا در جایگاه بعدی قرار بگیره تا در باز بشه باز اگه جایی گیر کردی بپرس.
موفق باشی

دوست عزیز من بلافاصله بعد از اینجا گیر کردم ایندرو رد میکنم ولی بعدش که باید به اون دو تا چیز ودست نرو بپریم اونجا گیر کردم میپره ولی نه اونقدر که از دیوار رد بشه یه خورده عجیب هست ولی نمیدونم چیکار کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or